sayajual

28,025,159 Photos and Videos

11 seconds ago

🔥 Awning on pointzz 200% ! - Alhamdulillah, kita dah tempuh hampir separuh bulan Ramadhan ☺. Rasa sedih pulak bila tinggal berapa hari lagi Ramadhan. - Dari pagi sampai tengahari tudung masih on point ☺. Mesti seronok kan 😍. Rugi lah siapa yg terlepas tudung HCO kita. Sebab HCO datang Ramadhan dan Syawal ni je taw 😜 tashafatnin tashafatninlovers tashafatninagent tashafatninootd tashafatninbawal tashafatninrawang tudungbawal tudungbawalmurah tudungbawalplain rawang rawangselangor malaysia sayajual kundang tasikbiru tasikbirukundang ootd hijab hijabfashion hijabtutorial hijabstyle hijabs infinitywawa hijabinspiration hijabista hijabers hijabootd neelofa bawalneelofa neelofarhijab

00
28 seconds ago

Mat Jenin Sebenarnya Hero Hari pertama saya enroll Ph.D. saya di UUM, bergaduh intelek pula saya dengan Prof. Zack semasa kelas Academic Writing. Dia kata jangan buat Ph.D. macam Mat Jenin jer. Saya angkat tangan dengan izin saya katakan, Mat Jenin tidak salah… Mat Jenin ialah hero.” Orang yang berimaginasi seperti Mat Jeninlah yang membangunkan negara dan bangsa. Cuma silap Mat Jenin ialah, bila bisnes ayam dia dah jadi sekandang kambing, bisnes kambing dia dah jadi sekandang lembu, dan bisnes lembu dia dah jadikan dia kaya raya Satu-satunya perkara yang buat dia jatuh ialah Perempuan Kalau dia tak berangan nak kahwin puteri raja dan nak peluk puteri raja tu, pasti dia tak jatuh pokok. Itu pelajaran bagi lelaki yang dah berjaya sampai ke puncak (pokok kelapa), janganlah terbeli dengan godaan wanita. Ingatlah wanita di bawah pokok berbanding yang di atas pokok. Wanita di bawah pokok akan buat Mat Jenin naik ke atas pokok berusaha bekerja. Wanita atas pokok inilah yang buat Mat Jenin jatuh dan mati di tempat kejadian sayajualbuku reading iamreading bookaholic bookish bacabuku reads sayajual buku sayasukabacabuku sayasukabaca sukabaca bookworm ulatbuku instabooks bookstagram cintabuku bookslover sukamembaca membaca malaysiamembaca Sarawakian Sabahan Malaysian putehpress matjeninsebenarnyahero saifulnang

00
37 seconds ago

[[ NEW ARRIVAL, READY STOCK! ]] KURUNG LUTFYA MOM&KID ❤️ Menggunakan material premium crepe sesuai dan selesa dipakai seharian, mudah digosok, tahan lasak, tidak panas dan lembut beralun. ❤️ Design laser cut pada baju dewasa dan kanak-kanak. ❤️ Baju Dewasa : Nursing friendly zip depan, wudhu friendly dengan zip di tangan, padding di bahu, poket sorok kanan. ❤️ Baju kanak2 : Zip di belakang baju. Tiada span dan tiada zip tangan. ( Nombor tidak melambangkan saiz, sila ukur semua bahagian dengan betul untuk mengelakkan kesilapan saiz) ❤️ Kain dewasa: Cutting duyung, getah separuh. Selesa melangkah. Kain kanak2: Cutting kembang payung getah penuh dan tiada zip. ❤️ Kemasan pada baju dijahit kemas dan beri impak mewah. * Model dewasa memakai saiz S, tinggi 160cm heel 7 inci. Model kanak2 saiz 8 umur 5tahun( saiz agak besar pada model) * Sila pastikan ukuran yang betul, tiada penukaran untuk pertukaran saiz. * Terdapat 5-10% perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Harga Rm139 dewasa Rm85 kanak-kanak Termasuk pos ke SM SS tambah rm5/pc utk dewasa, rm3/pc utk kid www.wasap.my/60192677981 www.wasap.my/60192677981 customerfeedback cantik hotstuff setcouple viral bajuraya2019 blouseplussize blouselabuh jubahibudananak bajubesar  bajumuslimahmurah plussizefashion plussizeblogger ootd sayajual bazarpaknil awesome dress dressmurah student uitm uia ukm upm fashionmurah bajumelayu bajucouple trustedseller abaya

00
49 seconds ago

Blended Oil / Minyak Aromaterapi (bahan2 berkualiti tinggi) Bahan asanya dari extrak daun bidara serta gabungan essential oil pati2 tumbuhan, herba-herba , natural halal dan selamat Produk ini untuk jenama sendiri tempahan pelanggan. Tempahan dibuka untuk jenama sendiri bagi produk Blended Oil. 1.BO masalah kulit 2.BO Anti-aging 3.BO Mind booster 4.BO Anxiety relief 5.BO masalah otot dan sendi 7.BO Eczema & Psoriasis 8.BO Aura Booster 9.BO Ikhtiar Rawatan Islam Minimum oder 50 botol Siap botol n label sticker 30ml www.wasap.my/601110575940 Alistiqomah assalamualaikum alhamdulillah produkhomemade produkmuslim jenamasendiri essentialoils aromatherapy herba patibidara baby selsema batuk demam masalahkulit antiaging anxietydisorder eczema psoriasis aura blendedoil sayajual sayajualonline rawatanislam bruneidarussalam bruneishop bruneifm Malaysia Brunei singapore

