sibu

200,797 Photos and Videos

59 minutes ago

Trowback kembali gambar client | Y u s r i & F a r a h Official photog: HMphotographer http:www.wasap.my/+60198227153/ 📞📞 http:pakejweddinghm.wasap.my/ Any Inquiry:📞📞📞+0135674680 Call/what app utk booking tq akadnikah malaywedding malayweddingguide sanding persandingan canonuser borneoweddingphotographer melayuwedding canon weddingphotographer kuching sarawak malaysia photographer malayweddingguide bride love cute photooftheday girl beautiful . serian sriaman sibu bintulu miri limbang kuchingsarawak borneowedding weddingdress malayDiari

111
1 hour ago

• WAN500HUSBAND 只能豐胸?那你就錯了 ❌ 它可以幫助我們女性 - ✅改善副乳问题 - ✅调整胸部大小不一 - ✅改善月经疼痛 - ✅丰胸 - ✅粉嫩乳晕- ✅預防子宫颈癌 - ✅调理荷尔蒙 - ✅改善私密处异味问题- WAN500HUSBAND 絕對是女人的需要‼️ 想了解更多详情欢迎私聊我😏 wan500husband wan500pour 大胸 缩阴 预防癌症 预防乳癌 预防子宫颈癌 改善经痛 改善白带 改善副乳 粉嫩乳暈 wan500husband wan500pour kualalumpur kuching sibu brunei penang johor

31
1 hour ago

• WAN500HUSBAND 胸大的妹纸 不管穿什么 都能穿出不一样的感觉!😍 真的 你能想象一件性感的内衣/衣服给平胸妹纸穿在身上是什么感觉吗? 你身边就没有胸部比你大的朋友吗? 难道你就不羡慕吗?别说你不羡慕、没人会相信😏 没有女生喜欢自己平胸! 告诉你 男人都是视觉动物❗️通常男生看女生第一眼 是看颜值 第二眼胸部 😈 没有男生不喜欢胸大的女生!你自己好好考虑吧✨ wan500husband wan500pour 大胸 缩阴 预防癌症 预防乳癌 预防子宫颈癌 改善经痛 改善白带 改善副乳 粉嫩乳暈 wan500husband wan500pour kualalumpur kuching sibu brunei penang johor

41
1 hour ago

• WAN500HUSBAND 我想问你: 男人👨 为了你戒酒了吗?戒烟了吗?戒色了吗? 如果没有! 那女人👩 你凭什么为了他 戒掉了自己的美?😏 男人忍得住不抽烟不喝酒 但忍不住“色”‼️ 你不好好保养你的“美” 难道等他找到比你好看比你美的你才后悔?😏 wan500husband wan500pour 大胸 缩阴 预防癌症 预防乳癌 预防子宫颈癌 改善经痛 改善白带 改善副乳 粉嫩乳暈 wan500husband wan500pour kualalumpur kuching sibu brunei penang johor

60
2 hours ago

. 🌸 Hard Wax Bean Pricelist ❣: 50g RM10 ❣: 100g RM15 ❣: 300g RM35 ❣: 500g RM55 ❣: 1kg RM85 / RM95 Shimmer wax NEW 🎈 ( Preorder ) ✨ 100g RM18 ✨ 300g RM39 ✨ 500g RM59 ✨ 1kg RM99 . Postage day every Mon, Wed and Sun 📦 hardwaxmurah waxingmurah hardwaxmalaysia waxingmalaysiamurah waxingmalaysia waxbean sarawakian sarawakians waxwarmer sabahan waxheater sumandak cabutbulu waxbeans kuching kuchingsarawak kuchingonlineshop kotakinabalu labuanonlineshop miri lahaddatu kksabah sibu sarawakonlineshop sabahonlineshop waxingbuluketiak honeywaxing honeywax sugarwaxmurah sugarwaxtermurah

11
2 hours ago

Sayang siapa sayang, sayang? Anda sayang 💓apa/siapa ? 1) Kereta 2) Motor 3) Diri sendiri 4) Isteriist34 😆 5) Anak 6) Keluarga Item 1& 2, mesti ada perlindungan ☂️/Insurance kan 😜 jika musibah terjadi. Tapi 😯 item 3-6, ada ke✔️ cukup ke jika musibah terjadi. Jom sy perkenalkan kpd anda MediSavers VIP Ehsan. Program nya sangat baik coz 3in1 ie 1) Pencegahan 2) Penghospitalan/perlindungan🛏⚰️☔️ 3) Boleh Jana Pendapatan Pasif💰💵 Pencerahan lanjut/Pertanyaan sila klik 👇 👉http:medisaversagent.wasap.my 👉http:medisaversagent.wasap.my 👉http:medisaversagent.wasap.my projekR1M medisavers medicalcard medisaversehsan medisaversadvisor maverickroadtaxrunner miriroadtaxrunner hnagent miri sibu bintulu limbang lawas sarawak

