theangrybirdsmovie2

1,430 Photos and Videos

58 minutes ago

246. The Angry Birds Movie 2 (2019) Directed by : Thurop Van Orman Release date : August 15,2019 Starring : Jason Sudeikis, Peter Dinklage, Danny Mcbride, Bill Harder, Awkwafina Sebuah film animasi komedi petualangan yang sangat menghibur. Menonton film ini dengan ekspektasi mendapatkan hiburan bukan menonton animasi dengan “isi” yang berat atau penuh dengan filosofi, dan saya mendapatkan apa yang saya harapkan (bahkan melebihi ekspektasi saya yang sempat merendahkan sekuel ini). Film ini murni hiburan, dan terbukti dengan gemuruh tawa anak anak (dan dewasa) memenuhi bioskop. Strategi film ini cukup berhasil yakni mengisipkan cerita sampingan (yakni petualangan para burung kecil) yang menghibur dan membuat film ada sedikit “warna” untuk menghiasi plot utama (mengingatkan saga Ice Age). Selain itu musik lawas yang membuat para orang tua bernostalgia dan bergoyang juga merupakan nilai tambah untuk menghibur para orang tua yang membawa anak anaknya. Sebenarnya dari cerita juga cukup berisi, yakni tentang rasa ketakutan seseorang untuk menjadi kesepian dan kehilangan rasa hormat yang sudah dia miliki dan pentingnya kerja team. Film hiburan keluarga yang menyenangkan. Ps : saya senang nonton di bioskop yang penuh dengan anak anak sehingga mereka berekspresi terhadap tontonan untuk mereka. Bila tertawa bahkan takjub! Imdb 6.4/10 Rt 76% Score 7/10 16/08/19 Have you seen this ones? Let me know your thoughts about this movies in the comments below. nontonpelem2019 movieslist moviesmania babibuntel69 movies movie film cinema cinemas moviecritic kritikfilm ulasanfilm rekomendasifilm moviebuff movienight movieworld movierecommendation netflix iflix bb69_theangrybirdsmovie2 theangrybirdsmovie2 JasonSudeikis PeterDinklage DannyMcbride BillHarder Awkwafina lone_wolf_mcbride awkwafina sonypicturesanimation rovioentertainment columbiapictures

31
1 hour ago

Just Posted My Review Of TheAngryBirdsMovie2 On My Youtube Channel (Just Search 317kidz) or Find Me On Facebook facebook.com/randylittlereviewsmovies and Like While You're There! Starring: JasonSudeikis JoshGad DannyMcBride LeslieJones BillHader RachelBloom Awkwafina SterlingKBrown EugenioDerbez PeterDinklage PeteDavidson LilRelHowery DoveCameron NickiMinaj BrooklynnPrince MayaRudolph TiffanyHaddish GatenMatarazzo TonyHale Directed By: ThuropVanOrman and JohnRice TheAngryBirdsMovie AngryBirds SonyAnimation MovieBuff MovieNerd MovieReviews LINK IN BIO

10
1 hour ago

Udah pada nonton THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 kan di bioskop??? Yukkk seru2an bareng Red, Mighty Eagle, Leonard dll di RednBlueCafe Karena mulai hari ini tersedia kertas mewarnai terbaru dengan tema ANGRY BIRDS 🎉🎉🎉 Dan fasilitas mewarnai ini 100% GRATIS ya Jom jom jom ajak o’om tante ayah bunda nenek atok tetangga pokoknya semuanya deh ke RednBlueCafe 😉 . GOOD FOOD, GREAT PRICE In Frame : Creamy Seafood Spaghetti (Rp23.000) REDNBLUECAFE tanjungpinang batam kulinertanjungpinang kulinerbatam batamliciouz instagood photooftheday cafe followme like4like followforfollow food weekend gofoodpartner gofood gojek gojekinaja angrybirds gojektanjungpinang angrybirdsthemovie theangrybirdsmovie2 coloring

210
4 hours ago

BUMI MANUSIA 11:00 14:35 18:10 21:45 WEDDING AGREEMENT 12:30 14:45 17:00 19:15 21:30 THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 12:15 14:25 18:45 ESCAPE PLAN: THE EXTRACTORS 16:35 20:55 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 12:30 15:15 18:00 20:45 MAHASISWI BARU 13:00 15:05 17:10 19:15 21:20 PREMIERE ESCAPE PLAN: THE EXTRACTORS 13:00 15:10 17:20 19:30 21:40 Info Harga REGULAR Senin - Kamis Rp. 40.000 Jumat Rp. 50.000 Weekend/Holiday Rp. 60.000 PREMIERE Senin - Kamis Rp. 60.000 Jumat Rp. 80.000 Weekend/Holiday Rp. 100.000 Makassar Film Bioskop Indonesia HobbsandShaw EscapePlan BumiManusia TheAngryBirdsMovie2 AngryBirdsMovie2 WeddingAgreement MahasiswiBaru XXI CinemaXXI