10
1 minute ago

Pure face power up serum 10 in 1 😍 Kebaikan serum 10 in 1 ❤👇 ✨ memutihkan ✨ mencerahkan ✨ memudarkan jerawat/jeragat ✨ menutup pori terbuka ✨ melasma ✨ melembapkan ✨ menyerikan muka ✨ mengurangkan kedutan ✨ menyihatkan kulit wajah ✨ antioxidant Harga promosi 😍 : Rm20 (postage add Rm5) Beli 2 ke atas FREE POS ❤❤❤ Mari mencantikkan diri sebelum gawai/raya 😍😍😘😘 Whatsapp : 0165794017 jellysskincare purefacejellys purefacemaskpowersoapmurah purefacemaskpowersoapmalaysia purefacepowerupserum jellyskincaremurah purefacebluefintunacream purefacesunscreencream purefacesunscreen sayajual sayajualmurahmalaysia sayajualmurah

00
1 minute ago

Gambar di atas adalah item nombor 9 di list bawah . ✅ Pineng Cable Original 1) Pn301 2in1 Rm15 2) Pn302 iphone Rm10 3 Pn303 android Rm9 4) Pn304 2in1 Rm15 5) iphone Rm10 6) Pn307 2in1 Rm17 7) Pn308 iphone Rm15 8) Pn310 2in1 Rm15 9) Pn311 type c Rm15 10) Pn312 type c Rm15 11) Pn313 iphone Rm20 12) Pn314 android Rm20 13) Pn316 3in1 Rm20 14) Pn317 3in1 Rm20 . Whatsapp 014-5113168 (iMan) Whatsapp 014-5113168 (iMan) Whatsapp 014-5113168 (iMan) . powerbank usbcable vapeon gadgetmurah gadget foodpornmalaysia malaysianigers kelantan mapsperak followforfollow spinner powerbankmalaysia tutorialmakeup kasut kuantan powerbankoriginal fashionmalaysia damansarauptown likeforlike smule powerbankmurah powerbankpineng pineng pinengmalaysia tudung malaysia sayajual bigomalaysia fitmalaysia muslimah

00
1 minute ago

FREE POSTAGE📢 FREE POSTAGE📢 FREE POSTAGE📢 - Khas untuk pembelian 2 barang keatas.😱 Sah promo 19/5/2019 sehingga 1/6/2019.Jangan lepas kan peluang ini tau!😘 - Whatsapp now❗️ 📲014-5104987 📲014-5104987 📲014-5104987 . Atau terus click link whatsapp di PROFILE.pasti tak menyesal kalau beli😍 . sayajual freepostagemalaysia freepostage hariraya lipstick

00
1 minute ago

Herba Curcuma Comosa mempunyai kesan yang sangat bagus ke atas sistem alat kelamin wanita dan rahim. Ia boleh memulihkan kembali wanita yang mengalami penyakit dalaman seperti rahim rendah, kerap membuang air kencing, kekeringan faraj dan telah digunakan selama berabad-abad oleh wanita selepas selepas bersalin untuk mengembalikan saiz rahim kembali ke saiz asal sebelum hamil. Jangan risau KYRA selamat diambil kerana ianya 100% herba, tiada bahan terlarang, tiada pewarna, dan penggunaan Kapsul sayuran sahaja. 100% Kelulusan KKM. keputihan herba periodtakstabil periodpain senggugut masalahHaid fibroid cyst sembelit sayajual rahimjatuh prolapse

00
1 minute ago

Haa lsblover meh sini sue nak cerita sikit pasal brownies dari mamasab ni😃 . Ada lsblover ni dia bagi feedback pasal brownies yang dia beli dia kata "For the first time, I’m purchasing this brownies & the taste is like, CRAZY DAMN DELICIOUS. Masa tengah makan, I was like, “weeiii Dye letak apa seyh dalam brownies nih” I’ve tasted so many brownies from various bakers but honestly speaking none like sabrinabakery No wonder people are crazy for her products. I’ll surely repeat my order again & looking forward to learn from her someday" Ha… tu kata lsblover … awaa pulak bila nak cuba😉 . 🎂BROWNIES EXTRA DIZZLE ✔RM40 ✔7"inch SUKA KE SUKA SANGATT😃 JOM ORDER Jika lsblover semua nak order kek untuk majlis2 keraian, sebagai buah tangan ziarah sanak saudara, kawan2, jiran atau untuk makan sendiri bersama keluarga, jom whatsapp sue laju2, tak perlu nak berbelanja lebih kos petrol, tol, bersesak2 jammed just whatsapp sue & kek sampai depan pintu rumah anda🍰 . 📲UNTUK ORDER, BOLEH KLIK LINK WHATSAPP DIBIO PROFILE cakedecorating cakes cutecake mamasab mamasabwarrior agentsabrinabakery romahterlajaklaris cake cheesecake jjcm sayajual sayamasak secretrecipe cake birthdaycake cakelover kekshahalam keksedap kekmurah chocolatecake mahn tempahankek kekkawin sayajualkek brownies fudgybrownies chocolatelover brownieskedut brownieslovers