40
2 hours ago

Anyone who has blackhead/whitehead + aging problem + rough skin, you need this our biugas face scrub ❤️ - Bougas Face Scrub is available now - *Bougas Face Scrub* 🌱 BFS ni untuk buang sel-sel kulit mati yang ada dekat muka kita. Bila kita scrub muka kita, kulit muka kita akan jadi cerah dan nampak segar. Tekstur pun lembut sangat-sangat untuk bersihkan kita punya kulit dengan baik tanpa melukakan kulit kita serum serumviral serumwaterbased bougas bougasserum serumbougas ernibougas agentbougasbeauty bougasbeauty bougasbeautyserum runnerkosmetik maluapabossku bougasbeautymalaysia skincareroutine healthylifestyle braderkosmetik misiflawlesssebelumraya Kuching Sarawak Teamfarhanzaman bougasbeautykch bougasbeautykuching bougasbeautysarawak bintulu miri limbang sibu ootd sarawakian

60
3 hours ago

Hooray! We are ready to sprinkle the TOWN!✨✨🎈 •Together We Create Happiness• togetherwesprinklehappiness • • • Drop us a message 🇲🇾🇦🇺🇮🇩🇧🇳🇵🇭🇺🇸🇭🇰🇸🇬🇨🇦🇦🇪 🇲🇾Sibu +011 1203 8708 • • luxeloonsglobal luxeloons balloonssibu sibuballoondesign sibu sibueventplanner sibusarawak sibutown birthdayballoons babyshowerballoons graduationballoons partyballoons customizedballoon balloonsurprise corporateballoons balloonsflowers weddingballoons balloongarland surprisebox

10
3 hours ago

Hooray! We are ready to sprinkle the TOWN!✨✨🎈 •Together We Create Happiness• togetherwesprinklehappiness • • • Drop us a message 🇲🇾🇦🇺🇮🇩🇧🇳🇵🇭🇺🇸🇭🇰🇸🇬🇨🇦🇦🇪 🇲🇾Sibu +011 1203 8708 • • luxeloonsglobal luxeloons balloonssibu sibuballoondesign sibu sibueventplanner sibusarawak sibutown birthdayballoons babyshowerballoons graduationballoons partyballoons customizedballoon balloonsurprise corporateballoons balloonsflowers weddingballoons balloongarland surprisebox

20
3 hours ago

Hooray! We are ready to sprinkle the TOWN!✨✨🎈 •Together We Create Happiness• togetherwesprinklehappiness • • • Drop us a message 🇲🇾🇦🇺🇮🇩🇧🇳🇵🇭🇺🇸🇭🇰🇸🇬🇨🇦🇦🇪 🇲🇾Sibu +011 1203 8708 • • luxeloonsglobal luxeloons balloonssibu sibuballoondesign sibu sibueventplanner sibusarawak sibutown birthdayballoons babyshowerballoons graduationballoons partyballoons customizedballoon balloonsurprise corporateballoons balloonsflowers weddingballoons balloongarland surprisebox

20
3 hours ago

Hooray! We are ready to sprinkle the TOWN!✨✨🎈 •Together We Create Happiness• togetherwesprinklehappiness • • • Drop us a message 🇲🇾🇦🇺🇮🇩🇧🇳🇵🇭🇺🇸🇭🇰🇸🇬🇨🇦🇦🇪 🇲🇾Sibu +011 1203 8708 • • luxeloonsglobal luxeloons balloonssibu sibuballoondesign sibu sibueventplanner sibusarawak sibutown birthdayballoons babyshowerballoons graduationballoons partyballoons customizedballoon balloonsurprise corporateballoons balloonsflowers weddingballoons balloongarland surprisebox

10
3 hours ago

Hooray! We are ready to sprinkle the TOWN!✨✨🎈 •Together We Create Happiness• togetherwesprinklehappiness • • • Drop us a message 🇲🇾🇦🇺🇮🇩🇧🇳🇵🇭🇺🇸🇭🇰🇸🇬🇨🇦🇦🇪 🇲🇾Sibu +011 1203 8708 • • luxeloonsglobal luxeloons balloonssibu sibuballoondesign sibu sibueventplanner sibusarawak sibutown birthdayballoons babyshowerballoons graduationballoons partyballoons customizedballoon balloonsurprise corporateballoons balloonsflowers weddingballoons balloongarland surprisebox

