foodshare

5,455,135 Photos and Videos

33 seconds ago

Of all the flat lays, none can compete with the sheer deliciousness of our authentic Bengali thali Chef Swarup Maity curates a decadent spread with ingredients and inspiration from Bengal, steeped in tradition and authentic flavours! 'The Bengali Connection' - now at Kava, on till the 29th For reservations, call +91 95136531356 . fairfieldbymarriott fairfieldbengaluru fairfieldorr nomnom feedfeed picoftheday foodpic f52grams getinmybelly ig_captures vscofood bangalore bangalorefoodies foodshare flatlay bengalifood bengalicuisine bangalorefood kava midweekmunchies

20
57 seconds ago

Sometimes my cakes 🎂 looks too patriotic. Could you guess the native country of my client? 🤔

01
1 minute ago

NasKun (6k) Duh sarapan yg ini bnr2 favorit cece. Slain murmer, naskun nya enak bgt n ga ngebosenin buat dimakan, malah ngangenin :) . Isianny bihun, kentang cabe, tempe orek plus krupuk Dan cece pun membayangkan kalo tiap hr bs sarapan ini 😍😍 Ibu2nya cm jualan sendirian, pake payung tiang yg bulet ky buat dikolam renang itu loh (gatau namanya apaan😅) Jem stenga 6 pagi dy uda siap2 mau buka 🕹 Jl. Palem, Duri Kepa, JakBar Biar kamu nga ketinggalan info kuliner dari kita yukk "FOLLOW" 👉 enak.pake.banget, biar kalian langsung dapetin up date video terbaru tiap hariii 🤗 . Please 💓 Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa repost cecegagemukgemuk cecegagemuk anakjajan rusuhstagram jktfoodbang jktfooddestination foodgasm foodshare foodvsco eatandtreats jktfoodies foodoftheday buzzfeast foodporn culinary thefeedfeed yummy instafood foodblogger makanannusantara indonesianfood traditional traditionalfood jajanan kuliner sarapan nasi rice nasikuning tumpengultah nasikotakwedding

50
1 minute ago

Pagi sarapan yang sehat yah biar setrong 😄 contohnya nasi ulam 😋 Biar kamu nga ketinggalan info kuliner dari kita yukk "FOLLOW" 👉 enak.pake.banget, biar kalian langsung dapetin up date video terbaru tiap hariii 🤗 . Please 💓 Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa 📍 nasi ulam Hj. Nana 📌 pancoran , Kota , Jakarta Pusat 👅 8.5/10 ✅ halal Yummy yumm food foodie foodies foodporn foodgasm foodstagram foodphoto goodfood foodshare igfood instafood foodphotograhy foodstyling kuliner kulinerjakarta jangkrikkuliner sibungbung nasiulam pecinan pancoran kebonjeruk tangsellife sudirman manggarai jakarta_daily jakbar tebet kalibata

20
3 minutes ago

Ролл краб авокадо.

101
4 minutes ago

La pizza cilentana al ruoto di Michele Croccia, con impasto glutenfree di Cristina Basso, farcita con sugo di pomodoro fresco, cacio ricotta del Cilento e salsiccia essiccata locale. Il tutto accompagnato da una doppelbock dolce, morbida e rotonda. pizzacilentana pizza glutenfree cilento cacioricotta birra doppelbock beer realfood yummy foodgram food instagood foodoftheday foodies fooddiary foodporn foodlove foodlover foodpic foodshare recipe foodblogger foodie foodblog tasty foodstagram instafood

40
4 minutes ago

Cornbread eller polentabröd. Har ni aldrig testat så gör det nu! Så himla gott, det bara smälter i munnen. Älskar att äta det ljummet men det är minst lika gott kallt. Barnens favorit är med en liten klick proteinella men passat utmärkt till grytor soppor eller varför inte som utflyktsmat. Jag gör en enkel variant med ägg, majsmjöl, mjöl, smör, socker, bakpulver och yoghurt. Bon Appetit 🌶 Food Foods Instafood   Instafoodapp Foodstagram Instafoodie Likesreturned Foodphotography Foodie Foodphoto Foodies Foodphotos Delicious Foodlover Foodshot Followforfollow Foodlovers Foodlove Foodshare Tasty familj kärlek inspiration smidigt ingenstress svensktsmör polenta majsmjöl cornbread

