cash

8,630,486 Photos and Videos

1 minute ago

cash on delivery Available WhatsApp 9545320376 Elegance is within you, flaunt it with these Fashionable Bags. Step out in style Catalog Name: *Women's Stylish Artificial Leather Handbags Vol 1* Material: Artificial Leather Size: Free Size Description: It Has 1 Piece Of Women's Handbag Pattern: Solid Dispatch: 2 – 3 Days Easy Returns Available in Case Of Any Issue

00
1 minute ago

cash on delivery Available WhatsApp 9545320376 Elegance is within you, flaunt it with these Fashionable Bags. Step out in style Catalog Name: *Women's Stylish Artificial Leather Handbags Vol 1* Material: Artificial Leather Size: Free Size Description: It Has 1 Piece Of Women's Handbag Pattern: Solid Dispatch: 2 – 3 Days Easy Returns Available in Case Of Any Issue

00
1 minute ago

Whenever you see a successful person, you only see the public glories, never the private sacrifices to reach them - Vaibhav Shah 💲 ▶ Follow ◀ 💲 Follow the Instruction: 1. Go to the Bio 2. Click on the Link 3. Follow through to sign up. It's Free To Join ** Get Started Right Away** ➖▶Go to my Bio and Click the Link Now money makemoney makemoneyquick millionaire billionaire luxury lux luxurylifestyle amazing picoftheday workonline workathome workfromhome ceolife ceolifestyle cash cashisking entrepreneur onlinebusiness onlinemoney onlinework bling business

10
2 minutes ago

When it comes to the world of investing, three words come to mind: overwhelming, intimidating, and scary. For us "regular Joes," the questions seem never-ending. On that note, let's revisit what experts have said over the years on the topic of investing. The quotes date back to Ben Franklin, and some are from modern experts like Dave Ramsey and Warren Buffett. Though markets may change, good investing advice is timeless. onlinebusiness cash billionaireboysclub dubai realestate quotes london mindset like successquotes boss fitness entrepreneurs millionaires cars millionairelife forextrader supercar richlife income moneymaker lux cryptocurrency investing goals dollar forextrading

10
2 minutes ago

Kebayang kan kalau lagi masak ditengah jalan gas nya habis jadi pengen makan garpu 😑 Dijabanin jalan ke toko yang jaraknya 5km buat beli gas, eeh ada tulisan "GAS KOSONG" Mau nangis juga ga lucu 😥😖😒 Dan yang paling berjasa disaat kepepet ya cuma SMART COOKER VIENTA 😘😍 Mau numis bisa, masak nasi apalagi, buat goreng juga bisa sampai buat panggang Prol tape pun bisa Dan asyiknya lagi hemat listrik mom's😍 Alat yang faktanya 10in1 ini emang lagi trend banget dikalangan emak milenial, karena dia pekerjaan yang lain bisa kita handle ga uprek aja gitu didapur. Legahlegah sekarang waktunya santai sambil berkumpul bersama keluarga tercinta. Happy Weekend. Selamat makan siang😊 Oiya hampir lupa, untuk info pemesanan moms bisa save nmor saya yaa 081315236068 Bisa cash dan arisan ya mom's catet😁😁 smartcooker vienta cash arisan

00
3 minutes ago

📈EURUSD📈4h ️️🇬🇧ENGLISH🇬🇧 Today we have new analysis for you. The EURUSD presents a great bullish movement. When the price touch the Support 1.12000 after the last big contention zone, immediately grew up at the level of today. Now, the price is seems that arrived to the top of the bullish movement. But, we didn’t think so. Possibly, when the candles did touch the high pick, falling down strongly because investors thought that it was a great moment to sell. In this case, the price is coming back to the Daily Support 1.13000 In form of pull-back. It´s so weird that the price goes up just it touch the Support. We think that the price will keep one or two days on the contention zone. This zone run into the 0.5 Fibonacci´s level. After the next possible contention zone on the Daily Support, the price will grow up strongly for the 1.145000 resistance. That will be the next possible target. At 150 pips. Good luck ————————————- 🇪🇸SPANISH🇪🇸 Hoy tenemos nuevos análisis para ti. El EURUSD presenta un gran movimiento alcista. Cuando el precio toca el Soporte 1.12000 después de la última gran zona de contención, creció inmediatamente al nivel de hoy. Ahora, parece que el precio llegó a la cima del movimiento alcista. Pero, no lo creíamos. Posiblemente, cuando las velas tocaron la selección alta, cayeron con fuerza porque los inversores pensaron que era un gran momento para vender. En este caso, el precio está volviendo a la asistencia diaria 1.13000 en forma de retirada. Es tan raro que el precio sube solo al tocar el Soporte. Creemos que el precio se mantendrá uno o dos días en la zona de contención. Esta zona corre al nivel de 0.5 Fibonacci. Después de la siguiente zona de contención posible en el Soporte Diario, el precio crecerá fuertemente para la resistencia de 1.145000. Ese será el próximo objetivo posible. A 150 pips. Buena suerte eurusd usd eur tradingstrategy tradinglifestyle forextrader tradingforex binaryoptions pips profits benefits bullish forex forexlife forextrader wednesday motivation cash money

