lipstickcantik

23,308 Photos and Videos

1 hour ago

Nama produk : etude soft drink tint Keluaran terbaru dari etude house korea Super cantik banget Satu box terdapat 4 pcs liptint warna warni Hasil ringan dan natural Cocok untuk ke sekolah atau ke kampus Gak berat dan gak keliatan menor Harga 45.000 sudah dapat sebox isi 4 pcs ya Minat?? Sms atau wa 081914400724 Line phinkl (pakai ya) etude etudemurah lipcream liptint liptintmurah supplierliptint liptinttermurah gincu gincumurah supploerliptintkorea liptintkorea ombre ombrelips lipstick lipstickcantik

57128
4 hours ago

. Ya ampun, lawa nya lahaiiisatin finish tau jadi look basah basah gituh 😍 No kedut kedut dah bibir tuh mcm pakai lipstick yang terlalu kering tuh 😉 . So bibir uols kekal lembap tak kering❗️And no worries gais takkan tgglkan kesan pun kt straw or gelas or sudu kalau uols makan/minum 😉 . Mana lagi nak dapatkan lipstick yang satin finish cmnih tapi kekal lama walau lepas makan/minum dengan HARGA HANYA RM39 😱😱😱😱 . So kalau terpikat, jom dapatkan sekarang okey 😘😘😘 . sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia

30
4 hours ago

Nama produk : etude soft drink tint Keluaran terbaru dari etude house korea Super cantik banget Satu box terdapat 4 pcs liptint warna warni Hasil ringan dan natural Cocok untuk ke sekolah atau ke kampus Gak berat dan gak keliatan menor Harga 45.000 sudah dapat sebox isi 4 pcs ya Minat?? Sms atau wa 081914400724 Line phinkl (pakai ya) etude etudemurah lipcream liptint liptintmurah supplierliptint liptinttermurah gincu gincumurah supploerliptintkorea liptintkorea ombre ombrelips lipstick lipstickcantik

10
4 hours ago

📢📢 PON❗❗PON❗❗📢📢 Lipstick HARI RAYA sudah kembali💃 NUDES PINKNUDES BOLDPINK Haa cantik² kan pilihan color lipstick MK nibukan cantik aje malah merawat dan tak hitam kan bibir langsung. Sebabnya; . 💄GEL LIPSTICK SEMI MATTE MARYKAY 💋 Mengandungi vitamin yang dapat merawat bibir. 💋 Pemakaian gincu gel yg tahan lebih lama. 💋 Rona warna berpigmen tinggi menawarkan warna yg mempersona. 💋 Tidak mengeringkan bibir 💄 GEL LIPSTICK SEMI SHINE MARY KAY 💋Diperkaya dengan mango butter & vitamin 💋Tidak menghitamkan bibir ( tanpa plumbum ) 💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba membantu melembabkan bibir 💋Struktur yg sangat lembut . 💋Tidak menjadikan bibir anda kering 💋Pilihan warna yang menarik 💋Membantu anda senyum dengan lebih yakin 💋Tahan lama, bibir nampak mungil dan seksi gituuuu . Bestkan? 😍 Yang mana satu pilihan anda? 😊 Jom order, pakat dengan member beli 3 lipstick akk bg free 1 lipstickbulan ni aje tau❤❤ lipstickraya lipstickcantik colorlipstick nudecolor lipstickmarykay marykaybeautyconsultant beautyconsultantmarykay marykay marykaymalaysia marykayselangor marykaykajang marykaybangi marykayputrjaya marykaysemenyih marykayberanang marykaybatupahayjohor sayajual marykaylover jualmarykay marykaylife surirumah surirumahberjaya sideincome duittepi duittepi LOVE, Ila Kasim Mary Kay Beauty Consultant www.wasap.my/60167748381

80
5 hours ago

Sobella Fruit Tint code Watermelon. Warna merah yang sexy dan berseri. Bila calit di bibir, warna merah akan meresap terus ke bibir dan menjadikan bibir nampak merah semula jadi dengan look mekap yang lebih memukau.