60
4 minutes ago

Carang Mas Source : fridajoincoffee Made by novitasari Bahan: 1 kg ubi jalar 15 sdm gula pasir 1 L minyak goreng 1 sdm garam Air secukupnya Cara Membuat: 1. Kupas ubi jalar, lalu serut memanjang. 2. Rendam dengan larutan air garam selama 15-30 menit, tujuannya supaya warnanya tidak menghitam dan rasa ubi jadi gurih asin. 3. Tiriskan hingga ubi benar2 kering. 4. Siapkan wajan besar. Tuang 500 ml minyak goreng, panaskan dengan api kecil. 5. Masukkan 3 sdm gula pasir ke dalam minyak panas, aduk2 hingga gula mencair seluruhnya dan berwarna kecoklatan. 6. Masukkan 2 genggang ubi serut ke dalam minyak goreng yg sudah bercampur gula pasir. Aduk rata. 7. Goreng hingga ubi jalar matang dan kering. 8. Segera angkat dan selagi masih panas cetak dengan cetakan, aku pake measuring cup Oxone. Lakukan segera karena cepat sekali mengeras. 9. Susun di atas cooling rack hingga mengering dan mengeras. 10. Simpan dalam stoples Catatan: 1. Total proses nggorengnya 5x goreng. Ga langsung sekaligus 1 kg ubi digoreng yaa. 1x goreng itu 500ml minyak goreng + 3 sdm gula pasir + 2 genggam ubi serut. 2. Begitu 1x proses goreng selesai, ubi serut segera dicetak, supaya nempel karamelnya. 3. Proses goreng kedua, minyak ga usah diganti, bersih kok ga kotor gula. Trus proses selanjutnya sama, masukkan 3sdm gula pasir, trus ubi serut Gorengnya kudu sabar, sampe kering, tapi jangan gosong, api kecil aja. Ok ok . foodphotography food52 foodpornography foodblogger foodshare foodpicture foodporn foodsgram foodigram lovefood eatstagram f52grams foodprnshare chefmode buzzfeastfood foodfoodfood foodphotoaday huffposttaste lifeandthyme buzzfeast foodgawker igeats foodadventures forkfeed topfoodnews

22
5 minutes ago

Guest post on soph on toast - it's try because it rhymes. After freaking out over the recipe for five minutes dansmith0804 whipped up this beaut gnocchi alla trapanese it was lovely and fresh which can't be said about a lot of gnocchi dishes.

91
6 minutes ago

Cucong meong buat cuaca sekarang Credit : kulinerkotajakarta • • • • • • Baru kali ini nemu es yang banyak isinya 😂 hallo apakabar hari ini siang bolong enaknya emang minum/nyemil yang seger nah kebetulan siang ini lagi cobaiin es pluit acen Ternyata ini banysk bener isiaanyaa dan uniknyaa owner nyaa aja sampe gak tsu naman2 nya 😂😂 video selenkapnya di YOUTUBE CHANNEL 📺 : ade Maolana 📍 es pluit acen ( Taman pluit kencana, pluit sakti. Pluit jakarta utara ) 📋 HALAL 🍨 Es Campur acen 🏆9/10 📺 YOUTUBE : ade Maolana esbuah asinanbuah lunch kulinerjakarta makananpedas jakarta photooftheday foodshare enak food foodies foods foodoftheday jktfoodbang foodgasm indonesianfood eatandtreats spicy makananenak eslilin esdawet icecream grandindonesia thailandfood starbucks coffee mukbang bubbletea patisserie

93
7 minutes ago

Perfect recipe ! 🍫🍌 Credit : chefclubtv Follow : 🍩 foodcoome 🍩 & 🍭 skyummys 🍭 Tag your friends 👇👇👇

291
8 minutes ago

Niente male questo buffet! Altro che dieta, qui ne abbiamo per tutta la settimana. 🍽🍷 happiness Foodiamo 👉🏼 Tag someone that would love this ============================== 👉🏼 Follow foodiamo_italia for more!

