personality

1,757,582 Photos and Videos

2 minutes ago

🌈🌈🌈 彩虹平口細肩帶背心 布料肩帶都有彈性唷! 尺寸:S m L 都可以穿 🐏訂購方式 Line: argali_shop(記得加 ) 《Ig小盒子、臉書私訊不回覆》 🐏付款方式 郵局無摺存款/ATM轉帳 . 🐏寄送方式 宅配/超商店到店(7-11、全家) . 🐏店面資訊 桃園市中壢區大仁五街17號 📞:0913389547 . 🐏粉絲團連結🔗或是搜尋🔍argali服飾 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https:www.facebook.com/Argali-1635061330094138/ IG : argali_shop Argali服飾 中原夜市 大仁五街17號 個性 暗黑 歐美 中原 EuropeandtheUnitedStatestowear fashion popular design fashionable style personality dark punk Models

20
6 minutes ago

🌈🌈🌈 彩虹平口細肩帶背心 布料肩帶都有彈性唷! 尺寸:S m L 都可以穿 🐏訂購方式 Line: argali_shop(記得加 ) 《Ig小盒子、臉書私訊不回覆》 🐏付款方式 郵局無摺存款/ATM轉帳 . 🐏寄送方式 宅配/超商店到店(7-11、全家) . 🐏店面資訊 桃園市中壢區大仁五街17號 📞:0913389547 . 🐏粉絲團連結🔗或是搜尋🔍argali服飾 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https:www.facebook.com/Argali-1635061330094138/ IG : argali_shop Argali服飾 中原夜市 大仁五街17號 個性 暗黑 歐美 中原 EuropeandtheUnitedStatestowear fashion popular design fashionable style personality dark punk Models

40
7 minutes ago

Quick Question How ADDICTIVE is your ORGASM? If you can't tell or you have never even had One, Just Come to RESET LOUNGE, 5. Lobito Crescent, Wuse 2 tommorow. Time 3pm Let's show you what ADDICTIVE ORGASM really means. lafameperfumery x elolor

63
8 minutes ago

🌈🌈🌈 彩虹平口細肩帶背心 布料肩帶都有彈性唷! 尺寸:S m L 都可以穿 🐏訂購方式 Line: argali_shop(記得加 ) 《Ig小盒子、臉書私訊不回覆》 🐏付款方式 郵局無摺存款/ATM轉帳 . 🐏寄送方式 宅配/超商店到店(7-11、全家) . 🐏店面資訊 桃園市中壢區大仁五街17號 📞:0913389547 . 🐏粉絲團連結🔗或是搜尋🔍argali服飾 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https:www.facebook.com/Argali-1635061330094138/ IG : argali_shop Argali服飾 中原夜市 大仁五街17號 個性 暗黑 歐美 中原 EuropeandtheUnitedStatestowear fashion popular design fashionable style personality dark punk Models

30
10 minutes ago

Привет 🌼 Сегодня небольшой рецептик от меня) seoрецепт Как приготовить лёгкий витаминный смузи😊 Нам понадобится: — 3 банана🍌 – 3 киви 🥝 — 1 лимон🍋 1. Хорошо моем лимон. Режем на кубики и измельчаем в блендере (цедру с мякотью можно удалить) 2. Чистим киви, нарезаем и добавляем в блендер. 3. Чистим бананы, нарезаем и снова добавляем в блендер. 4. Измельчаем до однородной массы. Наливает в стакан) Всем приятного аппетита 💕 Делитесь своими рецептиками в комментах) ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ photographer photo aesthetics aestheticsgirl aestheticstyle aestheticphotogtaphy ootd beauty style personality stylegram relax beauliful tbt

