slim

5,448,075 Photos and Videos

3 minutes ago

BIZZI BODDY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat. Cara Guna: 🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi . 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering . 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan PASTIKAN HANYA YANG ORIGINAL Untuk oder , whatsapp 0133698864 . sayajual jodohjodohannisa asalkandiabahagia sepahtureunionlive rembau pedas senawang slim nakkuruskanbadan nakkurus produkkurus kurusdanputih kurus fattzura fashasandha bizzibodylotion lotionkurus aslegacy asLegacybizziboddy langsing detox encikimamekspres turunkanberat kahwin eday aliffsyukriterlajaklaris shahidadherbs nakkurus naksihat kurus bizzyboddy bizzybodynegerisembilan

20
3 minutes ago

Kt tempat kerja selalu je lapar? Kriuk kriuk bunyi perut kadang sampai malu boss dengar perut bunyik sebab lapar. Tak sempat breakfast Apa kata lepasni sebelum gi kerja tu masa tengah bersiap tu gi masak air panas jap lepastu RENDAM SKINNY LEGS TEA DARY secawan. Biar suam sementara bersiap lepastu minum. Mesti peyut korang tak bunyik-bunyik daa Sebab SKINNY LEGS TEA DARY ni boleh KAWAL SELERA MAKAN kitaa . Ada juga customer iolls yg bancuh 1 bekas besar skinny tea bawak gi kerja. Boleh minum sepanjang hari. BEST 💕. Takde rasa lapar pun. Kalau makan pun takde laa banyak macam sebelum ni Tak percaya? Meh cuba DARY TEA 1 SET. Mesti korang puas hati punya laa sebab BOLEH KURUSSSSS tauuu. Meh wasap iolls. Kita sembang-sembang. 0136246991 📲📲 . kurussihat darytea daryteatox daryteatoxmurah ramping kecikkanpeha kuruscepat kuruscantik putih slim teatox detoxtea teadetox

00
4 minutes ago

Kelebihan Bizzi Body : . 📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh 📌 mengatasi masalah sembelit 📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan 📌mencantikkan Kulit 📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan 📌mengurangkan masalah obesiti 📌 Memberikan tenaga . Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar 📝Cara Makan / Pengambilan : 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi 1 botol ada 15 sachet Untuk oder , whatsapp 0133698864 . sayajual meletop sepahtureunionlive asalkandiabahagia jodohjodohannisa rembau pedas senawang slim nakkuruskanbadan nakkurus produkkurus kurusdanputih kurus fattzura fashasandha aslegacy asLegacybizziboddy langsing detox ajl turunkanberat kahwin eday aliffsyukriterlajaklaris shahidadherbs nakkurus naksihat kurus bizzyboddy bizzybodynegerisembilan

20
4 minutes ago

Minggu ni minggu gaji🤗 . So apa kata sis sis beli produk HarumNita Femine Wash yang dapat mencuci miss (V) kembali bau harum segar sepanjang hari😍😍 . Wow😳 HEBAT BUKAN😱😱 . Baik angkat sekarang sebab stok tidak banyak ni👍 . Rugi tak amek😎 . Harumnita FemineWash RM 25 SAHAJA Boleh DM / wasap 0187893601 / Atau komen nanti saya dm . anakjohor usahawanmuda aslegacy harumnita bizzibody kurus buanglemak isteritersayang slim malaysia skudai johorbahru bodylawa mantapjiwa sport keepwork product wanita lelaki instagram famous diet sado menarik

12
5 minutes ago

Auchh😮 Harumnita ni dapat mengembalikan perawan anda tau🤗 Eh, yang belum kahwin pon boleh makan jugak🤑 Gentel harumnita dapat memulihkan masalah - masalah wanita terutama wanita yang sedang baca ini😚 Rugi lah kalau tak mahu cuba sebab ramai dah berjaya😁 Wasap.my/0187893601/nakorder RM 49.90 (tidak termasok pos) Cod area JB🤗 Ehh, postage pon ade sekali ye😅 anakjohor usahawanmuda aslegacy harumnita bizzibody kurus buanglemak isteritersayang slim malaysia skudai johorbahru bodylawa mantapjiwa sport keepwork product wanita lelaki instagram famous diet sado menarik

