klcc

1,434,671 Photos and Videos

5 minutes ago

Since ArtistryUS products are sold exclusively through our Business Owners or on our website, you won’t see them on store shelves or available through other online retailers. Additionally, we don’t do a lot of advertising. We invest more in R&D, our supply chain and supporting our Business Owners. If you hear about our brands and products, it’s usually through an Amway Business Owner or a friend who uses and likes our products. As the number one direct selling company in the world, we know our high quality products continue to satisfy our customers and our business model continues to be proven succesful. 🙏🏽💎👑 GVNation

21
21 minutes ago

Assalamualaikum wbt, Promosi! Family Room boleh memuatkan 4 orang dewasa (2 katil single & 1 katil king) Hanya Rm 220 termasuk sarapan pagi . (Harga asal Rm 275) Promosi sehingga 31/7/2019 100% Bumiputera Berdekatan: IJN HKL UUM UNIKL PWTC Masjid Kg Baru Pasar Chow Kit Monorel Chow Kit Untuk group booking: Hubungi kami utk sebarang pertanyaan/ tempahan di, Front Office - 03-2698 8557 Pn. Moon - 019-794 8889 / 017-548 6889 Pn. Iza - 012-230 9505 adamsonhotel hotel budgethotel kgbaru travel jakarta kualalumpur malaysia melayu melayuboleh agoda twintowerskualalumpur malaysianfood malaya penang butterworth klcc kedah kelantan kualalumpur lawatansambilbelajar bumiputera produkkecantikan utusanmalaysia mediaprima tv3malaysia indonesia produk travelagent muslimtravel

30
28 minutes ago

Esok lusa landing. Esok lusa landing. NRC UNIVERSAL BRUSH. Mana yang menunggu brush untuk compact powder tak kunjung tiba lagi, leh ambik universal brush ni. Made of GOAT HAIR. Khas untuk apply anything yang powder (compact powder, blusher, shading, loose powder). RM69. Senang bawak travel sebab size dia yang kecik molek. Bole simpan dalam handbag dan tak comotkan beg sebab casing dia yang praktikal. Macam biasa, stock limited dan lajusss kay. Nak booking, leh whatsapp Eid terus. Tekan link kat atas 👆🏻👆🏻👆🏻 COD RM3 💋Dato Keramat, Gurney 💋Setiawangsa 💋Keramat AU1 💋LRT Setiawangsa 💋Jalan Semarak . COD (RM5 - RM8) 💋Keramat 💋Jalan Jelatek 💋Jalan Ampang 💋Wangsamaju 💋Setapak 💋Ampang 💋KLCC 💋Selayang 💋Gombak 💋Batu caves 💋Kepong 💋Taman Melawati 💋Bukit Antarabangsa 💋Kemensah . SELF PICK-UP (FREE) 💋Kem Kementah (setiawangsa/jalan semarak) 💋Flat Samudera Batu Caves 💋Sekolah Taman Ehsan Kepong . Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾RM8 untuk Semananjung, RM12 untuk Sabah/Sarawak. WhatsApp Eid di 0196991837 DROPSHIP DAN EJEN DIALU-ALUKAN

21
29 minutes ago

Esok lusa landing. Esok lusa landing. NRC UNIVERSAL BRUSH. Mana yang menunggu brush untuk compact powder tak kunjung tiba lagi, leh ambik universal brush ni. Made of GOAT HAIR. Khas untuk apply anything yang powder (compact powder, blusher, shading, loose powder). RM69. Senang bawak travel sebab size dia yang kecik molek. Bole simpan dalam handbag dan tak comotkan beg sebab casing dia yang praktikal. Macam biasa, stock limited dan lajusss kay. Nak booking, leh whatsapp Eid terus. Tekan link kat atas 👆🏻👆🏻👆🏻 COD RM3 💋Dato Keramat, Gurney 💋Setiawangsa 💋Keramat AU1 💋LRT Setiawangsa 💋Jalan Semarak . COD (RM5 - RM8) 💋Keramat 💋Jalan Jelatek 💋Jalan Ampang 💋Wangsamaju 💋Setapak 💋Ampang 💋KLCC 💋Selayang 💋Gombak 💋Batu caves 💋Kepong 💋Taman Melawati 💋Bukit Antarabangsa 💋Kemensah . SELF PICK-UP (FREE) 💋Kem Kementah (setiawangsa/jalan semarak) 💋Flat Samudera Batu Caves 💋Sekolah Taman Ehsan Kepong . Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾RM8 untuk Semananjung, RM12 untuk Sabah/Sarawak. WhatsApp Eid di 0196991837 DROPSHIP DAN EJEN DIALU-ALUKAN

