galatakulesi

539,789 Photos and Videos

17 minutes ago

Act kindly to each other.🙏

151
20 minutes ago

💖 HERBALİFE ÜRÜNLERİ  DÜNYANIN 1 NUMARALI🥇🏅🏆 TERCİHİDİR 💖 21 GÜNDE DEĞİŞİME HAZIR OLUN 💖 HERBALİFE İLE SİZDE SAĞLIKLI  BİR YAŞAMA ŞAHİT OLUN 💖 SİZDE KULLANIM YAPIN ETKİLERİNİ VE SONUÇLARINI BİRLİKTE TANIKLIK EDELİM İLETİŞİM DM📩 &📱WATSHAPP 05072193243 zayiflamasirlari zayiflamasirlarim beslenme diyetyapmadan ackalmadan istanbul beyoğlu taksim istiklalcaddesi pendik kartal şile zeytinburnu eminönü galatakulesi dolmabahçe fatih sultanahmet levent ortaköy kadıköy bostancı bakırköy avcılar mecidiyeköy bebek

10
41 minutes ago

Galata'yı ziyaret edip ona onun gözüyle bakmadıkça İstanbul,İstanbul değildir aslında. galatakulesi

00
55 minutes ago

Sizden gelenler 😊 galatakulesi galata istanbul istanbulcity beyoglu taksim uskudar uskudarsahil eminonu ask galata_kizkulesi_sevdasi galatahayalim galata.sokagimm beyoglundabikule galataasevdasi galatakulesinden bir_sevdadir_galata galatakulesiinde hayalimgalata galatatowerofficial canimgalatam Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu! Düşüncemizin katlanması mı güzel Zalim kaderin yumruklarına, oklarına Yoksa diretip bela denizlerine karşı Dur, yeter demesi mi? Ölmek, uyumak sadece! Düşünün ki uyumakla yalnız Bitebilir bütün acıları yüreğin, Çektiği bütün kahırlar insanoğlunun. Uyumak, ama düş görebilirsin uykuda, o kötü.Çünkü, o ölüm uykularında Sıyrıldığımız zaman yaşamak kaygısından Ne düşler görebilir insan, düşünmeli bunu. Bu düşüncedir felaketleri yaşanır yapan. Yoksa kim dayanabilir zamanın kırbacına? Zorbanın kahrına, gururunun çiğnenmesine Sevgisinin kepaze edilmesine Kanunların bu kadar yavaş Yüzsüzlüğün bu kadar çabuk yürümesine Kötülere kul olmasına iyi insanın Bir bıçak saplayıp göğsüne kurtulmak varken? Kim ister bütün bunlara katlanmak Ağır bir hayatın altında inleyip terlemek Ölümden sonraki bir şeyden korkmasa O kimsenin gidip de dönmediği bilinmez dünya Ürkütmese yüreğini? Bilmediğimiz belalara atılmaktansa Çektiklerine razı etmese insanları? Bilinç böyle korkak ediyor hepimizi: Düşüncenin soluk ışığı bulandırıyor Yürekten gelenin doğal rengini. Ve nice büyük, yiğitçe atılışlar Yollarını değiştirip bu yüzden Bir iş, bir eylem olma gücünü yitiriyorlar

991
57 minutes ago

برج غالاطة برج تاريخي بمدينة اسطنبول يتكون من تسعة طوابق يتميز بارتفاعه الشاهق ما يتيح رؤية بانورامية مبهرة للمدينة istanbul tour galatakulesi taksim

80
1 hour ago

Işıklı Tablo | Tablo Konağında binlerce model Whatsapp sipariş hattı 0533 911 25 38 Güvenli alışveriş 🤝🏻 ücretsiz kargo ✔ Ebat : 65cm. × 45 cm. 35 TL ışıklı 55 TL sensörlü 75 TL 65 cm.× 90 cm.55 TL ışıklı 75 TL Sensörlü 95 TL farklı ölçüler için fiyat alınız tablo tablolar ışıklıtablo duvardekorasyonu duvardekor evdekor hediyelik homedecor tablopark enguzeltablolar canlıtablolar şıktablolar hediyelikeşya hediyefikri hediyesepetim yağlıboya yağlıboyatablo çocukodası çocukodasıdekorasyonu mobilya kanvastablo evaksesuarı resim hatsanatı yağlıboyatablo galatakulesi

70
1 hour ago

“Duymaya doyamadığım en güzel, şarkısın.Sana aşığım.” ❣️ . - - - 16:20 🌙 . - - Daha fazlası için: huzurusevdim

10052
1 hour ago

Hiç kimse anlamıyor. Yaşamayan bilmiyor. Ve hiç bir zaman da anlamayacaklar. 🌹

24645
1 hour ago

Almost three months after coming back from Turkey, I'm still struggling to upload pictures (mini essays) of my experience. I'll never be a good influencer . So, the spices you see are the spices in the Spice Bazaar. There are a lot of shops with shop fronts just like these, where the spices are displayed. If you are coming from a european country, you would find such display of spices very oriental and exotic. Coming from Malaysia, I think we have about 80% of the selection of spices. The other 20% that you can't find in Malaysia, is the the number two reason you should come here 📒Rüstem Paşa Mahallesi, Erzak Ambarı Sok. No:92, 34116 Fatih/İstanbul, Turkey spicebazaar galatakulesi travelgram instatravel sculpture architecture Architektur instadaily reisen urlaub passportready travel wanderlust fernweh passportready instagood photooftheday likeforlike ayasofya hagiasofya istanbul byzantine Turkey ottoman

470
2 days ago

Işıklı Tablo | Tablo Konağında binlerce model Whatsapp sipariş hattı 0533 911 25 38 Güvenli alışveriş 🤝🏻 ücretsiz kargo ✔ Ebat : 65cm. × 45 cm. 35 TL ışıklı 55 TL sensörlü 75 TL 65 cm.× 90 cm.55 TL ışıklı 75 TL Sensörlü 95 TL farklı ölçüler için fiyat alınız tablo tablolar ışıklıtablo duvardekorasyonu duvardekor evdekor hediyelik homedecor tablopark enguzeltablolar canlıtablolar şıktablolar hediyelikeşya hediyefikri hediyesepetim yağlıboya yağlıboyatablo çocukodası çocukodasıdekorasyonu mobilya kanvastablo evaksesuarı resim hatsanatı yağlıboyatablo galatakulesi