71
6 hours ago

Nama produk : etude soft drink tint Keluaran terbaru dari etude house korea Super cantik banget Satu box terdapat 4 pcs liptint warna warni Hasil ringan dan natural Cocok untuk ke sekolah atau ke kampus Gak berat dan gak keliatan menor Harga 45.000 sudah dapat sebox isi 4 pcs ya Minat?? Sms atau wa 081914400724 Line phinkl (pakai ya) etude etudemurah lipcream liptint liptintmurah supplierliptint liptinttermurah gincu gincumurah supploerliptintkorea liptintkorea ombre ombrelips lipstick lipstickcantik

20
6 hours ago

Nama produk : etude soft drink tint Keluaran terbaru dari etude house korea Super cantik banget Satu box terdapat 4 pcs liptint warna warni Hasil ringan dan natural Cocok untuk ke sekolah atau ke kampus Gak berat dan gak keliatan menor Harga 45.000 sudah dapat sebox isi 4 pcs ya Minat?? Sms atau wa 081914400724 Line phinkl (pakai ya) etude etudemurah lipcream liptint liptintmurah supplierliptint liptinttermurah gincu gincumurah supploerliptintkorea liptintkorea ombre ombrelips lipstick lipstickcantik

50
7 hours ago

Dah Gaji ke tue???? Meyh la beli Lipstick cantik2 dari Mary Kay nie lipstick nie jenis Gel Semi Shine yang mampu melembapkan bibir anda semua Beli 3 batang lipstick RM156 PERCUMA 1 batang lipstick🥰🥰🥰 Promo best nie hanya untuk bulan ini sahaja🤩🤩🤩 Jom wasap kakak cepat2 www.wasap.my/60179388253/lipstick 🌹Fadh/Independant Beauty Consultant Mary Kay lipstickmarykay lipstickgelsemishine lipstickbest lipstickcantik lipstickmurah bibircantik bibirmungil bibirsihat marykaymalaysia marykaykotadamansara marykaydamansara marykaydamansaradamai marykaysubang marykaysubangbestari marykaysubangperdana marykaysungaibuloh marykaycantik marykaymurah marykaybest lfmkjourney beautyconsultantmarykaymalaysia marykayshahalamsek13 marykaypromotions

40
8 hours ago

Nama produk : etude soft drink tint Keluaran terbaru dari etude house korea Super cantik banget Satu box terdapat 4 pcs liptint warna warni Hasil ringan dan natural Cocok untuk ke sekolah atau ke kampus Gak berat dan gak keliatan menor Harga 45.000 sudah dapat sebox isi 4 pcs ya Minat?? Sms atau wa 081914400724 Line phinkl (pakai ya) etude etudemurah lipcream liptint liptintmurah supplierliptint liptinttermurah gincu gincumurah supploerliptintkorea liptintkorea ombre ombrelips lipstick lipstickcantik

110528
10 hours ago

RepostBy sobellacosmetics_hq: "🌸 Soft Launch Sobella X Ashh&Annas 🌸 . Part 3 : First impression of Holiday Series, collaboration between Sobella X Ashh&Annas. Jom kita tengok apa kata mereka yang hadir ke event semalam. Best ke idok texture ni. Creamy creamy gitew katanya 😍" . 📫Postage Setiap Hari Semua Negeri 🏎 COD Area Kuantan . Whatsapp 📲+60179823645 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobellaxanas sobella anasism anasismmalaysia sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anaslipcream anasismlipcream anaslipmatte anasismkuantan teamannz sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik teamkakamani postagesemuanegeri

80
10 hours ago

RepostBy sobellacosmetics_hq: "🌸 Soft Launch Sobella X Ashh&Annas 🌸 . Part 2 : First impression of Holiday Series, collaboration between Sobella X Ashh&Annas. Jom kita tengok apa kata mereka yang hadir ke event semalam. Best ke idok texture ni. Creamy creamy gitew katanya 😍" . 📫Postage Setiap Hari Semua Negeri 🏎 COD Area Kuantan . Whatsapp 📲+60179823645 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobellaxanas sobella anasism anasismmalaysia sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anaslipcream anasismlipcream anaslipmatte anasismkuantan teamannz sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik teamkakamani postagesemuanegeri