00
1 minute ago

SANA SINI BERCERITA TENTANG Maharani ❗ Kelebihan HERBA MAHARANI utk anak dara: ✔melancarkan peredaran darah ✔wajah lebih berseri ✔mengurangkan masalah jerawat ✔melancarkan hormon, period stabil ✔lebih bertenaga Kelebihan HERBA MAHARANI utk yg berkahwin: ✔mengecutkan rahim ✔memberikan tenaga ✔membersihkan darah nifas ✔boleh digunakan ketika dlm berpantang Juga sangat2 membantu bagi pasangan untuk mendapatkan 'zuriat' dgn pengambilan 'Maharani' seawal 1-2 kotak pengambilannya Jom sihat ❗ sayajual maharani senggugut rahim tenaga nifas berpantang cyst dalaman peredarandarah jerawat flawless sayajual nakngepek onlineshop kedaionline viral famous nakkongsi nakbebel nakpesan jentikhati astrogempak lawakkeder atukpesan nakluahsikit naksentap ayatpower

00
1 minute ago

🌹Elvina Lace ✨Bidang 58' . ✨Harga : RM200 (2 meter lace + 4 meter lining silk roberto cavalli) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Whatsapp 📲 017-8753935 atau klik link di bio lacebynur untuk order✨ lacereranting lacebrunei sayajual jombeli lacemalaysiamurah lacejakarta lacebynur kainlace malaywedding bajutunang bajuraya bajukurungmoden lacemurah kaincotton songketterengganu laceexclusive bajunikah butikpengantin butikpengantinkedah kainpengantin kainsulam kainsulambandung kaincotton butikpengantinmewah butikpengantingombak butikpengantinkl butikpengantinbangi glitterlace batik batikmurah laceprada

00
1 minute ago

[[ NEW ARRIVAL, READY STOCK! ]] KURUNG LUTFYA MOM&KID ❤️ Menggunakan material premium crepe sesuai dan selesa dipakai seharian, mudah digosok, tahan lasak, tidak panas dan lembut beralun. ❤️ Design laser cut pada baju dewasa dan kanak-kanak. ❤️ Baju Dewasa : Nursing friendly zip depan, wudhu friendly dengan zip di tangan, padding di bahu, poket sorok kanan. ❤️ Baju kanak2 : Zip di belakang baju. Tiada span dan tiada zip tangan. ( Nombor tidak melambangkan saiz, sila ukur semua bahagian dengan betul untuk mengelakkan kesilapan saiz) ❤️ Kain dewasa: Cutting duyung, getah separuh. Selesa melangkah. Kain kanak2: Cutting kembang payung getah penuh dan tiada zip. ❤️ Kemasan pada baju dijahit kemas dan beri impak mewah. * Model dewasa memakai saiz S, tinggi 160cm heel 7 inci. Model kanak2 saiz 8 umur 5tahun( saiz agak besar pada model) * Sila pastikan ukuran yang betul, tiada penukaran untuk pertukaran saiz. * Terdapat 5-10% perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Harga Rm139 dewasa Rm85 kanak-kanak Termasuk pos ke SM SS tambah rm5/pc utk dewasa, rm3/pc utk kid www.wasap.my/60192677981 www.wasap.my/60192677981 customerfeedback cantik hotstuff setcouple viral bajuraya2019 blouseplussize blouselabuh jubahibudananak bajubesar  bajumuslimahmurah plussizefashion plussizeblogger ootd sayajual bazarpaknil awesome dress dressmurah student uitm uia ukm upm fashionmurah bajumelayu bajucouple trustedseller abaya

00
1 minute ago

Kan dah cakap Kalau dh pakai sekali mesti fall in lafff Cust ni pakai terus mintak saiz besar terus. Untuk wawapremiumrayakit xde saiz besar tau. Brg limited edition. Kalau habis takkan kluar dah yg same camtu So kalau korang lambat2 bertindak, nanti menyesal berjuta kali pun tiada guna Skrg masih ade promo utk set combo wawapremiumrayakit + wawamakeupkit tau. Ade 8 freegift lagi. So cepat2 grab sblm sold out 😉 assalammualaikum zanarangers lipmattewawazainal lipmattemalaysia wawazainal aerilzafrel makeup wawacosmeticsseremban muamalaysia makeuptutorial sayajual mua muautara lipmattemurah barangmurah seremban makeupmurah muamurah modelmalaysia contactlens serummurah barangviral viral senawang dropshipwanted jeebdeelarmy

10
2 minutes ago

Gambar di atas adalah item nombor 10 di list bawah . ✅ Pineng Cable Original 1) Pn301 2in1 Rm15 2) Pn302 iphone Rm10 3 Pn303 android Rm9 4) Pn304 2in1 Rm15 5) iphone Rm10 6) Pn307 2in1 Rm17 7) Pn308 iphone Rm15 8) Pn310 2in1 Rm15 9) Pn311 type c Rm15 10) Pn312 type c Rm15 11) Pn313 iphone Rm20 12) Pn314 android Rm20 13) Pn316 3in1 Rm20 14) Pn317 3in1 Rm20 . Whatsapp 014-5113168 (iMan) Whatsapp 014-5113168 (iMan) Whatsapp 014-5113168 (iMan) . powerbank usbcable vapeon gadgetmurah gadget foodpornmalaysia malaysianigers kelantan mapsperak followforfollow spinner powerbankmalaysia tutorialmakeup kasut kuantan powerbankoriginal fashionmalaysia damansarauptown likeforlike smule powerbankmurah powerbankpineng pineng pinengmalaysia tudung malaysia sayajual bigomalaysia fitmalaysia muslimah

