sibu

205,349 Photos and Videos

3 hours ago

Hello org kuching! donutilicious Delicious Bombolini aka Donut is in Kuching! Donutilicious ambik order EVERYDAY 4PCS only RM10. Delivery time sidaknya every Tuesday,Thursday and weekends! COD only RM2 😃 . Mun mok order DM jk ig donutilicious_

70816
4 hours ago

To all the moms and dads out there, we at B&W Mattress Boutique would like to wish all of you a Happy Parent's Day! ❤️ To celebrate this auspicious day, we will be having a Parent's Day Special Promo! 😍 1x AROMA Lavender Topper (Q/K) OR 100% natural Latex Pillow (either one) * With every purchase of RM5000 and above Sweet Dream products in a single receipt. While stocks last! * Promotion(s) applicable only at B&W Mattress Boutique * Terms and conditions apply B&W Mattress Boutique 📍 Sena Road ( Ground Floor , Next to Elaine Tang Bridal Shop, opposite to Wikitea ) 📲013 315 6655 sleepwell bettersleepbetterlife weconcernofyoursleep health sibu sarawak mattress

10
4 hours ago

Tahniah‼️ Member banyak cuci dari 918kiss game hari ini ! 🎲EKWIN88🎲 ‼️100% Trusted Company‼️ 💯Cuci Janji Bayar💯 🎰Mari Join Kita Sekarang🎰 Watsapp : https:wasap.my/60107874682 Wechat : ekwin168 Facebook : https:facebook.com/Ekwin5799 Telegram : https:t.me/ekwin88 Instagram : Entertainment Kingdom sarawak sabah malaysia 918kiss 918kissslot 918kissmalaysia 918kissjackpot 918kisscasinomalaysia trustedonlinecasino trustedcompany onlinecasino onlinecasinos casinoonline onlinecasinomalaysia onlinecasinogames casinoonlinemalaysia kualalumpur kualakangsar kualaterengganu kualaselangor kuching miri bintulu sibu

51
4 hours ago

Hi Assalamualaikum🥰 The sale is ON Kurung Kurti now RM49.00 BUY 2 FREE 1 Stock adalah terhad Cepat-cepat order sebelum habis 🥰 Cara-Cara Order 👇🏼👇🏼 ❤️ Pilih Design ❤️ PM FB Karabelle IG Karabelle Term & Condition 🌸 No return/exchange/refund 🌸 No booking 🌸 No joy/fussy buyer 🌸 Serious buyer only 🌸 COD certain area around MIRI 🌸 All items exclude postage sayajualmurah bazaarpaknil raya2019 sale2019 miri bintulu kuching sibu limbang lawas mukah sarikei sriaman miricommunity

30
4 hours ago

Strawberry Soufflé Pancake 🥞🍓 。 。 【Our Cafe Branches 】 Sibu : Corner No 1, Tun Abang Haji Openg 1 Fb / thecoffeecode Insta thecoffeecodesibu Bintulu : Corner No25, Town Square , Tun Ahmad Zaidi Fb / thecoffeecodebtu Insta thecoffeecodebtu . Kuching : Corner Lot19, Block B2, Saradise, BDC Fb / thecoffeecodekch Insta thecoffeecodekch lifestyle igcoffee malaysianscafe malaysiancafes modernbarista coffeepeople cafe coffee coffeeart bless igcafe cafehunting coffeelife latte lovelatte strawberry baristadaily coffeetime latteart bintulu kuching sibu matcha waffles blogger pretty

411
5 hours ago

傳統老店 不過後來搬到了這裡新地址 在民眾會堂的定定來茶室 傳說中的梅松乾盤 聽說他們家小孩也叫梅松 地道早餐乾盤面 古早味豬油乾撈 濃郁香醇的面香味 還有自製肉丸湯 雲吞也挺不錯的 還有香甜新鮮的椰子水 才三塊唷 🔻在民眾會堂那一排第三間茶室 🔻後面的糟菜粉乾也不錯喔可惜今天去時沒開所以沒吃到 定定來茶室 goodmorning breakfasttime sibu sarawak malaysia 🇲🇾 asia localfood foodstagram foodgasm foodblogger foodig yummy sibustyle localstyle localbreakfast kampua 地道美食 喵喵尋美食

60
7 hours ago

SweetDream’s Together Series as it gives you extra comfort and maximize your body pressure relieves! ✅ High quality soft and strong stretch knitted fabric with trendy zebra pattern ✅ 3 inches high density comfort layer ✅ Foambox give your mattress long life support Discover the Together Mattress Drop us a message or visit us at B&W Mattress Boutique to give it a try! b&wmattressboutique sweetdream together mattress sibu sarawak sleepwell bettersleepbetterlife weconcernofyoursleep

