vh

130,255 Photos and Videos

9 minutes ago

Sofisticação e estilo. Bolsa Volpa Cooly e porta notas Kelly V na cor Burgundy. Não tem como não estar produzida com esse conjunto! bolsadeluxo vh victorhugosorocaba

30
51 minutes ago

Mochilas VH 😱😍✨

00
1 hour ago

'Jednom kad sve ovo bude juče' Kad se probudim za par godina u tvom naručju umesto u polu praznom krevetu ispunjenom jastucima koji su tu samo da ublaže tvoje odsustvo Pa me sanjivo poljubiš i namestiš se na moje grudi uz ono tvoje čuveno 'Još samo pet minuta'. A nikada nije bilo samo pet Dan će nam početi zajedničkim spremanjem doručka i poznavajući tebe prepiraćemo se oko toga ko je spretniji u kuhinji Ja ću, naravno, popustiti i sa strane te posmatrati dok će mi kroz glavu, po ko zna koji put, prolaziti misao da sam srećna što se budim pored muškarca koji ume i voli da kuva. I nije mu teško, jer zna da je to najmanje što može da uradi za ženu koju voli. I za ženu koja ga voli, naravno Odlazićemo na posao, upoznavaćemo nove ljude, ali ćemo se uvek rado vraćati tamo gde se osećamo najsigurnije. Uvek ćemo se vraćati jedno drugom. Jednom kad sve ovo bude juče i kad se budem budila, ali i odlazila na počinak pored tebe, znaću da je napokon sve tu. Moj dom u jednom naručju. I neće mi biti važni drugi ljudi koji se bore za malo tvoje pažnje, Neće mi biti važni oni koji te okružuju kada mene nema, Neće me boleti udaljenost između nas jer ćeš se uvek vraćati meni u zagrljaj. I neće me boleti obaveze koje me sprečavaju da ti se bacim u naručje Jednom kad sve ovo bude juče, Kad te bude dočekala večera na stolu i deca čija smo imena zajedno izabrali još dok smo imali 18 godina, znaću da je sve tu. I znaću da će uvek sve biti u najboljem redu dok god si ti tu. Jednom me nećeš boleti ovoliko. Jednom nećemo biti samo nedosanjan san. Jednom V.H. citati tekstovi balkancitati balkantekstovi emotivnaluda vh

200
1 hour ago

Com duas opções de alças, a Bolsa New Ada é super versátil e perfeita para os seus passeios! Aproveite a nossa liquidação e garanta já a sua! Para mais Informações entre em contato conosco através do Whatsapp.

101
2 hours ago

🔴SALE🔴 Bolsa Corsa no Canvas Cloud. Aproveite a nossa liquidação! Entre em contato conosco através do Whatsapp 21- 98868-9519

111
4 hours ago

NAK CANTIK TAPI KEDEKUT Nak cantik dan mantap tapi nak keluarkan duit berkira kira. Walhal untuk diri sendiri. Bila orang tu pandang yang lain mula la kau hangin satu badan.Konon tak boleh terima kenyataan. Salah kan orang tu salah kan orang ni tapi sebenarnya kesalahan tu pada diri sendiri.Tak juga berubah berubah. Kata produk tu mahal kata tak ada kesan,cuba pun tak pernah lagi? Cuba la dulu, pelaburan untuk diri sendiri juga.Cantik dan mantap untuk diri sendiri juga.Nanti somi bertambah sayang bertambah rindu dan bertambah angau. Tak percaya? Jom try set combo gelora asmara😍 VH WD RahsiaRumahtanggabahagia GabunganMantap💞 Teknik3🗝🗝🗝

00
4 hours ago

Sunglasses Victor Hugo . Nos envie o seu número de WhatsApp por mensagem direct para receber atendimento à distância.

513
4 hours ago

Bolsa Foxy Z Web em Oxford no Canvas Nugget Cuoio Nos envie seu número de WhatsApp por mensagem direct para saber as suas variações de combinação.

944
5 hours ago

老闆住處離我家也不過十幾分鐘車程,通常都是一批面交。然後這次不小心一個手滑弄到超取,然後老闆也沒想太多直接寄出來⋯😅 家裡櫃子空間又開始窘迫,不知道怎麼塞,乾脆來個新舊世代袋鼠交尾🙈 說真的新的袋鼠根本是始祖鳥還是某種飛行系恐龍吧? airplane aircraftmodel boeing747-400 b744 boeing787-9 b789 qantas spiritofaustralia VH-ZND

373
5 hours ago

Projekt nowoczesnej stodoły powstał w 2008 roku. Był to nowatorski koncept architekta Przemka Lisieckiego. Dziś idea MODERN BARN cieszy się dużą popularnością. ⁠ ⁠ Zapraszamy do współpracy. Zamów u nas projekt.⁠ Więcej na stronie Vision Home w zakładce Projekty:⁠ https:visionhome.pl/projekty/⁠ ⁠ modernbarn visionhome vh visionhomepl metamorfoza domkostka przebudowa projektdomu realestate architecture home newhome inwestujwdom dom projekt projektowanie nieruchomosci nieruchomości inwestycja greenbuilding remont warszawa domwarszawa warszawadom styl zmiana inwestycjawdom inwestujwnieruchomości realestate

