soagangayda

8 Photos and Videos

1 month ago

Code MARCH on adirasalahudi lips. 😍 Sangat ringan macam tak pakai apa2 tau. And dia punya finishing akan jadi matte, so takde comot2 bila pakai. Yg paling penting tak melekit and ada vitamin E. Takde dah bibir merekah, pucat or kering tau. 😘 . secretofadira arianagrande benefitcosmetics toofaced benefitcosmetics ultabeauty kyliejenner smashboxcosmetics norvina covergirl sephora badgalriri tartecosmetics tatcha morphebrushes linda_morphe kyliecosmetics kkwbeauty nyxcosmetics maccosmetics unleashyourinnerartist bretmanrock explore undiscoveredmuas undiscovered_muas tatcha minimua glowy arianagrande mixedbabies makeup makeuptutorial anastasiabrows soagang soagangayda soagangkl makeuppalette

512
2 months ago

Code JUNE on adirasalahudi lips. 😍 Sangat ringan macam tak pakai apa2 tau. And dia punya finishing akan jadi matte, so takde comot2 bila pakai. Yg paling penting tak melekit and ada vitamin E. Takde dah bibir merekah, pucat or kering tau. 😘 . secretofadira arianagrande benefitcosmetics toofaced benefitcosmetics ultabeauty kyliejenner smashboxcosmetics norvina covergirl sephora badgalriri tartecosmetics tatcha morphebrushes linda_morphe kyliecosmetics kkwbeauty nyxcosmetics maccosmetics unleashyourinnerartist bretmanrock explore undiscoveredmuas undiscovered_muas tatcha minimua glowy arianagrande mixedbabies makeup makeuptutorial anastasiabrows soagang soagangayda soagangkl makeuppalette

280
2 months ago

TAG SOMEONE WHO IS ADDICTED TO MAKEUP 💄😍 - Omg I’m obsessed with this sunset halo eye 🌅 which lip did you like more with this look? Nude or dark purple? 🧡 Products used: toofaced Hangover face primer toofaced jamescharles x morphebrushes Palette (love that, rusted, you’re kidding, bee,) jamescharles jamescharlesxmorphe morphexjamescharles morphebrushes morphe colourpopcosmetics no filter stix in f30 colourpop colourpopcosmetics nyxcosmetics can’t stop won’t stop concealer in Warm Caramel nyx nyxcosmetics hudabeauty hudabeautyshop hudakattan easybake powder in Sugar Cookie hudabeauty hudabeautyshop hudakattan hudabeautyeasybake ofracosmetics Highlighter in Rodeo Drive ofra ofrahighlighter hudabeauty new power bullet lipsticks in Interview and Masquerade hudabeautypowerbullet makeup makeupvideos makeupvideo makeuptutorial makeuptutorials makeupideas makeupmaaysia soagang soagangayda credit: lenkalul

857
2 months ago

KENAPA SEMUA ORANG KENA ADA SOA PALETTE? 🧐 . 💖TRAVEL FRIENDLY (Compact je size dia so senang nak campak dalam handbag) 💖 6 WARNA DALAM 1 PALLETE (Setiap hari boleh pakai warna lain lain takpayah dah bawak lipstick banyak banyak. Penuhkan bag je. Belum masuk kes lipstick hilang lagi!) 😂 💖 AFFORDABLE (Kalau makeup kit quality premium macam ni biasanya harga 200-500+++ tapi dengan SOA korang jimat banyak gila!) 💖 TAHAN LAMA (Yes nampak je kecik comel cinonet tapi boleh tahan 4-5 bulan tau) . Whatsapp 013-4271900 sekarang atau click je link kat bio.😃 secretofadira adirasalahudi maccosmetics unleashyourinnerartist bretmanrock explore undiscoveredmuas undiscovered_muas tatcha minimua glowy arianagrande mixedbabies makeup makeuptutorial anastasiabrows soagang soagangayda soagangkl makeuppalette

372
2 months ago

KENAPA SEMUA ORANG KENA ADA SOA PALETTE? 🧐 . 💖TRAVEL FRIENDLY (Compact je size dia so senang nak campak dalam handbag) 💖 6 WARNA DALAM 1 PALLETE (Setiap hari boleh pakai warna lain lain takpayah dah bawak lipstick banyak banyak. Penuhkan bag je. Belum masuk kes lipstick hilang lagi!) 😂 💖 AFFORDABLE (Kalau makeup kit quality premium macam ni biasanya harga 200-500+++ tapi dengan SOA korang jimat banyak gila!) 💖 TAHAN LAMA (Yes nampak je kecik comel cinonet tapi boleh tahan 4-5 bulan tau) . Whatsapp 013-4271900 sekarang atau click je link kat bio.😃 maccosmetics unleashyourinnerartist bretmanrock explore undiscoveredmuas undiscovered_muas tatcha minimua glowy arianagrande mixedbabies makeup makeuptutorial anastasiabrows soagang soagangayda soagangkl makeuppalette

451