10
4 hours ago

BUMI MANUSIA 11:00 14:35 18:10 21:45 THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 12:15 14:25 16:35 18:45 20:55 WEDDING AGREEMENT 12:30 14:45 17:00 19:15 21:30 ESCAPE PLAN: THE EXTRACTORS 13:00 15:10 17:20 19:30 21:40 ASTERIX THE SECRET OF THE MAGIC POTION 12:45 14:45 19:30 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 16:45 21:30 Info Harga Senin - Kamis Rp. 40.000 Jumat Rp. 50.000 Weekend/Holiday Rp. 60.000 Makassar Film Bioskop Indonesia HobbsandShaw Dora doraandthelostcityofgold EscapePlan TheAngryBirdsMovie2 AngryBirdsMovie2 WeddingAgreement XXI CinemaXXI

00
4 hours ago

BUMI MANUSIA 10:30 13:10 14:00 17:30 19:15 21:00 THE DIVINE FURY 10:35 16:40 BOBOIBOY MOVIE 2 10:40 15:00 19:20 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 11:00 15:40 21:35 WEDDING AGREEMENT 11:00 15:10 19:20 PERBURUAN 12:55 17:15 MAKMUM 13:05 17:15 21:25 THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 13:40 18:20 GOLD BUMI MANUSIA 17:00 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 11:30 14:15 17:00 20:30 Info harga Regular Senin - Kamis Rp. 35.000 Jumat Rp. 45.000 Weekend/Holiday Rp. 55.000 Satin Single Senin - Kamis Rp. 55.000 Jumat Rp. 65.000 Weekend/Holiday Rp. 75.000 Satin Couple Senin - Kamis Rp. 60.000 Jumat Rp. 70.000 Weekend/Holiday Rp. 80.000 Makassar Film Bioskop Indonesia hobbsandshaw BumiManusia Perburuan Makmum WeddingAgreement Boboiboy BoboiboyMovie2 TheAngryBirdsMovie2 AngryBirdsMovie2 TheDevineFury CGV

00
4 hours ago

REGULAR THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 10:30 15:10 17:35 19:50 BUMI MANUSIA 10:30 14:00 17:30 21:00 PERBURUAN 12:40 16:40 THE DIVINE FURY 10:20 15:00 18:45 21:40 DORA AND THE LOST CITY OF GOLD 12:55 19:35 WEDDING AGREEMENT 10:40 14:40 21:15 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 12:30 17:10 21:50 GOLD THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 13:10 15:50 17:15 20:30 THE DIVINE FURY 13:10 21:20 DORA AND THE LOST CITY OF GOLD 11:00 15:10 19:15 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 10:30 17:50 22:30 Info Harga REGULAR Senin - Kamis Rp. 30.000 Jumat Rp. 40.000 Weekend/Holiday Rp. 50.000 GOLD Senin - Kamis. Rp. 60.000 Jumat Rp. 80.000 Weekend/Holiday Rp. 100.000 Makassar Film Bioskop Indonesia hobbsandshaw Dora doraandthelostcityofgold BumiManusia Perburuan TheAngryBirdsMovie2 AngryBirdsMovie2 WeddingAgreement Cinemaxx

00
7 hours ago

TAYANG HARI INI, MINGGU 18 AGUSTUS 2019 ==================================== ▶️ THEANGRYBIRDSMOVIE2 ▶️ MAKMUM ▶️ BUMIMANUSIA ▶️ DORAANDTHELOSTCITYOFGOLD ▶️ WEDDINGAGREEMENT ▶️ FASTNFURIOUSHOBBSNSHAW ==================================== HARGA : Rp 40.000 LOKASI : CINEMA 21 JATOS - JATINANGOR TOWN SQUARE ==================================== xxi cinema cinema21 cinema21indonesia nonton film bioskop sumedang jatinangor sumedanghits sumedangupdate sumedangbanget sumedangtandang PlazaAsiaSumedang jatos cinema21jatos sumedangxxi

242
7 hours ago

TAYANG HARI INI, MINGGU 18 AGUSTUS 2019 ==================================== ▶️ THEANGRYBIRDSMOVIE2 ▶️ MAKMUM ▶️ BUMIMANUSIA ▶️ DORAANDTHELOSTCITYOFGOLD ▶️ WEDDINGAGREEMENT ▶️ MAHASISWIBARU ==================================== HARGA : Rp 35.000 LOKASI : SUMEDANG XXI - PLAZA ASIA SUMEDANG ==================================== xxi cinema cinema21 cinema21indonesia nonton film bioskop sumedang jatinangor sumedanghits sumedangupdate sumedangbanget sumedangtandang PlazaAsiaSumedang jatos cinema21jatos sumedangxxi