01
3 minutes ago

dm me to Make good money online from binary theatre company trading with sure profit, are you new to online trading? Have you traded and lost due to lack of good account management? I'm here to help you gain all the money you have lose already back to your bank account or bitcoin wallet You can text me to make more money by investing your bitcoin with me and earn double in 24hrs e.g $500-$2000 $1000-$4000,$2000-$8000 and many more just in 24hrs.we are here for you bitcointraders money cryptocurrency trader gain instagram bank dollars cash benjamin franklin paid bills crisp

10
3 minutes ago

cash on delivery Available WhatsApp 9545320376 Catalog Name: *RnP Elegant Designer Cotton Women's Nightdress Vol 2* Fabric: Cotton Sleeves: Half Sleeves Are Attached Inside Size: Up To 36 in To 44 in (Free Size) Length: Up To 50 in Type: Stitched Description : It Has 1 Piece Of Women's Nightdress Work: Printed / Embroidery Work Dispatch: 2 - 3 Days Easy Returns Available In case Of Any Issue

10
4 minutes ago

Masih bingung cari buku untuk anak balita? Yuk di Little Abid aja buku uni sudah mencakup beberapa aspek kehidupan cocok sekali untuk anak balita tidak khawatir sobek karena bukunya boardbook jadi bahannya tebal , ujungnya timbul pokoknya sangat Aman untuk Balita. Yang bikin menarik 1 paket ini terdapat 27 buku kebayang dunk Mak kalau kita satu hari membacakan 1 buku maka hampir satu bulan Lo jadi anak tidak bosan dengan cerita itu itu saja😊 Jangan kelamaan mikir Bun yuk cusss sekarang karena anak kalau sudah besar meskipun di paksa menyukai dia bahkan akan menolak lain hal nya dengan membacakan buku setiap hari , Anak dengan sendrianya akan mencintai buku 😍. Karena hasil dari paksaan dengan keinginnan sendri itu jauh berbeda Bun dampaknya nanti kedepannya😘 Mau yuk gabung Arisan 10&5bulan start agustus info pendaftaran Arisan disini 083820065292 Mau cash hayuuuk Mau jadi Reseller boleh banget yuk OpenArisanAgustus OpenReseller Cash 2645

00
5 minutes ago

Building multiple streams of income is no longer a luxury, it has become a necessity. 🔑 - If the high rate of unemployment and mounting job losses have taught us anything, it is that nobody's job is safe. Unfortunately for most people, their only source of income is from their job, which can be a risky way to live. 😬 - 👇The list below details a few reasons why having several sources of money coming in is important and how this extra cash can be used. - 1. Rising Health Care Costs: Whether you are in favor of the health care reform or not, chances are you are feeling the pinch of higher health care costs. Adding an extra income source can go a long way in paying for things like higher prescription costs and unexpected medical costs. - 2. Unemployment: How safe is your job? Let's face it, no job is really ever safe, especially in a tough recession. Having other sources of income can help you deal with a job loss much easier than being caught off guard. - 3. Living Within Your Means: In order to build true wealth, you must be able to live within your means. If it is impossible to cut your spending any further, or you just don't want to sacrifice anymore, create a NEW source of money. There are only two ways to live within your means, either spend less or make more money. YOU PICK. - 4. Pay Cash for Purchases: How many times have you been able to pay cash for a car or could pay for a large home improvement project without taking out a loan? A second or third income stream could be used to save for these types of purchases so you don't have to take out a loan and pay any interest! - 5. Pay Down Debt: Paying off your mortgage, vehicle, or credit cards is a great use for an extra income stream. If you can avoid paying tons of interest on a loan by making extra payments on existing debt, then you could be on your way to financial freedom. - entrepreneur success business motivation millionaire inspiration wealth rich hustle cash lifestyle startup forex entrepreneurship mindset thegrind nosleep businessmen

