soagangayda

13 Photos and Videos

5 days ago

SOA SEBAGAI BLUSHER ? Percaya atau tidak SOA palette jugak boleh dijadikan sebagai blusher 😍 Lagi bertambah seri wajah kita ✨ Jadi dapatkan SOA untuk kekal cantik dan berseri 😘 Jangan lupa click link in bio 😉 soagangayda girlsbeauty noheavymakeup prettygirl

60
5 days ago

CANTIK KE CANTIK 😱 ? Takkan nak tengok je colour colour cantik ni 😏? Taknak cuba produk SOA ni 🤔? Jangan risau semestinya anda akan berpuas hati dengan warna warna yang natural look gitu 😉 Sememangnya SOA menggunakan warna warna yang menjadi kegilaan wanita wanita di luar sana 😍 Jadi tunggu apa lagi ? Click link in bio 😘 soagangayda cantikkecantik takkanmenyesal girlsbeauty naturallook

60
5 days ago

SOA LIPSTICK 💋 Semua colour cantik cantik je 😍💖 Awak semua mesti ada SOA palette ni tau untuk kekal cantik dan berseri 😘 Takde la muka nampak pucat je bila keluar and boleh tambahkan keyakinan diri 😎 Jadi cepat cepat dapatkan SOA ni ❤ Click link in bio to order 🤗 soagangayda girlsbeauty lipstickcantik

50
1 week ago

Code JUNE on adirasalahudi lips. 😍 Sangat ringan macam tak pakai apa2 tau. And dia punya finishing akan jadi matte, so takde comot2 bila pakai. Yg paling penting tak melekit and ada vitamin E. Takde dah bibir merekah, pucat or kering tau. 😘 . secretofadira arianagrande benefitcosmetics toofaced benefitcosmetics ultabeauty kyliejenner smashboxcosmetics norvina covergirl sephora badgalriri tartecosmetics tatcha morphebrushes linda_morphe kyliecosmetics kkwbeauty nyxcosmetics maccosmetics unleashyourinnerartist bretmanrock explore undiscoveredmuas undiscovered_muas tatcha minimua glowy arianagrande mixedbabies makeup makeuptutorial anastasiabrows soagang soagangayda soagangkl makeuppalette

270
1 week ago

Introducing you SecretofAdira palette 💖 Girls, dont forget to get yours. Makeup kit 6 in 1 which is you can make as your eyeshadow, lipstick, blusher, contour and corrector . Awak tak perlu bazir masa lama lama untuk bersiap😉. Jadi tunggu apa lagi ? Grab yours now 😘. Click link to order soagangayda makeup noextratimeb

60
1 week ago

TAG SOMEONE WHO IS ADDICTED TO MAKEUP 💄😍 - Omg I’m obsessed with this sunset halo eye 🌅 which lip did you like more with this look? Nude or dark purple? 🧡 Products used: toofaced Hangover face primer toofaced jamescharles x morphebrushes Palette (love that, rusted, you’re kidding, bee,) jamescharles jamescharlesxmorphe morphexjamescharles morphebrushes morphe colourpopcosmetics no filter stix in f30 colourpop colourpopcosmetics nyxcosmetics can’t stop won’t stop concealer in Warm Caramel nyx nyxcosmetics hudabeauty hudabeautyshop hudakattan easybake powder in Sugar Cookie hudabeauty hudabeautyshop hudakattan hudabeautyeasybake ofracosmetics Highlighter in Rodeo Drive ofra ofrahighlighter hudabeauty new power bullet lipsticks in Interview and Masquerade hudabeautypowerbullet makeup makeupvideos makeupvideo makeuptutorial makeuptutorials makeupideas makeupmaaysia soagang soagangayda credit: lenkalul

807
1 week ago

KENAPA SEMUA ORANG KENA ADA SOA PALETTE? 🧐 . 💖TRAVEL FRIENDLY (Compact je size dia so senang nak campak dalam handbag) 💖 6 WARNA DALAM 1 PALLETE (Setiap hari boleh pakai warna lain lain takpayah dah bawak lipstick banyak banyak. Penuhkan bag je. Belum masuk kes lipstick hilang lagi!) 😂 💖 AFFORDABLE (Kalau makeup kit quality premium macam ni biasanya harga 200-500+++ tapi dengan SOA korang jimat banyak gila!) 💖 TAHAN LAMA (Yes nampak je kecik comel cinonet tapi boleh tahan 4-5 bulan tau) . Whatsapp 013-4271900 sekarang atau click je link kat bio.😃 secretofadira adirasalahudi maccosmetics unleashyourinnerartist bretmanrock explore undiscoveredmuas undiscovered_muas tatcha minimua glowy arianagrande mixedbabies makeup makeuptutorial anastasiabrows soagang soagangayda soagangkl makeuppalette

362
1 week ago

KENAPA SEMUA ORANG KENA ADA SOA PALETTE? 🧐 . 💖TRAVEL FRIENDLY (Compact je size dia so senang nak campak dalam handbag) 💖 6 WARNA DALAM 1 PALLETE (Setiap hari boleh pakai warna lain lain takpayah dah bawak lipstick banyak banyak. Penuhkan bag je. Belum masuk kes lipstick hilang lagi!) 😂 💖 AFFORDABLE (Kalau makeup kit quality premium macam ni biasanya harga 200-500+++ tapi dengan SOA korang jimat banyak gila!) 💖 TAHAN LAMA (Yes nampak je kecik comel cinonet tapi boleh tahan 4-5 bulan tau) . Whatsapp 013-4271900 sekarang atau click je link kat bio.😃 maccosmetics unleashyourinnerartist bretmanrock explore undiscoveredmuas undiscovered_muas tatcha minimua glowy arianagrande mixedbabies makeup makeuptutorial anastasiabrows soagang soagangayda soagangkl makeuppalette

441