41
7 hours ago

Hi Guys Yang suka gambar dan mau kuliah di Malaysia mana suaranya???? Jurusan mantap untuk kamu 😎😎 . Bachelor of Science (Hons) in Architecture di UCTS Malaysia jawaban yang PAS buat kamu. Selain kalian akan belajar mengenai design arsitektur, kalian juga akan belajar mengenai konteks sejarah dan budaya serta teknologi dan lingkungan hidup yang tentu saja akan membantu kalian untuk membuat suatu design yang kalian ataupun client inginkan. Biaya perkuliahan yang sangat terjangkau dan fasilitas kampus yang luar biasa bisa kamu gunakan, serta gelar yang kamu dapatkan itu ga main2 lhoBachelor of Science (Honours). Untuk mengingatkan aja sih,, biaya di atas itu ☝☝☝ dalam mata uang ringgit malaysia lho Siapa yang ga mau sih Tertarik kaaaannnn Jadi, yuk buruan hubungi e-COLINK untuk informasi lebih lanjut yabisa DM atau datang langsung ke kantor kita😍😍 ecolink education promo pontianak edufair2019 counselor pontinesia specialoffer promokhusus like4like university pendidikan sekolah indonesia overseasstudy belajardiluarnegeri studyinmalaysia agenpendidikan expopendidikan malaysia sarawak sibu bachelorofscience architecture architect arsitek arsitektur ucts

62
7 hours ago

Hi Guys Yang suka gambar dan mau kuliah di Malaysia mana suaranya???? Jurusan mantap untuk kamu 😎😎 . Bachelor of Science (Hons) in Architecture di UCTS Malaysia jawaban yang PAS buat kamu. Selain kalian akan belajar mengenai design arsitektur, kalian juga akan belajar mengenai konteks sejarah dan budaya serta teknologi dan lingkungan hidup yang tentu saja akan membantu kalian untuk membuat suatu design yang kalian ataupun client inginkan. Biaya perkuliahan yang sangat terjangkau dan fasilitas kampus yang luar biasa bisa kamu gunakan, serta gelar yang kamu dapatkan itu ga main2 lhoBachelor of Science (Honours). Untuk mengingatkan aja sih,, biaya di atas itu ☝☝☝ dalam mata uang ringgit malaysia lho Siapa yang ga mau sih Tertarik kaaaannnn Jadi, yuk buruan hubungi e-COLINK untuk informasi lebih lanjut yabisa DM atau datang langsung ke kantor kita😍😍 ecolink education promo pontianak edufair2019 counselor pontinesia specialoffer promokhusus like4like university pendidikan sekolah indonesia overseasstudy belajardiluarnegeri studyinmalaysia agenpendidikan expopendidikan malaysia sarawak sibu bachelorofscience architecture architect arsitek arsitektur ucts

40
7 hours ago

Hi Guys Yang suka gambar dan mau kuliah di Malaysia mana suaranya???? Jurusan mantap untuk kamu 😎😎 . Bachelor of Science (Hons) in Architecture di UCTS Malaysia jawaban yang PAS buat kamu. Selain kalian akan belajar mengenai design arsitektur, kalian juga akan belajar mengenai konteks sejarah dan budaya serta teknologi dan lingkungan hidup yang tentu saja akan membantu kalian untuk membuat suatu design yang kalian ataupun client inginkan. Biaya perkuliahan yang sangat terjangkau dan fasilitas kampus yang luar biasa bisa kamu gunakan, serta gelar yang kamu dapatkan itu ga main2 lhoBachelor of Science (Honours). Untuk mengingatkan aja sih,, biaya di atas itu ☝☝☝ dalam mata uang ringgit malaysia lho Siapa yang ga mau sih Tertarik kaaaannnn Jadi, yuk buruan hubungi e-COLINK untuk informasi lebih lanjut yabisa DM atau datang langsung ke kantor kita😍😍 ecolink education promo pontianak edufair2019 counselor pontinesia specialoffer promokhusus like4like university pendidikan sekolah indonesia overseasstudy belajardiluarnegeri studyinmalaysia agenpendidikan expopendidikan malaysia sarawak sibu bachelorofscience architecture architect arsitek arsitektur ucts

60
7 hours ago

🐱🐶 PVC Stick Teaser (Rainbow) ~ 👉🏼 Plush strip design 👉🏼 Tease your pet with swirling the plush strip & watch your cat go crazy! 👉🏼 nk guna practice "ribbon-gymnastic" pun boleh 😝 ~ 🌀 Details: 👉🏼 material: plush + pvc 👉🏼 stick length: 37cm 👉🏼 plush length: 115cm ~ 💰 Rm6 📦 Rm8 Peninsular (semenanjung), Rm10 Sabah Sarawak petsupplies petshopmurah petbackpack pettravel petmalaysia petstuff hamsterwheel dogcostume kucingkampung sibu bukitbintang lumut seberangjaya kotatinggi biteallteam amancentral anjing pencintakucing ajimaura