31
5 minutes ago

cash on delivery Available WhatsApp 9545320376 _Don't Just Stay Average, Stand-Out Amidst All By Wearing These Beautiful Dungaree . Be Beautiful Catalog Name: *Pihu Alluring Attractive Dungaree Vol 3* Fabric: Lum Lum Sleeves: Sleeve Are Not Included Size: 28 in,30 in,32 in Length: Up To 38 in Type: Stitched Description: It Has 1 Piece of Dungaree Pattern: Solid Dispatch: 2 - 3 Days Easy Returns Available In Case Of Any Issue.

00
5 minutes ago

Sharing a referral business that helps all who are interested in making extra cash. I did not refer my link as I wanted but will leave tips on how to make a larger amount that I did. My payment has been confirmed and is schedule to paid to my paypal on Aug. Net14 Click on my linkinbio 1. Sign-up using your email address 2. Go to dashboard and copy your referral link. Share with as much friends and family you can. The more ppl click and register the more money for you. $2 per click $10 for each person who signs up. 2. Do 5 tasks: apps or surveys. Make sure you answer correctly every time you see the same question. Once you reach 100% you can cashout through cashapp or PayPal BUT don't stop there, keep promoting your link so you have more money to cash out. DO NOT click on your own link. It will be considered fake. And you won't be paid. Let's make that cash

00
6 minutes ago

Erhalte nur noch heute bis zu 30% Extrarabatt auf trendige Sneaker 👟 auf ABOUT YOU + bis zu 10% Cashback.

81
7 minutes ago

cash on delivery Available WhatsApp 9545320376 Different prices _Fall in love with the vivid color, design, comfort, and Lovely printed & Solid Kurtis & Anarkalis. Simplicity is Beautiful Catalog Name: *Classic Partywear Kurtis Vol 3* Fabric: Cotton / Rayon Sleeves: Variable (Check Product For Details) Size: M - 38 in, L - 40 in, XL - 42 in, XXL - 44 in, XXXL - 46 In Length: Up To 48 In Type: Stitched Description: Variable (Message Us For Details) Work: Printed / Solid Dispatch: 2 - 3 Days Easy Returns Available In Case Of Any Issue

00
9 minutes ago

📈📈📈📈📉📉📈📉📊📊📊📊💹💹💹 Do you know that you can make more than $35000 from home trading bitcoin, binary and forex within a week? ::::::tag::::::someone::::::::who::::::::::::::::this:::💲💰💲💰💲💰💲💰💲💰💲💰💲💰💲💰💲💰💲💰💲💰💲💰 .invest cryptocurrency today it pays 👇👇👇👇👇👇👇 DM if interested 💌💌💌💌💌💌📧✉️✉️✉️ moneymotivated rich legitmoney cash noscams laptoplifestyle passiveincome startups richlife wealthy illuminati financialfreedom business millionaire fastmoney quickcash fastcash millions billionaira moneytalks startuplife millionairemindset bitcoin latinamerica southamerica Vietnamese maldives Arabnations billgate

00
9 minutes ago

Type "agree" i you agree 👇👇 Follow me sergioserbanlimitless for more motivation and start an online business 💸💸 . Follow sergioserbanlimitless👈👈🔥🔥 Follow sergioserbanlimitless👈👈💰💰 Follow sergioserbanlimitless👈👈🙏🙏 👔 Inspiration Motivated toptags SuccessQuotes MotivationalQuotes 👔 businesspassion business toptags entrepreneurship grind 💰 money cash green toptags dough 💸  learnaffiliatemarketing affiliatemarketing buildabusiness sergioserban

46
11 minutes ago

ਦਾਦੇ ਨੇ ਪੁੱਲ ਟਵਾਤਾ 😝😝🤣🤣🤣🤣 ❤❤❤❤❤❤❤ Keep support 🙏 Plz share my page 💖 • • • 😂 funny toptags joke epic lol crazy fun instafun witty tweegram humor cash jokes wacky hilarious photooftheday laughing joking friends instagood laugh haha lmao lmfao funnypictures instahappy 20likes money smile amazing . 💕 □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ Need your support 💓💓💓 awesome posts daily ¤¤¤¤¤♤♤♤♤ ਨੋਟ _ ਜੇ ਪੇਜ ਚੰਗਾ ਲੱਗੇ💗💝 ਤਾ share ਤੇ follow ਜਰੂਰ ਕਰਨਾ 🙏 Please turn💃 on post 💤notification 🌼 lovable_boys_and_girls💜 ❤ 💜 💖

