takkanmenyesal

3,377 Photos and Videos

5 days ago

Assalamualaikum and good morning semua 🐞 . Nak cakap sikit ni Hehe . Kami tak jual polaroid plain je tau 🙈 . Kami ade jual black frame and banyakkkkkkkk lagi yang ade . Jomla oder dengan kami 😘 . Sebarang pertanyaan boleh tekan link di bio saya 🙋 . Atau nak dm pon bolehhh 🌺 . polaroidmalaysia polaroidmurahmalaysia polaroids printingpolaroidmurah polaroidprinting polaroidprintingservice polaroidprintingmalaysia hotstuff hothothot barangbaik barangmurah highquality malaysiabaru malaysia takkanmenyesal

222
1 week ago

OPEN ORDER KUIH RAYA POPIA SIMPUL KASIH Sesuai di jadikan kudapan untuk tetamu yang bertandang ke rumah di Hari Raya. Sambil sembang,sambil kruk! Krak! Kruk! Krak! Anak-anak pun pasti suka *LIST HARGA POPIA HOMEMADE 2019* Popia Serunding Ikan *300 gram* . Popia Nestum *350 gram* . Popia Cheese *250 gram* . Kuih Siput *500 gram* Kalau nak makan sekarang pun ada,tapi stock sangat terhad Jadi apa tunggu lagi, CEPAT CEPAT CEPAT wasap sebelum stock habis dan sebelum akak tutup order untuk Hari Raya. localfood popiaserundingikan popiacheese popianestum popiacheese kuihsiput kuihrayamalaysia putrajaya maribeli makanmakan kuihrangup popialicious takkanmenyesal sedapgiler

70
1 week ago

OPEN ORDER KUIH RAYA POPIA SIMPUL KASIH Sesuai di jadikan kudapan untuk tetamu yang bertandang ke rumah di Hari Raya. Sambil sembang,sambil kruk! Krak! Kruk! Krak! Anak-anak pun pasti suka *LIST HARGA POPIA HOMEMADE 2019* Popia Serunding Ikan *300 gram* . Popia Nestum *350 gram* . Popia Cheese *250 gram* . Kuih Siput *500 gram* Kalau nak makan sekarang pun ada,tapi stock sangat terhad Jadi apa tunggu lagi, CEPAT CEPAT CEPAT wasap sebelum stock habis dan sebelum akak tutup order untuk Hari Raya. localfood popiaserundingikan popiacheese popianestum popiacheese kuihsiput kuihrayamalaysia putrajaya maribeli makanmakan kuihrangup popialicious takkanmenyesal sedapgiler

50
2 weeks ago

Repost teratakekzaidah.kuantan Agent untuk area Terengganu Cod free : Wakaf Tapai dan Ajil Bulat bulat beraturrrrgemokss gebuuu cairr dimulut inti besorr mana nk cariii?? Hanya di teratakekzaidah 😊 hari hari buat demi penuhi permintaan peminat tegar tat nanas gebu kaminak kate raya,puasa pun belum dlm tak sedar ribu balang sudah terjual alhamdulillah! 😊 Tat nanas gebu hanya RM15/30pcs 🍍 Tempahan Klik link di Bio/WhatsApp team teratakekzaidah . www.wasap.my/60196625220 iezah tatgebuu tartnanas tatgulung takkanmenyesal

150
1 month ago

CANTIK KE CANTIK 😱 ? Takkan nak tengok je colour colour cantik ni 😏? Taknak cuba produk SOA ni 🤔? Jangan risau semestinya anda akan berpuas hati dengan warna warna yang natural look gitu 😉 Sememangnya SOA menggunakan warna warna yang menjadi kegilaan wanita wanita di luar sana 😍 Jadi tunggu apa lagi ? Click link in bio 😘 soagangayda cantikkecantik takkanmenyesal girlsbeauty naturallook

