repost

405,189,937 Photos and Videos

5 seconds ago

Repost 😫😫😫😫😂😂😂😂😂🤣🤣

00
7 seconds ago

antv_official pesbukers_antv pockyindonesia bukapockylah PesbukersRamadanPocky Repost pockyindonesia ( get_repost) ・・・ [Buka Puasa? BukaPockyLah] . Akhirnya, ini dia yang Pocky Lovers tunggu-tunggu! 😍😍 Mau menangin hadiah berupa: GRAND PRIZE - 2 Paket Umroh (NRA Travel) - 2 HP Samsung A20 - 5 Emas 3 gram - 2 TV LED 45” Sharp Full HD - 2 Kulkas Sharp SJ-N181D-FW - 2 Garmin forerunner 35 . HARIAN - 210 Voucher Alfamart Rp100.000 Untuk 5 pemenang setiap hari . MINGUAN - 12 Voucher Pulsa Telepon 200.000 Untuk 2 pemenang setiap minggu . Gampang lho, Pocky Lovers! Tinggal ikutin cara-cara di bawah ini: 1. Klik tombol FOLLOW Instagram PockyIndonesia dan LIKE postingan ini 2. REPOST postingan ini di Instagram Feed kamu ATAU Repost di IG story & highlight (akunnya jangan di private yah!) 3. Tambahkan HASHTAG BUKAPOCKYLAH di captionnya dan mention 5 temanmu 4. SIGNUP di bukapockylah.id 5. JAWAB soal harian dan mingguannya dan dapatkan hadiahnya 6. Pssst… GRANDPRIZE siap menunggu dijemput sama kamu! Ayo tunggu apalagi? Tag dan mention temen-temen kamu sebanyak-banyaknya buat ikutan kuis dari Pocky Indonesia! ✨😍✨ . BukaPockyLah Ramadan2019 PockyIndonesia GlicoIndonesia SharingHappiness KuisRamadan2019

00
7 seconds ago

Repost hoopdreams_ku with get_repost ・・・ 조던 브랜드는 스페셜 에디션 에어 조던 1 레트로 하이 OG 'Origin Story’의 출시를 통해, 스파이더맨: 뉴 유니버스 (Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018)의 영화 개봉을 기념합니다. 영화 속 주인공 마일스 모랄레스가 착용한 신발을 떠올리게 하는 이번 AJ1 모델은 클래식 컬러웨이에 신선한 감성을 더하여 여러분을 찾아갑니다. 영화 속 주인공이 쓰는 마스크처럼, 이번 AJ 1 에디션으로 히어로가 되는 듯한 특별한 기분을 경험해보세요. 영화 <스파이더맨 : 뉴 유니버스> 12월 12일 극장에서 확인하세요! © & TM 2018 MARVEL. ©2018 SPAI. All Rights Reserved 건대훕드림 5월24일발매 인스타추첨발매 제품 : AIR JORDAN 1 HIGH OG ‘ORIGIN STORY’ . 가격 : 199,000원 . 품번 : 555088-602 . SIZE : 250 ~ 285 (극소량 발매) 🕷인스타 추첨으로 발매 진행합니다.🕷 중복참여시_실격처리 ❗️ 🕸 참여기간 2019년 5월 24일(금) 오후 13:00시부터 ~ 17:00시 까지응모 가능합니다 🕸참여방법 1. hoopdreams_ku 계정 팔로우를 해주세요 2. “ORIGIN STORY”게시물 좋아요 눌러주세요 3. 이 게시물을 KU응모사이즈 AJ1xORIGINSTORY 함께 태그하여 리포스트 해주세요. 해당 개시물 사진으로만 리포스팅 가능하며, 사진 변경 불가능합니다 ~ ❗️ . EX) - 330 SIZE 응모시 KU_330 AJ1xORIGINSTORY 예시 사항을 잘지켜주셔서 꼭 당첨되시길 바라며 많은 참여 부탁드립니다 🙇🏻‍♂ . 4. 랜덤추첨으로 응모 마감 후 인스타그램 DM을 통해 당첨자분들께 개별 연락드립니다 5. 위 상품은 당첨자에 한하여 매장 방문구매만 가능하며, 그 외 기타사항은 인스타그램 DM으로 문의바랍니다 당첨문자 받으시고 5월25일 오전 11:00부터 5월 26일 오후 19:00까지 매장방문구매만 가능합니다 🕸당첨자 발표시간 . 2019년 5월 24일(금) 19:00시 부터 순차적으로 인스타그램 DM 발송해드립니다 🕸유의 사항 1. 본인이 당첨된 사이즈만 구매 가능하며, 추후 변경 불가능합니다. 2. 구매기간 내 미구매 시 당첨이 취소됩니다. 3. 조던1 제품 특성상 박스 손상 될수 있음을 미리 알려드립니다 댓글문의는 실시간 응대가 어려우니 전화문의 부탁드리겠습니다 매장전화 . 02 499 3672 010 7705 6453 . 오시는길 . 서울특별시 광진구 자양4동 8-9. 서울특별시 광진구 동일로20길 45. 서울 지하철.2/7 호선 건대입구역 6번 출구 300m 직진. 커먼드라운드 옆 건대 나이키 스포츠 가 위치하고 있습니다 감사드립니다 건대나이키 건대훕드림 훕드림건대점 HOOPSDREAMS NIKE 건대입구 농구 BASKETBALL 나이키 나이키운동화 나이키매니아 신발스타그램 운동화 운동화그램 킥스타그램 건대커먼그라운드 KU_330 AJ1xORIGINSTORY