180
7 hours ago

The Angry Birds 2 Movie Review: To begin, with the first Angry Birds movie being a well animated yet completely uninteresting and annoying film (3.5 out of 10), I was not looking forward to even glimpsing at the sequel. The only thing that gave me some hope in this film is the fact that the first film had some decent adult humor and jokes within its nonstop annoying pace. In explanation, The Angry Birds Movie 2 is a a similarly fast paced and slightly annoying animated film that marks an improvement over its predecessor due to its engaging subplots and new characters that make the film go by quick. The film is pretty generic with its plot involving the birds and pigs having to work together to infiltrate an island of eagles before both of their islands are destroyed. What really makes this work at points is its decent jokes, animation and music choices that made me chuckle a lot more than expected. One subplot involving three hatchlings trying to get three unwatched eggs is particularly funny. In addition, all of the films voice acting from Jason Sudakeis as Red to Leslie Jones as the villain eagle Zeta is pretty good with a few actors are barely recognizable. The films animation is also very good with great character design and backgrounds that keep the film in a vibrant environment. In contrast, the main problem with the film is its predictable plot, some very forced humor and a lack of real consequence throughout. The constant dance sequences that occur in the film get old very fast and seem to be there to get to feature length. The films messages are blatantly obvious and leave nothing to the imagination. Even some of the jokes that work at first like when the birds dress in an eagle suit become rather annoying. The randomness of the humor works every once and a while but makes the film not make any sense in both a good and bad way. Furthermore, the Angry Birds Movie 2 doesn't really work as a whole due to its lack of real tension or fun action sequences similar to the game Every plotline in the film is predictable with only a few humorous flashbacks for anything original. Lastly, the films ending effectively tell its teamwork message. Rating in Comments

92
9 hours ago

Here's a list of my favorite characters from The Angry Birds Movie 2. theangrybirdsmovie2

141
9 hours ago

So, I just saw The Angry Birds Movie 2 and it was just as awesome as the first Angry Birds movie. Also, the short film that was shown before the movie starts, Hair Love, was cute. So, I give this sequel an 8 out of 10 and the short, Hair Love, a 9 out of 10. theangrybirdsmovie2 hairlove

142
12 hours ago

TheAngryBirdsMovie2 took a fine jump on Friday in USAFilm also took a good opening at the Chinese box officeFilm minted $3.69 Million in USA. BUDGET= $65 Million (Rs 451.75 Cr) USA= $9.42 Million (Rs 65.46 Cr) CHINA= $3.35 Million (Rs 23.28 Cr) TOTAL= $12.77 Million (Rs 88.75 Cr) WORLDWIDE

60
14 hours ago

Sukses menjadi pelopor game android terpopuler pertama, RovioEntertainment rupanya kebal terhadap kritik dan segera memproduksi sekuel dari TheAngryBirdsMovie. Masih membawa jajaran cast film pertamanya, ThuropVanOrman akan menggantikan posisi ClayKaytis sebagai sutradara. Masih bersama dgn SonyPicturesAnimation, TheAngryBirdsMovie2 mendapat sambutan baik di pekan pertama ia tayang. Red JasonSudeikis kini harus bekerjasama dgn mantan musuhnya, King Leonard BillHader untuk mengalahkan musuh dari pulau ketiga yg dipimpin oleh elang Zeta LeslieJones. Mereka pun membangun tim yg beranggotakan kawanan burung dan babi bermisi-kan menghancurkan senjata pelontar yg dimiliki pulau es tersebut. Bermasalah dgn ketakutan-nya akan 'kesendirian' jika predikat 'pahlawan'nya hilang, Red yg masih tak rela akan 'gencatan senjata' bersama para Babi itu pun mengesampingkan 'kerjasama tim' yg harusnya menjadi kunci kesuksesan mereka. Film ini menjadi warna berbeda dari sekian banyak franchise game AngryBirds. Pasalnya, para burung tersebut akan bekerjasama dgn musuh bebuyutan mereka, Babi untuk mengalahkan ancaman baru, yakni dari para burung yang dapat terbang, Elang. Selain menjual bagaimana pentingnya kerjasama tim, film ini juga akan mengangkat problematika 'perbedaan ras' yg tak jarang ditunjukkan antara Red & Leonard. Tak hanya berfokus pada misi perlawanan, sekuel-nya kali ini juga menawarkan komedi yg lebih 'nendang' dari film sebelumnya. Belum lagi penampilan dari para Hatchlings (anak burung) yg akan membuat gemas para penonton. Perpaduan scene aksi-komedi berbalutkan musik & lirik dari lagu hits akan menambah tawa penonton lebih keras. Pesan moral-nya pun akan tersampaikan dgn baik lewat senyuman & gimik karakter. Overall, mungkin bukan film animasi terbaik tahun ini, namun peningkatannya dari film pertama yg cukup memuaskan, menjadikan sekuel ini cocok sebagai film animasi penutup musim panas anda bersama keluarga.