00
2 minutes ago

Thank you 💕 . Printed Mika RM 10 Printed Twisted RM 13 . Postage RM 8 SEM / RM 12 SS FREE POSTAGE dengan pembelian min RM 40 melalui Shopee . Warna sebenar mungkin berbeza atas faktor pencahayaan . To order : 1. Kenalpasti kod / screenshot headband 2. Whatsapp 013-2059171 (klik link di profile 👆) Atau, Boleh terus klik link di profile untuk order melalui Shopee . sayajualheadband headbandmalaysia handmade handmadeheadband headband babyheadband headbandbaby barangbaby babygirl aksesoribaby sayajual knottedheadbandmalaysia headbandborong borongheadband headbandbrunei headbandsingapore hairaccessorieshandmade headbandmurahmalaysia hairclip hairclipmalaysia newbornphotography hairaccessories flowerheadband nylon nylonheadband bowheadband newbornclothes

10
2 minutes ago

➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN 💧💧READY STOCK💧💧 6483 BAG PACK SM RM65(CITYLINK) SS RM72(POSLAJU) NEW ARRIVALS🎀🎀 📌FREE POSTAGE 📌LIMITED STOCK CARA UTK ORDER⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 bazaronline handbagmalaysia bawalmurah malaysiaonlineshop instashopmalaysia visitmyig igersmy ctdk bazarpaknilmurah terlajaklaris igersmalaysia bazaaronline kedaionline muamalaysia terapiinstagram sarawak cspscs biteallteam fattzura igshopmalaysia ikutcarakita neelofa meletop bazarpaknil bazaarpaknil dropshipwanted kuching sayajual melaka

10
2 minutes ago

💄KEKASIH LIPMATTE👄 . Kod: MAMAYONG Kombo: ZAHIR . Diperbuat dari👇🏻 . 🌸Vitamin E 🌸Argan Oil 🌸Shea Butter . Kelebihan kekaSih Lipmatte👇🏻 . 💋Ada 4 warna. 💋Long lasting. 💋Water proof 💋Bersifat Lightweight 💋Tak melekit & tak melekat. 💋Tekstur yang sangat ringan 💋Merawat bibir kering & tak menghitamkan bibir 💋Mengurangkan garis halus pada permukaan bibir. 💋Tiada bahan kimia & Bebas Paraben. 💋Bau wangi iaitu bau pisang 💋Mudah dibersihkan dengan jari basah . Harga💰 Combo Zahir RM39 Postage: SM RM8 / SS RM11 . Sebarang pembelian, sila klik link kat bio kekasihthemelvins_beauty ATAU WhatsApp👇🏻 . 📲013 224 6908 📲013 224 6908 📲013 224 6908 . COD🚙setiap hari seluruh YAN dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia . kekasih themelvinscircle teamkekasihmakteh kekasihlipmatte makeup makeupartis makeupraya2019 makeuppengantin makeupmurah muamalaysia samtilla produkkecantikan wanitacantik kosmetik kosmetikmurah agenwanted dropship youcanduit sayajual terapiinstagram neelofa raya2019 trustedagent lipmatte lipmattemalaysia lipmattemurah lipmatteviralmalaysia lipcream lipcreammatte lipcreammurah

00
2 minutes ago

🌻MINI KURUNG WARDIYYA🌻 . RM128 SM RM136 SS FREE POSTAGE LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :36" Armhole:19" Sleeves: 21.5" Length:25.5 SKIRT: Waist :27-36" Hips :36" Length :41" . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :15.5" Bust :40" Armhole:20" Sleeves :21.5" Length:26.5" SKIRT: Waist :28-40" Hips: 40" Length :41" . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL L/XL Please refer measurements: Top Shoulder :16" Bust :44" Armhole:23" Sleeves :22" Length :27" SKIRT: Waist :20-44" Hips: 44" Length :41" . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . PLUS SIZE RM131 SM RM140 SS FREE POSTAGE LABEL XXL Please refer measurements: Top Shoulder: 17" Bust :48" Armhole: 24" Sleeves : 23" Length: 28" SKIRT: Waist :32-48" Hips: 48" Length :41" AVAILABLE IN SIZES *S,M,L/XL&2XL **_refer measurement guide_ -Material moss crepe with lace -Hidden zip at sleeve -skirt full elastic waistband Klik whatsapp link di bio untuk order sayajual sayajualdress sayajualbajuraya bajuraya kebaya bajumurah bajubridesmaid bajukurung bajukebaya minikurung kurungcantik kebayasongket bajukurungcantik kurunglace kurungmodern kurungbatik abaya abayamurah kurungkedah kebayabatik

00
2 minutes ago

Teruskan berusaha, Jangan putus asa, katakan “ aku boleh.” Semua yang anda inginkan pasti anda akan dapat ASSALAMUALAIKUM Salam Anggun Menawan dari kami ELLY EMYLIA Boutique 🌹 Mencari wangian, aksesori dan pakaian wanita muslimah terkini, trendy & fashionable? Jom datang ke ELLY EMYLIA Anggun Menawan 👉🏻Lot 3&23, Tingkat 1 (atas). berhadapan Pasaraya MR.DIY 👉🏻Promotion Lot, Ground Floor. berhadapan WATSON 👉🏻Plaza Pontian (Billion) 👉🏻X jumpa? boleh hubungi kami www.wasap.my/60108440561/EllyEmylia www.wasap.my/60108440571/EllyEmylia FB: Elly Emylia / Elly Emylia II PAGE/IG: Elly.Emylia ellyemylia anggunmenawan ellyemyliateam ellyemyliadropship anakpontian gengpontian johorean singaporean hijabista viral fashionable usahawanjohor usahawanbumiputera anakjohor gengjohor bangsajohor johordarultakzim jdt trendy uptodate hijabstyle fashionterkini instashopmalaysia igshop bajuexclusive kakiviral sayajual lakukeras supportusahawanbumiputera adminmanje

