testpower

4,322 Photos and Videos

21 hours ago

. Thank you for the amazing 5days without any fight and misunderstanding 💯💞 See you soon and see you this November 💍 TestPower OneStepCloser

1583
1 month ago

RESEPI RENDANG AYAM ABANG JAMIL Ayam Daging - 1 ekor dipotong 12 Santan pekat 1/2 liter - 700 ml Santan kotak kara Air 1/2 liter Kerisik 1/2 cawan Serai 5 batang dipotong halus *kisar Halia 1 inci *kisar Lengkuas 1 inci *kisar 1 sdb Serbuk Kunyit Daun Limau Purut secukupnya ( dah nak masak baru letak ) Buah Keras - 2 biji *option kayu manis- 1 batang Jintan Manis /Jintan Putih/lada hitam - 1 sudu kecil *kisar Bawang Merah kisar 1 cawan Garam secukup rasa Cili Kering dikisar setengah cawan* 2 keping Asam Gelugor Gula ,garam sebagai perasa Cara menasak 1.Abang Jamil satukan ke semuan bahan kisar , santan pekat dan air didihkan dahulu. 2.Dah didih masukkan ayam, biar mereneh Dan ayam mengeluarkan juicy, kemudian masukkan Kerisik, kacau mesra. 3.Perasakan gula Dan garam. Masukkan daun Limau Purut ,kacau sehingga pekat seperti yg anda inginkan. Kalau nak kacau tu agak-agak jugak jgn terlalu kerap atau kasar , boleh lunyai ayam dlm RendangMasak guna API kecil atau sederhanaMasak tanpa paksaan kompom hidangan sedap Dan tahan lama. Boleh lah Cuba kalau sudi resepirendangayam rendangayamsedap rendangayam abangjamil resepiayam testpower

130
1 month ago

. Air dicincang tidak akan putus 🔥 Dilarang swipe 🙏🏻 TestPower MasihRaya

2227
1 month ago

. Selamat Hari Raya 🔥 Tahun ni kerusi sebelah kosong , tahun depan kerusi sebelah ada orang duduk 😈 Menantu atau hantu ? You choose what you want to be with🔥 TestPower KapKunKap TeamRayaPerak

22819
1 month ago

. Jadilah jahat jika baikmu direndahkan 🔥 TestPower

1285
1 month ago

. Happy birthday sayang sayang sayang 💕 . Semoga panjang umur dan murah rezeki selalu . Tak banyak benda nak cakap atau ucap . Cakap banyak benda pun tak guna if cakap lebih tapi effort tak ada . Jangan lupa claim hadiah dekat saye . Dah besar panjang , no more manja manja . Jangan pernah give up dalam hidup sebab saye tak pernah give up and terus berjuang demi awak . Trust me , setiap yang pahit pasti ada manis 💕 TestPower BirthdayGirl

1603
1 month ago

. Demi mencari RM15K hantaran tak semudah seperti yang kita sangka 🍂 Jatuh bangun itu pasti 🤝 TestPower HitamPutihKehidupan

1709
1 month ago

. God is going to give you more than you asked for 🔥 TestPower

1767
1 month ago

. “I want you to see and believe how high you can fly🔥” - by Senior Area Manager TestPower

1486
1 month ago

. Be humble . Never think that you’re better than anyone else 🔥 TestPower

1388
1 month ago

. I miss you so badly . See you soon 😢 TestPower

1664
2 months ago

. Kalau nak menyindir biar masuk ke dalam otak bukan ke dalam hati . Biar orang yang terkena tu berfikir bukan sakit hati 🔥 TestPower MakKauHisapBong

2035
2 months ago

. Batinku dipukau oleh sihir dibibir mu 💕 TestPower

1512
2 months ago

. You never fail to amaze me . Everyday there is something new that makes me love you even more than the day before 💕 TestPower ComebackIsReal

1727
2 months ago

Korang masak apa tuh Hari ini kak ratu balik melaka masak special sikit. Kak ratu first time masak untuk family Hope they like it Hiasan tuh kalah hotel 5 stars Kerjaan sister in law Sebab adik ipar dia firsst time masak Hahahah Sabar je laa Esok dah start puasa Di kesempatan ini kak ratu nak ucapkan selamat berpuasa dan jangan lupa kami akan mula beroperasi semula puasa ke3 Pm awal untuk tempahan kuih keria gula melaka ya ratukeria keriagulamelaka teamratukeria gulamelaka melaka keria bukanbiashebiashe testpower marimakan nasitomato mantaiday puasa2019 delivery infakramadhan

392
2 months ago

. The happiest people are givers not takers 🤝 TestPower

1673
2 months ago

. You will never be good enough for everybody but you always be good enough for someone who really appreciates you 🇹🇭 TestPower KapKunKap

1440
2 months ago

. Habis sun burn semuanya dari atas sampai bawah . Tapi cuba fikir balik , kalau putih pun buat apa kalau tak ada duit 💰 TestPower NextTripPlease

1795
2 months ago

. “I miss you” a few weeks after a breakup . That’s really mean “I tried to find a better girl but I couldn’t” TestPower Sad

1744