00
7 seconds ago

🍀BIOMINI, PENDANT MCI untuk PROSTAT dan BATU GINJAL🍀 repost Testi Pak Lurah yg alhamdulilah sembuh dari prostat dan batu ginjal Testi pribadi dari my Hero yg awalnya tidak pernah sakit parah sekedar sakit biasa di tanggal 5 desember 2018 kemaren di diagnosa batu ginjal dan prostat harus jalani operasi 2 kali Saat itu sungguh aku kalut harus gimana caranya biar bapak ku bisa sehat fit seperti biasany,, karena bapak seorang yang yg aktif di masyarakat karena memang tugasnya di masyarakat sebagai seorang lurah Setelah operasi pertama selesai aku teringat Mak joya ku pernah menawarkan produk yg dibilang hampir semua bahan baku dari alam yg sama sekali tidak berpengaruh buruk terhadap obat2 setelah operasi bapak Akhirnya dengan keyakinan penuh aku coba ikhtiar dan menelpon dia untuk menerima tawaran nya dulu Ternyata fix semua sudah di pesan paketnya dan aku pun di tawarkan buat member nya jg dan aku terima Datang paketan MCI ku tawari bapak ku pake kalung pendant dan minum air dari biomini yg ku beli 4 hari mengkonsumsi dan memakai pendant Alhamdulilah respon baik terjadi Ada gumpalan darah segar yg keluar semua MAAF ( dari saluran vital ) dari sisa operasi batu ginjal kemaren dan 2 minggu setelah pasca operasi dan dalam masa pemulihan sisa batu kecil pun mulai keluar semua Singkat dari kisah bersama MCI ini My Hero Alhamdulilah udah sehat lagi dan bisa beraktifitas lagi Sehat selalu bapak ku agar bisa membantu orang banyak lagi Salam berbagi❤ Ji Fung Wa 081312524212

00
8 seconds ago

KU_260 AJ1xORIGINSTORY Repost hoopdreams_ku with get_repost ・・・ 조던 브랜드는 스페셜 에디션 에어 조던 1 레트로 하이 OG 'Origin Story’의 출시를 통해, 스파이더맨: 뉴 유니버스 (Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018)의 영화 개봉을 기념합니다. 영화 속 주인공 마일스 모랄레스가 착용한 신발을 떠올리게 하는 이번 AJ1 모델은 클래식 컬러웨이에 신선한 감성을 더하여 여러분을 찾아갑니다. 영화 속 주인공이 쓰는 마스크처럼, 이번 AJ 1 에디션으로 히어로가 되는 듯한 특별한 기분을 경험해보세요. 영화 <스파이더맨 : 뉴 유니버스> 12월 12일 극장에서 확인하세요! © & TM 2018 MARVEL. ©2018 SPAI. All Rights Reserved 건대훕드림 5월24일발매 인스타추첨발매 제품 : AIR JORDAN 1 HIGH OG ‘ORIGIN STORY’ . 가격 : 199,000원 . 품번 : 555088-602 . SIZE : 250 ~ 285 (극소량 발매) 🕷인스타 추첨으로 발매 진행합니다.🕷 중복참여시_실격처리 ❗️ 🕸 참여기간 2019년 5월 24일(금) 오후 13:00시부터 ~ 17:00시 까지응모 가능합니다 🕸참여방법 1. hoopdreams_ku 계정 팔로우를 해주세요 2. “ORIGIN STORY”게시물 좋아요 눌러주세요 3. 이 게시물을 KU응모사이즈 AJ1xORIGINSTORY 함께 태그하여 리포스트 해주세요. 해당 개시물 사진으로만 리포스팅 가능하며, 사진 변경 불가능합니다 ~ ❗️ . EX) - 330 SIZE 응모시 KU_330 AJ1xORIGINSTORY 예시 사항을 잘지켜주셔서 꼭 당첨되시길 바라며 많은 참여 부탁드립니다 🙇🏻‍♂ . 4. 랜덤추첨으로 응모 마감 후 인스타그램 DM을 통해 당첨자분들께 개별 연락드립니다 5. 위 상품은 당첨자에 한하여 매장 방문구매만 가능하며, 그 외 기타사항은 인스타그램 DM으로 문의바랍니다 당첨문자 받으시고 5월25일 오전 11:00부터 5월 26일 오후 19:00까지 매장방문구매만 가능합니다 🕸당첨자 발표시간 . 2019년 5월 24일(금) 19:00시 부터 순차적으로 인스타그램 DM 발송해드립니다 🕸유의 사항 1. 본인이 당첨된 사이즈만 구매 가능하며, 추후 변경 불가능합니다. 2. 구매기간 내 미구매 시 당첨이 취소됩니다. 3. 조던1 제품 특성상 박스 손상 될수 있음을 미리 알려드립니다 댓글문의는 실시간 응대가 어려우니 전화문의 부탁드리겠습니다 매장전화 . 02 499 3672 010 7705 6453 . 오시는길 . 서울특별시 광진구 자양4동 8-9. 서울특별시 광진구 동일로20길 45. 서울 지하철.2/7 호선 건대입구역 6번 출구 300m 직진. 커먼드라운드 옆 건대 나이키 스포츠 가 위치하고 있습니다 감사드립니다 건대나이키 건대훕드림 훕드림건대점 HOOPSDREAMS NIKE 건대입구 농구 BASKETBALL 나이키 나이키운동화 나이키매니아 신발스타그램 운동화 운동화그램 킥스타그램 건대커먼그라운드 KU_330 AJ1xORIGINSTORY

00
8 seconds ago

이건 뭐골격에 비해 체지방률은 거의 제로여야하지 않은가?ㅋㅋㅋ 연예인들은 이렇겠죠? 😨 이 기준이면 앞으로 최소6킬로는 더 빼야한다니😱 그냥 4킬로만 더 빼는 걸로요😩 Repost garin11111 ( get_repost) ・・・ ⠀⠀⠀ 하 얼마나 더 빼야하나 😣 ⠀⠀⠀ 옷빨을 포기할까요?ㅎㅎㅎ 데일리 daily 투데이 맞팔해요 인친환영 다이어트소통 건강하게살빼기 몸매관리 health diet instadiet 운동하는여자 다이어트그램 살빼는중 몸매관리 일상소통 일상기록 인친환영 daily 선팔하면맞팔 맞팔 선팔 f4f 금요일이다 표준몸무게 직장인그램