121
8 minutes ago

Dahi (yoghurt) and Parantha (stuffed Indian flat bread).⁣⠀ Simple, solid and scrumptious.⁣

122
10 minutes ago

Buongiorno 🌞 Dopo aver festeggiato “in grande” il nostro papà, tra zeppole di San Giuseppe e tiramisu, oggi detox Ovviamente NO E la mia colazione lo dimostra ben bene: un esempio perfetto di equilibrio SECONDO ME Qui ci sono CARBOIDRATI complessi (che insieme alla frutta, l’avena integrale costituisce un’ottima fonte di fibre), PROTEINE (in cottura ho utilizzato il latte vaccino e aggiunto un cucchiaio di proteine del riso in polvere) e GRASSI buoni (mandorle pizzute d’Avola rosa_marina_88) E insieme ad uno dei miei frutti preferiti di sempre, completano la mia colazione, due quadratini di cioccolato milka.italia con mini oreo, che apportano dolcezza e spensieratezza 👍🏼🤪 . Oggi è un giorno speciale, e io sono felice. ❤️ . Vi auguro una splendida giornata fiori! 🌸

566
10 minutes ago

人狗逛超市 - 香港又有貓狗室內吃喝玩樂既地方喇🐱🐶早幾日去左個寵物supermarket 果度真係好多野賣 有貓既又有狗既 基本上毛小孩要既野都可以喺度搵到嫁😆 仲有得沖涼剪毛既服務 主子梳洗緊既時候 我地就可以行下寵物超市 肚餓仲可以喺旁邊既cafe食下野 貓狗都入得嫁😍 不過就要拖好主子們喇 - Cafe 既野食大約都係酥餅、蛋糕、Bagel 質素唔會話好好 但平平地三十蚊倒就有交易 話哂重點係可以同主子一齊食丫嘛😚 - 💡💡依加消費滿$100仲可以免費泊車3個鐘嫁! - 📍香港鴨利洲新海怡度廣場10樓全層 teatime withdog petssupermarket pets yummy instafoood foodstagram hkfood hkfoodie hk foodshot foodshare 相機食先

110
10 minutes ago

Cheese in every single layer of corn chip 🙌🏽🙌🏽🙏🏼 the only place that does this so you never end up with boring plain corn chips once you get through the first layer of goodness (also a very generous serving considering this is the small plate! 😵) foodshare foodporn food foodphotography foodie foods foodography foodstagram foodlover foodheaven foodaholic foodpornshare foodart foodcoma foodisfuel mexican mexicanfood mexicano nachos nacho adelaide southaustralia delicious heaven cheese

141
11 minutes ago

[ GURAME BAKAR SAMBAL MATAH ] Siapa yg suka ikan gurame? Cobain deh di Rempah Nusa. Karna mereka berhasil ngolah ikannya air tawar ga bau sama sekali. Anw, banyak promo 👇🏻 * 40% selected menu sampe 21 Maret * 20% OVO up to 40K * 20% all menu dg nunjukin kartu pelajar rempah.nusa Rempah Nusa Lippo Mall Puri Jakarta Barat foodwawjakarta foodies24hours jktfoodies jakartafood jakartafoodies reviewmakanan cafejakarta makansiang makan enak makanenak makanan makananenak lezat nikmat lezatnikmat finedining makansiang makanmakan foodshare foodsharing eatinc foodhunter kuliner thegaring seafoodindonesia sambelmatah guramebakar