10
2 minutes ago

Set detox untuk buangkan najis . Herblax . 👍Julap lembut untuk usus. 👍Mengandungi 9 herba semulajadi. 👍Berfungsi untuk proses detox (pembersihan) secara lembut dan tidak menyakitkan. 👍Terbukti secara klinikal untuk digunakan dengan selamat oleh tubuh badan Manfaat utama HerbLax 👉Membantu proses membersihkan najis yang tersekat 👉Membantu mengempiskan bahagian perut 👉Membantu memejalkan bahagian perut (bina otot) 👉Mengembalikan semula proses pergerakan semulajadi usus (bowel movement) kerana tindakan detoksifikasinya yang lembut 👉Membantu masalah sembelit 👉Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan najis dan toksik didalam tubuh badan kita terutamanya yang telah tersimpan lama Landungan Herb Lax . 1. Anise seeds  Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan . 2. Fennel seeds  Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah semebelit dan kembung perut atau usus 3. Senna leaf  Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak 4. Licorice root  Membantu proses detoksifikasi . 5. Blue malva flower  Membantu proses detoksifikasi danmengimbangi tekstur kulit . 6. Culver’s root  Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma . 7. Buckhorn bark  Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan kelembapan kepada usus 8. Alfalfa leaf  Membersihkan usus, darah dan hati 9. Rhubarb root  Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik Nak ke? Whatsapp Umi Nazrah 019-4320059

11
3 minutes ago

🌹Elvina Lace ✨Bidang 58' . ✨Harga : RM200 (2 meter lace + 4 meter lining silk roberto cavalli) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Whatsapp 📲 017-8753935 atau klik link di bio lacebynur untuk order✨ lacereranting lacebrunei sayajual jombeli lacemalaysiamurah lacejakarta lacebynur kainlace malaywedding bajutunang bajuraya bajukurungmoden lacemurah kaincotton songketterengganu laceexclusive bajunikah butikpengantin butikpengantinkedah kainpengantin kainsulam kainsulambandung kaincotton butikpengantinmewah butikpengantingombak butikpengantinkl butikpengantinbangi glitterlace batik batikmurah laceprada

10
3 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

10
3 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

10
3 minutes ago

📢NEW STOCK 🔥 . 🔥BARANG LIMITED , ADMIN HANYA BAWAK MASUK DALAM 10 Pcs SAHAJA‼️ BARANG MEMANG SUSAH NAK CARI GUYS❗SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😘 . 🔥AIRMAX 97 V2 YELLOW . ✅GRED 5A . 🔥SIZE 41-45euro . 🔥FREE POSTAGE 🤯 . 🔥HARGA BOLEH PM GUYS , CEPAT ii KLIK LINK KAT BIO kasutmurah kasutmurahmalaysia kasutreadystock kasutjalanmurah kasutlawa sebijioriginal sayajual sneakersmurah sneakersmalaysia kasutstylo pand4stylo readystock igshop igshopmalaysia abgpayung murahmurah trustedseller ootd sayacoba😎 airmax97 airmax97murahmalaysia airmax97malaysia

31
3 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

10
3 minutes ago

Apa kelebihan perfume Viral bandung akak? Mai sat nak kasi tau. 1) Bau Long Lasting (8-12 jam) 2) Harga Borong (boleh dirunding) 3) Inspired from branded perfume 4) Ready stock, tak perlu tunggu kapal 1 bulan shipping. 5) 400 jenis wangian untuk korang pilih Meh pakat whatt up tokey perfume cun lg wangi klik disini 👇🏻 http:wasap.my/60123467954 perfume perfumeviral perfumeborong perfumemurah perfumebandung parfum taukeperfume EDP PerfumeMaker Pemborongperfumecheras Perfumeman Perfumewomen bazarpaknil perfumestudent perfumebandungcheras perfumebtho produkviral jjcm sayajual sayajualmurah jombeli terapiinstagram perfumeviral bazaronlinemalaysia meletop sayajualonline langkawi pulauperhentian noradanish ctdk neelofa 💕Dapatkan harga kasih syg kami 1-5 botol RM 35 6-9 botol RM 30 10-19 botol RM 28 20-39 botol RM 26 40-79 botol RM 24 80-149 botol RM 22 150 keats RM 21

00
3 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

10
3 minutes ago

| 🌸🌸[SELLING ON BEHALF] Pre-Loved Anushka kurung saree by shawlpublika in nude to let go! Size : s Condition tip top! Open price: RM200 exc postage ! Disclaimer( As the item is kept by the owner, preloved_lanaluna will NOT be responsible for any defects or wrong sizes) Intrested DM plssss❤️. prelovedlilypetuna lilypetuna preloved lilyraya2018 lilypetunaraya2018 prelovedjovianmandagie duckscarves duckscarvestoletgo jovianrtw lilypetunian hijabistahublebaran2018 jovianmandagiepreloved jovian jovianrtw mimpikitapreloved mimpikita sayajual jovianlovers prelovedwanzar prelovedjannahnoe jannahnoelover jannahnoepreloved jnclassiclebaran2018 jannahnoeraya2018 shawlpublikapreloved shawlpublikatoletgo leeyanarahmanlovers leeyanarahman mimpikitapreloved anushkashawlpublika

