cover

17,604,987 Photos and Videos

29 seconds ago

. ❤️ لایک کنین و📝کامنت بذارین(دوستاتونو منشن کنین) تا توی قرعه کشی شرکت داده بشین 😉 🔴 محاظ ایرپاد باد در طرح‌های مختلف🔴 🚛 ارسال رایگان+هدیه🎁 🔵ثبت سفارش ازطریق : دایرکت_واتساپ_تلگرام 📳0903 2939 222 . _smartshop ⚫️ کد44567 📌 قیمت : حلقه دار : 64000تومان بدون حلقه : 59000تومان گارد قاب_خاص قاب_پشمالو قاب_عروسکی آیفون اپل سامسونگ کاورموبایل کاور قاب_گوشی قاب_موبایل قاب قاب_دخترانه قاب_فانتزی قاب_آکواریومی لاکچری دخترونه فانتزی cover iphonex ایفون ghab رایگان قاب_آیفون هوشمند_خرید_کنید ارسال_رایگان

10
44 seconds ago

. ❤️ لایک کنین و📝کامنت بذارین(دوستاتونو منشن کنین) تا توی قرعه کشی شرکت داده بشین 😉 🔴 محاظ ایرپاد باد در طرح‌های مختلف🔴 🚛 ارسال رایگان+هدیه🎁 🔵ثبت سفارش ازطریق : دایرکت_واتساپ_تلگرام 📳0903 2939 222 . _smartshop ⚫️ کد44567 📌 قیمت : حلقه دار : 64000تومان بدون حلقه : 59000تومان گارد قاب_خاص قاب_پشمالو قاب_عروسکی آیفون اپل سامسونگ کاورموبایل کاور قاب_گوشی قاب_موبایل قاب قاب_دخترانه قاب_فانتزی قاب_آکواریومی لاکچری دخترونه فانتزی cover iphonex ایفون ghab رایگان قاب_آیفون هوشمند_خرید_کنید ارسال_رایگان

00
54 seconds ago

INI SERIUS Gaess Mending Dengarkan Pake Headset😅 . Saya siang ini mendadak pengen nyanyi di iringi gitar akustik pas lagi di Rawat di RS haha Tidak ada niat rekam tp pas rekam ini, tidak ada pasien lain diruanganku kok amaaan Jadi ini cuma satu kali take So ya maapkan saja kalo kurang jelas😂 . sing cover coversong coversongindonesia coverlagu coverlaguindonesia indomusicgram

30
1 minute ago

Lagu kesukaan siapa ni ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Go follow Follow ➡ viralmasagini Tag Keluargamu 😇 Tag Sahabat terbaikmu😄 Tag Pasanganmu 😘 Tag temanmu😎 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Free Like, Repost, Tag, Comment and Share Semoga bermanfaat Aamiin ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ indonesia indomusikgram indovidgram vidgram vidgramlucu akustikindonesia laguhits lagugalau lagu musik musikindonesia cover coverlagu coverlaguindonesia gitarakustik gitar baper sedih terbaru vidgram vidgrambaper viralindonesia viralvideo indonesiaku trending gitarcover covers

10
1 minute ago

. ❤️ لایک کنین و📝کامنت بذارین(دوستاتونو منشن کنین) تا توی قرعه کشی شرکت داده بشین 😉 🔴 محاظ ایرپاد باد در طرح‌های مختلف🔴 🚛 ارسال رایگان+هدیه🎁 🔵ثبت سفارش ازطریق : دایرکت_واتساپ_تلگرام 📳0903 2939 222 . _smartshop ⚫️ کد44567 📌 قیمت : حلقه دار : 64000تومان بدون حلقه : 59000تومان گارد قاب_خاص قاب_پشمالو قاب_عروسکی آیفون اپل سامسونگ کاورموبایل کاور قاب_گوشی قاب_موبایل قاب قاب_دخترانه قاب_فانتزی قاب_آکواریومی لاکچری دخترونه فانتزی cover iphonex ایفون ghab رایگان قاب_آیفون هوشمند_خرید_کنید ارسال_رایگان