222
11 minutes ago

“Streamed Spare Ribs with Rice ข้าวอบซี่โครงหมู”👩🏼‍🍳 โดยใช้หม้อหุงข้าว ไปฮ่องกงคราวก่อน กินเมนูนี้แล้วติดใจ เลยอยากทำกินเองบ้าง แต่ขาดเต้าซี่ เลยใส่เต้าเจี้ยวแทน เค็มเหมือนกัน 😂 รสชาติออกมาโอเคเลย ทำง่ายด้วย คราวหน้าไว้ทำอีก วิธีทำ(จดไว้กันตัวเองลืม) -ใส่ข้าวใส่น้ำ เจียวกระเทียวสับ+ขิงสับ แล้วใส่ลงไปในหม้อ - ตำกระเทียมพริกไทยรากผักชีหมักซี่โครง ใส่เต้าเจี้ยว ใส่น้ำมันหอย น้ำตาลนิดหน่อย ใส่ซีอิ๊วภูเขาทอง คลุกให้เข้ากัน แล้ววางไว้บนข้าว แล้วหุงข้าว cookathome lovecooking cooking lovecooking food homemade homecooking cookingdiary cookedbyme foodblog foodporn foodlover foodshare

60
13 minutes ago

Vegetable Maggi noodles is my mommy's lazy lunch for today .Most of us rely on noodle packets maggi,top ramen,or any other brand.You can cook them in a jiffy. I especially love eating it when it is cold outside or raining and it was raining here in Himachal ! Hence, I cooked quick lunch for my mother today :) She said it was yummy and she liked it. The compliment was special coz she doesn't like Maggi in general and I am glad I made her happy :) Thanks nestle for Maggi maggi merimaggi lunchscenes maggilovers vegetablemaggie noodles ramennoodles vegetableramen maggilovers😍 nestlemaggi maggiislife meriwalimaggie🍝 meriwalimaggi spicynoodles spicyfood maggie maggigravy ohmymaggie nestlemaggienoodles noodles🍜 hotmaggi foodaddict foodshare homemade homefood gharkimaggi buttermaggi twominutesmaggi

60
15 minutes ago

[ PESAN SEMUA DALAM SATU WAKTU MAKAN? WHY NOT] Guys mimin mau matching-matchingin minuman - makanan berat - makanan penutup langsung dari tiga brand. Yuk baca reviewnya😋 [DUMDUM NEVER GO WRONG] Salah satu minuman yang selalu mimin beli kalau lagi jalan-jalan di Mall. Paling favorit varian Thai-tea nya geng. Tp kemarin mimin nyobain varian yang enak juga, namanya Ice Dark Chocolate dan Aren Thai Iced Tea. Seperti biasa, as always mimin sukanya krna di sini manisnya pas, takarannya juga pas😋 💸 Ice Dark Chocolate 25k 💸 Aren Tahi Iced Tea 25k 🕐 10.30-22.00 🛵 Available Go-Food & Grab-Food 🚨 pakai Go-Pay/OVO dapat Cashback 20% —— [ Ricebowl Enak & Murah? ] Bisa banget jadi referensi makan siang kalian nih geng, ada ricebowl aneka pilihan dari holabentomakassar dan harga mulai dari 15.000 saja😋😋 Jangan salah, meskipun harganya terbilang murah meriah, isiannya tetap banyak dan yang paling penting rasanya enak-enaaakk. Pilihan sambelnya juga banyak geng, ada sambal matah, sambal bawang, sambal udang, dll. Untuk lauknya kalian bisa pilih salmon grilled, beef teriyaki dan chicken katsu😋 Wajib banget coba gengg🤤 💸all variant start from 15.000 🕐 07.00 - soldout 🛵 Available on Go-Food —— [ Pisang Batavia😋🍌 ] Akhirnya kesampaian juga nyoba pisang hits kekinian di Makassar ini. Namanya pisangbatavia, kalau dari tekstur pisang, ini enak bgt sih krna nda lembek, terus pisangnya ada rasa manisnya dikit jd pas dikasih topping apapun itu, rasa pisangnya masih terasa. Pisang Batavia ini punya banyak pilihan geng, ada Tiramisu, Chocolate, Greentea, Dark Choco dan masih banyak lagi nanti sisa pilih mau topping apa, ada almond, keju, kacang dan lainnya😋😋 Eh ada menu minumannya juga loh, ada Iced Choco (18.000) 📍 Pisangbatavia Jl. Perintis Kemerdekaan km 9 ( Setelah kampus UIM, sebelum belokan Komp Hartaco Jaya) 💸 All variant start from 20.000 🕐 11.00 -22.00 🛵 Available on Go-Food & Grab-Food