90
15 minutes ago

Ada yang samaan gak, kalau jemput anak si adek2nya di ajak juga? 🤭 Asikkk, banyak temennya kalau gitu. 😅 Tapi, kadang diperjalanan si adek bosen, gak bisa diem, rewel ngantuk dan drama-drama lainnya terjadi. 🥴 Tapi tenang, seorang Emak tuh gak akan kehabisan akal buat bikin anaknya diem. setuju kan ye? Nah kalau saya, pas anak bosen/rewel suka gantungin smart hafiz diantara jok mobil. si adek nonton sambil mimik susu, gak lama doi paling puless tidur😂😂😂 Kalau mamak, gimana siasatnya saat jemput anak dan adeknya rewel? . Share yuk, siapa tahu jadi inspirasi buat mamak2 yang lainnya 🤭 smarthafiz mainanedukasi temanmainanak cash arisan nabung

00
16 minutes ago

🔥🔥🔥ABSOLUTE MONSTER DAY! 5-1 TODAY + Parlay win yesterday. GET OUT IN FRONT OF THE HOT STREAK! MLB SEASON PASS IS ONLY $129.99 for the 24hrs. The MVP PACKAGE is still available. Get access to EVERY PLAY (NBA, NCAAB, NFL, NCAAF, MLB, NHL) UNTIL JANUARY 1ST 2020 before the special end! The TRAIN IS BACK ROLLIN!

40512
17 minutes ago

Ensiklopedi Suka Suka Saya sering ditanya, "Paket buku Widya Wiyata Pertama itu harus dibaca dengan rocket pen ya, Mbak?" "Boleh gak kita beli bukunya saja?" Boleh donk, Bun. Bahkan kini bisa dibeli per slipcase/seri, loh! 😍 Beli Ensiklopedi suka suka. Bisa disesuaikan dengan budget dan tema pengetahuan yang sering ditanyakan oleh anak-anak. 😀 Misalnya, anak sering bertanya tentang pesawat, mobil, truk bisa pilih seri SAINS. Jika anak sering bertanya tentang binatang, bisa pilih seri KEHIDUPAN. Jika anak sering bertanya tentang bumi, planet, benda-benda angkasa, bisa pilih seri ALAM. Jika anak sering bertanya tentang kehidupan sehari-hari, musik dan seni rupa, bisa pilih seri DUNIA KITA. 😍😍 Jadi, bebas pilih seri mana saja, deh! 😍 Oya, jangan khawatir, Bunda. Rocket pen-nya bisa dibeli terpisah, loh! 😉 Meskipun begitu, sangat disayang jika tidak dilengkapi dengan rocket pen-nya. Di dalamnya ada ribuan file suara dan informasi tambahan yang tidak ada di dalam buku. 😄 Duuuhh, makin galau, kan? 😅 Sssttt Saya bisikin yah, rocket pen ini gak cuma bisa baca Widya Wiyata Pertama. Huaa Tambah galau! 😀 Ternyata, si rocket pen bisa juga digunakan untuk buku Cakrawala Pengetahuan Dasar, bisa bilingual pula! 😍 -aya wwp widyawiyatapertama bukuanak bukuensiklopedia bukuensiklopediaanak bukuensiklopediaanaklengkap promojuli cash arisan

