testpower

4,213 Photos and Videos

1 day ago

Dia nie muka serius je, kdg mmg sakit hati 😂 Melawak pun muka nk serius😒, dia ingt kter nk buat pickuplines romantik la tue 🙄sory la ketawa bonda nie over sikit 🙊 pickuplines lawakhambar testpower

1828
3 days ago

. Every smoker has a story . So before you tell them smoking kills , I want you to know that something is already killing them 🔥 TestPower

1573
6 days ago

. I’d rather have bad times with you than good times with someone else 🍂 TestPower

1090
1 week ago

. SELANGOR . 12 MAC 2019 Caption : mistik . Nie pokok bakawali Pokok y ade cite mistik 👻👻👻 . Tp cite dlu2 cite orng2 tua . Bermula la cerita orng dlu2 kate Pokok nie ade penunggu Orng bunian🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️ . Orng bunian nie penunggu bunga bakawali nie bile die nak kembang . Kadang2 tuan punya pokok akan terdegar orng sedang bersembang2 antara bunian Siapa y bertuah akan dapat tgok bunga bakawali nie kembangkalau x dapat tgok tu x betuah la jawabnya haahaha . Tau tak sebab ape masyarakat cina suka tanam pokok bakawali??? Jawapan diepokok bakawali nie pokok ade ong maakasi ikat reben merah kasi lagi ong perniagaan Ha y nie jgn dok percaya sebb kita orng islamallah y bg rezeki . Ibu tanam sebb nak test power Serasi or mati bile ibu tanam . Lg satu bukan semua orng tangan die boleh tanam pokok nieikut keserasiankalau hidup merebak2 berbunga2 tu tanda serasi la tu Kalau tak pokok nie akan mati . Kalau agak teringin nk ade pokok bakawali sangat elok la g beli kat kedaikalau tangn sendiri x menjadi bile tanam . So kita masyarakat melayu just ade cerita2 mistik je Setakat nie ibu x de la dengar orng bunian sembang2 gelak3 ke Ok itu sahaja membawang kita bab mistik pokok bakawali A.k sundai malam bakawali testpower tamanmini pokokhiasan

212
2 weeks ago

First check point - ARK Strawberry From jb- Cameron (5hours only) 4.30 am-9.30 am Gila😜😜😜😜 berdesuupppppegidie testpower

160
2 weeks ago

. Selamat tidur kekasih gelapku , Moga cepat kau lupakan aku 👌🏻 TestPower

1545
3 weeks ago

. Everyone said “you’re changed now” But no one asked “why you changed?” TestPower

1648
1 month ago

“El talento se educa en la calma, el carácter en la tempestad” Goethe. La cortina de calima africana quedó atrás, y con ella la respiración entrecortada, los pulmones que abrasaban y el temor a no llegar. La tempestad de cada uno retoma a la calma y donde fueron gestos de esfuerzo, en la cima tornan a amables y distendidos. No creo en el pesimismo. Si algo por circunstancias no sale como queremos, sigamos adelante. triathlon triatlon triathlonbike triathlonlifestyle testpower timetrialbike pablocabezatrainingroup teamportsea

1305
1 month ago

Cronoescalada hoy al Puerto de Soria, en el Sur de Gran Canaria, con gran afluencia de nuestros triatletas tanto de la isla como de Tenerife y Fuerteventura. Hoy no se ha batido el mejor tiempo de la ascensión del pablocabezatrainingroup , pero casi todos han mejorado su crono en el puerto y el mejor tiempo ha correspondido a stevelock38 con 19’05” entrenamiento entrenador dorsalcero testpower grancanaria canaryislands biketraining canarias latituddevida picsoftheday 3athlonlife entrenacondorsalcero teamportsea

761
1 month ago

Jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru . Belum cuba belum tahu . CUBATRYTEST mana tahu jadi 😜 testpower

972
1 month ago

. Berdebat dengan satu orang bodoh , hanya membuat bodohnya menjadi dua 💯🔥 TestPower BodohKuasaDua

954
1 month ago

Dah mule rase rindu kwn2 😯 Asalam dan Salam Sejahtera Jom NEW RETTOSHISHA DI crazykitchen damansara alif berdekatan capital city johor bahru PROMOTION SHISHA RM8 SAHAJA 😱😱😱😱😱😱 Open time 6pm -2am pete unfaedah unfaedahvideos dagelantv dagelan videolucu rettoshisha retto_hotel protonwira hondacivic civiceg6 egsix testpower dataranmerdeka hondalife motorsports 4life hondaforlife jdm jdmhardcore fd2r typer hondacommunity fdunite vtec vtecon vteconly jbstreetrace rettoshisha

942
1 month ago

Mak jd retis ke tu ? 😂😂😂 Asalam dan Salam Sejahtera Jom NEW RETTOSHISHA DI crazykitchen damansara alif berdekatan capital city johor bahru PROMOTION SHISHA RM8 SAHAJA 😱😱😱😱😱😱 Open time 6pm -2am pete unfaedah unfaedahvideos dagelantv dagelan videolucu rettoshisha retto_hotel protonwira hondacivic civiceg6 egsix testpower dataranmerdeka hondalife motorsports 4life hondaforlife jdm jdmhardcore fd2r typer hondacommunity fdunite vtec vtecon vteconly jbstreetrace rettoshisha