00
8 seconds ago

Photo Challenge : Final message to your family and friends! Share / Repost, Love & Comment on your favorite contestants photo to vote. Our contestants photo challenge ends today. We thank everyone who started this journey with us and follow us till the end. Voting starts NOW❗️ On our official Instagram and Facebook page missflourishambassador VOTING RULES 1. No fake likes or ghosts likes. 2. No abusive words is expected from the voters or contestants. 3. Tag your friends, family members, coursemates etc to vote for you. HOW TO VOTE • For your vote to count follow the page missflourishambassador • Search for your favorite contestant(s) photo and Love, Comment & use these hashtag missflourishambassador countdownwithMFA RoadToMFA19 • Repeat same routine on Facebook! today repost queen video likeforlike fun usa instapics photochallenge miss pageant show style happy girl picoftheday blackgold instabeauty fashion love world favourite contestant london beauty

00
9 seconds ago

Jewellery has the power to be this one little thing that can make you feel unique Repost foto_captures ( get_repost) ・・・ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉 Courtesy By 📸: foto_captures ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉 Excited to know about Punya_Nagri? 👉 Keep Follow us on : amcha_mh_12 👉 For Feature : amcha_mh_12 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ pune_city_clicks ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ photographersofinstagram love jhumka earings marathistyle Marathi traditional amcha_mh_12 earingslover

00
9 seconds ago

Repost inasibless • • • • • • Amigos, llego el dia 💪🏼 Hoy viernes 24 de Mayo, a las 21hs tocamos en el trescuartos.ciclo en santosvegabar. Un hermoso espacio en Palermo, para comer algo rico, con promociones en tragos de la mejor cockteleria de bass. Hay descuento en entradas anticipadas (link en BIO 🎉) Nos vemos ahi amigos. Gracias como siempre por difundir este evento 🙌 🙌 💜 viernes palermo Palermo versionesoriginales cockteleria tragos musicaenvivo musicaenpalermo inasibless versiones jazz jazzargentino funk soda louiscole gretchenparlato Joshuaredman

00
9 seconds ago

Repost shopeelook ( get_repost) ・・・ Girls, masih ada berkah ramadan lagi untuk kalian nih! Kali ini kamu bisa menangin OPPO F11 loh. Yuk ikuti langkah berikut buat ikutan giveaway-nya: 1. FOLLOW shopeelook dan LIKE post ini 2. REPOST foto ini dan sertakan hashtag ShopeeLookGiveawayOPPOF 3. Profile tidak boleh private 4. Periode giveaway berlangsung hingga 25 Mei 2019. 5. 1 Orang akan kami pilih untuk menjadi pemenang secara acak. 6. Pemenang akan diumumkan tanggal 26 Mei 2019. _ P.s. Semakin banyak kamu repost, semakin besar kesempatan kamu buat menang. Good luck for you all 😍 ShopeeLook ShopeeID ShopeeLookGiveawayOPPOF11

00
9 seconds ago

お母さんのハンバーグを 1位と言ったり 名前呼んじゃうところがまた💕 明日、隆二 来週、AKIRA あー、忙しや😂😂😂 repost ldh_tv_official via PhotoAroundApp . 本日21時配信📺 「山下健二郎のオールナイトニッポン」🎉📻💕 三代目メンバー6人も駆けつけた、感動の最終回に密着・完結編👀🎥🌈 メンバーの中に宇宙人が居た👽⁉️NAOTOが直己に仕掛けたイタズラとは🤣👏⁉️ そして感動のラストに健二郎は涙…したのか😢✨⁉️ . https:www.ldhtv.jp LDHTV 三代目JSOULBROTHERS NAOTO 小林直己 ELLY 山下健二郎 岩田剛典 今市隆二 登坂広臣 ykann yesweare raisetheflag . exile_naoto_ naokikobayashi_works elly24soul 3jsb_kenjiro_official takanori_iwata_official jsbryuji_official 3jsb_hiroomi_tosaka

00
10 seconds ago

Repost thealkemist.eliquid ( get_repost) ・・・ TheAlkemistXFakirLiquid TheAlkemistXFakirLiquid 📣 Giveaway Announcement 📣 TheAlkemistXFakirLiquid Buat temen2 yg kmarin blum kebagian giveaway, tenang kita adain giveaway lagi. Kali ini The Alkemist giveaway bareng Fakir Liquid. Hadiahnya? Liquid, Starter Kit dan RTA. 7 Pemenang Pemenang 1: Starter Kit + 2 The Alkemist Liquids Pemenang 2: Gear RTA + 2 The Alkemist Liquids Pemenang 3: 2 The Alkemist Liquids Pemenang 4: 2 The Alkemist Liquids Pemenang 5: 2 The Alkemist Liquids Pemenang 6: 2 The Alkemist Liquids Pemenang 7: 2 The Alkemist Liquids BACA BAIK BAIK RULES NYA : 1. FOLLOW thealkemist.eliquid , fakirliquid dan vapingchronicle 2. WAJIB BERUSIA 18+ 3. Repost Postingan ini di instagram kalian dan jangan lupa tag 5 teman kamu dan 5 toko vape favorit kalian jangan lupa tambahkan hashtag TheAlkemistXFakirLiquid 4. Kasih komentar paling unik, dan menarik tentang liquid BLISS di IG Account thealkemist.eliquid Pemenang akan diumumkan tgl 25 Mei 2019 dan keputusan juri tidak dapat diganggu gugat. 📷shot by vapingchronicle GOODLUCK GUYS giveaway thealkemistxfakirliquid

00
11 seconds ago

Repost amey_opisxl • • • • • • cinta itu ibarat ketum , d telan pahit d buang sayang . makin d layan makin melayang , begitu la juga motor makin d pulas makin d layan

10
11 seconds ago

repost “오랫만에만난 닭띠친구들♡ 워킹맘 지선이가 월차내고 아침부터 만남 애들 얼집보내고 여유롭게 커피마시며 수다 하원후 애들데리고 키즈카페출동 기가 쏙빠져 나왔지만 오늘하루 꽉채워 잘놀았네 브리꼴라쥬 에서 미술수업해서 민준이도 신남♡ ㆍ ㆍ 닭띠친구

