lemontea

239,184 Photos and Videos

44 minutes ago

. ☺︎あなたが眠ってる間に ロケ地☺︎ . 韓国でロケ地巡り~🇰🇷 ロケ地場所に行くのに結構苦労したけど、でもめちゃめちゃいいお店やった~☕💛 飲み物も美味しいものばっかで、自分が韓国に住んでたら普通に通いたいレベルのお店やった👍🌟 帰りの際にイジョンソクが座ってたイスに座って写真撮っといた✌️笑 ペスジちゃんの席は他の人が座ってはったから無理やった~。残念。 ロケ地巡りたどり着くまではしんどいけどすごい楽しかった!! 次は違うロケ地に行ってみたいな! . 韓国 韓国旅行 ロケ地 ロケ地巡り あなたが眠っている間に あなたが眠っている間にロケ地 カフェ キャラメルマキアート グリンティー レモンティー korea travel cafe caramelmakiato greentea lemontea instagood instafood 한국 한국여행 여행일기 카페 자도르 안산시 카라멜마키아또 녹자라떼 레몬티 좋아요 행복

281
1 hour ago

Ice Lemon tea. Perpaduan teh dan lemon menjadi favorit kalangan muda, rasa teh yang kalem dipadukan dengan segarnya lemon menjadikan ice lemon tea minuman yang sangan digemari sepanjang masa. Dan kami juga menggunakan bahan dasar alami dan tanpa pengawet. covelo kopicovelo lemon tea lemontea gofood gojekinaja

50
1 hour ago

❣️KOMEDA'SCOFFE❣️ 🍋LEMONTEA🍋 🍫CHOCOMONTBLANC🍫 季節限定✨チョコモンブラン♪ おいしかった💟 🍊ソースが入ってる😋 komeda コメダ珈琲店 コメダ珈琲店☕️ 季節限定 チョコモンブラン cake 🍋 レモンティー lemontea ケーキ もんぶらん オレンジソース 季節限定チョコモンブラン 🍫 😋😋 🍋❤️ アイスティー chocolate おいしかった😋 yummy といすとーりー トイストーリー4 🍹 ぶどう juice 韓国のジュース コメダ珈琲 トイストーリー4たのしみ🎬🎥😍

260
2 hours ago

Cocok banget lagi hujanmasih flu🤧 Seduh air Lemon dari Korea inihhhhhhmmm😋🥃🍋🍯 The Best👍 honeylemontea lemontea drink

171
2 hours ago

Rich, malty caramel meets apple and rooibos leaves to create the luscious Caramel Dream, a unique tisane whose bold sweet flavours make it an indulgent treat. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ caramel Carameltea tisane carameltisane TheHillcartTales hillcarttales hillcart hillcartteas tisane tisanes teabag dessert dessertspics dessertfun dessertsforall dessertstable dessertspotting desserttabledecorations dessertcups dessertafter dessertsampler infusionbrewery infusiontea tea sweettea herbalteas herbaltea lemontea rooibos

70
4 hours ago

ketlichai Caption credit: im_jain_mayank Dm us your chai caption And featured by us🤗 Show your chai love 😘 ketlichai For more. Tag your special Friends •••••••••••••••••••••••••••••••••••• ketlichai chai 👇 A single mention of yours is a sheer silver line, For it makes every ounce of the book mine. chai tea teacup chailover chaimasala lemontea indiantea badnamchai ketlichai writersofinstagram poetry poetsofinstagram deadpoetssociety writerscommunity bookstagram love  instagramers photooftheday 20likes amazing smile like4like look instalike aaliya beyounick mumbai mumbaidrinks teaforlife teaforlife☕️

401
4 hours ago

喺尖沙咀Mira Place見倒呢間小店,瑟縮喺盡頭走廊位中,排了兩行學校木桌椅,充滿校園風味📚,用beaker同conical flask🧪做杯,顏色筆🖍做筷子,玩味重,四圍重見到好多長頸鹿🦒裝飾同擺設!點了麻醬拌麵🍜拼貢丸湯🍲加杯冬瓜檸檬茶🍋🥃,台式風味十足,性價比高! cafe food hkfood foodporn foodie foodstagram 喫茶 喫茶店巡り breakfast lunch comfortfood foodphotography foodlover foodlovers sweet dessert foodstagram hkfood hkfoodie hkfoodlover hkfoodstagram hkfoodblogger foodies noodles lemontea taiwanfood

471
4 hours ago

Tag that tea veriyan in Ur gang admin2 ajiii Follow us on doodu_memes teatime☕️ tealover kattanchaya kingchaaya musically breaktime tea blacktea lemontea masalatea thalaajith thalapathy62😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 keerthysuresh sarkar doodumemes funnymemes tagmemes followers followerslove

476
4 hours ago

Reap the plethora of health benefits of lemons with a steaming cup of Lemon Tea. Lemon Tea is an excellent accompaniment to your meals as it acts as a great digestive and cleanses your liver. Lemon is also a great way to increase metabolism and thus helps in weight regulation. Let us brew you a cuppa with your next meal at Crowne Plaza Greater Noida. crowneplazagreaternoida greaternoida delhincr lemon lemontea healthy digestive