10
6 minutes ago

Ni kalau mommy tengah berpantang nampak habis kena serbu. Bebb, sewa sehari RM13 je beb. Boleh bawak balik rumah. Pakai anak beranak sambil tengok tv drama korea. Kebaikan bersauna ni terlalu banyak. Dari hujung rambut hingga hujung kaki. Badan sihat, jantung sihat, berat turun tanpa sengaja Jom book slot sewa SUMO SAUNA dengan squads berdekatan anda Tak nak sewa. Nak beli teruih la dik Boleh! Whatsapp sy terus kat 0133698864💚 sayajual ame2019 asalkandiabahagia encikimamekspres rembau pedas senawang slim nakkuruskanbadan nakkurus produkkurus kurusdanputih kurus fattzura sewasaunanegerisembilan sewasaunarembau sewasaunaseremban sewasaunasenawang sewasaunatampin sewasaunaRM13 babyburn sumosauna sewasaunamurahgila sewasauna setberpantangmurah nonaroguymurah confinementladymalaysia bajubabymurah bajukanakkanakmurah

10
7 minutes ago

Hey hey Akak² Abang² diluar sana yang diselaputi lemak jahat tu😈 . Tak mau cuba produk bizzibody😚? . Yang dapat membantu anda kenyang satu hari dengan 1 sachet sahaja 😍 . Marilah cuba kerana sudah ramai berjaya dengan produk ini. Dato Aliff nampak kurus sebab amalkan bizzibody ni tau haaa 😜 . Mari dapatkan, stok tak banyak ni 🙏 . BIZZIBODY RM 79.90 . Boleh DM / Wasap 0187893601 / Ataupon komen nanti saya DM😁 . anakjohor usahawanmuda aslegacy harumnita bizzibody kurus buanglemak isteritersayang slim malaysia skudai johorbahru bodylawa mantapjiwa sport keepwork product wanita lelaki instagram famous diet sado menarik

00
8 minutes ago

Korban lagi Karna ulah fucosan Yakin masih mau diet ribet?? Pakai 1 produk aja fucosan udah PASS 😎

11
10 minutes ago

BAKAR LEMAK DEGIL 3x LEBIH PANTAS Dah ready nak bakar lemak dan kurangkan 2-4 kg dalam masa 7 hari? . Dah ready nak tukar baju baru sebab baju sekarang akan longgar dlm masa 7 hari? . Kalau dah ready mari cepat grab PELUANG ini BUY NOW sementara kita ade PROMO ni 😉 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 0139659331 📲 0139659331 📲 0139659331

23
12 minutes ago

Dogs or cats? My skirt is so short

44
15 minutes ago

✅Pilates รัชดา18 Pilates แบบ Private ฝึกสอนแบบ1:1 โปรแกรมเฉพาะบุคล สนใจ ‭‭สอบถามเพิ่มเติม 📲 096-914-5659 Line : https:line.me/ti/p/x3YEyh5t7R 🆔 ppjshapeup pilates studiopilates pilatescadillac pilatesreformer ilovepilates pilateslover healthy healthygirl shape shapeup ppjshapeup womenstyle bkk bangkok thailand Stretch Strong Slim ออกกำลังกายส่วนตัว ออฟฟิสซินโดรม ิลาทิส ขอบพระคุณคลิปจากพี่ชิชานะคะ🙏🏻🧡

41
19 minutes ago

PSA 👀👀😂😂

94
22 minutes ago

61
26 minutes ago

Segitunya kah?? Saya ikut prihatin Kalau ada progran diet yg jadwal makannya sampe 5 kali sehari, wajib sarapan, wajib ngemil, dan wajib makan malam. 99% coacheenya berhasil turun BB dalam 10 hari 2-4 kg. Menurut kamu gimana Asyik apa asyik?? 😍😍😍😍😍😍 Info program diet lebih lengkap: Klik link di bio atau Bit.ly/dietbarengonline Bit.ly/dietbarengonline bit.ly/dietbarengonline Tanya jawab WA: 082291974965 bit.ly/CoachingDiet Folloow IG: harrydietcoach Energy stamina SportNutrition SarapanSehat HidupSehat HealthyActiveLifeStyle HealthyBreakfast Workout SlimFit Coaching Mealplan Dietsehat HerbalifeResult Diet LangsingDariRumah CoachingGrupOnline DietKeto Langsing TipsDiet MakanSehat Fit Wellness Fitness Slim Nutrition Fat BurningFat Loseweight Muscle Atletic