00
13 seconds ago

Repost hoopdreams_ku get_reposter 조던 브랜드는 스페셜 에디션 에어 조던 1 레트로 하이 OG 'Origin Story’의 출시를 통해, 스파이더맨: 뉴 유니버스 (Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018)의 영화 개봉을 기념합니다. 영화 속 주인공 마일스 모랄레스가 착용한 신발을 떠올리게 하는 이번 AJ1 모델은 클래식 컬러웨이에 신선한 감성을 더하여 여러분을 찾아갑니다. 영화 속 주인공이 쓰는 마스크처럼, 이번 AJ 1 에디션으로 히어로가 되는 듯한 특별한 기분을 경험해보세요. 영화 <스파이더맨 : 뉴 유니버스> 12월 12일 극장에서 확인하세요! © & TM 2018 MARVEL. ©2018 SPAI. All Rights Reserved 건대훕드림 5월24일발매 인스타추첨발매 제품 : AIR JORDAN 1 HIGH OG ‘ORIGIN STORY’ . 가격 : 199,000원 . 품번 : 555088-602 . SIZE : 250 ~ 285 (극소량 발매) 🕷인스타 추첨으로 발매 진행합니다.🕷 중복참여시_실격처리 ❗️ 🕸 참여기간 2019년 5월 24일(금) 오후 13:00시부터 ~ 17:00시 까지응모 가능합니다 🕸참여방법 1. hoopdreams_ku 계정 팔로우를 해주세요 2. “ORIGIN STORY”게시물 좋아요 눌러주세요 3. 이 게시물을 KU응모사이즈 AJ1xORIGINSTORY 함께 태그하여 리포스트 해주세요. 해당 게시물 사진으로만 리포스팅 가능하며, (게시물 3장 모두 리포스팅 가능합니다) 사진 변경 불가능합니다 ~ ❗️ . EX) - 330 SIZE 응모시 KU_330 AJ1xORIGINSTORY 예시 사항을 잘지켜주셔서 꼭 당첨되시길 바라며 많은 참여 부탁드립니다 🙇🏻‍♂ . 4. 랜덤추첨으로 응모 마감 후 인스타그램 DM을 통해 당첨자분들께 개별 연락드립니다 5. 위 상품은 당첨자에 한하여 매장 방문구매만 가능하며, 그 외 기타사항은 인스타그램 DM으로 문의바랍니다 당첨문자 받으시고 5월25일 오전 11:00부터 5월 26일 오후 19:00까지 매장방문구매만 가능합니다 🕸당첨자 발표시간 . 2019년 5월 24일(금) 19:00시 부터 순차적으로 인스타그램 DM 발송해드립니다 🕸유의 사항 1. 본인이 당첨된 사이즈만 구매 가능하며, 추후 변경 불가능합니다. 2. 구매기간 내 미구매 시 당첨이 취소됩니다. 3. 조던1 제품 특성상 박스 손상 될수 있음을 미리 알려드립니다 댓글문의는 실시간 응대가 어려우니 전화문의 부탁드리겠습니다 매장전화 . 02 499 3672 010 7705 6453 . 오시는길 . 서울특별시 광진구 자양4동 8-9. 서울특별시 광진구 동일로20길 45. 서울 지하철.2/7 호선 건대입구역 6번 출구 300m 직진. 커먼드라운드 옆 건대 나이키 스포츠 가 위치하고 있습니다 감사드립니다 건대나이키 건대훕드림 훕드림건대점 HOOPSDREAMS NIKE 건대입구 농구 BASKETBALL 나이키 나이키운동화 나이키매니아 신발스타그램 운동화 운동화그램 킥스타그램 건대커먼그라운드 KU_330 AJ1xORIGINSTORY

00
14 seconds ago

Repost happy_hobby777 ・・・ Repost luviktori ・・・ Прошу любить и жаловать ЕДИНСТВЕННАЯ в рунете,а возможно и вообще -брошь миссиспоттс ☕Пузатенькая добрая мамочка -чайник 😍Для тех,у кого мультик "Красавца и чудовище " вызывает теплые воспоминания 😊🛋☕📺 ✔️Чешский и японский бисер,канетель,кристаллы,жемчужинки и жемчужная лента,рондели . ✔️Размер 6*6,5 см. ✔️Изнанка -иск.кожа. ✔️Стоимость -2000, ЭКСКЛЮЗИВ Свободна! Возможна отправка по РФ. брошь брошьизбисера брошьназаказ брошьволгоград вышивкабисером брошиизбисераволгоград брошиизбисера handmade_prostor embroideryart embroidery missispotts брошьчайничек

00
14 seconds ago

What a cool talk by Dr. Hartemink this afternoon at montanastateuniversity. As chemists in the EAL, we’ve grown accustomed to saying that results show a “variation in soil”. Dr. Hartemink challenged that statement and saying that “variation in soil” is simply a lack of identifying the patterns in soil such a thought-provoking statement by a man who knows soil all around the world! We’re looking forward to joining Dr. Hartemink on a field trip in the madisonvalley tomorrow. Stay tuned for pictures of the fun we have in soil pits with some of the local soil specialists! Repost soildoc ( get_repost) ・・・ So excited for Dr Alfred Hartemink’s guest lecture on “Advances in observing and mapping soil” here at Montana State University. Pre-introduction by Professor Emeritus Gerry Nielsen. soilculture oh my

00
18 seconds ago

Repost indonesiabertauhidid • • • Semua portal memberitakan kejadian tadi malam tentang perang massa yang menembakkan petasan vs polisi yang menembakkan gas air mata. Tapi mari lihat lagi Siapakah pemain petasan yang punya previlege di dalam barisan polisi ini?

