cantikkecantik

254 Photos and Videos

3 weeks ago

Bride wearing dewi white colour🌸 cantikkecantik?❤️

200
3 weeks ago

Goodnight semua Sebelum tidur, jangan lupa tau oleskan Faraalipbutter di bibir supaya esok pagi bangun je bibir terus nampak segar dan sihat bibir yang cantik juga salah satu rahsia untuk senyuman yang menawan tau🤗🤗 . berminat whatsapp 0193922157/0194252625 . faraalipbutter caramelmint orchidvanilla cherryvelvet faraalipbuttercod faraalipbuttersquad faraalipbutterselangor faraalipbutterbangi faraalipbutterputrajaya faraalipbuttershahalam faraalipbutterlovers faraalipbutterfans faraalipbutterpj bibirkering lipcare bibircantik socantik solawa freegiftmalaysia freegift motifviral bazaarpaknil jualmurah cantikkecantik murahjerr

51
3 weeks ago

best ke best 😍😍 . Jom cuba Faraalipbutter : 🌸mesra wuduk 🌸secalit faraalipbutter cukup untuk menaikkan seri wajah 🌸merawat bibit merekah dan gelap . Berminat whatsapp 0194252625 . faraalipbuttersquad faraalipbutter faraalipbuttermurah faraalipbuttergombak faraalipbutterampang faraalipbutterkl faraalipbutterlovers faraalipbutterfans faraalipbutterbatucaves bibirkering bibirlembab bibircantik bibirgelap bibirlembap bibirmenggelupas bibirmerah bibirhitam bibirsehat bibirsexy pemerahbibir sayajualmurah bazaarpaknil cantikkecantik jualmurah

60
1 month ago

kalau korang nak tahuinilah kelebihan pada setiap Faraalipbutter😊 . so sape2 yang rasa rambang mataxtau nak pilih yang mana satu? boleh tengok je perbezaan antara ketiga2 Faraalipbutter ni seperti gamba kat atas ni kalau rasa masih lagi rambang mata dan x boleh memilihbeli je trus 3 flavor tu 🤭🤭🤭 . x rugi taumasing punyai kelebihan dan aura masing2yang penting bibir kita sentiasa kekal sihat bila pakai Faraalipbutter ni😍 . berminat cepat2 wahatsapp 0194252625 . faraalipbuttersquad faraalipbutter faraalipbuttermurah faraalipbuttergombak faraalipbutterampang faraalipbutterkl faraalipbutterlovers faraalipbutterfans faraalipbutterbatucaves bibirkering bibirlembab bibircantik bibirgelap bibirlembap bibirmenggelupas bibirmerah bibirhitam bibirsehat bibirsexy pemerahbibir sayajualmurah bazaarpaknil cantikkecantik jualmurah

10
1 month ago

korang nak tau, Faaralipbutter Caramel Mint ni favorite regular customer kitasebab faraalipbutter ni mempunyai bau caramel dan sedikit rasa mint kt bibir(rasa sejuk) mcm best kan selain itu faraalipbutter juga dapat melembap dan merawat bibir yg merekah dan gelapbest ke best? heee 💋 . berminat boleh wasap 0194252689 💋 faraalipbuttersquad faraalipbutter faraalipbuttermurah faraalipbuttergombak faraalipbutterampang faraalipbutterkl faraalipbutterlovers faraalipbutterfans faraalipbutterbatucaves bibirkering bibirlembab bibircantik bibirgelap bibirlembap bibirmenggelupas bibirmerah bibirhitam bibirsehat bibirsexy pemerahbibir sayajualmurah bazaarpaknil cantikkecantik jualmurah

51
1 month ago

CANTIK KE CANTIK 😱 ? Takkan nak tengok je colour colour cantik ni 😏? Taknak cuba produk SOA ni 🤔? Jangan risau semestinya anda akan berpuas hati dengan warna warna yang natural look gitu 😉 Sememangnya SOA menggunakan warna warna yang menjadi kegilaan wanita wanita di luar sana 😍 Jadi tunggu apa lagi ? Click link in bio 😘 soagangayda cantikkecantik takkanmenyesal girlsbeauty naturallook

80
2 months ago

GENTLE MONSTER ABSENTE 😎 cantikkecantik mestilahcantik polarisedsunglasses Affordable,Quality & Satisfaction Guaranteed. UV400 protection ORDER NOW from all.about.shades .DM/Whatsapp 012 2526826 Packaging : Hard Cover Box, Card, Cleaning Cloth& paper Bag protectyoureyesinstyle lawagiler whypaymorewhenyoucanpayless sayajual hargacantik allaboutshades premiumquality satisfactionguaranteed allaboutshadessunglasses confirmpuashati theyboughtittheylovesit beautifulsmile sunglasses glasses kacamata kacamatabranded eyewear eyewearfashion kualalumpur selangor

212