30
14 hours ago

⠀ ⠀ ⠀ “Angry Birds в кино 2” ТизерТрейлер ⠀ ⠀ ————————————————————————⠀ ⠀ TheAngryBirdsMovie2 комедийный мультфильм производства компании RovioAnimation, сиквел мультфильма AngryBirdsВКино ⠀ ⠀ Уже на экранах! ⠀ кинотеатргорн ленинградская ленинградскийрайон расписаниекиносеансовAngryBirds2 AngryBirdsMovie2 AngryBirdsВКино2 ЗлыеПтичкиВКино ЗлыеПтички2 трейлерыкфильмам новинкикино новыетрейлеры

180
14 hours ago

we will strong if we together! —————————————- cinema.21 TheAngryBirdsMovie2 —————————————- Thankyou tix_id kemarin dapet promo yang 17k di tanggal 17 agustus! —————————————- Sekuel Film Angry Birds adalah salah satu film yang diangkat dari game mobile yang sangat popular -pada jamanya- , setelah sukses dengan Film pertamanya , akhirnya Sony dan Rovio merilis lagi film yang ke-2! - Setelah kita semua tahu bahwa di film angry birds pertama yang memiliki ending pulau babi yang berhasil dihancurkan oleh Red & Teman-Temanya karena ingin mengambil kembali telur yang dicuri oleh pasukan babi. Namun di film ini tidak akan menceritakan permusuhan antara pulau babi dan pulau burung namun kita akan dihadapkan dengan konflik baru yaitu munculnya pulau ke-3 yang berisi gunung lava ice , yang dipimpin oleh Zeta. karena geram pulau babi dan pulau burung yang terus mendapat serangan dari pulau es , akhirnya pulau babi dan pulau burung bersatu dan membentuk sebuah tim untuk menyerang kembali dan mempertahankan pulau masing-masing. - Alur film ini cukup ringan plus lawakanya yang bikin studio ngakak parah baru kali ini aku denger se-studio ngakaknya kenceng banget - Dengan ending yang sangat tidak terduga menurutku ini film yang cukup bagus. namun ngak akan terlalu membekas setelah nontonya recomended! 8/10

200
15 hours ago

Weekend Movie Marathon with THE ANGRY BIRDS 2 THE MOVIE cinemaxxtheater City of Tommorow Studio 1 Row H seat 5 My Movie Meters : 8 / 10 Hey, it’s me, Red. Welcome back to Bird Island. Not much has changed. I’m, of course, still a hero - Red Best sequel to the Angry Birds Movie Love it, it has more adventures and new characters and new a ways to make you laugh and smile With it bright and colorful tone sure gonna cheer you up In this sequel still focusing on Red, with his instability, after the war with the pigs, maintaining his hero tittle and then come the deal with Zeta and the secret relationship with the Mighty Eagles And the Hatchlings adventure it was hilariously funny Morals of the Story You always be a hero in the eyes of your loved one Hope they made the third movie TheAngryBirdsMovie2 AngryBirdsMovie2 AngryBirds Red MightyEagle Zeta Maxxperience MaxxPeople

3413
18 hours ago

愤怒的小鸟 theangrybirdsmovie2 没戴眼镜,还看得英文,我来干嘛了。。。还走错厅了,还好工作人员又把我带到正确地方了。。。

60
21 hours ago

Now Showing THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 Film animasi bergenre komedi ini menjadi salah satu film yang dinantikan di tahun 2019. Mengambil ide cerita dari seri video game “Rovio Entertaiment Angry Birds” film ini dirilis 16 Agustus 2019. Ketika ancaman baru melanda baik pulau para burung maupun pulau para babi, Red, Chuck, Bomb, dan Mighty Eagle merekrut adik Chuck, Silver dan bekerja sama dengan sang babi Leonard, asistennya Courtney dan babi jago teknologi Garry untuk membuat kesepakatan dan membentuk sebuah tim besar untuk melindungi kampung halaman mereka. The Angry Birds Movie 2 merupakan debut Thurop Van Orman sebagai sutradara film, duet bersama John Rice. Menampilkan bintang bintang sebagai pengisi suara, diantaranya Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Danny Mcbride, Peter Dinklage, dan Nicki Minaj. theangrybirdsmovie2 sonypictures thuropvanorman jasonsudeikis joshgad lesliejones nickyminaj nowshowing layarterkini filmanimasi filmhollywood2019 boxofficemovies jadwalfilm bioskoptegal kotategal infotegal movienews moviemaniategal

80
21 hours ago

Картина "Angry birds в кино 2" является продолжением первой части, в которой зрители узнали о птичке Рэд, возглавившем план по избавлению жителей острова от нападения свиней. Во второй части птицам и свиньям предстоит объединиться, чтобы дать отпор новому врагу — Зете, живущей на замерзшем острове и желающей, чтобы все остальные существа, в том числе и ее дальние родственники, испытали на себе силу холода. В мультфильме, ориентированном на детей 7-, присутствует много юмора и масса отсылок и троллинг в адрес популярных кинофраншиз последнего десятилетия. Смотрите семейный мультфильм "Angry birds в кино 2" на экранах киноклуба "Москва"! Заказ билетов: 🎟 На сайт е cinema.moscow или через мобильное приложение 🎟 По номеру ‪+7 (495) 642-41-41‬ 🎟 Кнопка «Позвонить» в профиле cinema.moscow Angrybirdsвкино2 TheAngryBirdsMovie2 ТуропванОрман ДжонРайс КинотеатрМосква CinemaMoscow