00
18 seconds ago

repost ShopeeLookGiveawayOPPOF11 ShopeeLookGiveawayOPPOF11 ShopeeLookGiveawayOPPOF11 ShopeeLookGiveawayOPPOF11 Girls, masih ada berkah ramadan lagi untuk kalian nih! Kali ini kamu bisa menangin OPPO F11 loh. Yuk ikuti langkah berikut buat ikutan giveaway-nya: 1. FOLLOW shopeelook dan LIKE post ini 2. REPOST foto ini dan sertakan hashtag ShopeeLookGiveawayOPPOF11 3. Profile tidak boleh private 4. Periode giveaway berlangsung hingga 25 Mei 2019. 5. 1 Orang akan kami pilih untuk menjadi pemenang secara acak. 6. Pemenang akan diumumkan tanggal 26 Mei 2019. _ P.s. Semakin banyak kamu repost, semakin besar kesempatan kamu buat menang. Good luck for you all 😍 ShopeeLook ShopeeID ShopeeLookGiveawayOPPOF11

00
19 seconds ago

Repost thehamshopping_zamuro 안녕하세요. 두번째 리그램 이벤트로 돌아왔어요!👍👍 잠으로 애플베개 마약베개 꿀잠베개 🌷메모리폼베개 🌷특허받은 옆잠베개 🌷통기성의 극대화 🌷3중3D 메쉬원단 적용 ⠀⠀⠀ 🙊완벽한 수면의 시작!🙊 ⠀⠀⠀ 잠으로애플베개 리그램 이벤트 방법 -1.thehamshopping_zamuro 팔로우 신청! 후 좋아요 꾸욱!💜🤩 -2. 본 이벤트 리그램! ^^ 해시태그 잠으로 잠으로애플베개 zamuro 더함쇼핑 -3. 그리고 ✔댓글로 친구소환!"해서 응원메시지 남기기 (소환친구가 많으실수록 당첨확률up🌷😎) 댓글로 소환해주세요 비공계계정은 안되요옹😭😭 ⠀⠀⠀ 응모기간 5월24일(금)~6월2일(일). ⠀⠀⠀ 당첨발표 6월4일(수) 🎊🎊⠀⠀⠀ 담청되시면 잠으로애플베개 선물로 드립니다!🎊🎉🎀 리그램 이벤트중 인스타이벤트 이벤트그램

00
20 seconds ago

SOOO BEAUTIFULLL😍😍😍 look'nya kewwreeennn😍💖💖💖 pake lipstick warna apapun slalu cocok💄💕, warna gelap gini aja cantiknya kebangetan gemesshh liatnya😍😍😍 kalo aku sih entah kaya apa kalo pake lipstick warna gelap kaya kak tahnee.ney ini💙💙💙 INI SERIUSKAAAHHHH😍😍😍💖💖💖😘 Gilllaaaaaa 1 tower lipstick😍😍😍 ini sih stok seumur hidup untuk aku🤣 alamat pingsan nih kalo dapetin give away ini, mana lipsticknya dari getthelookid lagi warnanya keren2 semua dan teksturnya juga aduhayy nyaman banget dibibir😍😍😍 imatteit TahneeXLorealParis Repost from tahnee.ney 💀 HEYHO [GIVEAWAY GIVEAWAY] COLOR RICHE MATTE nya getthelookid sekarang cuma 69rb guys Aku sama Loreal Paris mau bagiin 1 tower lipstick isi 45 lipstick Color Riche Matte buat Lebaran amigos Caranya gampang: 1. Follow aku dan getthelookid 2. Regram postingan aku ini sebanyak- banyaknya dan jangan lupa pake hashtag imatteit TahneeXLorealParis 3. Setelah itu like dan komen sebanyak2 nya di photoku yg ini dan tag 3 orang teman kamu Contest akan ditutup tgl 24 mei 2019, 1 pemenang akan aku umumkan tgl 28 mei 2019. GEWDLAK AMIGOS

00
22 seconds ago

🍓 Strawberry Vanilla Smoothie Bowls! 📷 by earthyandy 🚨🚨Recipe: 1 cup frozen strawberries 2 cups frozen tropical mix (mango, pineapple, strawberry) 1/2 cup favorite nut milk (fuller fat the better for flavor and consistency) 2 frozen ripe bananas 1/2 tsp Vanilla optional, 1 scoop of vegan vanilla protein just Blend ingredients until thick and smooth! SECRET: just let it sit in the freezer for an hour so it gets like this! HOLY GUACAMOLE. The most ADORABLE giant pillow! 🥑😍 Check it out in our bio 💚 Share With A Friend Who Would Love This! thevegansclub 🍓 Take A Look At Our Other Pages: 🎉 thevegansclub thevegansclubtv thevegansclublifestyle thevegansclubhub Join Our Facebook Group TheVegansClub Group 😎 repost follow all the tag!

00
22 seconds ago

Repost hoopdreams_ku ( get_repost) ・・・ 조던 브랜드는 스페셜 에디션 에어 조던 1 레트로 하이 OG 'Origin Story’의 출시를 통해, 스파이더맨: 뉴 유니버스 (Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018)의 영화 개봉을 기념합니다. 영화 속 주인공 마일스 모랄레스가 착용한 신발을 떠올리게 하는 이번 AJ1 모델은 클래식 컬러웨이에 신선한 감성을 더하여 여러분을 찾아갑니다. 영화 속 주인공이 쓰는 마스크처럼, 이번 AJ 1 에디션으로 히어로가 되는 듯한 특별한 기분을 경험해보세요. 영화 <스파이더맨 : 뉴 유니버스> 12월 12일 극장에서 확인하세요! © & TM 2018 MARVEL. ©2018 SPAI. All Rights Reserved 건대훕드림 5월24일발매 인스타추첨발매 제품 : AIR JORDAN 1 HIGH OG ‘ORIGIN STORY’ . 가격 : 199,000원 . 품번 : 555088-602 . SIZE : 250 ~ 285 (극소량 발매) 🕷인스타 추첨으로 발매 진행합니다.🕷 중복참여시_실격처리 ❗️ 🕸 참여기간 2019년 5월 24일(금) 오후 13:00시부터 ~ 17:00시까지응모 가능합니다 🕸참여방법 1. hoopdreams_ku 계정 팔로우를 해주세요 2. “ORIGIN STORY”게시물 좋아요 눌러주세요 3. 이 게시물을 KU응모사이즈 AJ1xORIGINSTORY 함께 태그하여 리포스트 해주세요. 해당 개시물 사진으로만 리포스팅 가능하며, 사진 변경 불가능합니다 ~ ❗️ . EX) - 330 SIZE, BG SIZE 응모시 KU_330 AJ1xORIGINSTORY 예시 사항을 잘지켜주셔서 꼭 당첨되시길 바라며 많은 참여 부탁드립니다 🙇🏻‍♂ . 4. 랜덤추첨으로 응모 마감 후 인스타그램 DM을 통해 당첨자분께 개별 연락드립니다 5. 위 상품은 당첨자에 한하여 매장 방문구매만 가능하며, 그 외 기타사항은 인스타그램 DM으로 문의바랍니다 당첨문자 받으시고 5월25일 오전 11:00부터 5월 26일 오후 19:00까지 매장방문구매만 가능합니다 🕸당첨자 발표시간 . 2019년 5월 24일(금) 19:00시 부터 순차적으로 인스타그램 DM 발송해드립니다 🕸유의 사항 1.본인이 당첨된 사이즈만 구매 가능하며, 추후 변경 불가능합니다. 2.구매기간 내 미구매 시 당첨이 취소됩니다. 3.조던1 제품 특성상 박스 손상 될수 있음을 미리 알려드립니다 댓글문의는 실시간 응대가 어려우니 전화문의 부탁드리겠습니다 매장전화 . 02 499 3672 010 7705 6453 . 오시는길 . 서울특별시 광진구 자양4동 8-9. 서울특별시 광진구 동일로20길 45. 서울 지하철.2/7 호선 건대입구역 6번 출구 300m 직진. 커먼드라운드 옆 건대 나이키 스포츠 가 위치하고 있습니다 감사드립니다 건대나이키 건대훕드림 훕드림건대점 HOOPSDREAMS NIKE 건대입구 농구 BASKETBALL 나이키 나이키운동화 나이키매니아 신발스타그램 운동화 운동화그램 킥스타그램 건대커먼그라운드 KU_330 AJ1xORIGINSTORY

