julau

2,806 Photos and Videos

2 days ago

Scary af julau

276
3 days ago

Senang je nak pakai uolls, cairkan wax, sapu wax lepastu bagi kering jap - zasss tarik dan hilang lah vevuluss itew😎

242
1 week ago

Siaapa berbulu kaki panjang ? Baik mengaku cepat ! 😂 . Lagi2 kalau perempuan. Dah la bulu kaki panjang, kerinting pulak tu. Omg, segan dekat husband kan ? . Bulu kaki husband takpela, dia memang lelaki. Nanpak la macho tu. Tapi kalau kita sama macam dia, tak pikir dia rasa apa ? 😛 . Jaga kebersihan diri sebagai wanita tau. Jom waxing, STOP SHAVING !

341
2 weeks ago

Till we meet again menua Sibu 😌🌹 Agi belala sis diau ba menua diri empu. Ka pan enda. Sibu-Juhur✈️ sarawak julau sibu

940
2 weeks ago

4 Langkah Mudah menggunakan DollyWax 1️⃣ Panaskan dollywax anda hingga cair. 2️⃣ Sapu dollywax mengikut arah bulu tumbuh. 3️⃣ Apabila kering, tekan dan ratakan wax. 4️⃣ Tarik wax sepantasnya melawan arah sapuan Dah siap! 😋

222
2 weeks ago

OTw Ngabang Gawai Julau

130
2 weeks ago

Steady aki aq waialah ktk ke bujang🤣selamat ari gawai ngagai ktk bala kbnaham ngabang gik qbaru pulai ari johor dmlm alu tarik urg alu ngirup sorry laun wish pala nyau palau🤩🍺anti bc salah jkok kosong kosong mhe 😊nyak ajak Ari aq😋ingat anti udh mabok anng naban selipar urg🤣 julau

484
2 weeks ago

Oppo F11 Pro . 😍1 Casing = RM30 . 😍2 Casing = RM50 . 😍5 Casing = RM110 . 🌈Phone Lain Pun Boleh . 💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order . 💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . 😍 Contoh Design - janggut_caseart . malindo malindoair superspontansuperstar senawang pitstopkb gapoever ggmu pru142018 dataranpahlawan delechallenge julau matmoto kapcaijahat kapcaimalaya kapcaisado kakymotor 125zr machang selamatharirayaidulfitri kedailalat nabawan bobodimana selamatharirayaaidiladha selamathariraya selamatharirayaaidilfitri

450
3 weeks ago

Miss my hometown julau

270
3 weeks ago

🌸Dollywax . Dollywax adalah wax yang mencabut bulu sesuai untuk lelaki dan perempuan. Tak perlukan kain strip. Hanya perlu tarik wax menggunakan tangan lepas wax kering diatas kulit Kelebihan dollywax : - tak sakit - lelaki & perempuan boleh guna - tak perlukan kain strip - tak melekit - buang sel kulit mati - cabut bulu dari akar - bulu tumbuh lebih halus - bulu makin berkurang - senang digunakan . Jom ber dollywax di rumah feeling2 macam dekat spa. Wax dirumah lebih jimat dengan proses wax yang cepat dan mudah !

91
4 weeks ago

Huawei Nova 3i . 😍1 Casing = RM30 . 😍2 Casing = RM50 . 😍5 Casing = RM110 . 🌈Phone Lain Pun Boleh . 💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order . 💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . 😍 Contoh Design - janggut_caseart . malindo malindoair superspontansuperstar nova3i pitstopkb gapoever ggmu pru142018 dataranpahlawan delechallenge julau matmoto kapcaijahat kapcaimalaya kapcaisado kakymotor 125zr machang selamatharirayaidulfitri kedailalat nabawan huaweinova3i selamatharirayaaidiladha selamathariraya huaweimalaysia selamatharirayaaidilfitri

601