dasmashqiptare

34,882 Photos and Videos

1 hour ago

🛒POROSIT TANI 🛒 👉Produkti me i kerkuar ne te gjith Kosoven. Kufje me bluetooth. Mban baterin deri me 3 ose 4 or. Kufjet 100% si ne foto porositni tani per vetem 11.99€ 👉Transporti gratis ne te gjith Kosoven🇽🇰

91
2 hours ago

CON CALMA daddyyankee snowdko ————————————————————————— Remix 👉 koki.surle djnardi_onthebeat ————————————————————————— LIKE ♥️ TagFriends COMENT and SHARE 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 music hiphop beats remix worldmusic world kosovo prishtina swiss zürich luzern geneva deutschland stuttgart hannover newyork losangeles albanian boom hits dasmashqiptare kalle kalle canada hollywood newyork kokisurle concalma positivevibes viral studio panda

230
3 hours ago

ZBRITJE💣15€

301
4 hours ago

😂😂😂😂😂

29412
5 hours ago

Automatic💣💣💣

432
5 hours ago

💣💣💣

371
5 hours ago

Automatic🔥🔥🔥

501
6 hours ago

Zbritje🔥15€ Ore + varese dore Porosit tek mesazhet📩

421
6 hours ago

💣 Ore + 2 varese⚡20€🔥🔥🔥 🔘 Kualitet i larte, nuk humb ngjyren 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€

411
8 hours ago

Përshëndetje miq!✋ Njoftojmë se shërbimin catering,duke filluar nga dita e sotme e ofrojmë edhe ne Sarandë ❤️😳😳❤️! Me kapacitet deri në 600 veta dhe detajin qe bën diferencen, gjendemi gjithmone e më prane jush, per ta bërë eventin tuaj më të vecantin dhe natyrisht ,me diferencë të theksuar nga të tjerët👌👌👍. Për informacione të detajuara dhe rezervime mund të kontaktoni: ☎️ +355694806907 📩 Instagram kristal_wedding 📌 Rr. Nacionale Gjirokastër-Kakavie, pranë Urës N.SH.N Jemi ne dispozicionin Tuaj 24/7 kristal_wedding event_planner weddingfood weddingcatering topphotos bigday gjirokaster albanianwedding albania albanian albaniancouple couplegoals shqipe nuse nuseshqiptare dasmashqiptare dasma beautiful shqiperia relationshipgoals traditional

901
8 hours ago

Arritje të reja porosit tani!📥 Ora për Meshkuj Qmimi 18€ Për me shum na shkruani në DM📨 Transporti falas në Kosove🇽🇰

71
8 hours ago

Arritje të reja porosit tani!📥 Ora për Meshkuj Qmimi 18€ Për me shum na shkruani në DM📨 Transporti falas në Kosove🇽🇰

121
8 hours ago

Arritje të reja porosit tani!📥 Ora për Meshkuj Qmimi 18€ Për me shum na shkruani në DM📨 Transporti falas në Kosove🇽🇰

101
8 hours ago

💣 Ore + 2 varese⚡20€🔥🔥🔥 🔘 Kualitet i larte, nuk humb ngjyren 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€

661
9 hours ago

😍Cdo dasëm ne Kristal,është një përallë për tu treguar🥂 Për informacione të detajuara dhe rezervime mund të kontaktoni: ☎️ +355694806907 📩 Instagram kristal_wedding 📌 Rr. Nacionale Gjirokastër-Kakavie, pranë Urës N.SH.N Jemi ne dispozicionin Tuaj 24/7 kristal_wedding event_planner weddingfood weddingcatering topphotos bigday gjirokaster albanianwedding albania albanian albaniancouple couplegoals shqipe nuse nuseshqiptare dasmashqiptare dasma beautiful shqiperia relationshipgoals traditional

1201
9 hours ago

•Orë për Femra •Qmimi: 20€ •Kosovë transporti Gratis •Shqipëri transporti 3€

351
10 hours ago

💣💣💣

421
10 hours ago

•Orë për Femra •Qmimi: 20€ •Kosovë transporti Gratis •Shqipëri 3€

362
10 hours ago

💣💣💣

732
10 hours ago

💎💎💎

741
12 hours ago

💥 POROSIT TANI 💥 ➡️Nuled Bluetooth Mood ➡️Çmimi 19.99€ ➡️Transporti Falas🇽🇰 ➡️Për porosi na shkruani në Direct📨

261
12 hours ago

CON CALMA daddyyankee snowdko ————————————————————————— Remix 👉 koki.surle djnardi_onthebeat ————————————————————————— LIKE ♥️ TagFriends COMENT and SHARE 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 music hiphop beats remix worldmusic world kosovo prishtina swiss zürich luzern geneva deutschland stuttgart hannover newyork losangeles albanian boom hits dasmashqiptare canada hollywood newyork kokisurle concalma viral studio panda portugal brazil

3107615