00
1 minute ago

Представляем вашему вниманию отличный музыкальный проект😉, где переплелись русская народная и современная западная культуры!🇷🇺🇺🇸Хор русской песни "Московская сторонушка" (руководитель Юлия Штах) и Ансамбль русской народной музыки "Отчий Край"(https:vk.com/otkray) исполнили песню легендарной группы "Nirvana" - "Smells Like Spirit!"🎤. Впервые эта композиция была показана зрителям на отчетном концерте Хора русской песни "Московская сторонушка", который состоялся 29 апреля 2019 года во Дворце культуры "Балашиха". Музыкальные и поэтические особенности русского народного исполнения складывались под влиянием уклада жизни, борьбы за независимость, свойств души и характера русского человека, природы. Именно в народном исполнении песен с наибольшей правдивостью и полнотой раскрывается самобытный характер русского человека: глубина чувств, сдержанность их выражения, широта и открытость души, удаль, мужество. Народная песня, как и ее исполнение, рождены в гуще народной жизни, но при этом находится в непрерывном движении и развитии, как и сама жизнь! Каждый исполнитель вкладывает в нее часть своей души и таланта, развивает ее по-своему — импровизирует. Когда мы слушаем хороших исполнителей, кажется, что их искусство рождается у нас на глазах!💥 Молодцы, браво👏🏻👏🏻👏🏻 дкбалашиха московскаясторонушка отчийкрай балалайка хор nirvana kurtcobain smellsliketeenspirit cover фолкпанк grunge

00
1 minute ago

. ❤️ لایک کنین و📝کامنت بذارین(دوستاتونو منشن کنین) تا توی قرعه کشی شرکت داده بشین 😉 🔴 محاظ ایرپاد باد در طرح‌های مختلف🔴 🚛 ارسال رایگان+هدیه🎁 🔵ثبت سفارش ازطریق : دایرکت_واتساپ_تلگرام 📳0903 2939 222 . _smartshop ⚫️ کد44567 📌 قیمت : حلقه دار : 64000تومان بدون حلقه : 59000تومان گارد قاب_خاص قاب_پشمالو قاب_عروسکی آیفون اپل سامسونگ کاورموبایل کاور قاب_گوشی قاب_موبایل قاب قاب_دخترانه قاب_فانتزی قاب_آکواریومی لاکچری دخترونه فانتزی cover iphonex ایفون ghab رایگان قاب_آیفون هوشمند_خرید_کنید ارسال_رایگان

00
1 minute ago

Чтоб наша Страничка не пустовала, решили закидывать видосики с уроков по вокалу😁 Это Сези🥰 sezi.lz Следующая будет😏😏😏😏😏😏 Кстати не забывайте про OPEN AIR от fam.entertainment 🔥, где мы Лавиз выступим уже с НАШЕЙ ПЕСНЕЙ☺️💪🏻 бишкек кыргызстан kazakhstan алматы казахстан нурсултан танцы вокал bishkek kyrgyzstan kg kz almaty nursultan dance q vocal pricetag cover vocalcover jessiej

2064
2 minutes ago

Saya tidak pernah memaksa sessorang untuk terus bersama saya 🥺😭 Bertahanlah jika anda betah dan pergilah jika anda risih👊🏻😩🖕🏼 fbyputrinc cover celengan rindu ( aesthetic ) bestfriend . (NGESAVE BAYAR😁) musergeneration muser.generation muserid musicallyid duet squad muserjktbks muser_jakarta.bekasi transisi transition savetransition muserindo transitionid rapsmash musicallyapp lfl💛 muserseleb lfl fff muserzone muserkekinianhitz tiktok tiktokindo tiktoksea tiktok tiktokofficialindonesia slowmotion nohands musicallys

5515
2 minutes ago

Custom cartoon we designed for our client. Visit our website and DM us now Avail our $100 deals today New deal Alert Get two single cover art and a brand mark logo for just $100 Visit our website Link in bio mixtapecover coverart artwork cdcover art gfx albumcover cover logo cooldesigns graphics flyerdesign flyer art coolart mixtape animated cartoonart cartooncharacter motioncoverart motioncover singlecoverart character cartooncoverart cartoonart branding logoart logodesign customart cartoonsingleart artwork toons toon

30
3 minutes ago

希望の轍 / サザンオールスターズ イントロのピアノ含め、曲の雰囲気が好きです。 弾いているのはメンバーの原さんではなく、ミスチルのプロデュースでも有名なコバタケらしいですね。 keyboard keyboards keyboardist nord nordelectro korg kronos korgkronos kronosls synth piano pianocover japanese japan キーボード奏者 キーボード copy cover coversong followme followmeto followforfollowback follow4followback 鍵盤 ピアノ演奏 ピアノ ピアノ練習 ピアノ好きな人と繋がりたい 弾いてみた サザンオールスターズ

20
3 minutes ago

Custom cartoon Single Cover art we designed for our client. Get yours today Visit our website and DM us now Avail our $100 deals today New deal Alert Get two single cover art and a brand mark logo for just $100 Visit our website Link in bio mixtapecover coverart artwork cdcover art gfx albumcover cover logo cooldesigns graphics flyerdesign flyer art coolart mixtape animated cartoonart cartooncharacter motioncoverart motioncover singlecoverart character cartooncoverart cartoonart branding logoart logodesign customart cartoonsingleart artwork toons toon

