sabah

5,441,302 Photos and Videos

43 seconds ago

Opal termahal di alam semesta Ini barang landing time, dari welo desert ethopiabentuk oval Gewangnya memang asyik dan terbaik lahh Kalau berminat ada 2 biji sahaja dan harga pun memang tinggi Kod: opal10star Bentuk: oval Mahar: rm 2800/ sebiji saudagar asli GeligaIbuNyawa OpalPutih multifungsi Selangor kualalumpur perak pahang sabah sarawak melaka penang kedah johor koleksi permata asia khazanahalam sayajualmurah barangunik barangoriginal malaysia malaysiaonline malaysiaig barangmistik

10
3 minutes ago

*💕Dubai Silk Exclusive*💕 New Arrival 💃💃💃 Khas buat wanita Halia Berkarier Berjaya🧣 👝 *Kod DE* Material Dubai Silk 4meter Bidang 45 Tiada open meter Ciri2 kain. 🌹Design terkini 🌹Lembut. 🌹warna gojess 🌹Tak jarang 🌹mudah iron 🌹lembut gebu 🌹Belakang kain warna perang 🌹Design datin2 gitu. 🌹pengeposan dlm masa 3 hari bekerja. 🌹Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2 Sebarang pertanyaan atau order tekan link ni www.wasap.my/601113116009/Kain+Ela KainElaTermurah RoyalSilk DubaiSilk SongketCotton RoyalIndonesia SareeChiffon FeedBackCastmer Telekung KainCantik Kualiti Lembut KainElaOpenMeter OpenSeragam FreePos AdminSitiHajar OpenKutuBarangDanCash PosSeluruhMalaysia Pahang Perak Kedah Terengganu Kelantan Kuala Lumpur Sabah Serawak Selangor Indonesia su1 Su2

00
4 minutes ago

*💕Dubai Silk Exclusive*💕 New Arrival 💃💃💃 Khas buat wanita Halia Berkarier Berjaya🧣 👝 *Kod DE* Material Dubai Silk 4meter Bidang 45 Tiada open meter Ciri2 kain. 🌹Design terkini 🌹Lembut. 🌹warna gojess 🌹Tak jarang 🌹mudah iron 🌹lembut gebu 🌹Belakang kain warna perang 🌹Design datin2 gitu. 🌹pengeposan dlm masa 3 hari bekerja. 🌹Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2 Sebarang pertanyaan atau order tekan link ni www.wasap.my/601113116009/Kain+Ela KainElaTermurah RoyalSilk DubaiSilk SongketCotton RoyalIndonesia SareeChiffon FeedBackCastmer Telekung KainCantik Kualiti Lembut KainElaOpenMeter OpenSeragam FreePos AdminSitiHajar OpenKutuBarangDanCash PosSeluruhMalaysia Pahang Perak Kedah Terengganu Kelantan Kuala Lumpur Sabah Serawak Selangor Indonesia su1 Su2

00
4 minutes ago

Musim rayaaaa tu korang selalunya dk dapur ke atau dk depan ? Tipuuuuu la kalau cakap duk depan je kan . Selalunya banyak masa korang duk dapur siapkan rendang siapkan nasi himpit ! Adoi 😍 Dah confirm confirm korang nak kena pakai tudung yg sangat mudah sangat senang sekali sarung terus cantik . Awning pun lawa . Haihhhh 2 in 1 betul awning innerbungkus ni 😍 bawalhouse kotabharu kelantan kualalumpur shahalam selangor bangi serawak sabah brunei singapore johor shahalam jakarta

40
5 minutes ago

Musim rayaaaa tu korang selalunya dk dapur ke atau dk depan ? Tipuuuuu la kalau cakap duk depan je kan . Selalunya banyak masa korang duk dapur siapkan rendang siapkan nasi himpit ! Adoi 😍 Dah confirm confirm korang nak kena pakai tudung yg sangat mudah sangat senang sekali sarung terus cantik . Awning pun lawa . Haihhhh 2 in 1 betul awning innerbungkus ni 😍 bawalhouse kotabharu kelantan kualalumpur shahalam selangor bangi serawak sabah brunei singapore johor shahalam jakarta