20
17 minutes ago

Nggak sedang promo smarthafiz, nggak ngajak beli cash atau arisan pun nggak. Tapi jarinya sedang gatal pingin buat bbrp paragraf tulisan : ~ mbak, sh nggak dapat cas? Cuma kabel doang? 👉 ada yg bilang kepala charger, ada yg sebut adaptor. Iya Emang gak dapat. Cuma dapet kabel data saja. Ntar bisa pake kepala cas hape, atau langsung pake cas hape atau beli adaptornya di counter2 hape terdekat. Asal amperenya sama. ~ berapa ampere mbak shob? 👉 coba cek sendiri di stiker sni yg mungkin ada di smart hafiznya atau di kardus. Pasti ada kok. Sama kayak mainan elektronik lainnya Pasti ada keterangan ttg daya dan voltage yg sesuai. ~ mbak, mbak NewSmartHafiz kan touchscreen tuu yaaa Naah, kalau pake akrilik Terus Gimana dg fitur ts nya? 👉 Anaknya umur berapa? Kalau menurut hemat saya, dibawah 5thn kan masih keciil, sayangi perkembangan motorikny dulu Jangan gunakan layar sentuh dulu. Pake remot dan tombol dulu. Naah Kalau anaknya udah 5th up Lepas akriliknya, gak pake akrilik gpp dan manfaatkan layar sentuh. ~ eh Mbak, mengisi daya sh sebenarnya berapa lama sih? 👉 perhatikan baik2, dari 0 - full membutuhkan waktu mengecas 6 jam. Ingat2 niih yaa 📍 jangan biasakan kehabisan tenaga/batrei. Sama kayak hape kita Kira tinggal 20% atau 15%, udaaah Matiin saja dan diisi lagi tenaganya. Jadii Gak sampe 6 jam udah full lagi. Menjag agar batrei gak cepet drop 📍 mengecas jangan sampe over yaa Jangan lebih dari 6 jam maximal tadiii Tujuannya samaa Agar batrei gak cepet drop 📍 pastikan posisi colokan menancap dg tepat, lampu indikator menyala = mengisi dan jika indikator mati = penuh 📍 kalau pake colokan cas selain bawaan sh, perhatikan juga apa ukurannya sama, umpama pake colokan punya semsang kan agak tipis kecil lalu kalau pake punya siomai agak besaran dikiiit banget. Kenapa? Karena sering kali (hd, hj, sh) kita anggap slot rusak dan tidak bisa mengecas Eeeeh Ternyata cuma melebar saja karena abis pake colokan yg agak besar. Meski cuma 0,5mm Lama2 Ngefek juga 😂 Daripada harus bongkar2 hanya untuk merapatkan lagi, mending sedari awal diperhatikan.

10
17 minutes ago

Требуется администратор девушка на детскую выставку! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Работа связана с командировками по России и странам СНГ. ✅Требования: возраст от 20 до 25 лет. Готовность учиться, желание зарабатывать много, высокая финансовая мотивация. Мобильность, коммуникабельность, стрессоустойчивость. Можно без опыта работы. ✅Обязанности: Проведение рекламной компании выставки в конкретном городе, контроль выставочного зала и персонала, ведение телефонных переговоров. ✅Условия: Продолжительность командировок от 3месяцев до пол года. Проживание, переезд - оплачивается работодателем. Оплата: от 50.000 + % от продаж. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️Тел. 8-923-783-7788 job_krsk24 job work business life работа коллеги успех деньги россия krsk вакансия бизнес красноярск крск money cash яжвк вакансиикрасноярск работакрасноярск вакансиякрасноярск красноярскработа

10
18 minutes ago

Centrelink debt has been reduced by $2000. I think I still need to call them and query the debt, but the voice automated call system is SO annoying. I’ve attempted to call 3 times but background noise doesn’t help and I get the ‘sorry, I don’t understand’ messages 😠 I don’t even get to the stage where you’re on hold as I give up 🤷‍♀️ Onwards and upwards! payingdowndebt stupiddebt savings cash debtfreecommunityaustralia livingon1income

41
19 minutes ago

It’s yet another year and you still being skeptical of doing this or nah? You are to blame for not living your dreams. • Your largest FEAR carries your greatest GROWTH🤔🤔 Invest in binary/bitcoin LET ME HELP YOU become a millionaire • • • moneymotivated rich legitmoney cash forex fashionova passiveincome richlife wealthy business financialfreedom millionaire fastmoney quickcash fastcash startups billionaire moneytalks startuplife canada millionairemindset binaryoptions bitcoin investment instantpay dubai drake maldives forextrader

30
20 minutes ago

It’s yet another year and you still being skeptical of doing this or nah? You are to blame for not living your dreams. • Your largest FEAR carries your greatest GROWTH🤔🤔 Invest in binary/bitcoin LET ME HELP YOU become a millionaire • • • moneymotivated rich legitmoney cash forex fashionova passiveincome richlife wealthy business financialfreedom millionaire fastmoney quickcash fastcash startups billionaire moneytalks startuplife canada millionairemindset binaryoptions bitcoin investment instantpay dubai drake maldives forextrader

20
1 month ago

I just finished working on a trap beat in the studio What do U guys think about this beat? 🔥or not And also who can U imagine on this beat?