00
24 seconds ago

Repost morrisonhotelgallery with get_repost ・・・ KeithUnfiltered ft. ethanarussell From personalities and fine wines to guitar riffs and fine art photography, some of life's greatest pleasures are best enjoyed unfiltered. This is especially true when it comes to discussing the unapologetically cheeky, slow-burning candor of the mythic Keith Richards ( officialkeef). In anticipation of this Friday's gallery-wide unveiling of 𝙆𝙚𝙞𝙩𝙝, 𝙐𝙣𝙛𝙞𝙡𝙩𝙚𝙧𝙚𝙙. with your recommendations in mind, we've asked several MHG photographers to shed candid light on some of their most noteworthy works that will be on public view at all three Morrison Hotel Gallery locations starting 5/24. Stay tuned for their exclusive stories along with some sneak peeks inside the exhibition and be sure to join in on the conversation by using the hashtag KeithUnfiltered. — Ph. Ethan Russell, Keith Richards, “Patience Please”, Rolling Stones, American Tour, 1972 morrisonhotelgallery

00
24 seconds ago

Repost turk.savunma.sanayi ( get_repost) ・・・ Gündemimizin seçim olmasından bir türlü kurtulamayan milletimizin, neyin öneminde ve farkında olması gerektiğini anlatan; şuan ülkemiz medyasına tek harf dahi yansımayan Doğu Akdeniz'de yaşanan doğalgaz planlarını Haluk Tatar'ın ağzından Video Eğitim/YouTube kanalından izleyebilirsiniz. Şiddetle tavsiye ediyoruz! Ayrıca güncel hikayemizi de yukarıya kaydırarak ilgili videoya direk ulaşabilirsiniz. videoegitim , haluktatar

00
25 seconds ago

Photo Challenge : Final message to your family and friends! Share / Repost, Love & Comment on your favorite contestants photo to vote. Our contestants photo challenge ends today. We thank everyone who started this journey with us and follow us till the end. Voting starts NOW❗️ On our official Instagram and Facebook page missflourishambassador VOTING RULES 1. No fake likes or ghosts likes. 2. No abusive words is expected from the voters or contestants. 3. Tag your friends, family members, coursemates etc to vote for you. HOW TO VOTE • For your vote to count follow the page missflourishambassador • Search for your favorite contestant(s) photo and Love, Comment & use these hashtag missflourishambassador countdownwithMFA RoadToMFA19 • Repeat same routine on Facebook! today repost queen video likeforlike fun usa instapics photochallenge miss pageant show style happy girl picoftheday blackgold instabeauty fashion love world favourite contestant london beauty

00
28 seconds ago

Homeschooling extends to outdoor learning. It includes up-close interaction with nature and the environment, whether natural or with responsible human intervention. Out-of-doors experiences that nourishes human relationships and invigorates education. 🧩♻️🏡🌻 DesignedEnvironments OutdoorDesign LandscapeArchitecture byPrasinos byGrace Repost joytmendoza with get_repost ・・・ Family time outdoors! It’s time to clean up the garden. The boys all helped. Tiana harvested some Kangkong. There are many ways to keep busy and productive if we just think out of the box and do away with their easy access to screens and gadgets. When it’s a family thing, they don’t mind doing house work because everyone’s participating. 😚😊 mendozahomeschooling teachwithjoy