50
10 hours ago

RepostBy sobellacosmetics_hq: "🌸 Soft Launch Sobella X Ashh&Annas 🌸 . Part 1 : First impression of Holiday Series, collaboration between Sobella X Ashh&Annas. Jom kita tengok apa kata mereka yang hadir ke event semalam. Best ke idok texture ni. Creamy creamy gitew katanya 😍" . 📫Postage Setiap Hari Semua Negeri 🏎 COD Area Kuantan . Whatsapp 📲+60179823645 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobellaxanas sobella anasism anasismmalaysia sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anaslipcream anasismlipcream anaslipmatte anasismkuantan teamannz sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik teamkakamani postagesemuanegeri

30
10 hours ago

. Wowwww, lawa nyanampak softtt jerrrr kan,, satin finish tau jadi look basah basah gituh 😍 Tak ada kedut kedut dah bibir tuh mcm pakai lipstick yang terlalu kering tuh 😉 . So bibir uols kekal lembap tak kering❗️And jangan bimbang gaisss ia takkan tanggalkan kesan pun kt straw or gelas or sudu kalau uols makan/minum 😉 . Mana lagi nak dapatkan lipstick yang satin finish camnih tapi kekal lama walau lepas makan/minum dengan HARGA HANYA RM39 😱😱😱😱 . So kalau terpikat, jom dapatkan sekarang okey 😘😘😘 📫Postage Setiap Hari Semua Negeri 🏎 COD Area Kuantan . Whatsapp 📲+60179823645 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobellaxanas sobella anasism anasismmalaysia sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anaslipcream anasismlipcream anaslipmatte anasismkuantan teamannz sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik teamkakamani postagesemuanegeri

40
10 hours ago

. Wowwww, lawa nyanampak softtt jerrrr kan,, satin finish tau jadi look basah basah gituh 😍 Tak ada kedut kedut dah bibir tuh mcm pakai lipstick yang terlalu kering tuh 😉 . So bibir uols kekal lembap tak kering❗️And jangan bimbang gaisss ia takkan tanggalkan kesan pun kt straw or gelas or sudu kalau uols makan/minum 😉 . Mana lagi nak dapatkan lipstick yang satin finish camnih tapi kekal lama walau lepas makan/minum dengan HARGA HANYA RM39 😱😱😱😱 . So kalau terpikat, jom dapatkan sekarang okey 😘😘😘 📫Postage Setiap Hari Semua Negeri 🏎 COD Area Kuantan . Whatsapp 📲+60179823645 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobellaxanas sobella anasism anasismmalaysia sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anaslipcream anasismlipcream anaslipmatte anasismkuantan teamannz sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik teamkakamani postagesemuanegeri

50
10 hours ago

. Wowwww, lawa nyanampak softtt jerrrr kan,, satin finish tau jadi look basah basah gituh 😍 Tak ada kedut kedut dah bibir tuh mcm pakai lipstick yang terlalu kering tuh 😉 . So bibir uols kekal lembap tak kering❗️And jangan bimbang gaisss ia takkan tanggalkan kesan pun kt straw or gelas or sudu kalau uols makan/minum 😉 . Mana lagi nak dapatkan lipstick yang satin finish camnih tapi kekal lama walau lepas makan/minum dengan HARGA HANYA RM39 😱😱😱😱 . So kalau terpikat, jom dapatkan sekarang okey 😘😘😘 📫Postage Setiap Hari Semua Negeri 🏎 COD Area Kuantan . Whatsapp 📲+60179823645 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobellaxanas sobella anasism anasismmalaysia sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anaslipcream anasismlipcream anaslipmatte anasismkuantan teamannz sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik teamkakamani postagesemuanegeri

30
11 hours ago

. Stock dari PARIS, TOKYO & MALDIVES selamat mendarat ✈🛫🛬 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Woww comfirm ramai yg ternanti bin tak sabar kan nak pakai 😉 Harini juga kami akan packing barang korang dan terbangkan ke anda okey 😘 . Kami dah try sendiri and dapat simpulkan ✅ Warna sangat cantik ✅ Tekstur lembut gila ✅ Terbukti memang satin finish uols (tiada kesan kedut di bibir) . Korang masih boleh dapatkan sekarang 😉 Jgn tggu lama lama nnti stock licin jgn marahhh naaaa 😂🤪 ======================================= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Semua Negeri 🏎 COD Area Kuantan . Whatsapp 📲+60179823645 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobellaxanas sobella anasism anasismmalaysia sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anaslipcream anasismlipcream anaslipmatte anasismkuantan teamannz sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik teamkakamani postagesemuanegeri