95
16 minutes ago

Good morning everyone☀️💕💜 Currently I‘m eating another kind of bowl for breakfast [go look to the stories], because I have to consume every single thing that doesn’t fit the Fasting Period, every kind of animal product that’s left pretty much.🙃😉 Don’t waste your food guys🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ I made this bowl a couple of days ago and I’m pretty sure that it’s going to be my favorite smoothie bowl for a couple of months. It’s a cacao - raspberry gradient combo, so the best of both worlds and everything in between😋💕 Wish you a wonderful day smoothiebowl smoothiebowlrecipe smoothie cacaosmoothie raspberriesmoothie nicecream nicecreamrecipes bananaicecream breakfast healthybreakfast veganbreakfast spiceitup foodblogger foodshare foodheaven foodpassion foodlove fooddiary stayhealthy balanceddiet fasting fastingmonth foodoftheday

123
16 minutes ago

Uda jam 3 pagi guys Gak bsa tidur karena kelaperan 😔 Langsung deh Otw ke Mcd yg 24 jam, Kelep pesen bbrapa Potong Ayam yang Spicy dan Chicken Ball Fotonya pun pakai hp, gak sempat pakai kamera lagi karena sangkin lapernya 🤣 Biar kamu nga ketinggalan info kuliner dari kita yukk "FOLLOW" 👉 kulinerandab , biar kalian langsung dapetin up date video terbaru tiap hariii 🤗 . Please 💓 Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa 🏠 McDonalds ✅ Halal . repost kulinerkoko eatandtreats kulineraddict hidupuntukmakan makanmana Kuliner kulinerIndonesia kulinermedan wowkuliner tukangmakan medanfood anakjajan makananmedan makananenak makanenak thehungryeyes seleramakan medanfoodlover jktfooddestination jktfoodbang foodie foodstagram instafood foodsgram foodigram goodfood yummy foodstragram foodporn foodshare chefmode

80
17 minutes ago

Manhã livre significa começar o dia com panquecas 🥞, quem mais adora? Estas foram inspiradas nas da anaisagoncalves mas utilizei oatmeal + whey protein nutchoc flavour ✌🏻óbvio que não podia faltar maçã 🍎 com canela e a típica 🥄 de manteiga de amêndoa ✨ Usei 2 claras de ovo 🥚, 50g de courgette, 30g de aveia da nutchoc e psyllium husk. De manhã vou estudar e organizar umas marmitas e depois de tarde tenho aulas e treino 🏋️‍♀️ e o vosso dia? Queria agradecer por todas as mensagens a desejar-me as melhoras, felizmente já me sinto melhorzinha. Continuo constipada e com frio, mas nada que não se resolva 😊 foodshare foodlover fitfam fitgirl healthyfood healthyrecipes healthylife yummy alimentacaocomsentido comerlimpo inspiration flexiblediet fitness equilibriosempre nutricao naraça eathealthy eatgoodfeelgood corpoementesaudavel sagafitpt eatclean womenshealth eusouwh macros

241
17 minutes ago

Our dinner tonight👉 Thai prawn salad 🌶🍀🦐🌿🌱🦐with lettuce 🥬🥬🥬🦐🦐🌶🌶yummy and healthyค่ำนี้ทานยำกุ้งกันนะคะ

122
17 minutes ago

Much needed after today 🍫

193
18 minutes ago

Thank you hokkaidobaby for brighten up my hospital day(s)! Punya temen yang lagi sakit? Pasti happy deh dikirimin Strawberry Cake-nya hokkaidobaby just me 😍😍 The cake is so moist and comes with fresh strawberries, delish indeed! _ _ _ _ _ Taken by fujifilm_id XT10 + fujinon 35mm f1.4 Tablesituation onthetableproject picoftheday jajanan food foods foodstagram foodporn foodgasm foodie foodphotography foodstyling beautifulcuisines foodlover foodshare kulinerjkt kulinerjakarta kulinerindonesia jktfoodbang audeatingout fujifilm_id xt30team xt30_id xt30team_food