240
1 day ago

Angry Birds 2 ⠀ Вчера мы ходили в кино на мультфильм Angry birds 2. Такого восторга я давно не получала. Смеялся весь зал на протяжении почти всего мультфильма. Кстати, смеялись больше взрослые, чем )) Плюс музыкальное сопровождение просто великолепное. Каждая песня была настолько в тему, что без песни этот сюжет довольно трудно представить☺️ ⠀ Тут со 100% уверенностью можно сказать, что вторая часть в миллион раз лучше первой. Таким фанатам мультфильмов, как я, обязателен к просмотру!) Заряд хорошего настроения Вам обеспечен🤪 ⠀ А Вы любите мультфильмы?🐶 ⠀ jackrussell джекрассел instajackrussell jackrusselldaily jackrussellterrier джекрасселтерьер моясобака hound beautifuldog jackrussellofinstagram jrt mypet mydog dogblog dogsofinstagram jackrussellstyle jrtpuppy jackrussellterrorist angrybirds2 theangrybirdsmovie2

98244
1 day ago

Sinopsis: Burung-burung yang tidak bisa terbang dan babi hijau yang licik membawa daging sapi mereka ke tingkat berikutnya. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Judul: The Angry Birds Movie 2 (2019) Genre: Adventure, Family. Cast: Peter Dinklage, Dove Cameron, Awkwafina, Sterling K Brown. TheAngryBirdsMovie2 InstafilmAnimasi InstafilmAngryBirdsMovie2

117915
1 day ago

BUMI MANUSIA 11:00 14:35 18:10 21:45 WEDDING AGREEMENT 12:30 14:45 17:00 19:15 21:30 THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 12:15 14:25 18:45 ESCAPE PLAN: THE EXTRACTORS 16:35 20:55 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 12:30 15:15 18:00 20:45 MAHASISWI BARU 13:00 15:05 17:10 19:15 21:20 PREMIERE ESCAPE PLAN: THE EXTRACTORS 13:00 15:10 17:20 19:30 21:40 Info Harga REGULAR Senin - Kamis Rp. 40.000 Jumat Rp. 50.000 Weekend/Holiday Rp. 60.000 PREMIERE Senin - Kamis Rp. 60.000 Jumat Rp. 80.000 Weekend/Holiday Rp. 100.000 Makassar Film Bioskop Indonesia HobbsandShaw EscapePlan TheAngryBirdsMovie2 AngryBirdsMovie2 WeddingAgreement MahasiswiBaru XXI CinemaXXI

10
1 day ago

BUMI MANUSIA 11:00 14:35 18:10 21:45 THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 12:15 14:25 16:35 18:45 20:55 WEDDING AGREEMENT 12:30 14:45 17:00 19:15 21:30 ESCAPE PLAN: THE EXTRACTORS 13:00 15:10 17:20 19:30 21:40 ASTERIX THE SECRET OF THE MAGIC POTION 12:45 14:45 16:45 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 16:45 21:30 Info Harga Senin - Kamis Rp. 40.000 Jumat Rp. 50.000 Weekend/Holiday Rp. 60.000 Makassar Film Bioskop Indonesia HobbsandShaw Dora doraandthelostcityofgold EscapePlan TheAngryBirdsMovie2 AngryBirdsMovie2 WeddingAgreement XXI CinemaXXI

50
1 day ago

BUMI MANUSIA 10:30 14:00 17:30 19:20 21:00 CRAYON SHINCHAN: DANGEROUS HONEYMOON -THE LOST DADY- 10:35 14:50 BOBOIBOY MOVIE 2 10:40 15:00 WEDDING AGREEMENT 10:45 12:50 15:00 17:05 19:10 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 11:00 15:40 20:20 MAKMUM 12:45 17:00 21:40 PERBURUAN 12:55 17:15 THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 13:40 18:20 THE DIVINE FURY 19:05 21:20 GOLD FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 11:30 14:15 17:00 19:45 22:30 Info harga Regular Senin - Kamis Rp. 35.000 Jumat Rp. 45.000 Weekend/Holiday Rp. 55.000 Satin Single Senin - Kamis Rp. 55.000 Jumat Rp. 65.000 Weekend/Holiday Rp. 75.000 Satin Couple Senin - Kamis Rp. 60.000 Jumat Rp. 70.000 Weekend/Holiday Rp. 80.000 Makassar Film Bioskop Indonesia hobbsandshaw BumiManusia Perburuan Makmum WeddingAgreement Boboiboy BoboiboyMovie2 TheAngryBirdsMovie2 AngryBirdsMovie2 TheDevineFury CrayonShinchan CGV

