shqiptart

18,556 Photos and Videos

5 hours ago

Zbritje💣20€

111
5 hours ago

✅ Cilesi e larte ✅ Mekanizem automatik ✅ Me levizje dore dhe kurdisje ✅ Vjen ne paketimin origjinal dhe dokumentet ✅ 2 varese dore dhurate ✅ Cmimi: 40€ ✅ Porosit tek mesazhet ✅ Posta falas brenda Kosoves ✅ Posta per Shqiperi 3€ ✅ Pagesa cash gjate pranimit

181
5 hours ago

✅ Cilesi e larte ✅ Mekanizem automatik ✅ Me levizje dore dhe kurdisje ✅ Vjen ne paketimin origjinal dhe dokumentet ✅ 2 varese dore dhurate ✅ Cmimi: 40€ ✅ Porosit tek mesazhet ✅ Posta falas brenda Kosoves ✅ Posta per Shqiperi 3€ ✅ Pagesa cash gjate pranimit

781
6 hours ago

Zbritje💣20€ Porosit tek mesazhet📩📩📩

262
8 hours ago

Automatike💣💣💣

301
8 hours ago

🇦🇱 ✌ Pse bre Shqipe spo beson man

632
8 hours ago

Zbritje💣💣💣

501
9 hours ago

“Albanian Olive Gatherers” by John Singer Sargent (1909) 🙌

737
9 hours ago

💣ZBRITJE 🔥

451
10 hours ago

🎒 Qantë Shpine. 💶 Qmimi:13€ 🇽🇰 Kosovë transporti Gratis 🇦🇱 Shqipëri 3€ 📥Porosit tek Mesazhet(Insta Direct)

671
11 hours ago

•Qantë për Femra •Qmimi: 13€ •Kosovë transporti Falas •Shqipëri 3€

501
12 hours ago

😍 Dea saluting her favorite hero and proudly wearing our Skënderbeu Halftone design for . Did you know we have a large collection of T-shirts? Shop now at REDxBLACK.com redxblackclothing

78012
14 hours ago

Zbritje💣15€

612
14 hours ago

💣 Ore + 2 varese⚡20€🔥🔥🔥 🔘 Kualitet i larte, nuk humb ngjyren 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€

311
14 hours ago

💣 Ore + 2 varese⚡20€🔥🔥🔥 🔘 Kualitet i larte, nuk humb ngjyren 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€

481
14 hours ago

💣💣💣

6541
15 hours ago

•Qantë për Femra •Qmimi: 13€ •Kosovë transporti Gratis •Shqipëri 3€

241
16 hours ago

Automatic💣💣💣

531
16 hours ago

Zbritje🔥15€ Ore + varese dore Porosit tek mesazhet📩

591
16 hours ago

💣 Cmimi: 30€🔥🔥🔥 🔘 Super cilesi, nuk humb ngjyren, 2 varese dore dhurate 🎁 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€

322
16 hours ago

💣 Cmimi: 30€🔥🔥🔥 🔘 Super cilesi, nuk humb ngjyren, 2 varese dore dhurate 🎁 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€

1303
18 hours ago

Zbritje🔥15€ Porosit tek mesazhet📩

752
1 day ago

Zbritje💣20€ Porosit tek mesazhet📩

623
1 day ago

😂😂😂😂😂

49520
1 day ago

Automatic💣💣💣

572
1 day ago

💣💣💣

561
1 day ago

Automatic🔥🔥🔥

841
1 day ago

Zbritje🔥15€ Ore + varese dore Porosit tek mesazhet📩

681
1 day ago

ua merrka me miza

1893
1 day ago

💣 Ore + 2 varese⚡20€🔥🔥🔥 🔘 Kualitet i larte, nuk humb ngjyren 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€

821
1 day ago

•Orë për Femra •Qmimi: 20€ •Kosovë transporti Gratis •Shqipëri transporti 3€

411
1 day ago

💣💣💣

611
1 day ago

•Orë për Femra •Qmimi: 20€ •Kosovë transporti Gratis •Shqipëri 3€

452
1 day ago

💎💎💎

871
1 day ago

•Orë për Femra •Qmimi: 20€ •Varsja e dorës Gratis •Kosovë transporti Gratis •Shqipëri transporti 3€

261