00
29 seconds ago

Reposted from nurmawatihesti - Repost fiqihwanita_ ( get_repost) ・・・ [ KENAPA SEORANG MAYIT MEMILIH "BERSEDEKAH" JIKA KEMBALI HIDUP DI DUNIA ] Sebagaimana firman Allah Azza wa jalla رَبِّ لَوْلَا أَخَّرْتَنِي إِلَى أَجَلٍ قَرِيبٍ فَأَصَّد Wahai Tuhanku, sekiranya Engkau berkenan menunda [kematian]ku sedikit waktu lagi, maka aku dapat bersedekah QS. Al Munafiqun: 10 Kenapa dia tdk mengatakan, "Maka aku dapat melaksanakan umroh" atau "Maka aku dapat melakukan sholat atau puasa" dll Berkata para ulama, Tidaklah seorang mayit menyebutkan "sedekah" kecuali karena dia melihat besarnya pahala dan imbas baiknya setelah dia meninggal Maka, perbanyaklah bersedekah, karena seorang mukmin akan berada dibawah naungan sedekahnnya Rasulullah Shallallahu alaihi wa Sallam bersabda Setiap orang akan berada di bawah naungan sedekahnya, hingga diputuskan perkara-perkara di antara manusia HR. Ahmad Dan, bersedekah-lah atas nama orang-orang yg sudah meninggal diantara kalian, karena sesungguhnya mereka sangat berharap kembali ke dunia untuk bisa bersedekah dan beramal shalih, maka wujudkanlah harapan mereka Dari ‘Aisyah radhiyallahu ‘anha bahwasanya ada seseorang mendatangi Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam, kemudian dia mengatakan Wahai Rasulullah, sesungguhnya Ibuku tiba-tiba saja meninggal dunia dan tidak sempat menyampaikan wasiat padaku. Seandainya dia ingin menyampaikan wasiat, pasti dia akan mewasiatkan agar bersedekah untuknya. Apakah Ibuku akan mendapat pahala jika aku bersedekah untuknya? Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam menjawab, Iya HR. Bukhari & Muslim Dan, biasakan, ajarkan anak-anak kalian untuk bersedekah Dan sedekah yg "paling utama" saat ini adalah; menyebarkan tulisan ini dengan niat sedekah Karena siapa saja yg mempraktekkan isi tulisan ini, dan mengajarkannya untuk generasi berikutnya, maka pahala-nya akan kembali kepada anda in-syaa Allah. Oleh: Syeikh Maher al'Mueaqlyk hafidzahullah (Imam Masjidil Haram) Jazakumullahu khayran 🌐 diariesimage 📽 yezerkiarfatihzarlis muslim muslimah kajianyuk kajiansunnah kajianislam kajian yezerkiarfatihzarlis dakwah salaf islam quran sunnah fiqihmuslimah fiqihwanita_ - regr

00
30 seconds ago

Repost wanderlust.on.my.plate • • • • • • Food before dudes 🦑 🥥 🍗 🥩 😏 📸In frame: Tender coconut manchurian 🥥 Tandoori chicken 🍗 Beef xacuti 🥩 Dried chilly paneer . 📍Location: Pajifond, Margao, Goa, India 🇮🇳 . Taste: ⭐️⭐️⭐️⭐️ Ambiance: ⭐️⭐️⭐️⭐️ Service: ⭐️⭐️⭐️⭐️ Price:⭐️⭐️⭐️⭐️ . 📝 Well oh well How could we even forget about reviewing our most favorite restaurant? Everything that we ordered from here was so scrumptious. Tender coconut manchurian being at the tops peppersgourmetcuisine margao goa india zomatoreviewer goablog goablogger foodblogger travelblogger travelforfood foodtraveller foodie foodcoma foodporn foodgasm foodstagram foodblogfeed foodlove tendercoconutmanchurian goodfood yummy eatit drool wanderlusting follow wanderlustonmyplate

00
31 seconds ago

Please watch the full video and repost. Never forget about the missing 🙏🏼❤️ Repost skylargrey ・・・ MissingKids are all around us & just 25 years ago, soulasylumofficial helped to recover 21 missing with "Runaway Train." Today, I'm excited to share with you RunawayTrain25, a collaboration between MissingKids, JamieNCommons, sogallant & myself. As you watch the video, please remember that together we can help to bring these home. More info on runawaytrain25.com

00
31 seconds ago

Repost aslegacybrunei.official • • • • • • Dapat kn daripada agent2 & DS yang sah Boleh check Agent2 n DS yg sah under aslegacybrunei.official d Highlight d atas Repost aslegacybrunei.official • • • • • • Assalamualaikum Just found out ptg ni, ada orang jual Bizzy Boddy d kedai2 Hati2 yea SEKADAR PERINGATAN BUAT PEMBELI PRODUK AS LEGACY DI LUAR SANA 💕 tgk video ni sampai habis okay! dan pastikan produk as legacy yg anda beli bukan di kedai2 jamu 😘 - pesanan aliffsyukriterlajaklaris . Dapatkan yang sah! Hanya boleh dapat melalui ONLINE! atau dgn agent2 As Legacy aslegacymalaysia.official - Kami merupakan agent sah As Legacy TeamFara original aslegacy datoaliffsyukri ohabangkosmetik bizzybody jomkurus nakkurus gentelharumnita bidara gelmandianbidara eczema online kedaionline