80
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

41
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

51
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

30
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

31
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

61
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

60
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

40
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

10
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

40
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

50
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

60
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

30
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

20
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

31
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

30
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

51
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

40
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

40
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

30
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

20
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

60
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

91
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

30
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

31
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

40
1 month ago

. Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. Klik link whatsapp pada BIO. Atau terus whatsapp "COWAY" ke: 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 📱 010 2626 335 livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat takkanmenyesal takkanrugi barupindah rumahbaru

70
2 months ago

Lampu purple tu bukan sekadar hiasan ye. Ia dipanggil UV Sterilization di mana ia mampu membasmi kuman dan bakteria melalui corong laluan air yang keluar • Nak tahu detail, pantas hubungi saya di wasap.my/60129141359/Ombak • Pakar air anda, Nurul Ikma 012-9141359 cowayombak bukansekadarhiasan latest 50suhubolehlaras coway musttry worthit gantibaru berbaloi takkanrugi takkanmenyesal cowaymalaysia cowaymalaysiaonline seluruhmalaysia pasticoway pilihcoway hidupmudahdengancoway livingbetter sempurnakanharimu dengancoway cowaybykakN smartliving

2150
2 months ago

Jom kurus sebelum raya😉😉😉 Produk laku keras Hot n fast selling😊😊😀 Siapa yg xnk nmpk gojes kn😉 Jom dptkn sekarang Dm/pmeina 0193655044 buanglemak takpyhthnlapar takkanmenyesal

10
2 months ago

Mudah meresap ke dlm kulit😍 bru la mudah apply foundation kan? Kalau serum yg jenis lambat meresap mesti bercapuk foundation tu jadinya🤭 Baru pakai for a few days jerawat smua dah pudar🤩 cuba bayangkan klu pakai konsisten hari2 haaa ape resultnya? 😜 Masih ragu2 lagi mahu beli? Jgn terlambat 😌 org lain smua berlumba2 nak kulit bersih , takkan kita duduk tengok je dri jauh? bougas bougasserum bougasfeedback bougasempire bougasbeauty takkanmenyesal cubadulu kulitsehat

40
2 months ago

Tahniah En. Don abedanny , dapat grab promo penapis air Coway model Villaem sepantas kilat. 🌟Pendaftaran percuma 🌟Bulan pertama guna percuma 🌟Percuma service 🌟Warranti 5 tahun • Geng SUK Sel yang nak grab promo Coway, cepat-cepat roger saya okay 😘 • Health Planner Coway, Nurul Ikma 012-9141359 Wasap.my/60129141359/promocoway • livingbetter cowaybykakN madamcoway serendah66 suksel sukselangor promotion airbersih jomsihat takkanrugi takkanmenyesal sayabantu cowayshahalam cowayklang cowaykl cowaykualalumpur cowayhq

253
2 months ago

Assalamualaikum, Apa khabar semua. Dah order ke props untuk Valentine's day untuk yang tercayang 😁😁😁😁 Boleh order whatsapp, DM, direct through SHOPEE Meh follow rapat-rapat. Confirm tak nyesal. Whatsapp: www.wasap.my/60149660375 Facebook page: https:www.facebook.com/creativephotopropss/ Shopee: https:shopee.com.my/shop/13117394/ NOTES penting: Korang purchase set props kat shopee pembelian RM40 above FREE POSTAGE WEHH Sape tak suka benda free dia WIERD ohhh😁😁😁😁 So taknak jadi manusia pelik meh jom order PROPS. creativephotoprops whatsapp order 0149660375 propscantik propsmurah propsbergaya newdesign takkanmenyesal photobooth photobook

50
2 months ago

Ting tingg tingggg, tekan je ais keluar. Mudah kan? • Apa yang customer dapat untuk promosi kali ini? 😱 Pendaftaran percuma weih 😱 Penghantaran dan pemasangan percuma pulak tu 😱 Guna secara percuma untuk bulan pertama lagi tuu 😱 Service percuma setiap 2 bulan weih 😱 Warranti 5 tahun pehh 😱 Boleh pilih freegift ikhlas dari hatiku 😊 • Please do whatsapp me at wasap.my/60129141359 • cowayais mesinais exclusivedesign standmodel cowayshahalam cowaybykakn cowayselangor cowaykl 4in1model sementarapromosi cowaykualalumpur cowayklang penapisair airbersih keluargasihat takkanmenyesal

