foodplatter

16,393 Photos and Videos

25 minutes ago

Yes That's a complete And Perfect relishing Herbivorous Platter 😍😍😍😍😍😍 Had this At woodboxcafeindia Hudson Lane In My Platter : Spring Rolls, Momos , honey chilly Potatoe , Burger, French Fries with Cheese Mayyo , Steamed Veggies, with Cheese Dip and Schezwan Dip 💣💣 . It's Bomb Flavours 🔥 Cost : 360 foograms foodtr foodtrucks foodgasm foodporn foodheaven foodplatter foodplatters foodie foodie_features foodforthought fooding lefooding foodingredients foodprep foodgram foodstagram foodphotography foodgrams food52 healthyfood foodlovers foodprep foodingclub foodingclub realfooding foodinspo foodlove foodinstagram foodlife veganfood platters

202
4 hours ago

The weekend just got a lot better! Get 2 beers free with Veg & Non-Veg Platters 🍻 Book your table at: https:www.zomato.com/ncr/sura-vie-punjabi-bagh-new-delhi/book • https:www.dineout.co.in/delhi/sura-vie-punjabi-bagh-west-delhi-656 • Call us at ‭011-30806477‬ 📞 Delhi NewDelhi PunjabiBagh Foodie Food FineDining FineDine foodblogger blogger FoodPlatter Royal RoyalDining Royalty LuxuryDining Luxury eattreat sodelhi sanjeevkapoor SanjeevKapoor MasterChef FamilyTime GoodFood dineout Zomato Swiggy FoodPanda swiggy foodpanda zomato.in FreeDrinks HappyHours Offer TwoFreeBeers FreeBeer VegPlatter NonVegPlatter

30
6 hours ago

Might have found a new hobby foodplatter 🍇🍐🍒🍅🥥🌻

310
6 hours ago

Sushi Salmon Fire. Approx= 150K (Maaf lupa-lupa inget). Harganya memang pricey tapi taste nya diatas Sushi Tei lho. Ini salmo sebenernya ga terlalu banyak yg bikin kombinasinya pas itu mayonaise nya diatas salmon yg udh di grill. Mayo nya kayak mayo nya hokben huahua. Nah, khusus diatas dikasih sedikit telur ikan, ini cuma permanis tekstur, selebihnya kepulenan nasi nya ok, dan dalemnya standard sushi. Gimmick tangga2an biasanya buat sushi yg pricey, pernah beli beberapa kali tp ga dpt tangga nya. Repurchase= Yes honestreview honestfoodreview reviewmakananjujur reviewmakanan jakarta jakartafood foodphotography foodlay platter foodplatter foodie foodgasm sushihiro sushi fabellareviewmakanan

80
6 hours ago

Salmon Teriyaki Set Menu (100K an) Buat yg gamau report makan salmon dan tipikal indonesia bgt yg ga bisa hidup tanla nasi dan teh. Ink paketan sempurna. Kematangan grill nya sempurna, minyaknya ga bikin mual dan bau salmon nya ga tercium amis, kulitnya basah namun ttp tasty, itu saladnya sih standar salad2 yg ada campuran sausnya, biasanya jarang makan sihh. Ohya diatas ada chicken skin itu favorit bgt sih kalau dtg ke Sushi Hiro. Itu pun pake nasi juga enak. Intinya ya kayak kulit ayam versi premium haha. Kulit ayam ini cukup pricey. Repurchase= yes honestreview honestfoodreview reviewmakananjujur reviewmakanan jakarta jakartafood foodphotography foodlay platter foodplatter foodie foodgasm sushihiro sushi japanesefood jakartanfood salmongrill chickenskin kulitayamenak fabellareviewmakanan

70
6 hours ago

Yakitori (25K) Ini bisa jadi golongan skrew ya? Apa ya tulisannya? Pokok e sate-satean. Pricey lagi tapi cuma buat ganjel perut aja. Kalau kalian laper mata ini sih boleh juga. Rasanya seperti grill ayam dada biasa, sausnya macem barbeque tp ga barbeque amat. Repurchase: yes honestreview honestfoodreview reviewmakananjujur reviewmakanan jakarta jakartafood foodphotography foodlay platter foodplatter foodie foodgasm sushihiro sushi japanesefood jakartanfood yakitori ayampanggang fabellareviewmakanan

91
6 hours ago

CAMPUR Ini makannya campur2, in total hampir 2 juta. Kok mahal? Iya, ada lagi sebenernya cuma gw lupa foto. Itu ada ayam kuah gitu apalah sebutannya yg ada jahe nya, cucok bgt dimakan sm orang tua yang jaga makanan. Selebihnya ada cumi tepung telor asin, sayur baby khailan (kayaknya), ayam kungpao. Disini ramennya cukup mahal dan ga pernah cobain, cuma cobain menu yg umum kayak gini. Repurchase= no honestreview honestfoodreview reviewmakananjujur reviewmakanan jakarta jakartafood foodphotography foodlay platter foodplatter foodie foodgasm chinesefood fabellareviewmakanan

80
7 hours ago

Manalagi selain di McD? Ini dia Spicy Chicken 😍 Lupa mention kalau ini Mac. Jadi besar ukurannya, ayamnya kalau gasalah paha atas no bone. Tasty bgt sebiasanya ayam mekdi. Kentang yg disausi keju ini enak juga. Review nya ada di youtube gw. Cocok deh sama blackcurrent soda itu Repurchase: Yes honestreview honestfoodreview reviewmakananjujur reviewmakanan jakarta jakartafood foodphotography foodlay platter foodplatter foodie foodgasm mcd mcdonald ayammcd junkfood instantfood mcdfriedchicken spicychicken fabellareviewmakanan