00
33 seconds ago

KU_275 aj1xoriginstory repost hoopdreams_ku 조던 브랜드는 스페셜 에디션 에어 조던 1 레트로 하이 OG 'Origin Story’의 출시를 통해, 스파이더맨: 뉴 유니버스 (Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018)의 영화 개봉을 기념합니다. 영화 속 주인공 마일스 모랄레스가 착용한 신발을 떠올리게 하는 이번 AJ1 모델은 클래식 컬러웨이에 신선한 감성을 더하여 여러분을 찾아갑니다. 영화 속 주인공이 쓰는 마스크처럼, 이번 AJ 1 에디션으로 히어로가 되는 듯한 특별한 기분을 경험해보세요. 영화 <스파이더맨 : 뉴 유니버스> 12월 12일 극장에서 확인하세요! © & TM 2018 MARVEL. ©2018 SPAI. All Rights Reserved 건대훕드림 5월24일발매 인스타추첨발매 제품 : AIR JORDAN 1 HIGH OG ‘ORIGIN STORY’ . 가격 : 199,000원 . 품번 : 555088-602 . SIZE : 250 ~ 285 (극소량 발매) 🕷인스타 추첨으로 발매 진행합니다.🕷 중복참여시_실격처리 ❗️ 🕸 참여기간 2019년 5월 24일(금) 오후 13:00시부터 ~ 17:00시 까지응모 가능합니다 🕸참여방법 1. hoopdreams_ku 계정 팔로우를 해주세요 2. “ORIGIN STORY”게시물 좋아요 눌러주세요 3. 이 게시물을 KU응모사이즈 AJ1xORIGINSTORY 함께 태그하여 리포스트 해주세요. 해당 게시물 사진으로만 리포스팅 가능하며, (게시물 3장 모두 리포스팅 가능합니다) 사진 변경 불가능합니다 ~ ❗️ . EX) - 330 SIZE 응모시 KU_330 AJ1xORIGINSTORY 예시 사항을 잘지켜주셔서 꼭 당첨되시길 바라며 많은 참여 부탁드립니다 🙇🏻‍♂ . 4. 랜덤추첨으로 응모 마감 후 인스타그램 DM을 통해 당첨자분들께 개별 연락드립니다 5. 위 상품은 당첨자에 한하여 매장 방문구매만 가능하며, 그 외 기타사항은 인스타그램 DM으로 문의바랍니다 당첨문자 받으시고 5월25일 오전 11:00부터 5월 26일 오후 19:00까지 매장방문구매만 가능합니다 🕸당첨자 발표시간 . 2019년 5월 24일(금) 19:00시 부터 순차적으로 인스타그램 DM 발송해드립니다 🕸유의 사항 1. 본인이 당첨된 사이즈만 구매 가능하며, 추후 변경 불가능합니다. 2. 구매기간 내 미구매 시 당첨이 취소됩니다. 3. 조던1 제품 특성상 박스 손상 될수 있음을 미리 알려드립니다 댓글문의는 실시간 응대가 어려우니 전화문의 부탁드리겠습니다 매장전화 . 02 499 3672 010 7705 6453 . 오시는길 . 서울특별시 광진구 자양4동 8-9. 서울특별시 광진구 동일로20길 45. 서울 지하철.2/7 호선 건대입구역 6번 출구 300m 직진. 커먼드라운드 옆 건대 나이키 스포츠 가 위치하고 있습니다 감사드립니다 건대나이키 건대훕드림 훕드림건대점 HOOPSDREAMS NIKE 건대입구 농구 BASKETBALL 나이키 나이키운동화 나이키매니아 신발스타그램 운동화 운동화그램 킥스타그램 건대커먼그라운드 KU_330 AJ1xORIGINSTORY

00
41 seconds ago

⚓💙So Kinner's, auf in den kleinen Freitag, wir sind Start klar 💋

11
4 minutes ago

Repost uvp_aqmola • • • • • • В Кокшетау прошел гала-концерт по итогам областного смотра народного творчества "Акмола жулдыздары", посвященный Году молодежи и Дню работников культуры и искусства. https:www.zakon.kz/4970758-opredeleny-pobediteli-smotra-narodnogo.html ermek_marzhyqpaev galym_shoikin ainamusralimova karimova_gt rsk_akmola

00
1 hour ago

😮 The Rachel Maddow Show 5/23/19 MSNBC  NEWS BREAKING May 23, 2029 YouTube ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ protectdemocracyrepost⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ The US justice department has filed 17 new charges against Wikileaks co-founder Julian Assange, who is facing extradition from the UK. The latest charges accuse him of receiving and unlawfully publishing the names of classified sources. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 𝗵𝘁𝘁𝗽𝘀:𝗯𝗯𝗰.𝗶𝗻/𝟮𝗛𝘆𝗫𝗥𝘀𝟲 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ https:www.bbc.com/news/world-us-canada-48391266 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ This could be seen in the same light as the 𝗖𝗼𝗮𝗹𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 trying to ban people from talking to their fellow Australians on election day. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Governments are overstepping the bounds and 𝙩𝙧𝙮𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙤 𝙠𝙚𝙚𝙥 𝙥𝙤𝙬𝙚𝙧 and avoid transparency by taking away the freedoms that are 𝘧𝘶𝘯𝘥𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘭 to a free democracy. getup_australia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔇 𝗙𝗜𝗚𝗛𝗧 𝗙𝗢𝗥 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗥𝗜𝗚𝗛𝗧𝗦 🚩 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀𝗣𝗥𝗢𝗧𝗘𝗖𝗧 𝗢𝗨𝗥 𝗙𝗥𝗘𝗘𝗗𝗢𝗠𝗦 It's our ⭐ 𝘳𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘵𝘰 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙤 𝙨𝙥𝙚𝙖𝙠 𝙤𝙪𝙩 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 what our government is doing in our names. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ The Ministers and all others in government have the 𝙥𝙧𝙞𝙫𝙞𝙡𝙚𝙜𝙚 of representing us, the people. They are not elected to rule over us! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🅵 🆁 🅴 🅴 ⠀⠀⠀⠀🆂 🅿 🅴 🅴 🅲 🅷 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ GBRMPA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ pressfreedom journalism XR getup julianassange edwardsnowden wikileaks annonymous aycc ss4c unews news wikileaks latestnews greens chelseamanning univision univisionnews auspol australia fridaysforfuture democracy freespeech coalition rupertmurdoch liberalparty country stopadani

100
1 hour ago

LIFE STYLE 🌿🌱. El corazón en la tierra, siempre. En este planeta todavía hay personas que son magia, que son lo que muestran, que no negocian sus ideas, que no especulan, que simplemente dan y dan, que la mirás a los ojos, le ves el alma y te tirás de cabeza, porque sabés de verdad que podes confiarles la vida. Todavía existen personas que no le interesa molestar a los demás, ni herir, ni controlar, ni reprochar nada. Que ante una crítica hacia los demás primero ya se analizaron ellos. Todavía existen personas que te hacen sentir agradecido con la vida, por tener esa fortuna de cruzarlos, que se quieran quedar, que te recuerden que la magia existe y que es como diría J. R. R. Tolkien, no todo el oro reluce ni todas personas errantes están perdidas greenlife relax f happy fuego  argentina naturaleza love color beautiful pasion follow picoftheday green wild followme nature like4like smile  repost cool me instagram instacool artist tbt photography earth likeforfollow

1608
7 hours ago

holding onto my time here in Australia likeeee

3157
2 weeks ago

We are future all of us , let’s create golden era in music and art, it’s time for action ! We have a one World , let’s make it better place with love and peace , let’s unite and give love and support to each other We all together will rock the world ! We will win love instagram instagood photooftheday fashion beautiful happy cute tbt like4like like4follow followforfollowback followme picoftheday follow me selfie summer art instadaily friends repost nature girl fun style smile food

60229