60
1 day ago

REGULAR THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 10:30 15:10 17:35 19:50 BUMI MANUSIA 11:00 14:30 18:00 21:30 PERBURUAN 12:40 16:40 21:15 THE DIVINE FURY 10:20 15:00 18:45 21:40 23:15 DORA AND THE LOST CITY OF GOLD 12:55 19:35 WEDDING AGREEMENT 10:40 14:40 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 12:30 17:10 21:50 GOLD THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 13:10 15:50 17:15 20:30 THE DIVINE FURY 13:10 21:20 DORA AND THE LOST CITY OF GOLD 11:00 15:10 19:15 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 10:30 17:50 22:30 Info Harga REGULAR Senin - Kamis Rp. 30.000 Jumat Rp. 40.000 Weekend/Holiday Rp. 50.000 GOLD Senin - Kamis. Rp. 60.000 Jumat Rp. 80.000 Weekend/Holiday Rp. 100.000 Makassar Film Bioskop Indonesia hobbsandshaw Dora doraandthelostcityofgold BumiManusia Perburuan TheAngryBirdsMovie2 AngryBirdsMovie2 WeddingAgreement Cinemaxx

30
1 day ago

Щтош Эра картонных билетиков прошла😭 теперь их выдают чеками 😭😭😭 что делать с этой информацией человеку, который собирает киношные билеты? 🙈😭🤷‍♀️ Буду плакать 😩 Сходили на "Angry Birds 2". Мультик очень клевый, посмеялись от души👌 картинка и юмор качественные, сюжет, как и в первом фильме, развивается вокруг птичек и свинок, только вот в этот раз они объединились против одной царской птахи 👍 единственный минус мультика - абсолбтно все показано в трейлере, пара новых моментов. 7/10 за танец и выстрел пятой точкой свинкой 👌😂 TheAngryBirdsMovie2 TheAngryBirdsMovie AngryBirds жаркоекинолето astarta_astra_кино AngryBirdsMovie2

242
1 day ago

OPENING WEEKEND: “ARE YOU GOOD BOYS OR ANGRY BIRDS WHEN YOU’RE BLINDED BY THE LIGHT” - Good Boys - The Angry Birds Movie 2 - Blinded by the Light - 47 Meters Down: Uncaged - Where’d You Go, Bernadette What movie are you going to see this weekend? OpeningWeekend GoodBoys GoodBoysMovie goodboysmovie Directors: Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky sweetbabygene 🎥 Producers: SethRogen sethrogen & EvanGoldberg Production: PointGreyPictures Production: GoodUniverse Studio: UniversalPictures Universal universalpictures 🌎 AngryBirdsMovie2 angrybirdsmovie Directors: Thorup Van Orman & John Rice 🎥 Animation: SonyPicturesAnimation SonyAnimation sonyanimation 🎞 Production: ColumbiaPictures 🎞 Studio: SonyPictures sonypictures 🎞 Sony sony 🎞 Adaptation: AngryBirds angrybirds 🐦 TheAngryBirdsMovie2 AngryBirds2 BlindedByTheLight BlindedByTheLightMovie blindedbythelightmovie BruceSpringsteen springsteen Director: Gurinder Chadha gurinder.chadha 🎥 Production: NewLineCinema newlinecinema 🎞 Studio: WarnerBrothers WarnerBros wbpictures 🎞 Adaptation: Sarfraz Manzoor sarfrazmanzoor 47MetersDownUncaged 47metersdown 🦈 Director: Johannes Roberts 🎥 Production: The Fyzz Facility 🎞 Studio: EntertainmentStudios esglobalmedia 🎞 Sequel: 47MetersDown 🦈 WheredYouGoBernadette bernadettefilm Director: Richard Linklater Production: AnnapurnaPictures annapurnapics 🎞 Production: Color Force 🎞 Production: Detour Filmproduction 🎞 Studio: UnitedArtistsReleasing 🎞