01
35 minutes ago

. Bangkok Tiada cop 9I6 ❌ . Cincin dewasa Saiz 13-25 . 💲 RM 40 🆓 poslaju 1 Malaysia 🆓 cincin (design tak boleh pilih) Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER sayajual sayajualemaskorea sayajualemasbangkok emasbangkokmurah emaskoreamurah freepos poslaju gelangbudak gelangdewasa usj pj klcc 1malaysia emaskoreamalaysia emassadurkorea emassadurbangkok emascelupkorea emascelupbangkok mahal mewah bergaya highclass suamiisteri emassadurkorea24k jualemassadur emassadurbajet uitm ukm malaysia

10
35 minutes ago

. Bangkok Tiada cop 9I6 ❌ . Gelang tangan dewasa Budak boleh pakai ✔ Panjang 18cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ❌ 💲 RM 50 🆓 poslaju 1 Malaysia 🆓 cincin (design tak boleh pilih) Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER sayajual sayajualemaskorea sayajualemasbangkok emasbangkokmurah emaskoreamurah freepos poslaju gelangbudak gelangdewasa usj pj klcc 1malaysia emaskoreamalaysia emassadurkorea emassadurbangkok emascelupkorea emascelupbangkok mahal mewah bergaya highclass suamiisteri emassadurkorea24k jualemassadur emassadurbajet uitm ukm malaysia

10
36 minutes ago

. Bangkok Tiada cop 9I6 ❌ . Bangle tangan dewasa Muat saiz 19/20cm . 💲 RM 60 🆓 poslaju 1 Malaysia 🆓 cincin (design tak boleh pilih) Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER sayajual sayajualemaskorea sayajualemasbangkok emasbangkokmurah emaskoreamurah freepos poslaju gelangbudak gelangdewasa usj pj klcc 1malaysia emaskoreamalaysia emassadurkorea emassadurbangkok emascelupkorea emascelupbangkok mahal mewah bergaya highclass suamiisteri emassadurkorea24k jualemassadur emassadurbajet uitm ukm malaysia

00
37 minutes ago

. Korea Tiada cop 9I6 ❌ . Gelang tangan dewasa Budak boleh pakai ✔ Panjang 18cm Boleh potong pendek ✔ Tak boleh tambah panjang ❌ 💲 RM 50 🆓 poslaju 1 Malaysia 🆓 cincin (design tak boleh pilih) Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER sayajual sayajualemaskorea sayajualemasbangkok emasbangkokmurah emaskoreamurah freepos poslaju gelangbudak gelangdewasa usj pj klcc 1malaysia emaskoreamalaysia emassadurkorea emassadurbangkok emascelupkorea emascelupbangkok mahal mewah bergaya highclass suamiisteri emassadurkorea24k jualemassadur emassadurbajet uitm ukm malaysia