40
11 hours ago

. Stock dari PARIS, TOKYO & MALDIVES selamat mendarat ✈🛫🛬 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Woww comfirm ramai yg ternanti bin tak sabar kan nak pakai 😉 Harini juga kami akan packing barang korang dan terbangkan ke anda okey 😘 . Kami dah try sendiri and dapat simpulkan ✅ Warna sangat cantik ✅ Tekstur lembut gila ✅ Terbukti memang satin finish uols (tiada kesan kedut di bibir) . Korang masih boleh dapatkan sekarang 😉 Jgn tggu lama lama nnti stock licin jgn marahhh naaaa 😂🤪 ======================================= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Semua Negeri 🏎 COD Area Kuantan . Whatsapp 📲+60179823645 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobellaxanas sobella anasism anasismmalaysia sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anaslipcream anasismlipcream anaslipmatte anasismkuantan teamannz sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik teamkakamani postagesemuanegeri

30
11 hours ago

. Stock dari PARIS, TOKYO & MALDIVES selamat mendarat ✈🛫🛬 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Woww comfirm ramai yg ternanti bin tak sabar kan nak pakai 😉 Harini juga kami akan packing barang korang dan terbangkan ke anda okey 😘 . Kami dah try sendiri and dapat simpulkan ✅ Warna sangat cantik ✅ Tekstur lembut gila ✅ Terbukti memang satin finish uols (tiada kesan kedut di bibir) . Korang masih boleh dapatkan sekarang 😉 Jgn tggu lama lama nnti stock licin jgn marahhh naaaa 😂🤪 ======================================= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Semua Negeri 🏎 COD Area Kuantan . Whatsapp 📲+60179823645 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobellaxanas sobella anasism anasismmalaysia sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anaslipcream anasismlipcream anaslipmatte anasismkuantan teamannz sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik teamkakamani postagesemuanegeri

100
11 hours ago

Make sure you guys dapatkan semua warna Sobella Lipmatte 5.0 nie tau. Bila bila masa saja boleh sold out dan takkan restock. Jangan dah takde baru mencari. Mesti korang rindu dengan si kuning nie 😢❤️

81
19 hours ago

Bismillahirrahmanirrahim 💋Apa aja sih Keunggulan Lumecolors Velvet Lipcoat??? . ❤ Sangat ringan, berasa kayak gak pake lipstick . ❤ Lip Conditioning + Smoothening Formula serta anti UV untuk menjaga kesehatan, kelembutan, dan kelembababan bibir ❤ Triple Action Antibacteria . ❤ Kering dalam 30 detik di bibir ❤ Langsung Kiss Proof, gak meninggalkan bekas di gelas saat minum, jadi awet seharian ❤ Hasilnya gak kering, gak cracking, berasa lembab dan velvety silky jadi bibir gak berasa ketarik ❤ Super pigmented, warnanya keluar banget, sekali celup, sekali pulas, warnanya udah keluar, jadi hemat kan sis😆 ❤ Wanginya enak banget ❤ sudah terdaftar BPOM RI dan tersertifikasi Halal MUI . 💌 Ready shade Chocolate Trip, Kiss of Fire, Arm Candy, Bare With Me, dan Sunset Chic Order ? ♦️WHATSAPP : 089512777137 (slow respon) 💮 lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream lipcoat lipstickkissproof lipstickawet lipsticktahanlama makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented lumecolors lipstiklumecolors lipsticklumecolors

250
21 hours ago

SOBELLA X ASH ANAS Ya ampun, lawa nya lahaiiisatin finish tau jadi look basah basah gituh 😍 No kedut kedut dah bibir tuh mcm pakai lipstick yang terlalu kering tuh 😉 . So bibir uols kekal lembap tak kering❗️And no worries gais takkan tgglkan kesan pun kt straw or gelas or sudu kalau uols makan/minum 😉 . Mana lagi nak dapatkan lipstick yang satin finish cmnih tapi kekal lama walau lepas makan/minum dengan HARGA HANYA RM39 😱😱😱😱 . So kalau terpikat, jom dapatkan sekarang okey 😘😘😘 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia . sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral

60
22 hours ago

. Dari 10 warna cantiknya, Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse punya 5 pilihan warna glamour (Glam Mood) buat dandanan glamour sista:⁣⁣⁣⁣⁣ 🌸 Peach Me⁣⁣ 🌸 Be My Boo⁣⁣ 🌸 Sugar Babe⁣⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣ 🌸 Vixen Glam⁣⁣ ⁣⁣ 💋Akan siap dipasarkan secara umum di tgl 10 April 2019⁣⁣⁣⁣⁣, bisa preorder sebelum ready tanggal tersebut.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) . ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionabelmall. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume lipmousselumecolors lipstickblushon lipstickeyeshadow lipmousse

81
23 hours ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

40
23 hours ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

30
1 day ago

RepostBy sobellacosmetics_hq: "🌸 Soft Launch Sobella X Ashh&Annas 🌸 . Part 3 : First impression of Holiday Series, collaboration between Sobella X Ashh&Annas. Jom kita tengok apa kata mereka yang hadir ke event semalam. Best ke idok texture ni. Creamy creamy gitew katanya 😍" Berminat, jom whatsapp akak 😘 . 📲 0172035252 / klik link di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

200
1 day ago

RepostBy sobellacosmetics_hq: "🌸 Soft Launch Sobella X Ashh&Annas 🌸 . Part 2 : First impression of Holiday Series, collaboration between Sobella X Ashh&Annas. Jom kita tengok apa kata mereka yang hadir ke event semalam. Best ke idok texture ni. Creamy creamy gitew katanya 😍" Berminat, jom whatsapp akak 😘 . 📲 0172035252 / klik link di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

100
1 day ago

RepostBy sobellacosmetics_hq: "🌸 Soft Launch Sobella X Ashh&Annas 🌸 . Part 1 : First impression of Holiday Series, collaboration between Sobella X Ashh&Annas. Jom kita tengok apa kata mereka yang hadir ke event semalam. Best ke idok texture ni. Creamy creamy gitew katanya 😍" Berminat, jom whatsapp akak 😘 . 📲 0172035252 / klik link di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

60
1 day ago

. Cantik tak gabungan dua kod warna nih 💄 . KOD : Tokyo + Paris 💋 . LIMITED EDITION‼️‼️‼️ No restock bila dah habis, so baik uols grab sekarang okeyy 😉😘 RM39 each ( exclude postage ) AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN. Nak jana pendapat lebih jom pm kami segera okeyy 😉 ✅ Bahan marketing disediakan ✅ Ayat copywriting diberi ✅ Cara buat sales dan bantuan sokongan pun ada BERMINAT BOLEH WHATSAPP KAMI 😉 Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

130
1 day ago

. Cantik tak gabungan dua kod warna nih 💄 . KOD : Tokyo + Maldives 💋 . LIMITED EDITION‼️‼️‼️ No restock bila dah habis, so baik uols grab sekarang okeyy 😉😘 RM39 each ( exclude postage ) AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN. Nak jana pendapat lebih jom pm kami segera okeyy 😉 ✅ Bahan marketing disediakan ✅ Ayat copywriting diberi ✅ Cara buat sales dan bantuan sokongan pun ada BERMINAT BOLEH WHATSAPP KAMI 😉 Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

130
1 day ago

. Cantik tak gabungan dua kod warna nih 💄 . KOD : Paris + Maldives 💋 . LIMITED EDITION‼️‼️‼️ No restock bila dah habis, so baik uols grab sekarang okeyy 😉😘 RM39 each ( exclude postage ) AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN. Nak jana pendapat lebih jom pm kami segera okeyy 😉 ✅ Bahan marketing disediakan ✅ Ayat copywriting diberi ✅ Cara buat sales dan bantuan sokongan pun ada BERMINAT BOLEH WHATSAPP KAMI 😉 Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

100
1 day ago

. Alalahhh, tergoda tak uols dengan Limited Edition ANAS x SOBELLA nih 😉 Teksturnya satin matte yang menjadikan bibir uols nampak lebih moist walau tepek lipstick kt bibir tuh 😍 . ✅ Tak keringkan bibir ✅ Tak hitamkan bibir ✅ Finishing yang sangat cantik di bibir ✅ Tahan lama walau selepas makan / minum . This is LIMITED EDITION OKEY, dah habis takkan ada dah‼️‼️‼️ So sebelum menyesal baik book sekarang okey 😘 ======================================= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