00
3 hours ago

Hooray! We are ready to sprinkle the TOWN!✨✨🎈 •Together We Create Happiness• togetherwesprinklehappiness • • • Drop us a message 🇲🇾🇦🇺🇮🇩🇧🇳🇵🇭🇺🇸🇭🇰🇸🇬🇨🇦🇦🇪 🇲🇾Sibu +011 1203 8708 • • luxeloonsglobal luxeloons balloonssibu sibuballoondesign sibu sibueventplanner sibusarawak sibutown birthdayballoons babyshowerballoons graduationballoons partyballoons customizedballoon balloonsurprise corporateballoons balloonsflowers weddingballoons balloongarland surprisebox

30
5 hours ago

Done private tour kundasang daytrip (18/3/2019) (seramai 7pax) TRIP ABG ILHAM & FAMILY Guest from brunei darussalam🇧🇳🇧🇳🇧🇳 Thank you for choosing our service Kundasangtrip Bajet Transport Sabah ⬇️(PAKEJ KUNDASNG DAYTRIP)⬇️ *TEMPAT YANG DILAWATI* 🏔Pekan nabalu see view 🍓🍓strawberry farm 🐄 Dairy Daily Farm 📸kundasang war memorial 🐇ranau rabbit farm 🏊‍♀️ Poring Hot Spring 🐡 Fish Massage at Kg marakau 🍎🍈🥑 Pasar sayur Kundasang 🏠 Rumah Terbalik 📸 Jabatan Gantung Tamparuli (2PAX RM200 SEORANG) (3PAX RM140 SEORANG) (4PAX RM100 SEORANG) (5PAX RM90 SEORANG) (6PAX RM75 SEORANG) (7PAX RM65 SEORANG) (8PAX RM57 SEORANG) (9PAX RM50 SEORANG) (10-12 PAX RM45 SEORANG) (✔PAKEJ TERMASUK✔) 🚌Transportation service 👦Guide with driver ⛽Petrol selama lawatan 🕗7am hingga 5pm arrive kk town 6.30pm (❌PAKEJ TIDAK TERMASUK❌) 🏷 TIKET LAWATAN KE SEMUA TEMPAT 🥗BREAKFST,LUNCH & DINNER 🛫TICKET FLIGHT.🏷 Inginkan percutian yang bajet,ekonomi murah & berpatutan Mengapa harus bayar lebih sedangkan ada yg bajet & ekonomi,Transport yg sama harga yg berbeza STILL AVALABLE⚠️⚠️⚠️ STILL AVALABLE⚠️⚠️⚠️ 🚕Transport bajet 2-4seat 🚐Mpv bajet. 5-6seat 🚙Mini Van bajet 7-12seat 🚌Bas bajet kapasiti 30-40seat http:www.wasap.my/+60149550124/kundasangtrip_bajet_travel_sabah http:www.wasap.my/+60143718198/kundasangtrip_bajet_travel_sabah desadailyfarmkundasang kundasangtrip kundasngtripbajet pakejcuticutisabahsabah pakejpercutiansabah pakejpercutianbajet bintulu sarawakian sibu singapore lawas bruneidarusalam bruneidarusalam pakejtravelmurahmalaysia traveller travelblogger vanseluruhsabah vancatar vansewakundasang vansewaseuruhsabah bascatarkotakinabalusabah bassewakundasang kundasangtripbajet kundasangtown kundasanghomestaybajet

100
6 hours ago

Have your nails painted is always a good form of relaxation and pampering. However, constantly applying polish on your nails can harm them in the long run. You might even experience breakage, dryness, and discoloration. Right? 🤷‍♀️ this has happened to me too and it’s not cool! 👎🏻 - KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM - 🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan 🌷 Waterbased 🌷 Merawat Kulit Kusam 🌷 Kulit lebih Halus & Licin 🌷 Mengawal lebihan minyak di muka 🌷 Mengecilkan pori-pori muka 🌷 Memudarkan parut 🌷 Anti-Penuaan 🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam 🌷 Membaiki sel kulit yang rosak 🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit 🌷Melembapkan kulit 🌷Memudarkan jeragat - 🌿 Lulus KKM 🌿 Mendapat pengiktirafan SWISS QUALITY PRODUCT 🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP 🌿 Mesra Wudhuk 🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa 🌿 Clinically Proven & Tested 🌿 Halal