180
1 day ago

仇視因善待而逐漸化解,自恃因合作而學會理解 憤怒鳥玩電影2冰的啦 TheAngryBirdsMovie2 ⠀ ⠀ 【英雄面臨的失業危機】 當你所熱衷投入的一件事項告個段落時 是否頓時覺得生活失去重心,覺得自己「useless」 甚至有個念頭希望這股氣能延續下去,不論是好是壞 藉由這部電影裡銳德的處境做分析 曾經拯救鳥島,當了英雄,並持續與豬島抗爭 如今豬島宣佈停戰,銳德的使命達成 牠卻面露出不甘於和平的神情 內心反應則是深怕自己建立的正義形象隨之付諸東流 於是利用「正義」和「英雄」之名 使得本該撤離鳥島的居民曝露於已保護不了的危險中 使得本應為銳德的可靠戰友漸漸地不被託付、信賴 使得本可以順利進行的劇情因私心而更加複雜 相似於《無敵破壞王2》和《玩具總動員4》的主角 都是因為自己的一昧,將「自我」變質為「自恃」 以結果論來看,不但自己沒得益 還造成身邊人的困擾,實在不值 我相信長久的人生中絕不會只有一個使命 不會因一個階段的結束而就此沒了活著的意義 放下不值得的偏執才能看見更多選擇的人生方向 ⠀ 【以真誠化解仇恨】 「不要把仇恨帶到下一代」 此句話很常在關於愛與和平的文章中出現 雖然這部電影沒有明講 不過從鳥寶寶和豬寶寶的和睦是有讓我聯想到此句 甚至反過來認為也許子輩對父輩的影響 能夠讓父輩發揮出一絲善待因此消弭長年的仇視 即是威猛鷹神和反派麗塔的和解的原因 電影中除了鳥島對豬島、威猛鷹神對麗塔兩組對立外 銳德對鳥島居民也算是另一對立組合 正因如此銳德才擔心不當英雄後會再度被排擠 但也正因銳德拯救過鳥島的事蹟 以及鳥島對銳德由排擠轉化為崇仰的事實 雙方表現出的善心早已對過去有了釋懷 說穿了其實真正化解恨意的功勞並不在於下一代 而是隨著時間表露出的真誠漸漸軟化了負面心態 ⠀ 【以合作自我檢視】 關於第一段提到的「自恃」是因人性的自私心理所致 也就是說,如何改善此缺點是一個很困難的課題 在此之前,光是聽聞旁人說自己自恃就已經很難接受 更別說承認自己容易過分自信而自滿 電影多次點出的「團隊合作」確實可以修正此心態 只是若沒有經歷過因自傲而失敗 又怎麼能透過合作發現自己情商方面的不足呢 職場上公司招聘的對象也通常會避開沒有過失敗的人 或是詢問面試者有沒有失敗的經驗 目的都是希望招來的人不要目空一切 以上分析並不是鼓勵大家刻意失敗 而是面對每一次的行動,不論成功或失敗 以不完美為結論,檢視自己於智商或情商不足的地方 這樣「團隊合作」的效益才能得以彰顯 ⠀ hands0memovie 👈點按標籤看更多電影 ⠀ 憤怒鳥 憤怒鳥大電影2 愤怒的小鸟2 앵그리버드2 앵그리버드2_독수리왕국의침공 AngryBirds2вкино 電影 映画 영화후기 movies movie film 影評 映画鑑賞 moviereview filmphotography 電影心得 不專業影評 電影觀後感

970
1 day ago

A partir del 23 d’agost estrena simultània i en català d’“Angry Birds 2. La pel·lícula”, dotada d'un sentit de l'humor realment enginyós resulta ser un plaer inesperat, una ràpida, efervescent, entretinguda i frenètica extensió de l'esbojarrada franquícia de jocs. KubrickCinema cine cinema Kubrick vilafrancadelpenedes vilafranca cultura culturavilafranca seteart pantalla crispetes AngryBirds2 AngryBirds2LaPelícula TheAngryBirdsMovie2 AngryBirds Red Chuck Bomb Porcs Videojocs Animació cinemainfantilencatala cinemainfantil queferambnens cinemaencatalà llenguacatalana estrena

120
1 day ago

THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 tayang mulai hari ini, Jumat 16 Agustus 2019 di bioskop Indonesia . Tag dan ajak nonton teman kamu Pemain: Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Danny Mcbride, Peter Dinklage, Nicki Minaj Sutradara: Thurop Van Orman, John Rice Produser: John Cohen Penulis: Peter Ackerman Produksi/Distributor: Sony Pictures Tanggal Rilis: 16 Agustus 2019 (Indonesia), 14 Agustus 2019 (US) Genre: Animation, Adventure, Comedy Durasi: 97 Menit Kategori: Semua Umur (SU) Ratings IMDb: 6.4/10 from 1,199 votes Ratings Rotten Tomatoes: 72% Fresh Negara: United States Sinopsis The Angry Birds Movie 2 akan membawa pada petualangan baru yang tidak mungkin terjadi saat Red (Jason Sudeikis) dan Leonard (Bill Hader) bersatu untuk bersama-sama melawan Zeta, pemimpin pulau ketiga yang mengancam pulau babi dan burung Aktifkan notifikasi akun kami boxofficemovie_ untuk update info film BoxOfficeMovie  BoxOffice TheAngryBirdsMovie2  AngryBirdsMovie2 AngryBirds2  AngryBirds  AngryBirdsID AngryBirdsMovie  BoxOfficeAngryBirds2 BoxOfficeNowPlaying

80
1 day ago

TheAngryBirdsMovie2 was dull during weekdaysFilm needs to gather big numbers this weekend in order to sustain at the USA box officeFilm minted $1.43 Million. BUDGET= $65 Million (Rs 451.75 Cr) USA= $5.73 Million (Rs 39.82 Cr)

110
1 day ago

The Angry Birds Movie 2 is the sequel to the 2016 original movie that I really don’t like. But is it good? Well, let’s slingshot to see The Angry Birds Movie 2. Easily the best thing about this movie, and the most surprising, was how funny it was. The first movie was painfully unfunny but this movie was absolutely hilarious. It had me laughing every few seconds and a joke rarely fell flat. It also has a ton of adult humor which worked amazingly well. This is a really funny movie and I love it. Another thing this movie does right are the characters. The first movie’s characters were either unlikable or annoying, but they all get better here. I love all of them and even cared for some. This movie’s story was also great. I loved the message it told and it really worked for me. The voice acting is also really great. Everyone here is great and does a really great job, and they’re all super hilarious as well. The animation is also really great. The character designs are just as great as the original and the environments are amazing. It also reminds me a lot of a Saturday morning cartoon kinda like Hotel Transylvania. This movie also had a really good soundtrack. Most of it was great and it fit well in the story. Finally, the Hatchlings. As much as they are filler, I can excuse it because these things were so adorable. If there’s one thing that I didn’t really like in this movie is that it was a tad bit predictable. I also wish that it was longer as well because it was so funny. Overall, this might be controversial, but I loved this movie! It has a great cast, awesome animation, a good heart, cool characters, and it is insanely funny. I’m giving it a 9/10. moviereview filmreview theangrybirdsmovie2 angrybirdsmovie2