00
53 minutes ago

On the launch of our new makeup blenders, we'll be givingaway Makeup blenders to 3 lucky winners. 😍😍😍 Here are rules: 1- follow mfbeauty_ 2- follow mahafatimamua 3- follow our Facebook page (link in bio) 4- tag 5 Friends below . The contest ends on July 5 Good luck 😉 (If you're going to complain about not winning in the end, then don't participate) smokeyeyes fashioninsta instabeauty love makeupartist klcc sephora nyx quiz foundation lipstick abh mua anastasiabeverlyhills urbandecay eyebrows highlight glitter mua kvd katvond nars mfbeauty mahafatima tarte makeup loreal nars makeupfreak love makeupartist klcc sephora nyx quiz foundation lipstick abh mua anastasiabeverlyhills urbandecay eyebrows highlight glitter mua kvd katvond nars mfbeauty mahafatima tarte makeup loreal nars fentybeauty

93
56 minutes ago

TAG MEMBER KORANG ! Garu apa tu ? Khas Untuk Para Lelaki : LGB OIL Kesan Seawal 3 Hari Trusted✅ Produk Kesihatan Lelaki Terbaik Tengok IG ni👇🏽 . Follow Instagram mr_belacak Tengok Insta Story mr_belacak Dm/Whatsapp admin mr_belacak Dah cuba LGB OIL ? 3 Hari Padu🤘🏽 . Nak rawat zakar, nak besarkan saiz zakar, nak zakar sihat padu2 ? Guna LGB Oil, boleh bantu selesaikan masalah2 kelelakian korang tu Produk ni dah bantu ramai pengguna ! Memang Terbaik👍🏽Rajin atau tak je. Jom rawat Masalah zakar kecik ? Pendek ? Tak strong ? Kencing tak lawas ? Tak padu ? Kendur ? Tak tahan lama ? . PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) No KKM = NOT180200562K . Apa yang special ? ✅Kesan seawal 3-4 hari ✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan) ✅Free cara urut & tips ✅Mudah dibawa kemana sahaja ✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗ . Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ? ✅LULUS KKM ✅Buatan Malaysia 🇲🇾 ✅Sangat Selamat ! ✅Tidak perlu telan pil ✅Tak ganggu sistem badan ✅Bebas bahan kimia❗ ✅Tiada kesan sampingan ! ✅Testimoni pengguna dah ramai Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI sayang sayajual sayajualonline kualalumpur pantaidalam pantaihillpark bangsar bangsarsouth bangsarvillage malaysia petalingjaya subang damansara shahalam klcc kl kesihatan bazaarpaknil bazariapantai postage shhiloveyou kuat tegang belacak lintahgunung minyaklintah minyakbelacak midvalley puchong minyaklintah minyakbelacak andainyatakdir pantaidalam bazaarpaknil midvalley belacak

1036
1 hour ago

Testimoni konsumen SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI . More info: *Pembesar Payudara *Paket peninggi 2-15 cm *Paket pelangsing 5-15 kg *Paket penggemuk 2-15 kg *Paket pemutih alami seluruh badan *Paket masker herbal atasi jerawat Respon Cepat hubungi:: WA: 082363178752 Line:miyati_herbal Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya. Free Konsul! tasori maskerspirulina lsm klcc paris hijab makeup olshopmurahbanget gratisongkir

20
1 hour ago

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya 👍🏻👍🏻👍🏻 . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic 👍🏻👍🏻👍🏻 . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan kulit yang makin sihat dan cantik dengan NRC face mist dan Perfection Treatment Foundation 💋💋💋 . Dapatkan product berkualiti international pada harga sangat love love love . Dapatkan segera ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ nrcosmetics kelantan instagram instashop nrccompactpowder nrckelantan sayajualkosmetik trusted trustedseller original kualalumpur fattzura cosmetics sayajualmurah kosmetikoriginal kosmetikmurah makeup quality nrclipmatte onlineshop model klcc likeforlikes muakl l4l igshopmalaysia instagood cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱

20
1 hour ago

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya 👍🏻👍🏻👍🏻 . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic 👍🏻👍🏻👍🏻 . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan kulit yang makin sihat dan cantik dengan NRC face mist dan Perfection Treatment Foundation 💋💋💋 . Dapatkan product berkualiti international pada harga sangat love love love . Dapatkan segera ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ nrcosmetics kelantan instagram instashop nrccompactpowder nrckelantan sayajualkosmetik trusted trustedseller original kualalumpur fattzura cosmetics sayajualmurah kosmetikoriginal kosmetikmurah makeup quality nrclipmatte onlineshop model klcc likeforlikes muakl l4l igshopmalaysia instagood cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱

40
1 hour ago

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya 👍🏻👍🏻👍🏻 . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic 👍🏻👍🏻👍🏻 . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan kulit yang makin sihat dan cantik dengan NRC face mist dan Perfection Treatment Foundation 💋💋💋 . Dapatkan product berkualiti international pada harga sangat love love love . Dapatkan segera ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ nrcosmetics kelantan instagram instashop nrccompactpowder nrckelantan sayajualkosmetik trusted trustedseller original kualalumpur fattzura cosmetics sayajualmurah kosmetikoriginal kosmetikmurah makeup quality nrclipmatte onlineshop model klcc likeforlikes muakl l4l igshopmalaysia instagood cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱

40
1 hour ago

Salah satu bahan yang digunakan dalam ingredient set  BFTWKIT kami adalah carbamide peroxide dimana carbamide peroxide adalah peluntur yang perlahan bertindak dimana ianya selamat untuk digunakan oleh anda dirumah Apabila bahan aktif dalam gel dipecahkan, oksigen akan deposit keatas kesan organik, dan ianya akan mengoksidakan mereka menjadi warna putih Proses ini menjadikan keseluruhan warna gigi lebih dekat dengan warna yang tidak dapat diandalkan. Tetapi struktur gigi anda tetap tidak berubah. Ini bermaksud ianya tidak menipiskan lapisan gigi anda Berminat nak order?? WHATSAPP NITA SEKARANG K👇👇👇 ☎016-2906194 ☎016-2906194 ☎016-2906194 ☎016-2906194 klcc  petronas  bftwkit  putihkangigi  gigikuning codgombak  codklcc  codpetalingjaya codsubang  codselayang  coddamansara  codkl codampang  codcheras  codkampungbaru coddangwangi pemutihgigi  pemutihgigimalaysia teethwhiteningmy teethwhiteningmalaysia pemutihgigimurah  pemutihgigiberkesan nakputihkangigi gigikuningjadiputih Brightfutureteethwhitening

00
1 hour ago

TAG MEMBER KORANG ! Garu apa tu ? Khas Untuk Para Lelaki : LGB OIL Kesan Seawal 3 Hari Trusted✅ Produk Kesihatan Lelaki Terbaik Tengok IG ni👇🏽 . Follow Instagram mr_belacak Tengok Insta Story mr_belacak Dm/Whatsapp admin mr_belacak Dah cuba LGB OIL ? 3 Hari Padu🤘🏽 . Nak rawat zakar, nak besarkan saiz zakar, nak zakar sihat padu2 ? Guna LGB Oil, boleh bantu selesaikan masalah2 kelelakian korang tu Produk ni dah bantu ramai pengguna ! Memang Terbaik👍🏽Rajin atau tak je. Jom rawat Masalah zakar kecik ? Pendek ? Tak strong ? Kencing tak lawas ? Tak padu ? Kendur ? Tak tahan lama ? . PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) No KKM = NOT180200562K . Apa yang special ? ✅Kesan seawal 3-4 hari ✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan) ✅Free cara urut & tips ✅Mudah dibawa kemana sahaja ✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗ . Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ? ✅LULUS KKM ✅Buatan Malaysia 🇲🇾 ✅Sangat Selamat ! ✅Tidak perlu telan pil ✅Tak ganggu sistem badan ✅Bebas bahan kimia❗ ✅Tiada kesan sampingan ! ✅Testimoni pengguna dah ramai Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI sayang sayajual sayajualonline kualalumpur pantaidalam pantaihillpark bangsar bangsarsouth bangsarvillage malaysia petalingjaya subang damansara shahalam klcc kl kesihatan bazaarpaknil bazariapantai postage shhiloveyou kuat tegang belacak lintahgunung minyaklintah minyakbelacak midvalley puchong minyaklintah minyakbelacak andainyatakdir pantaidalam bazaarpaknil midvalley belacak