50
1 day ago

. Alalahhh, tergoda tak uols dengan Limited Edition ANAS x SOBELLA nih 😉 Teksturnya satin matte yang menjadikan bibir uols nampak lebih moist walau tepek lipstick kt bibir tuh 😍 . ✅ Tak keringkan bibir ✅ Tak hitamkan bibir ✅ Finishing yang sangat cantik di bibir ✅ Tahan lama walau selepas makan / minum . This is LIMITED EDITION OKEY, dah habis takkan ada dah‼️‼️‼️ So sebelum menyesal baik book sekarang okey 😘 ======================================= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

80
1 day ago

. ASSH&ANAS x SOBELLA 💄 . KOD TOKYO 💋 . ✅ Satin finish ✅ Tiada kesan kedut di bibir ✅ Lembut & ringan dipakai di bibir ✅ Sgt sesuai untuk bibir yang mudah kering & merekah . Yang mana dah bosan dengan lipstick jenis matte, jom cuba brand nih 😉 Berbeza okey teksturnya dengan yang lain 😘 ============= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

50
1 day ago

. ASSH&ANAS x SOBELLA 💄 . KOD MALDIVES💋 . ✅ Satin finish ✅ Tiada kesan kedut di bibir ✅ Lembut & ringan dipakai di bibir ✅ Sgt sesuai untuk bibir yang mudah kering & merekah . Yang mana dah bosan dengan lipstick jenis matte, jom cuba brand nih 😉 Berbeza okey teksturnya dengan yang lain 😘 ============= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

80
1 day ago

. ASSH&ANAS x SOBELLA 💄 . KOD PARIS 💋 . ✅ Satin finish ✅ Tiada kesan kedut di bibir ✅ Lembut & ringan dipakai di bibir ✅ Sgt sesuai untuk bibir yang mudah kering & merekah . Yang mana dah bosan dengan lipstick jenis matte, jom cuba brand nih 😉 Berbeza okey teksturnya dengan yang lain 😘 ============= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

80
1 day ago

. Ya ampun, lawa nya lahaiiisatin finish tau jadi look basah basah gituh 😍 No kedut kedut dah bibir tuh mcm pakai lipstick yang terlalu kering tuh 😉 . So bibir uols kekal lembap tak kering❗️And no worries gais takkan tgglkan kesan pun kt straw or gelas or sudu kalau uols makan/minum 😉 . Mana lagi nak dapatkan lipstick yang satin finish cmnih tapi kekal lama walau lepas makan/minum dengan HARGA HANYA RM39 😱😱😱😱 . So kalau terpikat, jom dapatkan sekarang okey 😘😘😘 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

110
1 day ago

. Ya ampun, lawa nya lahaiiisatin finish tau jadi look basah basah gituh 😍 No kedut kedut dah bibir tuh mcm pakai lipstick yang terlalu kering tuh 😉 . So bibir uols kekal lembap tak kering❗️And no worries gais takkan tgglkan kesan pun kt straw or gelas or sudu kalau uols makan/minum 😉 . Mana lagi nak dapatkan lipstick yang satin finish cmnih tapi kekal lama walau lepas makan/minum dengan HARGA HANYA RM39 😱😱😱😱 . So kalau terpikat, jom dapatkan sekarang okey 😘😘😘 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

90
1 day ago

. Ya ampun, lawa nya lahaiiisatin finish tau jadi look basah basah gituh 😍 No kedut kedut dah bibir tuh mcm pakai lipstick yang terlalu kering tuh 😉 . So bibir uols kekal lembap tak kering❗️And no worries gais takkan tgglkan kesan pun kt straw or gelas or sudu kalau uols makan/minum 😉 . Mana lagi nak dapatkan lipstick yang satin finish cmnih tapi kekal lama walau lepas makan/minum dengan HARGA HANYA RM39 😱😱😱😱 . So kalau terpikat, jom dapatkan sekarang okey 😘😘😘 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

90
1 day ago

LIPTINT FRUIT SOBELLA 💖 Terdapat 3 jenis warna buah-buahan yang sangat cantikbagi yang jenis suka simple2, korang boleh try fruit liptint sobella taw Sebab ape?? Liptint ni terus meresap ke dalam bibir, so korang tak rase pakai ape2 pom😍 Nah beza kan masa baru calit dan bila dah kering, still nampak colournya,rasa soft2 gitu penggunaan liptint secara berterusan boleh membuatkan bibir menjadi pinkish2 dan sentiasa sihat kebanyakan liptint rase pahit kan??tetapi liptint sobella rasa manis je soft2 gitu, rasa buah-buahan, sedap sangatSeriosly korang wajib cubaa satu ! 💞 Whatsapp 📲 0194735223