00
3 minutes ago

💯Authentic Louis Vuitton . Body only Condition : 8.5/10 - clean interior - sturdy vachetta leather FREE metal hardware polishing & a layer of cleaning/moisturising the body of the bag ** last picture is for sizing referral purposes only Measurment : Length : 22cm Height : 15cm Width : 5cm Length of shoulder strap : 112cm - 132cm (approx) NO FUSSY BUYER 🙅🏻 NO NEGO or BARGAIN 🙅🏻 . PRICE : RM 1490 COD : 30% deposit INSTALMENT ACCEPTED ✅ RAYA COD AVAILABLE FREE POSTAGE Please allow 3-5 working days for us to arrange postage after payment received. All postage will arrange accordingly using poslaju . *NO URGENT order/purchase NOTE : 1) All our pictures are FROM REAL ITEM, stop asking for “real picture”. Only pictures that is for “sizing referral” are taken from the net (just to show the size of the bag on human’s body) 2) Please do not ask the date & the location purchased and also WHY we are selling it! We wont answer that kind of question . The most important is its AUTHENTICATION & its conditions. All unreasonable question & offer will not be entertained . You are free to authenticate (from authenticator web) before purchase. Tq ❤️ . ❤️ - sayajual prelovedmalaysia trustedseller prelovedhandbags sayajualonline handbags chanel miumiu balenciaga louisvuitton sayajualpreloved sayajualprelovedmalaysia

10
3 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

10
3 minutes ago

📢NEW STOCK 🔥 . 🔥BARANG LIMITED , ADMIN HANYA BAWAK MASUK DALAM 10 Pcs SAHAJA‼️ BARANG MEMANG SUSAH NAK CARI GUYS❗SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😘 . 🔥AIRMAX 97 V2 BLACK LOGO WHITE . ✅GRED 5A . 🔥SIZE 41-45euro . 🔥FREE POSTAGE 🤯 . 🔥HARGA BOLEH PM GUYS , CEPAT ii KLIK LINK KAT BIO kasutmurah kasutmurahmalaysia kasutreadystock kasutjalanmurah kasutlawa sebijioriginal sayajual sneakersmurah sneakersmalaysia kasutstylo pand4stylo readystock igshop igshopmalaysia abgpayung murahmurah trustedseller ootd sayacoba😎 airmax97 airmax97murahmalaysia airmax97malaysia

10
3 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

10
4 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

11
4 minutes ago

SONGKET NABEELA _ PRICE | RM85SM RM93SS 📦 FREE POSTAGE _ SIZE | XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL _ MATERIAL | COMO CREPE _ 🔹 ZI DI HADAPAN BAJU 🔸 TANGAN TIADA ZIP 🔹 KAIN MEMPUNYAI GETAH 🔸 KAIN DUYUNG _ WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS DAN SCREEN HP MASING2 _ Berminat Nak Oder ? P.M Ke 📲 (+6011-16697162) Untuk Fast Respon Clik Link ⤵️ 🛒 Wasap.my/601116697162 _ kurung kurungmalaysia kurungmurahmalaysia aurainsta sayajualmurah sayajualkurung sayajual terapiinstagram jubahonlineco jualkurung kurungonline kurungmurah kurungnursing kurungraya kurungcantik kurungplain kurungmuslimah aurainsta kurungplussize kurungcikgu kurungborong kurungterkini kurungbridemaid kurungwudhufriendly kurungmoden

00
4 minutes ago

. 💖💖 Item SOLD Utk Sahabat2 MOLEK BUNDLE CLOTHING 😊 ALHAMDULLILAH 💚💖💖 . 🙋 TERIMA KASIH Sahabat2 Molek Bundle BERURUSAN JUAL BELI & REPEAT ORDER MEMBELI SECARA ON-LINE BAJU2 DI MOLEK BUNDLE CLOTHING T'shirt USA Japan yg terpilih Condition Molek & Comel dengan HARGA MAMPU MILIK utk peminat2 Bundle Clothing 😆 . TQ Kepada Customer yang Telah Mempercayai Membeli dan Support MOLEK BUNDLE CLOTHING 🌹 اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌ علَےَ مُحمَّــــــــدْ و علَےَ آل مُحمَّــــــــدْ 😚😚😚😚😚😚😚😚😚 . 🚜 PENGHANTARAN POSLAJU Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU Memakan Masa 2 - 3 Hari Waktu Berkerja (Ahad Hingga Khamis). 🔥Hari JUMAAT Cuti Menyelam Di Lautan Dalam 😆 🌹 prelovedmalaysia preloved brandbundle uptownshahalam igonlineshop sayajualmurah terlajaklaris pasarkarat bazaarpaknil bazaaronline bisnesonline jualbaju malaysiaonlineshop brandbundle bundlekuantan streetwear bajulelaki fesyenlelaki SayaJual bundlebranded STREETWEARKL sayajualonline kualalumpur instashopmalaysia onlineshopping bundlemalaysia johorbahru bruneionlinestore bruneishop bruneionlineshopping bruneisales