456
19 minutes ago

J'ai quelques jours de repos avant de commencer mon nouveau travail alors j'en profite pour prendre du temps pour moi. ✨🌿Ce matin c'est green smoothie avec ma paille en acier inoxydable shoppée chez kazidomi_fr. J'ai décidé d'opter pour cette solution afin de réduire un peu plus mes déchets dans la cuisine. J'ai encore beauuuuucoup de progrès à faire mais j'essaie de m'améliorer chaque jour. 🙂D'ailleurs, vous pouvez retrouver mes gestes zerodechet en story à la une. ✨ zerowaste greenlife slowlife foodporn foodshare veganfoodshare veganfoodporn sustainable sustainablelifestyle greensmoothie smoothie breakfast healthybreakfast whatveganseat petitdejeuner morning paille kazidomi zerodechet agir crueltyfree dairyfree notyourmomnotyourmilk motherearth govegan

180
19 minutes ago

Posted withreposthenjiwong Bebek Sinjay Madura - - Salah satu yang tak boleh terlewatkan kalau lagi maen ke surabaya, harus mampur makan bebek 1 ini favorite siapa nih? 😁 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tablesituation onthetableproject lovetoeat picoftheday jajanan food foods foodnesia foodstagram foodporn foodgasm foodisfuel foodforthought foodie foodphotography foodstyling beautifulcuisines foodlover foodshare fooddiary kulinerjkt kulinerjakarta kulinerindonesia jktfoodbang JKTFoodIndulgence dietmulaibesok

212
20 minutes ago

Ждем вас по адресу: г. Буденновск ул. Советская 68🌇 Доставка осуществляется по городу, мк-н Северный, с. Покойное, с. Прасковея.🏡 🔺 Для заказа обращаться по номеру: +7-962-453-36-03(633-603)📲🚗 Samuray26.ru Сделаем ваш вечер незабываемо вкусным😋 🔺 samuray_26 буденновск буденновскдоставка доставкароллов роллыБуденновск food instafood sushi like4likes like foodlovers foodart foodspotting foodshare foodlove yum hungry eat сушироллы сушимногонебывает роллы роллыдома пицца доставкапиццы goodfood

1190
20 minutes ago

The original cronut and XS surprise XS shakes 😍

5410
32 minutes ago

Made in Punjab offers a lavish buffet at Rs. 698 All Inclusive of taxes on weekdays and Rs. 798 All Inclusive of taxes on weekends. Located on 2nd level in Inorbit Mall, this buffet is total value for money. It offers 1 Veg and 1 Non Veg Soup, 3 Veg and 3 Non Veg Starters, Live Chaat Counter, 3 Veg and 3 Non Veg Maincourse, Veg Biryani and Non Veg Biryani, Assorted India Breads, 2 Indian desserts (Moong Dal Halwa and Gulab Jamun) with Burfi's. jennifercrasto wu.ernest sunny84847 shikharahluwalia maichewu wu.yeong punjabinext madeinpunjab restaurantinmumbai malad inorbitmall mumbai buffet bestbuffet food valueformoney northindianfood unlimitedfood eatallyoucan unlimitedbuffet hardcorefood bestrestaurant foodaddict foodgasm foodporn foodshare foodstagram foodbloggerai foodtalkindia foodography