80
5 hours ago

♥ ❤ ikut program diet mati matian ehh cuma turun 1 kg brenti program naik 3kg dan makan jd tmbh rakus 😭😭😭 betul apa betul sih???? Itu sih kata yg sdh minum merk sebelah😭😭😭😭 ni cara langsing mudah, ga bikin stress aman dan tanpa efek samping dan gak repot banyak aturan😂😂😂 Minum DUO TOKCER diet santai tapi sehat dan hasil nyata guys. Harganya muraaaaahhh lagiii😍😍😍👍👍 DUO TOKCER merupakan herbal pendamping diet yang sehat dan bernutrisi yang dapat mengeluarkan racun dari dalam tubuh dan membakar lemak jahat secara bertahap dan alami tanpa efek samping . sangat cocok untuk Wanita/Pria yang mendambakan tubuh IDEAL dan BEBAS dari KEGEMUKAN💗💗💗 Mau tanya2 lebih banyak monggo mau order monggo mau ikut terjun jd bagian dr mitra / agen nurfa juga monggo it's oke wae lahhh 😂😂😂 ☎️ 085212974116 sarilemonBandung lemonsegar lemonperas lemontea lemonice lemonuntukKecantikan beratbadan kolesterol asma asamurat migren pegal kelelahan magh asamlambung kuliner makanansehat minumansehat usaha peluangusahajamanNow pejuangsehat pejuangdiet haidtidaklancar hypertensi guladarah ginjal batukpilekdemam bandung

20
5 hours ago

Agree? Lines by admin adarshjaiswal Follow badnam_chai For more. Tag your special Friends •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Inquiries adarshjaiswal (Admin) 1st page love.relationship •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• badnam_chai badnam_chai badnam_chai 👇 A single mention of yours is a sheer silver line, For it makes every ounce of the book mine. chai tea teacup chailover chaimasala lemontea indiantea badnamchai writersofinstagram poetry poetsofinstagram deadpoetssociety writerscommunity bookstagram love  instagramers photooftheday 20likes amazing smile like4like look instalike

13205
5 hours ago

特调柠檬🍋茶 lemontea

10
7 hours ago

こんにちは😊✨ お疲れ様です😌💓 お昼は ホットサンドホットレモンティー をいただきました🍞☕ 「5」のつく日は ドリンク が安いです💴👛 ホットサンド 220円 ドリンク 50円 ➡ 270円(税込291円)です💡 米子のスーパーの店内でいただきました😋🍴 ごちそうさまでした🙏 午後からも頑張ってくださいね🎵 昼食 昼ごはん 昼ごぱん ランチ ホットサンドイッチ サンドイッチ たまごサンド パン レモンティー 鳥取カフェ 米子カフェ lunch lunchtime bread hotsand sandwich hotsandwich eggsandwich egg lemontea hotlemontea foodstagram food instafood insta instagood

1110
7 hours ago

Hello good people, pasti pada kangen mampir di planetbaksobali ditunggu yah pas makan siang 😗 harimu belum lengkap kalau blmampir disini. buruan samperin resto kece Dan bersih yg cocok buat semua kalangan 😉 baksobali baksocommunity freshjuices icelemontea🍹 lemontea foodblogger kulinerbali kuliner wisatakuliner seleranusantara baliindonesia baliguide balifood kuta freshdrink freshdrinks🍹 baksoviral baksolovers baksopedis makanbakso jajanbakso jajansehat baksoaddict kulinerbakso mieayambakso

150
8 hours ago

  𝕜𝕚𝕟𝕒𝕜𝕠 𝕔𝕠𝕠𝕜𝕚𝕖 & 𝕝𝕖𝕞𝕠𝕟 𝕥𝕖𝕒 🍋🍪💛  once beginsのなよんチャン好み❤︎  

496
9 hours ago

Swapped my mid morning honey filled chai to a lemon and ginger tea this morning 💕 to all of the beautiful girlies who attended our all girl event on the weekend at evexia.wellbeing you will remember our conversation regarding our choices surrounding meals and often our inability to recount these. We see this quite often in regards to the liquids we consume : sugary drinks, alcohol and habitual coffees and teas. We also commonly see a trend of always consuming ‘something’ throughout the day - snacking, making tea, grabbing a coffee, sucking on a lolly, making another meal. These habits are generally mindless, a lot of the time we don’t place much emphasis or thought into them and before we know it, the day is over and we have continually eaten for it’s entire duration. Giving our digestive system a little rest between meals is paramount for digestive health 💕 and not continually spiking our blood sugar between meals with treats, sugary teas and milky coffees is also something to be considered. So girlies, Im doing it with you - this swap. I miss my sticky chai already ☺️☕️ but I’m soooo interested to see how I might feel, giving this a go for a few days 😊 How many meals do you eat in a day? Do you snack? I am so interested to know 😍🤗 comment below 👇🏻

325
9 hours ago

Semangat pagi tanpa ngopi 😁 Okey mulai hari ini kopi nya di ganti So Shin dulu Karena berat badan mulai melambung wkk wkk tehdiet lemontea langsingsehat

00
10 hours ago

お楽しみの中国茶のクラスで 召し上がっていただきましたお茶のひとつ檸檬紅茶。 レモンティーです。 春の陽の気が上がってくるころ、肝を補ってくれる爽やかな酸味が嬉しいです。 ベースのお茶もおいしくてトロリとした感覚と檸檬が調和します。 春先にと用意しておりましたので、 ご一緒にいただけてうれしいです🍋 「お楽しみの中国茶」クラスの茶譜は、下記の通りです。 九曲紅梅 特級祁門 金芽滇紅 檸檬紅茶 今月の点心、刀豆焼麦(いんげんの焼売)。 甜品は、小鶏酥(ひよこの焼き菓子)。 檸檬 レモン lemon 檸檬紅茶 レモンティー lemontea teastagram teatime chinesetea 中国茶 香茶苑

883