242
2 months ago

STOK TERHAD 😎😎😎 Anda mahu meluangkan masa bersama keluarga di rumah sambil menikmati makanan yg menyelerakan??💪💪 Dpt kn segera WONDERCHEESE dr kami😉😉😘 Gerenti memuas hati anda sekeluarga🔥🔥🔥 Hanya dgn RM20 hingga RM25 anda pasti x kn menyesal👍👍👍 Isi penuh mcm dlm gmbr👌👌 Anda risau tentang cod??? Dont worry🤗🤗 Kami berikan free cod kpd anda😘😘😘 Area kl dan selangor😇😇😇 Whatsapp(0104225717) Whatsapp(0104225717) Whatsapp(0104225717) wonder cheese sapacepatdiedapat rugitakrasa wondercheese maluapabossku makanan sedap sedapsangat sehinggamenjilatjari lazat takkanmenyesal dapatkansegera jgnlupasholawat bismillah

144
2 months ago

Reposted from bvsmtenagadhuha - Pelapik Tilam Ajaib/Bantal/Selimut semua boleh.Hebat serba guna.Paling Penting Allah Ya Salam yg mmberi kesembuhan atas sgla penyakit.BVSM ini hnya sbgai perantara dan alat shja.Boleh cuba tuk anda yg sedg menghadapi sebarg penyakit.Saya akn bimbing cara2 nk gunakn BVSM. Takkan Menyesal beli 1 tuk diri sendri/Hadiahkn pada Emak dan Ayah yg masih hidup. BVSM Ikhtiartuksembuh Ticer Sally 0105301619 TakkanMenyesal

40
2 months ago

Reposted from bvsmtenagadhuha - Pelapik Tilam Ajaib/Bantal/Selimut semua boleh.Hebat serba guna.Paling Penting Allah Ya Salam yg mmberi kesembuhan atas sgla penyakit.BVSM ini hnya sbgai perantara dan alat shja.Boleh cuba tuk anda yg sedg menghadapi sebarg penyakit.Saya akn bimbing cara2 nk gunakn BVSM. Takkan Menyesal beli 1 tuk diri sendri/Hadiahkn pada Emak dan Ayah yg masih hidup. BVSM Ikhtiartuksembuh Ticer Sally 0105301619 TakkanMenyesal

20
2 months ago

Pelapik Tilam Ajaib/Bantal/Selimut semua boleh.Hebat serba guna.Paling Penting Allah Ya Salam yg mmberi kesembuhan atas sgla penyakit.BVSM ini hnya sbgai perantara dan alat shja.Boleh cuba tuk anda yg sedg menghadapi sebarg penyakit.Saya akn bimbing cara2 nk gunakn BVSM. Takkan Menyesal beli 1 tuk diri sendri/Hadiahkn pada Emak dan Ayah yg masih hidup. BVSM Ikhtiartuksembuh Ticer Sally 0105301619 TakkanMenyesal

40
2 months ago

Reposted from shakemeslimfitness - Shake Me Coco,hnya Shake n minum.Boleh diminum sejuk.Dapat menurunkn berat badan Anda dgn cepat dgn bahan2 semulajadi dan Coklat nya Premium.Paling Mahal dlm Pasaran. Yg penting rasanya SedapTak Menyesal kalo kita beli kannn.😃😃😃Anak2 pon suka sgt😊silap2 kena sorok sbb ni tuk MAMA nak kurus😎 Ready Stok boleh terus order melalui talian www.wasap.my/60105301619 Shakemecoco SimpleSihat&kurus Hargajimat TakkanMenyesal