21
1 day ago

. Stock dari PARIS, TOKYO & MALDIVES selamat mendarat 😍😍😍 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Woww comfirm yang dah book tuh tak sabar kan nak pakai 😉 Harini juga kami akan packing barang korang dan terbangkan ke anda okey 😘 . Jap lagi kami post semua swatch kod, lagi meleleh ayaqq liuq hampa tgk hahaha 😂 . Kami dah try sendiri and dapat simpulkan ✅ Warna sangat cantik ✅ Tekstur lembut gila ✅ Terbukti memang satin finish uols (tiada kesan kedut di bibir) . Korang masih boleh dapatkan sekarang 😉 Jgn tggu lama lama nnti stock licin jgn marahhh naaaa 😂🤪 ======================================= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

100
1 day ago

. Stock dari PARIS, TOKYO & MALDIVES selamat mendarat 😍😍😍 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Woww comfirm yang dah book tuh tak sabar kan nak pakai 😉 Harini juga kami akan packing barang korang dan terbangkan ke anda okey 😘 . Jap lagi kami post semua swatch kod, lagi meleleh ayaqq liuq hampa tgk hahaha 😂 . Kami dah try sendiri and dapat simpulkan ✅ Warna sangat cantik ✅ Tekstur lembut gila ✅ Terbukti memang satin finish uols (tiada kesan kedut di bibir) . Korang masih boleh dapatkan sekarang 😉 Jgn tggu lama lama nnti stock licin jgn marahhh naaaa 😂🤪 ======================================= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

70
1 day ago

. Stock dari PARIS, TOKYO & MALDIVES selamat mendarat 😍😍😍 . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Woww comfirm yang dah book tuh tak sabar kan nak pakai 😉 Harini juga kami akan packing barang korang dan terbangkan ke anda okey 😘 . Jap lagi kami post semua swatch kod, lagi meleleh ayaqq liuq hampa tgk hahaha 😂 . Kami dah try sendiri and dapat simpulkan ✅ Warna sangat cantik ✅ Tekstur lembut gila ✅ Terbukti memang satin finish uols (tiada kesan kedut di bibir) . Korang masih boleh dapatkan sekarang 😉 Jgn tggu lama lama nnti stock licin jgn marahhh naaaa 😂🤪 ======================================= Retail price: RM39 . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 sobella sobellalipmatte sobellalipstick sobellacosmetics sobellakuantan anasism anaslipcream anasismlipcream anasismmalaysia anaslipmatte anasismkuantan sobellaxanas sobellaxanasism lipmattemalaysia lipmattemurah lipstickcantik makeupmalaysiamurah makeupmurah makeupviral makeupmalaysia agentwanted dropshipwanted agentdropshipwanted agentdiperlukan dropshipdiperlukan agentsobelladiperlukan

140
1 day ago

💋NEW MARYKAY LIPSTICK💋 . All my Fav colour 🌸 . ====================== 💋Formula gel yang ringan 💋Melembabkan bibir 💋Glossy & Shinning 💋Tidak keringkan bibir 💋Kesan focus yang lembut 💋Menutupi masalah bibir gelap 💋Menutupi masalh tona tak sekata 💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama 💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba 💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window . Ada 9 warna hebat! 💋 ROSEWOOD 💋 TRANQUIL TOFFEE 💋 LUMINOUS LILAC 💋 ROMANTIC PINK 💋 MOD PINK 💋 RASPBERRY ICE 💋 HAUTE PINK 💋 SCARLET RED 💋 RED SMOLDER . Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 POPPY PLEASE 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 Link on bio ✨ Tyra 🌷 Independent Beauty Consultant🎈 Mary Kay Malaysia💞 . lipstickmarykay lipstick lipstickkesihatan lipstickcantik marykaybestseller beautyconsultantmarykay semimattegel lipstickmurah lipliners satinlipssets lipsmask timewise marykaypuchong botanical timewise marykaypromo lipmatte marykay timewisemiracle testimonimarykay skinvigoratebrush marykaypromotion settimewisemiracle botanicaleffectmarykay skinvigoratebrushmarykay marykayfoundation kerjayamarykay businessmarykay beautyconsultantmarykay