1963
1 hour ago

💖LOSS 12KG ! !💖 📛pipi pau mana deknon? 📛 lagi plak lengan besau, peha besau, perut moncit lari pegi mana dah?? 😆 ✅ wahhh betul2 bestt penangan klubna laleh ni ✅ rugii wehh mana yg belum cuba tu ✅ tgok ni haa makin lawau tuan badan. ✅ katanya nk konsisten minum smpai berat 58kg 👏🏻👏🏻 Idamkan pinggang bak kerengga?meh 📲0182499735 📲0182499735 📲0182499735 atau klik je link bawah bio profile sue 😁 bajubesarmurah produkkurusmalaysia kurussihat nakkurus kurusbadan bajubesar bajuukuranbesar bajusizebesar kualalumpur klcc kampungbaru ampang setapak sentul keramat kampungbaru kopikurus kopikurusviral klubna klubnalaleh produkkurus produkkurusmurah produkkurusterbaik produkkurusberkesan

10
1 hour ago

*CARA PENGGUNAAN* 🌷KLUBNA🌷 👉🏻MINUM PAGI SEBELUM BREAKFAST 👉🏻CAMPURKAN 1 SACHET KLUBNA KE DALAM 120ML-200ML AIR PANAS/SEJUK KACAU/SHAKE DAN MINUM SETELAH SUAM. (Kesan tahan lapar n kenyang lebih lama / kawal selera makan) 🍎Rasa latte (sgt sedap) 🌷LALEH🌷 👉🏻MINUM MALAM SEBELUM TIDUR 👉🏻CAMPURKAN 1 SACHET LALEH KE DALAM 120ML-200ML AIR SEJUK/KOSONG,DAN SEDIA DIMINUM (JANGAN BUAT DGN AIR PANAS NANTI FIBRE CEPAT KEMBANG) (Kesan lawas pembuangan tanpa cirit birit) 🍎rasa mcm air jambu batu/air asam boi juskurus bajusaizbesar bajubesar bajusizebesar juskurusmurah jomkurus jomkurussihat kopikurus kopikurusviral klubna klubnalaleh kualalumpur kampungbaru klcc ampang setapak setiawangsa wangsamaju produkkurus produkkurusmurah produkkurusterbaik produkkurusberkesan produkkurusmalaysia tipsdiet tipskurus

00
1 hour ago

💖 SET BUANG LEMAK PALING TERBAIK ABAD INI ‼️‼️💖 ✅ Hah gempak kan headline hakak dik 🤣🤣 segempak kesan klubna laleh ni kat bdn uolls dik non ✅ Da la sedap rase sturbucks kate custsedar3 je lemak da ghaib ✅ kesan seawal mggu ptama tau uollsmeh cecepat grab n slim sebelom raya 😍 produkkurusmalaysia tipskurus tipsdietcepat produkkurusmurah produkkurus bazarpaknilmurah produkkurusmurah produkkurusterbaik produkkurusberkesan produkkurusmalaysia jomkurus jomkurussihat jomkurus1malaysia jomkurusonline klubna klubnalaleh kualalumpur klcc kopikurus kopikurusviral