81
5 hours ago

- 喺閒日百忙於所面對的繁重工作🙇🏻‍♂️ 不經不覺到了終於可以休息一下的週末☺️ 除左同朋友或另一伴四處遊走散心之餘😆 尋找一個小基地好讓自己放鬆心境☺️ 享受一個寧靜的下午時光亦至好不過☺️ - 位於荃灣荃新天地既The Base Nature🌿 雖然距離荃灣站比較遠🙈 但有「天空之城」之稱既荃灣可謂四通八達! 由A1出口直行沿住南行天橋過黎亦算方便的😆 呢度環境設計環繞住Cafe Style😆 木枱木架花卉植物擺設☺️🌿 配合四周充滿濃厚文青既環境☺️ 從露台望出荃灣街邊太多人與車既景象🚶🏻‍♂️🚘🚇 何謂天淵之別🙈 為呢個繁忙石屎森林中帶點抒閒寧靜☺️🏙 隨便尋找一個座位💺 嘆著一份茶餐 一杯咖啡 插著耳機🍴☕️🎧 就屬於你喺呢個下午的天然小基地☺️ - 是日餐湯 + 時令沙律 Lunch Set另可加配餐湯及沙律🥗😆 是日餐湯為鷹嘴豆蘋果湯🍎☺️ 一開始真係被蕃茄忌廉湯既外表呃到🤣 經慢煮既濃湯帶出濃郁鷹嘴豆香味之餘😆 配以蘋果更帶出微微甜果香🍎☺️ 加入雜豆拌煮亦增添更多口感😋 而爽脆新鮮既沙律菜配合濃郁Creamy既胡麻醬🤤 夠哂清新之餘食落更為開胃🥗😋 - 慢煮春雞 (半隻) 燒春雞另外配有時令菜及配以椒麻汁😆🐔 半份既烤春雞喺Tea Lunch份量剛剛好☺️🐔 烤春雞烤至燶脆既外皮😋 配合肉質滑嫩既雞肉🐔 造出微微外脆內軟既口感之餘🤤 淋上椒麻汁帶出微微椒辣味道及鹹香亦具風味☺️ 另外亦有時令菜做襯托😆🥔🥦 薯仔烤得微微脆口且啖啖薯肉亦係小肥至愛🥔☺️ 以薄鹽黑胡椒等天然調味更帶出薯菜鮮味🤤🌿 - Iced Americano Americano雖然無Expresso咁濃郁🙈 但味道依然帶出咖啡香😋 為一個美好下午提提神☺️☕️ - The BASE nature 荃灣荃新天地一期UG70號舖 - 吃貨日常 吃貨 香港美食 香港 相機食先 hk TheBaseNature Chicken Grill hkrestaurant fooddiary hkblogger hkfoodie hkeats foodshare hkigfood hongkong hkfoodstagram foodphotograph hkfoodblogger hkfoodblog hkfoodlover hkfoodshare foodlover bestplacestogo hkdaily topcitybiteshk foodiehk Lunch travel

752
15 hours ago

• IDEE LUNCH GOURMAND À EMPORTER• Votre journée s’annonce bien remplie? Pas le temps de chercher après un lunch sain à midi? Préparez ces petits wraps de saumon fumé, salade, avocat, quelques gouttes de citron et graines de courge en 2 minutes top chrono! Plein d’énergie garanti pour une après-midi réussie et performante 💪🏻 🔗Petit ➕: faites vos wraps maison! 🔗Petit ➕bis: pensez aux contenants en verre comme alternative au plastique 🌱 Bon appétit 😘 dietetique nutrition lunch lunchbox sain gourmandise eatclean realfood energydiet healthyfood healthy pictureoftheday photooftheday instafood instagood coach wraps eathealthy workinggirl mangersain veggie colorful fitfood equilibrealimentaire sport food foodstagram blogging foodlover foodshare

512
2 days ago

E voi la ricordate la mitica graffa dell'Edenlandia? Questa graffe sono anche meglio La friabilitá, la morbidezza, il profumo e quel dolce sapore, vi regaleranno attimi di dolcezza. La ricetta è in arrivo restate connessi! • • • • attimididolcezza2k17 graffe today sundays sundayvibes healthyfood foodbeast foodshare napolifoodporn photoofthedays firstpost likeforlike likeforfollow instalike naples igers igersnapoli ig_italia ig_europa likeforme foodbloggers italianfood instafood instamood instagood foodpic bastachesiabuono IFPgallery castalfood LoveFood

30513
3 days ago

3526