face

33,928,029 Photos and Videos

20 seconds ago

👅昨晚顾客报平安啦 我手头上美肤蛋现货不多 真的很抢手 想要购买的话 别犹豫了 再犹豫就没有了 今天和明天汇款的宝宝们 星期一发货❤️ SUBANG BANDAR SUNWAY 仁嘉隆JENJAROM 巴生KLANG BANTING 面交/ 线下谈代理合作 💌WECHAT : PeiTong_0906 💌Whatsapp : 0189069096 daisydiary 美肤蛋 没负担 招代理 黑头 粉刺 痘痘 daisydiary现货 现货供应 全马招代理 美肤蛋招代理 daisydiary代理 beauty 美白 whitening cleaningbrush cleaningtools cleaningmachine face skin blackheadremoval 洁面仪 粉色系列 洗面仪 无囤货制度 无需代理费 无需保证金 低成本创业 malaysia agent

00
2 minutes ago

I have been loving this face serum that I made a couple months ago I call it the Glow serum because I just feel like my face is glowing after using it 😁☀ I put this on all over my face and neck both morning and night after I wash my face. The serum consists of 🌟Frankincense, which is so great for supporting our skin, especially as we get older 🌟Tea Tree, helping reduce the appearance of blemishes 🌟Lavender, the swiss army knife of oils that does so many great things especially associated with supporting our skin, such as soothing it! 🌟Copaiba, that driving oil that magnifies all the qualities of the other oils to work even better! **before using make sure you shake the bottle up faceserum beauty glow softestskin diy kicktoxins naturalliving essentialoils youngliving blemishes sooththeskin momboss livingthebestlife face skin glowing yl

10
2 minutes ago

✨April Art Workshop ✨ open for registration 1) Still Life Charcoal Sketch ✍🏻 13th Apr 11am - 1:30pm RM120/pax 2) Watercolour Loose Florals 🌸 13th Apr 2:30pm - 5:30pm RM160/pax 3) Watercolour Loose Portrait 💁🏻‍♀️ 14th Apr 11am - 3pm RM200/pax 4) Oil Painting Florals 🌼 14th Apr 4pm - 7pm RM220/pax For registration email to jyiwu.art gmail.com or drop us a DM watercolor artonpaper watercoloronpaper oilpainting oiloncanvas girl girlboss girlpower feminist winsorandnewton watercolorpainting female paintingart portrait_ig face figurativeart artistsoninstagram igart painter traditionalart  art artistic creative artwork eccentric artworkshop artclass kualalumpur zoejywu

30
3 minutes ago

And the best bf reward goes to me 😁

22
3 minutes ago

Elvira le retour 🤪🤣(4 jours de maladies ça tue lol) vive les antibiotiques lol 😆 c’est pour ça que je rigole bien quand on me dit « t’es trop sérieuse trop sévère, vas-y rigole, amuse toi » mais LOOOL je crois que je suis la pire 🤪🤪🤪 mais au travail je peux pas j’ai une certaine image à tenir alors oui je pars sûrement dans les extrêmes parce que je suis trop strict donc quand on me voit à l extérieur on se pose des questions sur moi MDRRRR mais je répète encore une fois on est France et ici on ne peut pas se permettre des fantaisies on va dire quand tu regardes les reportages de certains pays étrangers c est le feu au travail lol ben pas ici 😆 me face makeup retour lol brune blackhair blueeyes eyes eyebrows eyemakeup black fashion style girl girls selfie model instalike instagram instagood picoftheday

42
4 minutes ago

🐞

111
4 minutes ago

Looking for the best beauty products in the Market? We have all that you need! ❤ Check out our cozy and accessible pick up point for beauty products and accessories! Location? ABREEZA MALL - yes, that's right! Let us make everyone's shopping experience superb and exciting! Send us a message to learn more! theconceptstoredavao gmail.com clothing makeup lipstick conceptstore davao shopping online accessories bags beauty products face skin travel food theconceptstoreph theconceptstorephilippines mamalavirgindeo coach

50
5 minutes ago

Let me tell y’all something bout this turmeric mask from bombdaesthetics I don’t have nobodies make up on I do have eyeliner and mascara on doe But I’m currently on steroids for the next couple of days and that usually makes my skin go bonkers But this mask is giving my skin whatever those steroids sucks out I’m thoroughly enjoying it face nofoundation blackownedcosmetics bombdaesthetics faceregimen

32
6 minutes ago

12
6 minutes ago

22
8 minutes ago

I PAKAI TINTED MOISTURISER YOU JE DAH RASA COMPLETE HIDUP Yes Bukan sorang or dua Yang Ckp Mcm ni. Mostly semua yang Beli ! And they love this products when it comes with spf 40 Abg Hyaluronic acid Boleh tahan berbulan ok guys Try Jgn tak try moisturizer tintedmoisturizer blusherstick quickieblusher quickyblusher serum face faceserum concealer eyebrows eyebrowperfector scrub makeuptutorial 24kgold 24kgoldserum faceserum makeupserum ynasakinah shazreeyanashukri fizakamaruzaman erinleola erinleolamakeupartist mua makeup makeupartist doctox cosmetic

30
32 minutes ago

The skin on your face is thinner and more sensitive than any other place in your body. Any scrub that contains large, irregularly-shaped particles damages skin by causing micro-tears in its surface. You can use a gentle, fragrance-free face scrub once or twice daily. There’s such a thing as over scrubbing! There are other options if you want a deeper clean 🌼✨ • La piel de la cara es más delgada y más sensible que cualquier otro lugar del cuerpo. Cualquier exfoliación que contenga partículos grandes y de forma irregular dañará la piel al causar micro rasgones en la superficie de la piel. Puedes usar un exfoliante facial suave y sin perfume una o dos veces al día. ¡Hay tal cosa como el exceso de fregado! Hay otras opciones si quieres una limpieza más profunda 🌼✨

41
1 day ago

Яз исе! Яз исе! Яз исе Кулларның килә җир казыйсы,  аякның каядыр чабасы,  күзь яшьнең — агасы, агасы Яз исе! Яз исе! Яз исе Киләдер дөньяны таслыйсы,  телемнең — җылы сүз әйтәсе,  йөрәкнең яшьлеккә кайтасы Яз исе! Яз исе! Яз исе Килә лә бер шашып назлыйсы,  тылсымлы учаклар ягасы Кар суы булыплар агасы Яз исе! Яз исе! Яз исе! 💚🌸🌱 © Ренат Харис ЯзларымМинемНазларым

441
1 week ago

😋🐘

332
1 week ago

Spoiled 😚❤️

173
9 months ago

41
1 year ago

Febuary 2018

73542