00
1 hour ago

Korset yang sangat2 selesa dan tak sakit 😉 . 100% ORIGINAL (HIGH MATERIAL QUALITY) . Pakai korset mampu membentukkan badan supaya lebih ayu dan kemas ☺ . 🌼MEMBANTU MENAIKKAN PUNGGUNG 🌼MEMANTAPKAN PAYUDARA 🌼MEMBETULKAN POSTURE BADAN 🌼LEBIH BERKEYAKINAN . 👉sangat2 sesuai bagi ibu2 yang berpantang, bagi yg nak menempuh hari2 penting spt tunang, kahwin, dan yang nak kurus sentiasaa Korset membantu mengempiskan perutwow Mempunyai 3 lapisan cangkuk, utk grip kan perut bagi awesome dan flat 💃 . Saizzzzz sehingga 6XL FREE POSTAGE + FREE GIFTwaaaabestt kan 😘 . Wasap 013-5850392, atau dm jaaa utk dapatkan korset yg SELESA & 100% ORIGINAL korset korsetpembakarlemak korsetmurahmalaysia wedding jomkurus jomkahwin bridesmaids jakarta bruneisale igersmalaysia malaysiaku kualakangsar kualalumpur klcc kangar terengganukite terengganu pahang uitm bali airasia ipoh perak alhaalfa alhaalfacosmetics

31
3 hours ago

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya 👍🏻👍🏻👍🏻 . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic 👍🏻👍🏻👍🏻 . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan kulit yang makin sihat dan cantik dengan NRC face mist dan Perfection Treatment Foundation 💋💋💋 . Dapatkan product berkualiti international pada harga sangat love love love . Dapatkan dari fatinlensa.com atau trialmakeupkl ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ nrcosmetics instagram instashop nrccompactpowder ampang sayajualkosmetik trusted trustedseller original kualalumpur fattzura cosmetics sayajualmurah kosmetikoriginal kosmetikmurah makeup quality nrclipmatte onlineshop model klcc likeforlikes muakl l4l igshopmalaysia instagram instagood cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱0192327062

60
3 hours ago

NRC bagaikan hadiah istimewa sebab susah nak cari warna dan ingredient yang sesuai dengan cuaca dan kulit rakyat Malaysia terutamanya 👍🏻👍🏻👍🏻 . Kesemua product NRC adalah gabungan skincare treatment dan cosmetic 👍🏻👍🏻👍🏻 . Dapatkan hasil makeup yang flawless dan kulit yang makin sihat dan cantik dengan NRC face mist dan Perfection Treatment Foundation 💋💋💋 . Dapatkan product berkualiti international pada harga sangat love love love . Dapatkan dari fatinlensa.com atau trialmakeupkl ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ nrcosmetics instagram instashop nrccompactpowder ampang sayajualkosmetik trusted trustedseller original kualalumpur fattzura cosmetics sayajualmurah kosmetikoriginal kosmetikmurah makeup quality nrclipmatte onlineshop model klcc likeforlikes muakl l4l igshopmalaysia instagram instagood cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱0192327062

60
3 days ago

BERHATI-HATI DENGAN PRODUK MERKURI. Cantik sementara waktu sahaja. Kesan jangka masa panjang atau singkat pasti ada JOM CANTIK SEMASA RAYA. Tak kan beraya rumah org baju je nak cantik. Kulit muka pun kena cantik sama betul ke betul Nak saya bantu, jangan berlengah lagi Cepat² klik link di bawah Like & Subscribe to our Facebook Page : https:www.facebook.com/nsabeauty.KL Follow our Instagram : https:www.instagram.com/MistaSoulz Boleh terus berhubung dengan MistaSoulz 👇👇👇 http:www.wasap.my/60133773767/AINAA . Click bio profile link for inquiries. IG: MistaSoulz IG: ainaaserum_kl.sentul IG: ainaa_serum.kl Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju kat bio profile MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻 . AINAA SERUM +60133773767 AINAA CLEANSER +60133773767 AINAA AGENT +60133773767 AINAA DROPSHIP +60133773767 . Lots of love from MistaSoulzEnterprise ❤️ 😊 . AinaaSerum AinaaSkincare KualaLumpur AinaaSerumSentul NsabeautySentul NsabeautyKL NsaBeauty Serum Nsabeautyofficial AinaaCleanser Sentul Jerawat NSATeamAlyn Sayajual Testimoni BazarPaknil Cleanser Putih Cantik KLCC KL Ainaa Jerawatbatu Parut AinaaSerumFeedback Assalamualaikum