82
6 hours ago

Bapak saya umur 70an. Alhamdulillah Bapak digerak hati untuk mencuba guna pomade Magicblue. Baru sekali guna. Doakan ya moga-moga bapak mendapat manfaat daripada pomade yang berasaskan Bunga Tanjung dan Madu Lebah. Aamiin. 🧕 MagicSeller Magicblue AgentWanted sibu sarawak pomade

136
6 hours ago

. The Abr Borneo Miniphotohunting 2019 Host : The ABR Dx13 Central Region ( Majestic Of Borneo ) Theme: Rumble Militia Photographer/Retouch : MR.SyawalAzmi EO : Duan Wade & Mohd Luizman MUA : Emma Faraniza II Talent : Nurul Athirah Lokasi : Sarikei theabrborneo2019 Sarikei sibu bintangor All Right Reserved Permission Granted To Produce Copying Hiring Lending Is Prohibited

220
6 hours ago

LOSS 10KG 🌟🌟🌟🌟🌟 Minum Jus deina 1 botol Habis sebotol loss 10kg tau . Congrats sis 💪🏻😊 Sis dah buktikan Jus deina mmg mujarab. 10kg tu banyak tau, body sis pon dah kurus dan slim . Syukur Allah😊🤲🏻🤲🏻 . Awak nak kurus macam ni? Komen dm kat bawah 👇🏻 Nanti kak siti akan reply satu satu😍 . deina deinajus sayajual deinahq deinaslimaxjuice jusdeina jusviral bazarpaknil selangor kelantan perak kedah johor shahalam ipoh terengganu seremban melaka johor sabah sarawak sibu pahang kuantan perlis

113
6 hours ago

Bila sebut pasal Sydney, perkara pertama yang ada dalam fikiran mestilah Sydney Opera House, betul tak? Memang tak sah kalau tak pergi sana! Jadi, jom dapatkan pakej ke Sydney sekarang! == 4D3N SYDNEY == 💵 AUD 615 PER PAX www.wasap.my/60127651942 www.wasap.my/60127651942 www.wasap.my/60127651942 jomtravel kakitravel schoolholiday pakejmurah erwintravel larkin erwintamara pakejpercutianbadget pelancongan thailand indonesia korea pakej pulaulangkawi percutianmurah honeymoon bali europe london paris pangkor jogjakarta perhentian jakarta sibu island sabah kotakinabalu sapiisland batam

191
6 hours ago

SUNSCREEN is THE VIP (Very Important Product) in skincare, we kid you not! • Protecting your skin from harmful UV rays is vital and if possible, always choose the ones labeled broad spectrum which means it protects your skin from both UV rays! UVB rays (the one that causes sunburn when you’re out in the sun too long) and UVA (the silent ray which is detrimental for your skin even when you are indoors in the confines of your home, office or car) coz as soon as your skin sees the sun, it is already exposed to the harmful UV rays even on cloudy days • Minimum rating recommended by most dermatologists and medical boards worldwide is SPF 30 or greater. cuuraofficial’s “Invinsible Protector” has SPF 50+++ with broad spectrum and protects you from UVB and UVA rays . Even if your skin has dark spots and wrinkles from those unprotected years from sun damage, it is never too late to start now. Your skin will thank you in the long run. YOU will thank yourself for taking that step. Trust me coz spfismyfilter ❤ . cuurashares cuuracares cuurawomen cuuraofficialsarawak beauty organic kuching sarawak miri sibu bintulu kotasamarahan brunei