01
5 minutes ago

Musim rayaaaa tu korang selalunya dk dapur ke atau dk depan ? Tipuuuuu la kalau cakap duk depan je kan . Selalunya banyak masa korang duk dapur siapkan rendang siapkan nasi himpit ! Adoi 😍 Dah confirm confirm korang nak kena pakai tudung yg sangat mudah sangat senang sekali sarung terus cantik . Awning pun lawa . Haihhhh 2 in 1 betul awning innerbungkus ni 😍 bawalhouse kotabharu kelantan kualalumpur shahalam selangor bangi serawak sabah brunei singapore johor shahalam jakarta

20
6 minutes ago

Musim rayaaaa tu korang selalunya dk dapur ke atau dk depan ? Tipuuuuu la kalau cakap duk depan je kan . Selalunya banyak masa korang duk dapur siapkan rendang siapkan nasi himpit ! Adoi 😍 Dah confirm confirm korang nak kena pakai tudung yg sangat mudah sangat senang sekali sarung terus cantik . Awning pun lawa . Haihhhh 2 in 1 betul awning innerbungkus ni 😍 bawalhouse kotabharu kelantan kualalumpur shahalam selangor bangi serawak sabah brunei singapore johor shahalam jakarta

20
6 minutes ago

*💕Dubai Silk Exclusive*💕 New Arrival 💃💃💃 Khas buat wanita Halia Berkarier Berjaya🧣 👝 *Kod DE* Material Dubai Silk 4meter Bidang 45 Tiada open meter Ciri2 kain. 🌹Design terkini 🌹Lembut. 🌹warna gojess 🌹Tak jarang 🌹mudah iron 🌹lembut gebu 🌹Belakang kain warna perang 🌹Design datin2 gitu. 🌹pengeposan dlm masa 3 hari bekerja. 🌹Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2 Sebarang pertanyaan atau order tekan link ni www.wasap.my/601113116009/Kain+Ela KainElaTermurah RoyalSilk DubaiSilk SongketCotton RoyalIndonesia SareeChiffon FeedBackCastmer Telekung KainCantik Kualiti Lembut KainElaOpenMeter OpenSeragam FreePos AdminSitiHajar OpenKutuBarangDanCash PosSeluruhMalaysia Pahang Perak Kedah Terengganu Kelantan Kuala Lumpur Sabah Serawak Selangor Indonesia su1 Su2

01
6 minutes ago

Hayrlı cumalar ☝🏻💜 (Yorum Yaparak Daha Fazla Kişiye Ulaşmamıza Vesile Olur Musunuz?) hayir_uzere 👈 daha fazlası için sayfaya buyurun. 🐦🐦🐦 🌹🌹🌹 🌿🌿🌿 🌼🌼🌼. 🍁🍁🍁. 🌇🌇🌇. ☁☁☁ 🎆🎆🎆. 📖📖📖 ✔✔✔ ❗❗❗. 💯💯💯. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 hayır  kalın 😉 Allah kuran hayat huzur dua quran islam namaz çay mutlu tesettur erkek kadın iyigeceler sabah yaşam dünya saat kadrajimdan mutluluk edebiyat iyi gece söz manzara kitap mizah komik şiir hijab

180
6 minutes ago

🥊🥊SWIPE FOR SURPRISE🥊🥊 . Selamat petang semua, semoga petang jumaat ni kita semua memperoleh barakah 😊 Petang2 macam ni mesti ramai yg bosan kn? Apa kata kite main game sikit hihi 😜 Ok soalannya banyak2 kotak, kotak apa yang tak boleh buka? 🤔🤔 Ada yg dpt jawab tak?😜 Susah ke senang soalan ni Nak tau jawapannya? Jeng jeng jeng . KOTAK PENALTI lah ⚽ ❎IGNORE HASHTAG , SAJE BAGI MERIAH❎ BRONIS bronis BronisWarrior BronisKomrad TeamKielaBronis johorbahru pasirgudang tebrau johor happy like4like melaka negerisembilan selangor kualalumpur pahang perak kedah penang kelantan sabah sarawak perlis terengganu beauty food foodporn followforfollowback bazarkarat johordarultakzim instagram