110
7 hours ago

Jogja Rasa Bali (45K) Lupa nama menunya pokok e ada avocado nya yaa haha! Ini makanan ada di salah satu hostel di Jogja. AMBIENCE NYA BALI BGT SUMPAH. Waktu itu kesana karena mariakarinaa Jadi tertarik ehhhh ternyata ok bgt buat nongkrong dan mostly yg nginep sana turis mancanegara. Repurchase: Yes honestreview honestfoodreview reviewmakananjujur reviewmakanan jakarta jakartafood foodphotography foodlay platter foodplatter foodie fabellareviewmakanan foodgasm westernfood saladfood

71
8 hours ago

Сегодня у нас оранжевое настроение 😉😊🍊🥭 Эту вкусовую экспозицию вы можете заказть в cateringplatter 😉 📩🧀 Всем позитивного настроения и хороших выходных 😘 😘 😘 По всем вопросам и заказам в Директ 📩 woodboar platter корпоратив доставка вечеринка деньрождения свадьба candy заказедынадом grazingbox grazingplatter party privatparty friends catering cateringplatter foodplatter foodbox gorgonzola brie cheddar cheese bluecheese instafood cheeseplatter tofucheese vegan vegetarianism sweetbox chocolate brie

210
12 hours ago

PitaBread And Hummus And ChettinadMushrooms!😍 Crazy combination, isn’t it?😬 Tried this amazing platter last night at the newly launched shormumbai in Juhu, known for their MordernIndianFood, this place serves perfectly blended fusion cocktails too!✨ 📷- jauntfulfootprints foodporn Hummus FoodManiacMumbai MumbaiFood MumbaiFood FoodPlatter HowsTheShor Tasty Yummy Mushrooms PitaBread Cravings FoodPlatter FoodieLife FoodLove foodphotography mumbaifoodlovers eatinggood ShorMumbai juhu

3372
1 day ago

South Indian accompanimentselevates all the delicaiesbe it dosaidlivadaor uttappam These dips from the south of India definitely wins your heart and uour would always ask for some extra chutney with your favourite snacki love them allbut these two are closest of allthe red chutney is made from tomatoesonion and tamarind and the white one is the silky smooth made from peanuts and tamarindthese are the "Kara Chutney and Peanut Chutney" karachutney chutney peanutchutney southindianfood foodstory foods foodstamping foodstamps foodgram foodstylist foodstagram foodphoto foodphotography foodies foodplating foodplatter delicious_food deliciousfood flavoursofindia flavoursofsouthindia accompaniment dip

304
1 day ago

Sometimes you yearn for a healthy breakfast specially when entire week just runs in a jiffy and having breakfast meaning to feed yourself not to get hungrybut a breakfast on a holiday has to be specialwith all the festive cooking round the cornera soft echo of eating healthy shouldn't be unhearda bowl of lentilspressed rice oats semolina and Popeye's Spinach 💪and a hint of seasoningsgrind them into a fine batter with some fresh yoghurtn spread out for some lovely dosasthe green color will be a treat to the eyes and ofcourse the tongue wouldn't mind the healthy tasty breakfast tooo Its my "Spinach and Oats Dosas" dosa dosalover healthyfood breakfastideas breakfast holidaybreakfast spinach oats foodstory foods foodstamping foodstamps foodgram foodstylist foodstagram foodphoto foodphotography foodies foodplating foodplatter delicious_food deliciousfood flavoursofindia

340
1 day ago

Для компании лучших друзей в пятничный вечер 🤤😜😏😉 Хорошему времяпровождению способствует cateringplatter😉😉😉 По всем заказам и вопросам в Директ 📩 woodboar platter корпоратив доставка вечеринка деньрождения свадьба candy заказедынадом grazingbox grazingplatter party privatparty friends catering cateringplatter foodplatter foodbox gorgonzola brie cheddar cheese bluecheese instafood cheeseplatter tofucheese vegan vegetarianism sweetbox chocolate brie

150
1 day ago

Book through Dineout and avail 15% off on food bill & happy hours (BOGO on liquor) OR 20% off on food bills & happy hours (BOGO on liquor) 🥂 Book your table at: https:www.zomato.com/ncr/sura-vie-punjabi-bagh-new-delhi/book • https:www.dineout.co.in/delhi/sura-vie-punjabi-bagh-west-delhi-656 • Call us at ‭011-30806477‬ 📞 Delhi NewDelhi PunjabiBagh Foodie Food FineDining FineDine foodblogger blogger FoodPlatter Royal RoyalDining Royalty LuxuryDining Luxury eattreat sodelhi sanjeevkapoor SanjeevKapoor MasterChef FamilyTime GoodFood dineout ClassyInteriors Zomato Swiggy FoodPanda swiggy foodpanda zomato.in FreeDrinks HappyHours BOGO BuyOneGetOneFree Offer

160
3 weeks ago

🎶 Some boys take a beautiful girl And hide her away from the rest of the world I want to be the one to walk in the sun Oh girls they wanna have fun Oh girls just wanna have . That's all they really want Some fun 🎶 bonbonburlesque dancer burlesque thegreenroom42 showtime classy pinupgirl MissDakota beautifulpeople burlesque redlight dance art artist liveshow singer honey performer buzzfeed foodplatter wanderlust culture bestlife explore talon feast burlylife bonbonburlesque fun girlsnightout