20
4 minutes ago

Gambar di atas adalah item nombor 11 di list bawah . ✅ Pineng Cable Original 1) Pn301 2in1 Rm15 2) Pn302 iphone Rm10 3 Pn303 android Rm9 4) Pn304 2in1 Rm15 5) iphone Rm10 6) Pn307 2in1 Rm17 7) Pn308 iphone Rm15 8) Pn310 2in1 Rm15 9) Pn311 type c Rm15 10) Pn312 type c Rm15 11) Pn313 iphone Rm20 12) Pn314 android Rm20 13) Pn316 3in1 Rm20 14) Pn317 3in1 Rm20 . Whatsapp 014-5113168 (iMan) Whatsapp 014-5113168 (iMan) Whatsapp 014-5113168 (iMan) . powerbank usbcable vapeon gadgetmurah gadget foodpornmalaysia malaysianigers kelantan mapsperak followforfollow spinner powerbankmalaysia tutorialmakeup kasut kuantan powerbankoriginal fashionmalaysia damansarauptown likeforlike smule powerbankmurah powerbankpineng pineng pinengmalaysia tudung malaysia sayajual bigomalaysia fitmalaysia muslimah

40
4 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

20
4 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

10
4 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

20
4 minutes ago

[MEDINA COLLECTION] . Susah nak bentuk awning bila pakai tudung Satin??ambil masa bejam2 kat delan cermin nak bentukkan awning??? lagi-lagi waktu kita nak cepat😊. Dengan adanya bawal awning satin, mudah dan cepat untuk dipakai. Semudah ABC gitu. Saya suka saya suka 🎀Material : Diamond Satin 🎀Soft Awning : Material Cotton Spandex 🎀Size : Bidang 40’ , 45’ , 50’ 🎀Price List : (Exclude Postage) Bidang 40’ & 45’ : RM 40 Bidang 50’ : RM 45 (The color might be slightly different due to the lighting) . Jika anda berminat, whatsapp kami sekarang 😉 http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection http:www.wasap.my/60196786764/MedinaCollection bawal sayajual jualan tudungbawal bawalmurah tudungmurah chiffon shawl satin scarf onlineshopping bawalawning awning tudungawning swarovski onlineshop tudung muslimah hijab bawalcantik

10
4 minutes ago

Kisah Orang Menang Jikalau anda berjaya tetapi anda diamkannya dan anda bangga orang panggil anda low profile, anda sebenarnya SELFISH. Jikalau anda berjaya, beritahulah kejayaan anda dengan baik supaya kejayaan itu menjadi inspirasi dan motivasi kepada mereka yang masih tercari-cari jalan. Bantulah mereka untuk naik sehingga mereka lebih berjaya daripada anda sendiri walaupun anda digelar “bongkak dan berlagak.” Janganlah pula menunjukkan kejayaan anda untuk dilihat tetapi anda menjauh diri apabila ada yang bertanya kepada anda. Allah tahu siapa anda, maka jangan sedih. Jikalau anda tidak popular dalam kalangan rakan anda kerana niat itu, Allah maha adil, boleh jadi Allah hujankan kita dengan rezeki yang melimpah ruah sebagai pengimbang kedukaan anda. sayajualbuku reading iamreading bookaholic bookish bacabuku reads sayajual buku sayasukabacabuku sayasukabaca sukabaca bookworm ulatbuku instabooks bookstagram cintabuku bookslover sukamembaca membaca malaysiamembaca Sarawakian Sabahan Malaysian putehpress kisahorangmenang saifulnang

10
7 minutes ago

Longchamp Le Pliage.ETA 14days 22cm - RM279 25cm - RM299 31cm - RM319 Pouch - RM169 Backpack - RM359 . Price as of 24/1/19 different $ in the outlet for each model . Please do not compare my price with the OEM item that sell ridiculously cheap . Le Pliage is selling RM485 31cm & RM435 25cm in Malaysia Price may be vary due to currency exchange and sales event in the outlet . Please DM me to check with me . If difference is not much , I will absorb the difference. ♥️ . WE ARE ONLY SELLING AUTHENTIC AND GENUINE LONGCHAMP FROM BOUTIQUE OR OUTLET , there is NO such things as Harga runtuh or clearance price that is RIDICULOUS CHEAP . All PRICES STATED ARE ALREADY 40% cheaper than Malaysia Longchamp BOUTIQUE at least Please note there are many COPY ori that claim as authentic from outlet too Dm me 👉🏻 link at bio stuff.and.treasure . Please read Disclaimer longchampmalaysia instamalaysia instashopmalaysia sayajualbeg boniamalaysia ootdmalaysia fashionvalet doublewoot coachmalaysia coachoutlet fattzura boniamalaysia laraalana carlorinomalaysia tedbakermalaysia michaelkorsmalaysia bazaarpaknil bazaarmalaysia handbagmalaysia personalshoppermalaysia katespademalaysia instabag instashopping sayajual sayajualmurah sayajualhandbag sayajuallongchamp handbagmalaysia bazarpaknil kedaionlinemalaysia duck