50
10 minutes ago

Alhamdulilah, terima kasih redonenetwork sebab sudi bekerjasama dengan Sunshine Dan ippohafiz untuk online rancangan " Colours of Ramadhan" bulan depan. Colours of Ramadhan brought to you by Yayasan Red One redonenetwork ,menganjurkan program "Colours of Ramandhan" untuk mengeratkan hubungan silaturahim dan mencurahkan kasih sayang berbuka puasa bersama kaum Melayu di rumah anak yatim dan rumah orang tua di Negeri Ipoh dan Terengganu. Kita semua digelarkan Rakyat Malaysia, sebagai rakyat Malaysia kita x mengira kaum,bangsa dan adat masing-masing.Dengan izinnya,saya amat bangsa dan gembira sebab program ni dapat menolong golongan yang kurang Kasih sayang dan memberikan kekuatan dan semangat untuk meneruskan kehidupan mereka dengan sepenuh jiwa tanpa berputus asa . Dengan CINTA itu adalah KESEMPURNAAN untuk kehidupan .Kita sepatutnya mengalakan sesama diri untuk meningkatkan pretasi ,kerjaya dan kehidupan masing-masing.Sumber Rezeki kita diberikan oleh Tuhan,dengan itu kita kena selalu bersyukur dan berjasa untuk apa yang kita ada. Saya dan ippohafiz akan keluarkan lagu Ost soundtrack sempena untuk rancangan " Colours of Ramadhan" dan jugak Sunshine akan jadi Personaliti Host untuk rancangan yang tersebut. Kepada semua fan club,kawan-kawan dan keluarga Sunshine and ippohafiz . Nantikan rancangan program ini ! Semua support dan jasa amat kita menghargai. Love, Sunshine coloursoframandhan rancanganramandhan redone ippohafiz sunshine yayasanredone rakyatmalaysia cinta malaysiaboleh cintapadarakyat cintapadanegara host personality

100
15 minutes ago

У МЕНЯ РАЗДВОЕНИЕ ЛИЧНОСТИ . Одна Юля хочет жонглировать бизнесами, носить имиджевые очки, каблуки и брючные костюмы, зарабатывать и тратить много денег, обучать людей, передавать свой опыт. Она серьезная, уверенная в себе, азартная и идейная, лидер, знает, как выйти из любой ситуации и повернуть эту же ситуацию на пользу себе и своему делу. Всегда себе на уме, может найти подход к любому человеку, и хорошо понимает саму себя. Ей нравится много работать, вникать в процесс и радоваться результату, вкладываться в развитие Другая Юля хочет закинуть в рюкзак зубную щётку, смену белья, надеть ботинки, которые прошли уже огонь, воду и много сотен км, и свалить в закат. Ее устраивают суточные перекаты по стране в плацкартных вагонах, сосиски на завтрак, обед и ужин, дешевое вино, мало сна, много музыки, смеха, адреналина, и отсутствие плана А-Б-В, и вообще какого-либо плана. Она выворачивает душу перед случайными попутчиками, и слушает их исповеди. Ей легко знакомиться и прощаться, болтать сразу все, что приходит в голову. Живёт одним днём, и считает, что с ней не может случиться ничего плохого Кого из этих двух ты знаешь? .

63
20 minutes ago

Percaya atau nggak, pilihan kita sering kali menggambarkan kepribadian kita loh, misalnya aja pilihan lipstik. Ternyata, lipstik favoritmu bisa menggambarkan kepribadian kamu, Ladies. Kamu termasuk yang mana nih dari keempat jenis lipstik berikut? 1. Lipstik Peach Penyuka lipstik warna peach kabarnya termasuk sosok yang ramah, menyukai kesederhanaan, dan nggak suka menonjol. Kabarnya kebanyakan termasuk anak rumahan, hmmm bener nggak nih. 2. Lipstik Orange Konon katanya, penggemar lipstik warna orange juga termasuk hangat dan menyenangkan. Orang tipe ini juga hobi berdiskusi dan ketemu orang. Mana suaranya penyuka lipstik orange? 3. Lipstik Pink Peach Warna pink sering kali diasosiasikan dengan warna cinta, jadi katanya sih kalo pake warna ini kayak lagi dilanda kasmaran gitu Ladies. Selain itu, lipstik pink peach ini menggambarkan kepribadian yang polos dan pemalu. 4. Lipstik Merah Seperti yang banyak diketahui, warna merah jadi perlambang keberanian, begitu juga dengan penyuka lipstik warna merah. Selain digambarkan sebagai sosok yang berani, penyuka warna ini tegas dan kreatif loh! Nah, kamu termasuk penyuka lipstik warna apa nih, Ladies? Yuk mention juga, temenmu termasuk yang mana 😄 jafra jafraproduct lipstickjafra cosmetics lipstick tipekepribadian personality personalitytype psychology funfact