90
29 minutes ago

💖新品上架 💖 花花高腰半裙✨✨ 有2⃣️色選擇:粉藍和淡杏💖💖💖💖💖 一個碼,腰間後面有橡根位 內有小䃿子,不用打底💖 shopaholic 韓國代購 韓國熱賣 韓國時裝 madeinkorea 粉紅色 代購 korea 聯合廣場 korean pink summer pinklover ig cherrykoko slim 東大門 koreandrama pretty 糖果色 pinkaholic lovepink igshop sweet elegance hkstore white onlineboutique 韓國直購 本店可以💳Atm 轉數(HSBC ,恆生,東亞) 💰Payme,💰PayPal ,💰轉數快

30
30 minutes ago

I'm constantly overwhelmed by how connected I am to the universeeverything I go thruevery secondalmostis for a bigger reasonthat I can decipher the same day if desiredit's a blessing & a curseI'm constantly overwhelmed by how connected I am to the universe 😢👁🙏 poem poetry creativewriting creativewritinggraduate creativewritingbachelors creativewritingbachelorsdegree art selfie hallelujah amen latina gold infinite galactic blessed blessedtobealive curlyhair slim gold GodBlessAmerica tatted native

80
32 minutes ago

💖新品上架 💖 小點點薄棉紗外套✨✨ 有2⃣️色選擇:白色,淡粉💖💖💖💖💖 料子很美❤️舒服 領位,全件的綑邊都好好看🥰心心眼 春天必入的單品喔💕💕 shopaholic 韓國代購 韓國熱賣 韓國時裝 madeinkorea 粉紅色 代購 korea 聯合廣場 korean pink summer pinklover ig cherrykoko slim 東大門 koreandrama pretty 糖果色 pinkaholic lovepink igshop sweet elegance hkstore white onlineboutique 韓國直購 本店可以💳Atm 轉數(HSBC ,恆生,東亞) 💰Payme,💰PayPal ,💰轉數快

430
39 minutes ago

"Dulu, bila senggugut je memang saya pengsan sebab sakitc sgt. Lepas amalkan teh sanna, saya boleh ke sekolah seperti perempuan lain. -penggua

94
40 minutes ago

💖新品上架 💖 通花布Lace束腰上衣✨✨ 有3⃣️色選擇:白色,深粉和粉藍色💖💖💖💖💖 這款可以做一字領或普通領都好好看❤️束腰款❤️中間綁繩位更修身😍✨✨ shopaholic 韓國代購 韓國熱賣 韓國時裝 madeinkorea 粉紅色 代購 korea 聯合廣場 korean pink summer pinklover ig cherrykoko slim 東大門 koreandrama pretty 糖果色 pinkaholic lovepink igshop sweet elegance hkstore white onlineboutique 韓國直購 本店可以💳Atm 轉數(HSBC ,恆生,東亞) 💰Payme,💰PayPal ,💰轉數快

530
43 minutes ago

💥Dr. Skin 8.5 Inch Realistic Cock💥 ✔Body-Safe & Phthalate Free ✔Soft Realistic Feel ✔Fragrance Free ✔Harness Compatible ✔Suction Cup Base The doctor is in! Dr.Skin Realistic Cock is a flexible dildo with a slight curve and a sturdy suction cup base that holds to any smooth flat surface for solo time. Or partner up for a strap-on harness fun! Realistic Cock's slim shape and the head is tapered for easy insertion. He's ready to indulge you in any fantasy! realistic lubricant masterbation pleasure intimacy sex strapon waterproof gift giftideas birthdays anniversaries newlyweds honeymoon holidays vacation toys

70
7 hours ago

Lil’ mama w/ the braids 💋

182
2 days ago

Finalizando o dia com essa maravilhosa ❤️🖤 Melhor coisa é ter clientes que se tornam amigas 🥰 Unhas em acrigel, decoração encapsulada ✨💅🏻 Agendamentos 📲 992253916 Siga lalmeidanails_ laalmeidac lalmeidanails unhasdefibra fiberglass blindagem blindagemdediamante diamondnails acrygel lentedeacrilico unhaspoderosas naturalidade slim nailsnailsnails nailslim silk unhas unhasbemfeitas unhasdediva volia unhasdegel saojosedoriopreto novagranada encapsuladas followme cursos unhasalongadas unhasevideos dicasdeunhasbr manutencaofibradevidro

130