00
7 minutes ago

Longchamp Le Pliage.ETA 14days 22cm - RM279 25cm - RM299 31cm - RM319 Pouch - RM169 Backpack - RM359 . Price as of 24/1/19 different $ in the outlet for each model . Please do not compare my price with the OEM item that sell ridiculously cheap . Le Pliage is selling RM485 31cm & RM435 25cm in Malaysia Price may be vary due to currency exchange and sales event in the outlet . Please DM me to check with me . If difference is not much , I will absorb the difference. ♥️ . WE ARE ONLY SELLING AUTHENTIC AND GENUINE LONGCHAMP FROM BOUTIQUE OR OUTLET , there is NO such things as Harga runtuh or clearance price that is RIDICULOUS CHEAP . All PRICES STATED ARE ALREADY 40% cheaper than Malaysia Longchamp BOUTIQUE at least Please note there are many COPY ori that claim as authentic from outlet too Dm me 👉🏻 link at bio stuff.and.treasure . Please read Disclaimer longchampmalaysia instamalaysia instashopmalaysia sayajualbeg boniamalaysia ootdmalaysia fashionvalet doublewoot coachmalaysia coachoutlet fattzura boniamalaysia laraalana carlorinomalaysia tedbakermalaysia michaelkorsmalaysia bazaarpaknil bazaarmalaysia handbagmalaysia personalshoppermalaysia katespademalaysia instabag instashopping sayajual sayajualmurah sayajualhandbag sayajuallongchamp handbagmalaysia bazarpaknil kedaionlinemalaysia duck

00
8 minutes ago

Longchamp Le Pliage.ETA 14days 22cm - RM279 25cm - RM299 31cm - RM319 Pouch - RM169 Backpack - RM359 . Price as of 24/1/19 different $ in the outlet for each model . Please do not compare my price with the OEM item that sell ridiculously cheap . Le Pliage is selling RM485 31cm & RM435 25cm in Malaysia Price may be vary due to currency exchange and sales event in the outlet . Please DM me to check with me . If difference is not much , I will absorb the difference. ♥️ . WE ARE ONLY SELLING AUTHENTIC AND GENUINE LONGCHAMP FROM BOUTIQUE OR OUTLET , there is NO such things as Harga runtuh or clearance price that is RIDICULOUS CHEAP . All PRICES STATED ARE ALREADY 40% cheaper than Malaysia Longchamp BOUTIQUE at least Please note there are many COPY ori that claim as authentic from outlet too Dm me 👉🏻 link at bio stuff.and.treasure . Please read Disclaimer longchampmalaysia instamalaysia instashopmalaysia sayajualbeg boniamalaysia ootdmalaysia fashionvalet doublewoot coachmalaysia coachoutlet fattzura boniamalaysia laraalana carlorinomalaysia tedbakermalaysia michaelkorsmalaysia bazaarpaknil bazaarmalaysia handbagmalaysia personalshoppermalaysia katespademalaysia instabag instashopping sayajual sayajualmurah sayajualhandbag sayajuallongchamp handbagmalaysia bazarpaknil kedaionlinemalaysia duck

00
13 minutes ago

My happy customer ❤️ . Bleach cream sememangnya 💯 terbaik 👍🏻 &dah banyak testimoni since 2013 ❗️ Nak Order? ws 01161500234 click je link (www.wasap.my/0161500234) kat atas profile👆🏻 tak perlu save number . Tanpa kesan sampingan ❌bukan cukur ❌bukan treading ❌bukan cabut ✔️hanya pudarkan sahaja CARA PALING SELAMAT UNTUK SOROKKAN BULU ROMA, TANPA KESAN SAMPINGAN . sayajual ketukketukramadhan jomberaya raya2019 makeupraya2019 cantikdihariraya bazaarramadhan sayanakcantik jakel bajurayajakel viral krimbulu buluroma penyelesaianbuluroma babyhair buluwajah misai wanitadamisai skincare skincaremalaysia beauty ootd ramadhan buffetramadhan2019

01
2 hours ago

🌷READY STOCK - HARGA & SIZE ADA KAT BAWAH - EDORA GLAM (CHILLI PEPPER)🌷 . Material: 🌹.Soft Crepe & Lace . Details: 🌻.Short peplum top with mixed colour exclusive lace. 🌻.Exclusively beaded for an extra glam look. 🌻.Comes with back  hidden zip. 🌻.Mermaid Cutting Skirt with short ruffle tulle at the back Size + Price NOT INCLUDE POSTAGE: ✅.0 (6-12m) - RM99 ✅.1 (1-2yrs) - RM99 ✅.2 (2-3yrs) - RM99 ✅.4 (4-5yrs) - RM109 ✅.6 (6-7yrs) - RM109 ✅.8 (7-8yrs) - RM109 . Postage fee 1 set: RM10(sm)/RM13(ss) . How to order: ✔.Whatsapp - +6017.979.6456 ✔.DM us ✔Telegram - childmomheaven . sayajual bajubudak bajurayababy bajurayabudak bajubaby bajubudakmurah raya2019 bajuraya2019 kurungbudak kurungbaby bajukurungbudak bajukurungbaby cmh_raya2019 bajubabymurah bajubabygirl kurungbabygirl bazaarpaknil kidskurung aqiqah bajuaqiqah kimonobaby dressbaby dressaqiqah kebayakids kebayabudak brunei bruneionlineshopping moodrepublik

00
3 days ago

Terus kuat kerana keperitan yg kita rasa adalah kekuatan kita untuk kita guna 🔥 . Nantikan aviagraofficial akan buat satu giveaway untuk korang ❤

53
3 days ago

Dah selesai ke tunaikan Checklist hari ini ? . Nantikan aviagraofficial akan buat satu giveaway untuk korang ❤

73
3 days ago

Hanya diri kita sahaja yg boleh menentukan dimana tahap KEJAYAAN kita bukan orang lain Nantikan aviagraofficial akan buat satu giveaway untuk korang ❤