10
6 minutes ago

📣HAI ALL CLOTHES AT 30% OFF | VALID UNTIL END OFF THIS MONTH ONLY! GRAB FAST WHILE STOCK LAST WELCOME ~ NEW ARRIVAL CLOTHES ~ GOOD QUALITY . READY STOCK NOW! COME AND VISIT US AT GROUND FLOOR MEGALONG MALL (belakang watson) . FOLLOW : the_sisters_shop_megalong the_sisters_shop_megalong the_sisters_shop_megalong the_sisters_shop_megalong . sabah lokalbah kotakinabalu kotakinabalusabah penampang kadazan kadazandusun megalongmall thesistersshop thesistersshopmegalong kkcity kkcityonlineshop kkvendor sayajualmurah sayajual kaamatan sabahanbeauty sabahan sabahgirl sabahangirl sumandak sumandaksabah kksabah sabahbah bulibahkalaukau kdca penampang likeforlikes followforfollowback lfl fff 💋

30
6 minutes ago

Cana cefa kıl ya vefa Kahrın da hoş, lutfun da hoş, Ya derd gönder ya deva, Kahrında hoş, lutfun da hoş. hayirlicumalar lale tulip sabah

20
6 minutes ago

Musim rayaaaa tu korang selalunya dk dapur ke atau dk depan ? Tipuuuuu la kalau cakap duk depan je kan . Selalunya banyak masa korang duk dapur siapkan rendang siapkan nasi himpit ! Adoi 😍 Dah confirm confirm korang nak kena pakai tudung yg sangat mudah sangat senang sekali sarung terus cantik . Awning pun lawa . Haihhhh 2 in 1 betul awning innerbungkus ni 😍 bawalhouse kotabharu kelantan kualalumpur shahalam selangor bangi serawak sabah brunei singapore johor shahalam jakarta

20
8 minutes ago

rasa macam panas tapi sejukpelik cuaca kota kinabalu nisaya iniii original sabahan,,🤭🤭🤔🤔 sabah kotakinabalu vacay

80
8 minutes ago

APA ITU OBESITI? Obesiti ialah sejenis penyakit nutrisi. Seseorang dikatakan obes jika bacaan BMI melebihi 40 atau 35 dimana beratnya adalah 30% lebih tinggi daripada julat normal bagi tinggi, jantina dan umurnya. APA PUNCA OBESITI? ⭐ Genetik atau keturunan mengikut gaya pemakanan keluarga. ⭐ Pemakanan iaitu makanan yang diproses kebanyakkannya mempunyai kadar gula dan lemak yang tinggi. ⭐ Kurang aktiviti atau senaman. ⭐ Pengambilan ubat-ubatan yang tidak sesuai. Jika ingin berat badan turun antara 5kg ke 10kg dalam 25 hari, terus hubungi saya sekarang. Klik link bio di ig profile saya untuk info lanjut program turunkan berat badan sebelum Aidilfitri ❤️ Coach Laily ☎️ 012-6080385 teamsyuhadaamran teamuswahhasanah teamnajmisyahiran teamlailysuhaily jomkurus jomkurus1malaysia jomkurussihat jomdiet jjcmtv3 projekkurus2019 wanitahariinitv3 candyplussize sherryalhadad abambocey kznabihahboutique plussizefashion nakkurusselamat fazura fatloss ctdk neelofaxfashionvalet pcosmalaysia sabah sarawak brunei

