shqiptare

85,885 Photos and Videos

2 hours ago

Përshëndetje të gjithë aplikuesve për pozitën e agjentit në MyDasma! Ju njoftojmë se, ne, në MyDasma, jemi duke punuar në kontrollimin dhe vlerësimin e biografive tuaja të dërguara tek ne. Dhe, në momentin që përfundojmë ato, ne do të kontaktojmë vetëm ata që kanë përmbushur kërkesat tona të shpallura në konkurs. Ndërkohë që, ne, ju falenderojmë të gjithë juve që keni aplikuar! Ju sigurojmë se MyDasma do të rritet vazhdimisht dhe, natyrisht se, do të kemi nevojë edhe për më shumë bashkëpunëtorë. Sido që të jetë, ne ju dëshirojmë shëndet dhe suksese! Deri atëherë, gjithë të mirat! MyDasma shqiptare kosovar albanians albaniangirl albanianboy albanianblogger albanianentrepreneur albaniancouple albanianstudents shqiptaret_ne_instagram instaeurope instajob prishtina prizren peje gjilan gjakova rahovec ferizaj decan shkup shkupi struga universitetiprishtines biznes mydasma proudtobealbanian albanians albaniansupermodel tetova

60
6 hours ago

"Gjithmonë kam thënë se Real Madrid është një ëndërr për çdo lojtar, edhe më shumë tani që Zidane është atje". - Paul Pogba. 👀

771
6 hours ago

Gjendje Nr 36-44 Goca & Cuna ⭐️

411
6 days ago

‘’The best way to avoid disappointments is to not expect anything from anyone’’ . Sometimes you expect something to happen, because you want it, but you might not have it . And then you fall into the abyss of sadness . So all you have to do is to focus on yourself . Make yourself proud by working hard and doing what you love . If something is meant to happen, it will happen, but don’t wait for it. You will only lose time and your time is precious . So do your best to make your life an adventure because you will never have another chance. And don’t forget to smile 😁 instashot lavieestbelle positividad igdaily quotesaboutlife healthylifestyle portrait dreamer portraitmood brunette italy vintagestyle peaceandlove portraitphotography albaniangirl albanian shqiptare qikateshpis wonderland globe_portraits sonyportraits travelphotography moodygrams newhaircut positivevibes adventuretime albanianblogger travelblogger traveller italiangirl positivevibes