150
1 day ago

Прошло более трёх лет с моего первого обзора о появлении Angry birds в кино, как незаметно, на этой неделе вышел второй эпизод мультипликационной адаптации компьютерной игры. Перечитав собственные мысли на тему первого мультфильма и вспомнив про характерную трэшовость оригинала, стало безумно любопытно увидеть его продолжение! Но сравнение двух частей, не пошло на пользу современной работе о похождениях сердитых птичек. Новых впечатлений от знакомого видеоряда, не появилось, а содержание не удивило, т.к. все использованные средства знакомы и коммерчески прилизаны. Не понятный юмор для детей, будет скучен для родителей. И тут не понятно, кто кого мучает, продолжая просмотр надуманного сюжета ненужной анимации. Единственным достоинством этого мульта, является его динамичность и уместная подборка аудиоряда из знаменитых хитов. Однако частое мелькание сцен смотрится как попытка спрятать прорехи в сценарии и отвлечь от заезженных приёмов, использованных в первой части. Не стал бы рекомендовать этот фильм для семейного просмотра, поскольку его промах в целевую аудиторию, является результатом бездумного зарабатывания денег на своём имени. AngryBirds2вкино ( TheAngryBirdsMovie2) в КинопремияJPG 2019г такоекино вкино кинообзор киноблог кино окино кинопоиск кинообзор instamovies мойгород кинорецензия отзыв киновечер фильм кинотеатр афиша киноман сегоднявкино kino film cinema мультфильм комедия приключения комедия семейный финляндия империягрёзНН нижнийновгород

1043
1 day ago

. THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 14 Agustus 2019 STARRING : Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom DIRECTOR : Thurop Van Orman, John Rice CENSOR RATING : SU GENRE : ANIMATION LANGUAGE : English SUBTITLE : BAHASA INDONESIA DURATION : 97 Minutes Ketika ancaman baru menyerang pulau para burung dan juga pulau para babi, Red, Chuck, Bomb, dan Mighty Eagle merekrut adik Chuck, Silver dan bekerja sama dengan para babi Leonard, asistennya Courtney dan babi jago teknologi Garry untuk membuat kesepakatan dan membentuk sebuah tim besar untuk melindungi kampung halaman mereka. Untuk pesan tiket Hub WA 085647642958 / Klik di Bio angrybirds theangrybirds theangrybirdsmovie2 frenemies silver red chuck bomb mightyeagle filmsemuaumur filmanimasi tiketonline tiketbioskop jualtiket bookingtiketbioskop bookingtiket filmbioskop bioskop nontonfilm nontonbioskop filmdicgv cgvtegal transmarttegal ritasupermall

171
1 day ago

. THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 14 Agustus 2019 STARRING : Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom DIRECTOR : Thurop Van Orman, John Rice CENSOR RATING : SU GENRE : ANIMATION LANGUAGE : English SUBTITLE : BAHASA INDONESIA DURATION : 97 Minutes Ketika ancaman baru menyerang pulau para burung dan juga pulau para babi, Red, Chuck, Bomb, dan Mighty Eagle merekrut adik Chuck, Silver dan bekerja sama dengan para babi Leonard, asistennya Courtney dan babi jago teknologi Garry untuk membuat kesepakatan dan membentuk sebuah tim besar untuk melindungi kampung halaman mereka. Untuk pesan tiket Hub WA 085647642958 / Klik di Bio angrybirds theangrybirds theangrybirdsmovie2 frenemies silver red chuck bomb mightyeagle filmsemuaumur filmanimasi tiketonline tiketbioskop jualtiket bookingtiketbioskop bookingtiket filmbioskop bioskop nontonfilm nontonbioskop filmdicgv cgvindonesia

90
1 day ago

剛出門就在趕車🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ 超久沒有在電影院看動畫片為了桃貴那一句掰掰即使沒抽到票也願意花錢進去看♡♡♡ (笑最大聲的是一個大人?我應該是全場笑最少的人 原本是要買麻古茶坊的楊枝甘露結果一到上面寫今日售完(可可可惡 珍珠鮮奶的珍珠有夠甜還好是小杯的不然我會甜死在電影院 一看完立刻去吃我愛的拉麵「丸龜」,起司豬排真的好好吃嗚嗚嗚嗚π_π一碗兩個人吃根本吃不完 📷📷:my bb 憤怒鳥大電影2 蔡桃貴 麻古茶坊 楊枝甘露 迷客夏 珍珠鮮奶 丸龜製麵 豚骨拉麵 起司豬排 theangrybirdsmovie2