41
2 months ago

Reposted from shakemeslimfitness - Shake Me Coco,hnya Shake n minum.Boleh diminum sejuk.Dapat menurunkn berat badan Anda dgn cepat dgn bahan2 semulajadi dan Coklat nya Premium.Paling Mahal dlm Pasaran. Yg penting rasanya SedapTak Menyesal kalo kita beli kannn.😃😃😃Anak2 pon suka sgt😊silap2 kena sorok sbb ni tuk MAMA nak kurus😎 Ready Stok boleh terus order melalui talian www.wasap.my/60105301619 Shakemecoco SimpleSihat&kurus Hargajimat TakkanMenyesal

20
2 months ago

Shake Me Coco,hnya Shake n minum.Boleh diminum sejuk.Dapat menurunkn berat badan Anda dgn cepat dgn bahan2 semulajadi dan Coklat nya Premium.Paling Mahal dlm Pasaran. Yg penting rasanya SedapTak Menyesal kalo kita beli kannn.😃😃😃Anak2 pon suka sgt😊silap2 kena sorok sbb ni tuk MAMA nak kurus😎 Ready Stok boleh terus order melalui talian www.wasap.my/60105301619 Shakemecoco SimpleSihat&kurus Hargajimat TakkanMenyesal

20
2 months ago

Pilih dulu minat yang mana, nak cerita panjang kita wasap okeh. Promosi terhad untuk 10 orang terawal sahaja sempena meraikan Tahun Baru Cina 🍊. • Model terpilih dengan kontrak 3 tahun, sewa beli 5 tahun. Pastinya setiap model mempunyai fungsi yang berbeza mengikut kadar sewaan yang ditetapkan. • Wasap.my/60129141359/choose livingbetter coway cowayjawapannya penapisair hidupmudahdengancoway maluapabosku airbersih keluargasihat sehariRM2.13 takkanmenyesal takkanrugi us barupindah rumahbaru

82
2 months ago

Anda ada masalah seperti dibawah; Masalah keputihan Masalah period tak teratur Masalah senggugut Masalah kencing manis Masalah bau busuk Masalah tiada konfiden Masalah cacat otak Ha ni lah ubat dia , JAMU SWEETDARA. In shaa Allah akan hilang semua masalah2 diatas. Jgn lupa pm ye 😊 jamusweetdara memangterbaik takkanmenyesal postagesahaja

40
2 months ago

STOK TERHAD 😎😎😎 Anda mahu meluangkan masa bersama keluarga di rumah sambil menikmati makanan yg menyelerakan??💪💪 Dpt kn segera WONDERCHEESE dr kami😉😉😘 Gerenti memuas hati anda sekeluarga🔥🔥🔥 Hanya dgn RM20 hingga RM25 anda pasti x kn menyesal👍👍👍 Isi penuh mcm dlm gmbr👌👌 Anda risau tentang cod??? Dont worry🤗🤗 Kami berikan free cod kpd anda😘😘😘 Area kl dan selangor😇😇😇 Whatsapp(0104225717) Whatsapp(0104225717) Whatsapp(0104225717) wonder cheese sapacepatdiedapat rugitakrasa wondercheese maluapabossku makanan sedap sedapsangat sehinggamenjilatjari lazat takkanmenyesal dapatkansegera jgnlupasholawat bismillah

272
2 months ago

STOK TERHAD😎😎 Anda mahu meluangkan masa bersama keluarga menonton TV di rumah sambil menikmati makanan lazat??? Dapat kn sekarang WONDER CHEESE dr kami👍👍👍 Sedap sehingga menjilat jari😋😋😋Gerenti dapat memuaskan selera anda🔥🔥🔥 Hanya dgn RM20 anda pasti x kn menyesal😍😍 Cepat2 Dapat kn sekarang, takot nnti terlepas nk merasa😁😁 Bak kata org lama, jgn tunggu lama2 nnti abis di kebas org💪💪 Whatsapp (0104225717) Whatsapp (0104225717) Whatsapp (0104225717) wonder cheese sapacepatdiedapat rugitakrasa wondercheese maluapabossku makanan sedapsangat sedap sehinggamenjilatjari lazat takkanmenyesal dapatkansegera jgnlupasholawat