1668
1 month ago

Design terbaru❗️❗️❗️ Cantikk woii😱😱 mane abang2/ akak2 yang naik motorsikal honda ex5 tu haa ni ada keychain yg boleh letak no plate skali kat bawah tu lps ni confirm2 x hilang kunci motor kalau hilang nnti orang jumpe orang boleh bagitau kt kite senang xpayah nk tnye bnyak2 kunci mcm mne k ap suka k suka? Kalau suka cepat2 order order cepat siap cepat xpayah nak pening tnggu lama2 Nak order x payah cari no ws trus tekan link kat bawah ni👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/601125546942/Keychainhondaex5 www.wasap.my/601125546942/Keychainhondaex5 www.wasap.my/601125546942/Keychainhondaex5 ex5 budakmotor rxz kakimotor budakpantaitimur anakmuda cantik honda igbudaknakal ex5ganu ganuriders ganukite budakganu anakganu testpower jiwamoto gongbadak litardragstadiumgongbadak terengganu

230
1 month ago

Kepada sesiapa yg meminati sukan permotoran, ini masanya kalau korang nak test skill mahupun mengisi masa lapang kat trek UniMap Perlis by motorminder_official1 . motor Mini Nake GP, Racing suit, glove, helmet disediakan dgn harga yg berpatutan. Kitorg ada pakej yg menarik utk anda yg datang secara group/berkumpulan ataupin individu. safetyfirst ride&enjoy testpower weekendactivity joy Thanks for having us motorminder_official1 Unimap Racing Circuit. 17wal azuanjohan amerrul_shafiq p4p1k utopia_jb hkimi_ donnamuslim Jutaan terima kasih kerana sudi jemput kami dan memberi ilmu yang bermanfaat. shaq_shafiz elly_idzlianizar16 wan_show22 ashmansor iamdzulrezal darulqudhtni motorminder_official1 Harap dapat kita berjumpa lagi sahabat! 😊 bigfamily selangor kedah terengganu johor pahang perak perlis

14413
2 months ago

. Be yourself 💯🔥 TestPower

1371
2 months ago

Friendship isn’t about whom you have known the longest It’s about who came, and never left your side There comes a time when you have to stop crossing oceans for people who wouldn’t jump puddles for you Strangers think I’m quiet, my friends think I’m outgoing, but my best friends know that I’m completely insane. friendship favview pastispast anxiety anakderhaka sukasuka likeforlikes anakibuayah goprohero testpower pantaimorib kamitaklaju kamitakramai topspeed sukahatiakulah santai jalan2 norasics

1312
2 months ago

Semalam nak maen futsal. Kasut xjumpa. Hari ni kasi angkt baru. Sejak kahwin mmg xmaen futsal lgsung. Minggu ni kasi jadi turun punya. instagram puma testpower

186
2 months ago

Terbang tinggi tinggi Sampai puncak awan testpower

134
2 months ago

Alhamdulillah terime kasih kepade kwn2 yg mendoakan dan sokongan inshallah sy akan buat yg terbaik untuk bangsajohor 💪 Asalam dan Salam Sejahtera Jom NEW RETTOSHISHA DI crazykitchen damansara alif berdekatan capital city johor bahru PROMOTION SHISHA RM8 SAHAJA 😱😱😱😱😱😱 Open time 6pm -2am pete unfaedah unfaedahvideos dagelantv dagelan videolucu rettoshisha retto_hotel protonwira hondacivic civiceg6 egsix testpower dataranmerdeka hondalife motorsports 4life hondaforlife jdm jdmhardcore fd2r typer hondacommunity fdunite vtec vtecon vteconly jbstreetrace rettoshisha

907
2 months ago

Ada masa kita di depan ada masa kita di belakang testpower eg6

8123
2 months ago

7210
2 months ago

Friendly Match Kedah vs Kelantan Rabu-9/1/2019 Stadium Mini UUM, Sintok . Masuk ada lah Percuma, mai habaq kt guard kata nk p tengok bola, dia bg haih😅😅 . friendly kedah kelantan testpower kedah2019

12584
2 months ago

Alamak abg shahfiez kite blanje la hari ni 😱😱😱 Asalam dan Salam Sejahtera Jom NEW RETTOSHISHA DI KAFE HASNI Tmn KEMAS bersebelahan HOSPITAL BAHAGIA LAMA Berdekatan MASJID TMN KEMAS PROMOTION SHISHA 2 botol onLY RM16 SAHAJA 😱😱😱😱😱😱 Open time 730pm -430am pete unfaedah unfaedahvideos dagelantv dagelan videolucu rettoshisha retto_hotel protonwira hondacivic civiceg6 egsix testpower dataranmerdeka hondalife motorsports 4life hondaforlife jdm jdmhardcore fd2r typer hondacommunity fdunite vtec vtecon vteconly jbstreetrace rettoshisha

954
2 months ago

Masak la zaman skang dah ade video2 viral ni Nanti bile dah besa video die up balik Peh pedih siot 😂😂😂 Asalam dan Salam Sejahtera Jom NEW RETTOSHISHA DI KAFE HASNI Tmn KEMAS bersebelahan HOSPITAL BAHAGIA LAMA Berdekatan MASJID TMN KEMAS PROMOTION SHISHA 2 botol onLY RM16 SAHAJA 😱😱😱😱😱😱 Open time 730pm -430am pete unfaedah unfaedahvideos dagelantv dagelan videolucu rettoshisha retto_hotel protonwira hondacivic civiceg6 egsix testpower dataranmerdeka hondalife motorsports 4life hondaforlife jdm jdmhardcore fd2r typer hondacommunity fdunite vtec vtecon vteconly jbstreetrace rettoshisha