promisebyjimin

12,392 Photos and Videos

27 minutes ago

Bangtan🙏

41
10 hours ago

진심으로 너무너무 감사합니다 정말 정말 졸리고 힘들었을텐데 저희는 정말 괜찮아요! 그러니 걱정마시고 얼른 가서 쉬세요 오늘 진심으로 감사합니다!🙏 JIMIN

161
14 hours ago

Park juliet jimin😚-Ji💜

141
21 hours ago

Endingnya😭💖

141
22 hours ago

Mnet spesial comeback stage🤘

262
1 day ago

오늘 녹화 때문에 늦게까지 기다려주시고 응원해주신 우리 아미 여러분들 정말 감사합니다 여러분 덕분에 저희도 더 즐겁게 녹화했어요 오늘 푹 쉬세요! 아직 저희 무대 못보신 여러분들은 내일을 기대해주세요! ☺️🙏 JIMIN

241
1 day ago

🚫Use BTSi21 to read earlier episodes🚫 [ 2 Souls - ep 5 ] • Have fun ! 😏 and also please turn on the notifications 😉 Love you all my dear readers 😘 > > And also can you please suggest this to your army friends who might be interested ?? 😌😅 It'd be great help 🤧 bts btsimagines btstext btsedits btstextimagines btstexting btstextposts promisebyjimin btsbunny btschim btsjoon btsjinedits btshobie btsminsuga btswriting imaginesbts btsfluff btsstories btsloveyourself btsloveimagines taeimagine taehyungedits taehyungimagine kpop v bighit suga jimin

65311
1 day ago

190417 Jimin BTS Global Press Conference 'MAP OF THE SOUL : PERSONA' 190417 Seulgi Instagram update Omg, they are so cute they smile the same 😍😊 Mbak Ugi malem2 bikin kita gemesin dia💛💛 seulmin seulminshipper seulminprotection seulminofficial seulmincouple seulminforever seulminisreal seulgijimin seulgi redvelvetseulgi seulgiredvelvet kangseulgi jimin jiminbts jiminpark parkjimin polaristique promisebyjimin promisejimin btsvelvet bangtanvelvet bangtansonyeondan redvelvet reveluvarmy

5690
1 day ago

Time 100

341
1 day ago

[HD PHOTO] Unreleased photos of BTS!

381
1 day ago

LMAO Jimin expression when Seulgi turn around 😂😂 Aku masih ngakak kalo liat moment ini 🤣 Jimin kayak kaget gitu tapi mukanya itu lo, MAMPUS tercyduk gue 😆😆 seulmin seulminshipper seulminprotection seulminofficial seulmincouple seulminforever seulminisreal seulgijimin seulgi redvelvetseulgi seulgiredvelvet kangseulgi jimin jiminbts jiminpark parkjimin polaristique promisebyjimin promisejimin btsvelvet bangtanvelvet bangtansonyeondan redvelvet reveluvarmy reveluv army

102744
2 days ago

Jimin at press conference

351
2 days ago

Someone : " why do love them any way they don't and won't know that u love them" Me : 👆 + 🖕+ 💋 promisebyjimin 💜

90
3 days ago

From 4o'clock, we discovered moonchild and we ended up having promise as an answer of 4o'clock. These three beautiful boys showed how deep emotions can be through songs am glad they created this masterpiece. Most likely my edit Is not tht good in my opinion but i hope you will like this it was truly one of the most beautiful version of showing vminjoon. 🐯🐥🐨 From nightime brothers to moonchilds and at the end holding up there pinkies they promised each other to stay next to eachother.💜💜 Moonfaries and moontigers that what they name vmon and minjoon fans. I guess am both 😂 Q - Which one you are? v jimin namjoon moonchild 4o'clock promise promisebyjimin bangtanboys bangtanseonyondan bts btsedits jungkook hoseok soekjin yoongi kpop asian followforfollow

182
3 days ago

190115 Seoul Music Awards "Seulgi Obvious" 👀👀 Jarang loh Seul ngelirik2 biasanya kan Jimin mulu yang ngelirik dia sampe lupa banyak fancam saking fokusnya sama mbak ugi 😌😂 How, do you still doubt Seulmin ?? 💯Believe in what you believe in, ❌ Don't listen to haters because they're just jealous of the moment we have. Be a smart friend 😉 seulmin seulminshipper seulminprotection seulminofficial seulminforever seulminisreal seulgijimin seulgi redvelvetseulgi seulgiredvelvet seulgifancam kangseulgi jimin btsjimin jiminbts jiminfancam parkjimin polaristique btsvelvet bangtanvelvet reveluvarmy promisebyjimin always beforesunrise serendipity couplegoals

39110
3 days ago

JIMIN 15.04.2019 {06:39PM KST} 🙃

232