00
10 minutes ago

*💕Dubai Silk Exclusive*💕 New Arrival 💃💃💃 Khas buat wanita Halia Berkarier Berjaya🧣 👝 *Kod DE* Material Dubai Silk 4meter Bidang 45 Tiada open meter Ciri2 kain. 🌹Design terkini 🌹Lembut. 🌹warna gojess 🌹Tak jarang 🌹mudah iron 🌹lembut gebu 🌹Belakang kain warna perang 🌹Design datin2 gitu. 🌹pengeposan dlm masa 3 hari bekerja. 🌹Warna mungkin sikit berbeza dgn ori atas faktor cahaya gajet masing2 Sebarang pertanyaan atau order tekan link ni www.wasap.my/601113116009/Kain+Ela KainElaTermurah RoyalSilk DubaiSilk SongketCotton RoyalIndonesia SareeChiffon FeedBackCastmer Telekung KainCantik Kualiti Lembut KainElaOpenMeter OpenSeragam FreePos AdminSitiHajar OpenKutuBarangDanCash PosSeluruhMalaysia Pahang Perak Kedah Terengganu Kelantan Kuala Lumpur Sabah Serawak Selangor Indonesia su1 Su2

00
11 minutes ago

[PILIHAN PRODUK YG TEPAT DPT MEMBERIKAN KESAN YG HEBAT] . [PILIHAN PRODUK YG SELAMAT DPT MEMBERIKAN KESIHATAN YG SUPER SELAMAT] Mengapa sedemikian? Sebab Miss V ada lah aset paling penting. Bagi sesetengah wanita mereka lebih menjaga pada kecantikan luaran sangguo berbelanja beratus ringgit. walhal pada masa yg sama penjagaan dalaman wanita sgt lah penting. Barang nak pakai lama awak2 semua. Sebelum pelbagai penyakit masalah berkaitan miss v hinggap baik berikan penekanan penjagaan yg sepatutnya. Ai xnak bebel, ai penting ai dan kak shiera kita dah share produk terbaik utk kita2 semua [APA ITU CRYSTAL X?] [PRODUK MS V PREMIUM] As seen on Tv Al-Hijrah Super BEEKESAN & SELAMAT digunakan Jom pakat2 jaga kecantikan bukan hanya dr segi Zahir, kecantikan dalaman itu sgt penting. Bukan hanya indah dimata. Tp biar indah di hati suami [PRODUCT HOT] diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( NOT18040199K) Mudah & boleh dibawa kemana2. Kesan SEPANTAS 5 MINIT Sangat wangi Mamamuda CRYSTAL X Advance Formula Semulajadi 99.9% Effective Info Khasiat👇🏻 🍁Ms v lebih ketat 🍁Meningkatkan nafsu untuk bersama 🍁Kembali dara 🍁MS V berbau wangi 🍁Merawat keputihan 🍁Merawat kegatalan 🍁Membaiki tisu vagina 🍁Menegangkan Ms V 🍁Menguatkan otot Ms V 🍁Pelembab Ms V 🍁Ekstra Kepit keliling 🍁Merawat Masalah Senggugut WA 017 5656053 trustedseller montok pinklady bodygoals pinkladybodyperfection perlis arau kedah alorsetar pulaupinang perak ipoh paritbuntar selangor shahalam kualalumpur melaka jasin negerisembilan johor jdt sarawak kuching sabah cikgu perapat ubatkurus neelofa

30
13 minutes ago

Beautiful sky today as I set out for work. Staring out at the sea always made me think that the world is such a big place, and I am just a small being in it. By the Gaya Street. And boats gaya island sabah kotakinabalu seaside boats

30
14 minutes ago

Her gün lezzetimize, yeni lezzetler katıyoruz 👍🤜 🙏 🖐🏼 👉Kakaolu Dilim Kekler Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz❕ 📋Eposta, telefon, sosyal medya veya web sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz❕ ⏰Her Gün: 05:00 - 17:00 Arası Hizmet Vermekteyiz. 📞Telefon: 0532 632 31 09 🌐Web: www.sabahsimitcisi.com ✉Eposta: info sabahsimitcisi.com ✅ Facebook /sabahsimitcisi ✅ Instagram /sabahsimitcisi ✅ Twitter /sabahsimitcisi ✅ Google + /sabahsimitcisi katmer sabah simit fıstık yemek şeker kaymak aşk mutluluk food yum instafood yummy amazing instagood photooftheday sweet dinner lunch breakfast fresh antepkurabiyesi delish foods Gaziantep katmer simit poğaça kahke pizza kurabiye pazar