30
1 day ago

💋NEW MARYKAY LIPSTICK💋 . All my Fav colour 🌸 . ====================== 💋Formula gel yang ringan 💋Melembabkan bibir 💋Glossy & Shinning 💋Tidak keringkan bibir 💋Kesan focus yang lembut 💋Menutupi masalah bibir gelap 💋Menutupi masalh tona tak sekata 💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama 💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba 💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window . Ada 9 warna hebat! 💋 ROSEWOOD 💋 TRANQUIL TOFFEE 💋 LUMINOUS LILAC 💋 ROMANTIC PINK 💋 MOD PINK 💋 RASPBERRY ICE 💋 HAUTE PINK 💋 SCARLET RED 💋 RED SMOLDER . Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 POPPY PLEASE 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 Link on bio ✨ Tyra 🌷 Independent Beauty Consultant🎈 Mary Kay Malaysia💞 . lipstickmarykay lipstick lipstickkesihatan lipstickcantik marykaybestseller beautyconsultantmarykay semimattegel lipstickmurah lipliners satinlipssets lipsmask timewise marykaypuchong botanical timewise marykaypromo lipmatte marykay timewisemiracle testimonimarykay skinvigoratebrush marykaypromotion settimewisemiracle botanicaleffectmarykay skinvigoratebrushmarykay marykayfoundation kerjayamarykay businessmarykay beautyconsultantmarykay

00
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

60
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

50
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

40
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

50
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

40
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

52
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

60
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

50
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

30
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote

51
2 days ago

. NEW Mousse multifungsi sebagai lipcream, eyeshadow, dan blush on.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ini dia nih 10 warna lengkap Lumecolors Velvet Lip and Cheek Mousse:⁣ 🌸 Marshmellow⁣ 🌸 Pumpkin Pie⁣ 🌸 Sunset Kiss⁣⁣⁣⁣ 🌸 Spicy Coral⁣ 🌸 My Bae⁣ 🌸 Sugar Babe⁣ 🌸 Crimson Red⁣ 🌸 Peach Me⁣ 🌸 Be My Boo⁣ 🌸 Vixen Glam⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ KEUNGGULAN LUMECOLORS LIPMOUSSE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Teksturnya creamy, buttery feel, kayak whiped cream.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Bisa dipakai di bibir, pipi, dan kelopak mata. Kamu bisa lebih hemat beli makeup😆⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Mengandung Vitamin E + Jojoba Oil Sehingga Pemakaian dalam Jangka Waktu lama akan Menghaluskan dan Menyehatkan Bibir yang pecah-pecah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Isi Super Banyak s/d 5 mili, 1.6x lipat lebih banyak dari rata-rata lipstick yang beredar.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Hasil Matte namun Tetap Lembab⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Halal + BPOM + Kualitas Premium⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Ringan karena menggunakan Teknologi Nano⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Pigmented dan High Coverage⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Buildable, bisa dicampur dengan Warna Lain⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Sangat Cocok jika dicampur dengan LipCoat Generasi 1⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Aman dipakai Shalat karena Menyerap Air⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅Menutup sempurna bibir gelap⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Ada 10 shade cantik⁣⁣⁣⁣⁣ 💌 Harga IDR 137.000/botol⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📌 SPECIAL PRICE and CASHBACK for Reseller⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🚩 SPECIAL PRICE:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 3 botol - IDR 357.000 (119.000/botol)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 5 botol - IDR 570.000 (114.000/ botol) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✒Beli 10 botol - IDR 1.090.000 (109.000/ botol) ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦️WHATSAPP : 081295339213 (slow respon) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Website: www.fashionablemall.com (fast response, produk lebih lengkap) .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ♦Shopee: shopee.co.id/fashionablemall.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lumecolors lumesquad lipmatte juallipmatte lipmattelumecolors juallumecolors juallipmattelume juallipmattelumecolors lipstick lipcream juallipstick juallipcream makeup jualmakeup lipstickcantik lipstickpigmented⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ lipstiklumecolors lipsticklumecolors juallipmousse lipmousselume quotemakeupquote