40
21 minutes ago

(ਫ਼ੋਲੋ ਕਰੋ ਜੀ)☢ 👉 pendudollars Follow page💗 Dm ur HD picx📩 Best Shootout is done here💙💚💗💜💛 Follow Admin 👇👇👇👇👇 1. _karan_randhawa_ Turn on post notifications 🔔 _karan_randhawa_  carslover_jatt random click ghaint punjabi munde police punjabpolice singh kaurz sardar  car cars pagg patialashahi punjabi virsa sikh fashion swag style end personality picoftheday pind thar jattwaad att sirra money waheguru ਨੋਟ-ਜੇਕਰ ਤੁਹਾਨੂੰ ਸਾਡਾ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗਾ ਤਾਂ ਫ਼ੋਲੋ ਅਤੇ ਵੱਧ ਤੋਂ ਵੱਧ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰੋ ਜੀ0

360
31 minutes ago

ਯਾਰੀ ਸਰਦਾਰੀ 💓😍💟 Kaim sardari 💓💟❤ ਬਹੁਤ ਖੂਬ 🤗❤❤😎 ੳੁਸਤਾਦ ਬੰਦੇ 💓😍💟😎 ਸੋਹਣੇ ਸਰਦਾਰ 🤗😍😍❤ ਸੋਹਣੀਆਂ ਪੱਗਾਂ 🤗😍😍❤ ਸਰਦਾਰੀ ਜਾਨ ਤੋਂ ਪਿਅਾਰੀ💓💓💟 🤗😍😘❤😎💪 sardariforever personality endgallbaat sikhism veeranalsardari simplelook mustfollownow 🤗😍❤❤😎😘

134
31 minutes ago

Hello lovely souls 😀 wow I feel unbelievably amazing this morning, the energy within and without feels completely different to what it did a couple of days ago , and right after the full moon too 🙂 I did mention in my post yesterday that it feels like something new is in the air ! A freshness- new energy- new beginnings- new manifestations and it’s definitely true , for all of you that have been working deeply on self over the past few weeks you may notice a shift either now or very soon , it’s coming for those who have truly worked hard on shifting the old , when we shift and dissolve the old density , we make space for more light to enter and when we embody more light , we instantly change our reality too , we shift , we rise , we expand, we emanate and we reflect that light back to ourselves creating more of what we truly want , and let’s face it , we all want more energy- more movement- more creativity- more manifestations- more of the good stuff lol 😆 but always remember that the good stuff that you are focusing on , must be aligned to the new earth- 5D - unconditional love - truth - authenticity and to be aligned to this , we must always do the deep inner work first because it is the density that keeps you separated from the aligned good stuff ! ( the deep inner work is also the good stuff ) The good stuff is no longer ego driven with the attitudes of wanting stuff for self gain - neediness - competition - greediness - selfishness , the good stuff that you are now aligning to and manifesting will all be aligned with Gaia - new earth 🌍 and it’s about giving back , it’s about rebuilding , you are no longer separated from Gaia like you once was , so I would highly recommend checking in with yourself to look deeper at what it is that you want , is it for self gain only ? Or does it serve the whole ? Many of you will notice huge changes in what is it that you now want to manifest ! Gone are the days where you constantly thought about shoes and handbags- clothes - nails - hair , Money - cars - mortgages etc and you now welcome in the new thoughts of how you can serve Gaia , work with Gaia , you( full post on Facebook walktalk&breathelight

72
34 minutes ago

You never really travel alone the world is full of FRIENDS waiting to get to know you! ❤

212
37 minutes ago

Cars are not just tools to get from A to B. Cars are about passion, sensation, freedom and personality. So get what you like, not what you need. Luckily I'm close to decided what to get next.

81
1 day ago

Я стараюсь растить в себе силу, самодостаточность, устойчивость, чтобы не опираться на собственные комплексы, как на костыль, и не провоцировать их в других. Для меня важно быть автономным человеком, который сам производит счастье, видит широко и чувствует глубко. И если кто- то разделяет со мной этот путь или часть пути и получается совместное "хорошо" , я очень рада. I ' m glad if a person shares my way or part of my way of getting self- sufficient , autonomic, stable, & happy. жизнь путьксебе путь рост счастливыйчеловек личность портрет характер лук лицо personality life myway look face eyewear happiness growth self character portrait

512