61
14 minutes ago

SABTU & AHAD OFFDAY , SORRY NA HUJUNG BULAN 3 SAMPI TGH BULAN 4 MRSPP BUSY SIKIT YA . TAPI JGN RISAU TETAP MRSPP LAYAN DGN BAIKz . 22/3/2019( DONE ) sesiapa tak dapat tracking lagi sila whatsapp. Syukur alhamdulillah terima kasih semua jual na . Whatsapp /CALL / SMS 0194916777 complexion6 cindella1200mg Glutax glutathione beautytreatment selangor kualalumpur sabahdrip sarawakdrip sabah placenta stemcell bestseller bioswissstemcell japanplatinum taiwanoriental aquaskinveniscy nanguang nangkuang platinumwhite evgenisregeneration evgenisdumovit mixingwhite nexentury whiteningsupplier nanosalt Noventa amcslimming noventaplacenta rectivarplacenta

00
14 minutes ago

SABTU & AHAD OFFDAY , SORRY NA HUJUNG BULAN 3 SAMPI TGH BULAN 4 MRSPP BUSY SIKIT YA . TAPI JGN RISAU TETAP MRSPP LAYAN DGN BAIKz . 22/3/2019( DONE ) sesiapa tak dapat tracking lagi sila whatsapp. Syukur alhamdulillah terima kasih semua jual na . Whatsapp /CALL / SMS 0194916777 complexion6 cindella1200mg Glutax glutathione beautytreatment selangor kualalumpur sabahdrip sarawakdrip sabah placenta stemcell bestseller bioswissstemcell japanplatinum taiwanoriental aquaskinveniscy nanguang nangkuang platinumwhite evgenisregeneration evgenisdumovit mixingwhite nexentury whiteningsupplier nanosalt Noventa amcslimming noventaplacenta rectivarplacenta

00
14 minutes ago

Shoutout to The Body Shop lovers~ The Body Shop Annual Sale is Back! 🎉🎉🎉 Enjoy its BIG SALE starting today until 31st March with discounts up to 70% off! Wohhoo~😍 Shop now at The Body Shop in ground floor! 好消息! 底层的The Body Shop 年度促销活动又回来啦!🤩🤩 直到3月31日,折扣高达70%,存货有限,扫货请快!😍😍 TBSMYAnnualSale TheBodyShopMalaysia kkcity Sabah KotaKinabalu cps CentrePointSabah

00
16 minutes ago

🙌🙌🙌🙌🙌 . Ey hüznümün sahibi Ben Sensiz hiçbir şeyin üstesinden gelemem. Beni gücümle imtihân eyleme. Gücüm de sensin, dermânım da amin . 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌 . Hayırlıcumalar cumanizaşkolsun GÜNAYDIN yasemin ilahiler ilahi ilahiyat menzililahileri birdemetyasemen senveben yasemin hayat cuma cumamizmubarekolsun hayirlicumalar cumamızaşkola namaz ibadet slowilahi ilahiaşk medine aşk dua sabir sabah dualardabuluşalım askile edebisözler mevlanasözleri mevla

130
4 hours ago

Sorry mmg busy sikit bulan ni sebb nak siapkan kedai yg direct korang boleh Cuba NEXGLO texture ni ya Nexglo The best texture The perfect skin- touched texture conceals all your spots and flaws on the skin immediately after application. The stainless skin is fair, transparent and perfect. Benefits of Nexglo Professional UV Phsycial 45Spf Provide a natural and flawless finish Lighten Skin complexion Protect skin from harmful UVA/UVB rays Provide lasting hydration to skin Refine pores and smoother skin texture Keeps skin youthful Revitalize skin with the essential nutrients and mineral elements Control sebum secretion Unclogged Pore ————————————————— 💚 💚 Click bio untuk direct whatsapp - sunscreen physicalsunscreen sunblock pelindungcahayamatahari uvauvb kedah pahang kualalumpur cindella sabah serawak whiteninginjectionoriginal nexentury melaka cindella1200mg cindellaoriginal terangganu johor snowwhite penang complexion6+ sayajual sayajualmurah whiteningoriginal acne pigmentationsolution

30