451
8 hours ago

Thank you Mommy for sharing this picture with us! Koopers Co-Rider still available in few units! Now on promotion only RM399 (np RM599) ❤️ Walk-In : No. 545, Parkcity Commerce Square Phase 7, Jalan Kambar Bubin, 97000 Bintulu Sarawak. Landmark : Beside Dream World Inn, Behind Amway Parkcity Operating Hours : Monday - Saturday : 10am - 7pm Sunday & Public Holiday : 10am - 4.30pm FREE BUS DELIVERY for purchase above RM150 within Sarawak! T&C Apply DELIVERY TO BRUNEI 🇧🇳 AVAILABLE EVERY WEEK! PM us for more details! ⤵️⤵️⤵️ FACEBOOK : Baby Jay Boutique WHATSAPP : 📱 http:babyjayboutique.wasap.my/ 📱 +6010-2221409 (Wanie) 📱 +6019-2116800 (Jess) WEBSITE : www.babyjayboutique.com TELEGRAM CHANNEL : https:t.me/babyjayboutique babyshop kedaibabymurah kedaibarangbabymurah bintulu kuching sibu sarikei mukah miri brunei sarawakonlineshop sarawaktrustedseller sarawakbabyshop miricod bruneionlineshop brunei_ig bruneionlineshopping miribabyshop bintulubabyshop koopersmalaysia koopers

50
8 hours ago

Thank you Daddy for shopping with Baby Jay Boutique! We’re so happy when customers received the item in good conditions! 🙈 Walk-In : No. 545, Parkcity Commerce Square Phase 7, Jalan Kambar Bubin, 97000 Bintulu Sarawak. Landmark : Beside Dream World Inn, Behind Amway Parkcity Operating Hours : Monday - Saturday : 10am - 7pm Sunday & Public Holiday : 10am - 4.30pm FREE BUS DELIVERY for purchase above RM150 within Sarawak! T&C Apply DELIVERY TO BRUNEI 🇧🇳 AVAILABLE EVERY WEEK! PM us for more details! ⤵️⤵️⤵️ FACEBOOK : Baby Jay Boutique WHATSAPP : 📱 http:babyjayboutique.wasap.my/ 📱 +6010-2221409 (Wanie) 📱 +6019-2116800 (Jess) WEBSITE : www.babyjayboutique.com TELEGRAM CHANNEL : https:t.me/babyjayboutique babyshop kedaibabymurah kedaibarangbabymurah bintulu kuching sibu sarikei mukah miri brunei sarawakonlineshop sarawaktrustedseller sarawakbabyshop miricod bruneionlineshop brunei_ig bruneionlineshopping miribabyshop bintulubabyshop joiemalaysia joiepact

60
8 hours ago

Thank you Mommy for sharing this picture with us! Koopers Co-Rider still available in few units! Now on promotion only RM399 (np RM599) ❤️ Walk-In : No. 545, Parkcity Commerce Square Phase 7, Jalan Kambar Bubin, 97000 Bintulu Sarawak. Landmark : Beside Dream World Inn, Behind Amway Parkcity Operating Hours : Monday - Saturday : 10am - 7pm Sunday & Public Holiday : 10am - 4.30pm FREE BUS DELIVERY for purchase above RM150 within Sarawak! T&C Apply DELIVERY TO BRUNEI 🇧🇳 AVAILABLE EVERY WEEK! PM us for more details! ⤵️⤵️⤵️ FACEBOOK : Baby Jay Boutique WHATSAPP : 📱 http:babyjayboutique.wasap.my/ 📱 +6010-2221409 (Wanie) 📱 +6019-2116800 (Jess) WEBSITE : www.babyjayboutique.com TELEGRAM CHANNEL : https:t.me/babyjayboutique babyshop kedaibabymurah kedaibarangbabymurah bintulu kuching sibu sarikei mukah miri brunei sarawakonlineshop sarawaktrustedseller sarawakbabyshop miricod bruneionlineshop brunei_ig bruneionlineshopping miribabyshop bintulubabyshop koopersmalaysia koopers

70
9 hours ago

HI, KITA ADA PROMO TAU SEMPENA BULAN RAMADHAN NI 😍‼️ . PROMO RAMADHAN 2019 CEPAT GRAB DENGAN ERWIN TRAVEL SEBELUM PROMO HABIS! 😍😉 . 4 Days 3 Nights PEKANBARU TOUR . 💵 RM 669++ PER PAX 💵 RM 669++ PER PAX . www.wasap.my/60127100597/ www.wasap.my/60127100597/ www.wasap.my/60127100597 jomtravel kakitravel pakejmurah ewintravel larkin pakejpercutianbadget pelancongan thailand indonesia korea pakej pulaulangkawi percutianmurah honeymoon bali europe london paris pangkor jogjakarta perhentian jakarta sibu island sabah kotakinabalu sapiisland batam krabi uss