10
3 minutes ago

歌唱王【再応募】今週は[長崎市]の会場で ゴスペル出演です♪♪♪ 全国各地からゲストがいらっしゃるそうで、 楽しみです😆💕 行ってきます ついついマイクを離してしまうクセ。 音割れると、どうしても気になって🙇🏻💨 マイクの扱い方、私にとっては難しい💦 きょうのエンダー 鼻づまり治ってきたので応募し直し 歌唱王 アカペラ 練習 whitneyhouston ialwaysloveyou acappella singing music song japan japanese amateur singer vocalist cover lesson 子育て奮闘中 リフレッシュ 趣味 挑戦 応援よろしくお願いします DMにて、 貴重なご意見、アドバイスお待ちしております😊✨

50
3 minutes ago

شکستن السیدی؟😍😍😍😍 با این کاور دیگه خیالتون راحت. به لطف این کاور هرگز صفحه گوشی شما نمی‌شکند! «ادکیس» در هنگام رها شدن گوشی مانند کیسه هوا عمل می‌کند. پایه‌های فنری در زمان رها شدن به صورت خودکار خارج می‌شوند. Thanks to this cover, it never leaves your phone! Adics acts as an air bag when the phone is released. Bouncy bases come out automatically when released. گارد قاب کاور السیدی تکنولوژی ایده علمی موبایل سامسونگ هوآوی اپل اندروید gaurd cover lcd led tech science idea mobile huawei samsung apple iphone android

31
4 minutes ago

This song is love ❤️ We had been trippin' over this song from a long time 😁 Watch the full version on my IGTV🥰 Thanks im_areeb , you already know why! Guys, do listen to his version of 'har zulm', its beautiful ❤️ thesajjadali 🖤 harzulm music love cover coversong beautiful 🌸

100
4 minutes ago

Reposted from eciiiiik_ - Kau Bapa ku yang baik Mengerti bahasa tetesan air mata Tak kau biarkan ku berjalan sendirian Sbab kau Bapa ku yang baik Kau sungguh baik 💕 😇🙏 ————————————————————————————— Buaaatt yang request boleh banget lohhh dengan cara like dan komen video ini yaaah 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 —————————————————————————————— FULL ??? Klik link di bio aku yah ☺️ Use earphone for better quality 🎧🎧🎧 indomusikgram vocalplus cover ivgmusic rohanividgram trueworship bapayangmengasihiku rohani viral batak rohanicover videocover soundofpraise keselamatanku indozonemusic starmaker solo blessed coverlagu jesus kristiansand tambun putraputribatak jesusbless31 rohanicover coverlagurohani anakmudakristen cyv_music berkattuhan gloryofjesus sahabatblessing rohani_kristen jesusarmyid coverrohanikeren jesusarmyid id.praiseworship jbcworship batakmusikgram jpcc_worship jpccworshipyouth jpcc

250
4 minutes ago

I talenti vengono da noi! Fai come Michael! Scegli coverstore I migliori clienti sono i nostri! Personalizza la tua cover! Tutti scelgono Cover Store 😃 Noi siamo COVERSTORE! ☇🔥 coverstore_udinecittafiera Trova il negozio più vicino a te! www.coverstoreitalia.it THANKS TO mc_fireplace COVERSTORE realizza cover per più di 300 modelli, SCEGLI QUELLA PIU ADATTA A TE Possibilità di proteggere il vostro display con il nostro TEMPEREDGLASS per evitare graffi e rotture! 💎 SEGUI la pagina ufficiale per restare sempre aggiornato sulle novità COVERSTORE UDINE CC CITTÁ FIERA VIA COTONIFICIO, 22 TORREANO DI MARTIGNACCO udine udin udinese friuliveneziagiulia friul friuli cover coverstore italy style cittafiera apple iphone huawei cittàfiera essential

20
4 minutes ago

anak ayam main burung anak burung main boneka? ape i

184
8 minutes ago

А мы тут metallica балуемся🎸 Сессия - это вечная нервотрёпка😤 Музыка позволяет на секундочку отвлечься и эмоционально перезагрузиться, буквально 10 минут терапии и я снова готов сидеть и грызть гранит науки💪 Всем продуктивного дня, всем студентам удачи на этой сессии😉 metallica guitar cover guitarcover metal rock seek destroy music rockband музыка екатеринбург гитара кавер yekaterinburg yekaterinburgcity ekb fan

40