41
6 hours ago

DONE private tour 3hari 2malam (17-19/3/2019)(seramai 6pax) 6 sekawan meninggalkan kesan sampingan di Bumi borneo,Allhamdullilah cuaca mengizinkan kami melihat akinablu dgn lebih jelas Terima kasih MIMI & FRIEND FROM SELANGOR & PAHANG,memilih service kami Kundasangtrip Bajet Transport Sabah,moga percutian kalian menjadi kenangan MANIS DI SABAH,maaf pasal sinalau bakas jgn ambil jantung ya 😂😂😂, insyaAllah ada rezeki kita bertemu lagi, Thanks for support *ITINERARY 3HARI 2MALAM* *Day 1* 🛫pick up airport 🥘lunch 📸taman teluk likas view 📽jambatan gantung tamparuli 🏠rumah terbalik 🏔pekan nabalu hand craf market 🍇🍈🍉kundasang market 🥘makan malam at restaurans 🏘cek in homestay kundasang *Day 2* 🏷chek out 🍳sarapan pagi at gerai kg mesilou 🐄desa cattle farm 🖼kundasang war memorial 🏊‍♀️poring hotspring 🐟fish massage spa 🐰ranau rabbit farm 🛌balik homestay & rehat 🏘water village see view 🌅 pantai tanjung aru beach 🍝makan malam seafood jam 8pm 🌃pasar malam kg air 🏢balik homestay or setaraf *Day 3* 🏷chek out 🍽sarapan pagi 🏚️Muzium sabah 🎊pasar filipino market 💸Jamillah mutiara 🌁signal hill tower 🕌Masjid terapung 🗼Yayasan saba inginkan percutian yg bajet SEPERTI MEREKA?? 🚕Transport bajet 2-4seat 🚐Mpv bajet 5-6seat 🚙Mini Van bajet 7-12seat 🚌Bas bajet kapasiti 30-40seat Mengapa harus bayar lebih sedangkan ada yg bajet & ekonomi,Transport yg sama harga yg berbeza http:www.wasap.my/+60149550124/kundasangtrip_bajet_travel_sabah http:www.wasap.my/+60143718198. /kundasangtrip_bajet_travel_sabah pakejpercutiansabah pakejmurah pakejpercutianbajet kundasangsabah pakejpercutiansabahmurah pakejmurahkundasang pakejbajetsabah pakejmurah4hari3malamkundasang pakejmurah3hari2malamkundasang pakejmurah2hari1malamkundasang pakejmurah5hari4malamkundasn percutianbudget percutianmurahsabah percutianbackpackers percutianmurahsabah sibu sarawakia sarawakian bintulu lawas kuchingsarawak vanseluruhsabah vanseluruhsabah vansewakundasang sabahvacation borneovacation kundasangtripbajet tripbajetmurah selangor pahang

230
7 hours ago

ALIYAH 📱Wsapp team 019 510 4008 👭 naelofarhijabkuching X tulip.edora P/s berminat utk menjadi vendor di butik kami pd sewa yg rendah dan benefit yg banyak? Lot masih di buka pd harga serendah RM30 hingga RM100 sahaja kamekjual samarahan petrajaya nhauthorizedstokist naelofarhijabkuching nhlovers kuchingsarawak sarawak metrocitymatang metrocity metrocitykuching vendorskuching vendorsarawak vendorwantedsarawak bintulu miri sibu vendorswanted raya2019 bajuraya2019 innertudung tudungmurah neelofa matangkuching kuchingvendorboutique codkuching

71
7 hours ago

Hand brew coffee 手冲咖啡 available at Sibu branch . ☕️❤️ 【Our Cafe Branches 】 Sibu : Corner No 1, Tun Abang Haji Openg 1 Fb / thecoffeecode Insta thecoffeecodesibu Bintulu : Corner No25, Town Square , Tun Ahmad Zaidi Fb / thecoffeecodebtu Insta thecoffeecodebtu . Kuching : Corner Lot19, Block B2, Saradise, BDC Fb / thecoffeecodekch Insta thecoffeecodekch lifestyle igcoffee malaysianscafe malaysiancafes modernbarista coffeepeople cafe coffee coffeeart bless onemalaysia igcafe cafehunting coffeelife latte lovelatte sarawak baristalife baristadaily coffeetime latteart bintulu kuching sibu matcha bread Malay

663
7 hours ago

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua 😊 Macam mana hari anda harini? Semua mesti tertanya-tanya apa bahan yang digunakan untuk SAMBAL BUDU GORENG VIRAL ni kan? Bahan-bahannya semua yg asli tau. Antaranya: 1) Ikan segar 2) Bawang Merah 3) Cili 4) Budu So apa tunggu lagi gaiss? Sambal yg sedap ni mesti cuba tau. Rugi tak cuba 😋 sambalgorengbudu sambalviralgombak remoka resepihomemade sambalviral sambalidamanhati sekalicubapastinaklagi madeinmalaysia puasataklamalagi sibu sibufood makan foodchannel belumcubabelumtahu sayajual soca4400

20
7 hours ago

😍 . 📱Wsapp team 019 510 4008 👭 naelofarhijabkuching X tulip.edora P/s berminat utk menjadi vendor di butik kami pd sewa yg rendah dan benefit yg banyak? Lot masih di buka pd harga serendah RM30 hingga RM100 sahaja kamekjual samarahan petrajaya nhauthorizedstokist naelofarhijabkuching nhlovers kuchingsarawak sarawak metrocitymatang metrocity metrocitykuching vendorskuching vendorsarawak vendorwantedsarawak bintulu miri sibu vendorswanted raya2019 bajuraya2019 innertudung tudungmurah neelofa matangkuching kuchingvendorboutique codkuching