90
9 hours ago

NAK KE BALI? ADA PROMO TAU SEMPENA BULAN RAMADHAN NI 😍‼️ . PROMO RAMADHAN 2019 CEPAT GRAB DENGAN ERWIN TRAVEL SEBELUM PROMO HABIS! 😍😉 . 3DAYS 2NIGHTS BALI DOLPHIN TOUR . 💵 RM 440++ PER PAX 💵 RM 440++ PER PAX . www.wasap.my/60127100597/ www.wasap.my/60127100597/ www.wasap.my/60127100597 jomtravel kakitravel pakejmurah ewintravel larkin pakejpercutianbadget pelancongan thailand indonesia korea pakej pulaulangkawi percutianmurah honeymoon bali europe london paris pangkor jogjakarta perhentian jakarta sibu island sabah kotakinabalu sapiisland batam krabi uss

131
9 hours ago

I wasn’t sure why I had such a strong reaction moving to paperless reading, maybe because the main reason I started reading was to kick off my screen addiction, while I switch back and forth between using devices (more in the day time) and paper books reading in the evening, I came to realize digital tools are incredibly versatile and powerful, and it depends on how we utilise it to bring value to our lives. ⁣ ⁣⁣ ⁣Gotta thanks the hubs for gifting me such a perfect gift, because he really sucks at giving gifts. We’ve repeatedly jokes that the best gifts we can give each other is money, I’m sure no one will disagree with that. ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣ kindle paperlessreading books booksnerd paperless amazon reader digitalminimalism essentialism gift sibu kuching malaysia discovermalaysia sarawak sarawakian sibuwedding sibuphotographer readmore 52booksayear minimalist minimalism socialmediaaddiction addiction selfdevelopment selfhelp calnewport

303
9 hours ago

I believe you can’t appreciate real love until you’ve been burnt⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣ thechairsibu⁣ ⁣ thechairsibu⁣ ⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣ ⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣ ⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣ ⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣ ⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣ ⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣ ⁣ neverstopexploring  travellers streetshared streetphotography urbanandstreet  streetmalaysia borneo travelborneo borneoexploration oncloud9 wonderlust canonmalaysia lensculture lensculturestreet everydaymalaysia everydayasia makeportraits pursuitofportraits ikutcarakita streetgrammer streetvision sibu life_is_street  spicollective discoversarawak discovermalaysia iphonegraphy⁣ ⁣

291
10 hours ago

SEKOTAK wawapremiumrayakit SEBAGAI PENGGANTI DUIT RAYA 💋 Tiap kali beraya, mesti hulur sampul duit raya kan? Apa kata raya kali ni kita buat kelainan nak? Kita hadiahkan SEKOTAK wawamakeupkit ni utk SETIAP SEORANG MAKCIK SEDARA kita masa beraya nanti 😍 Allaaaaahhhhhh! Sis boleh cakap, mesti makcik-makcik ni happy giler 😭 Lagi-lagi bila kat bahagian ucapan tu, kita tulis lah sikit ayat-ayat manis dan ucapan minta maaf zahir & batin. Mesti makcik kita gumbira tak terkata 😍 Tak percaya? Cer buat tahun ni. Mesti sampai tahun depan dia ingat 😉

262
10 hours ago

Assalamualaikum kesayangan 😘 salam jumaat penghulu segala hari. Banyak kali kita diingatkankalau kuku panjang potonglah kuku bukannya jari.Jika ada selisih faham dengan manusia buanglah masalah tu,bukan silaturrahim.Jagalah ikatan erat persaudaraan apalagi persahabatan .Moga kekal hingga SyurgaAamiin CaBaRaN14HaRi www.wasap.my/60138277669/jointteamdreamcatchers sarawak sibu kcg miri sarikei kotasamarahan pujut senadin CaBaRaN14HaRi AWJB drirmafloral drirmaharumwangi dreamcatchersperfume scent drirmadaydreamperfume drirmaskincarecosmetic wangian

212
10 hours ago

Black Bean Gawai & Raya Special Offer! 🍹 RM6 for all Hot and Cold Drinks ⏰ 24 May - 25 May 📍 No.2, Jalan Wawasan, UNICITY, 96000, Sibu 💰 Follow us for more Food Promotion! ———————————————————————— Terms & Conditions 1. 2 Days Promotion Only 2. Terms & Conditions Apply ———————————————————————— carimakansibu sibufood sibu sarawak foodie foodporn foodgasm nomnom food eatingfortheinsta chefmode hungry foodlover yummy delicious feedfeed igfood foodstagram instayum eats foodpics foodlove eatwell foodography foodism foodaddict eating fooddiary happytummy coffee

230