521
5 hours ago

vh 2019 I hope that I can look forward to working with you again👩🏻‍🦰👩🏻‍🦰👩🏻‍🦰. annygolds_events

311
5 hours ago

Ferienzeit - Familienzeit 👨‍👩‍👧‍👦😍! Einen Urlaub zu uns in das schöne Niederbayern mit Ausflug in den bayernpark 🎢🎡🏰💦 bietet sich bestens an! Genießt noch die letzten Wochen der Sommerferien und unternehmt gemeinsam etwas. vilstalerhof vh hotel ankommenundwohlfühlen niederbayern landauanderisar dingolfing bayernpark bp premiumpartner freizeitparadis familienhotel bayernparkpackage zeitmitderfamilie familienausflug familienangebote spaßfürdieganzefamilie familiensuite gemeinsamezeit gemeinsamerspass topangebote ferien urlaub ausflug ausflugsziel ausflugstipp

110
6 hours ago

Vh 2019 You gave me your time,the most thoughtful gift of all 🙏🙏🙏 annygolds_events 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

392
9 hours ago

Selamat petang wanita wanita jelita TAHUKAH ANDA PUNCA PENYEBAB KANSER RAHIM? Baik, di sini saya jelaskan apa tindakan yang perlu anda elakkan supaya dapat mencegah dari mendapat KANSER RAHIM. 1. Jangan minum air ais, air bergas Dan air Kelapa ketika haid. 2. Jangan mencuci rambut Kerana liang kepala sedang terbuka pada saat haid Kerana boleh menyebabkan sakit kepala ( kena angin kepala), INI sangat berbahaya Dan kesan INI boleh di rasakan saat muda Dan masa tua 3. Jangan makan mentimun sedang haid Kerana getah yang ada pada mentimun boleh menyebabkan haid tersisa di dinding RAHIM. 4. Selain itu semasa sedang haid, tubuh tidak boleh terhantuk, terjatuh Dan terpukul oleh benda keras terutama bahagian perut Kerana boleh menyebabkan muntah darah, rahim boleh terluka. Penyelidikan membuktikan, minum ais semasa haid boleh menyebabkan darah tersisa/terlekat di dinding rahim, selepas 5-10 tahun boleh menyebabkan "KANSER RAHIM" CARA PENCEGAHAN : UNTUK melancarkan peredaran darah Kotor (haid) keluar, sapulah WD pada bahagian ari-ari kita iaitu ,(3 jari dari bawah pusat ) SAPU secara membulat ikut arah lawan jam. Untuk membersihkan dinding vagina selepas / SETIAP Kali lepas haid (period) cucilah dengan menggunakan pencuci wanita VH. VH Adalah 100% semulajadi dari air rebusan sireh + manjakani Sayangi RAHIM Kita. Sekarang mungkin kita Tak perasan, tapi bila meningkat USIA (jangka masa panjang) Baru kita sedar Dan terasa sakitnya. StokisAdleesyaBeauty Teamhebatshidasaid tip beauty rahsiarumahtanggabahagia anjal cerah awetmuda kulitkusam jerawat jeragat malaysia brunei indonesia thailand singapura likeforlikes like4likes likelike like20likes

80
9 hours ago

Selamat petang wanita wanita jelita TAHUKAH ANDA PUNCA PENYEBAB KANSER RAHIM? Baik, di sini saya jelaskan apa tindakan yang perlu anda elakkan supaya dapat mencegah dari mendapat KANSER RAHIM. 1. Jangan minum air ais, air bergas Dan air Kelapa ketika haid. 2. Jangan mencuci rambut Kerana liang kepala sedang terbuka pada saat haid Kerana boleh menyebabkan sakit kepala ( kena angin kepala), INI sangat berbahaya Dan kesan INI boleh di rasakan saat muda Dan masa tua 3. Jangan makan mentimun sedang haid Kerana getah yang ada pada mentimun boleh menyebabkan haid tersisa di dinding RAHIM. 4. Selain itu semasa sedang haid, tubuh tidak boleh terhantuk, terjatuh Dan terpukul oleh benda keras terutama bahagian perut Kerana boleh menyebabkan muntah darah, rahim boleh terluka. Penyelidikan membuktikan, minum ais semasa haid boleh menyebabkan darah tersisa/terlekat di dinding rahim, selepas 5-10 tahun boleh menyebabkan "KANSER RAHIM" CARA PENCEGAHAN : UNTUK melancarkan peredaran darah Kotor (haid) keluar, sapulah WD pada bahagian ari-ari kita iaitu ,(3 jari dari bawah pusat ) SAPU secara membulat ikut arah lawan jam. Untuk membersihkan dinding vagina selepas / SETIAP Kali lepas haid (period) cucilah dengan menggunakan pencuci wanita VH. VH Adalah 100% semulajadi dari air rebusan sireh + manjakani Sayangi RAHIM Kita. Sekarang mungkin kita Tak perasan, tapi bila meningkat USIA (jangka masa panjang) Baru kita sedar Dan terasa sakitnya. StokisAdleesyaBeauty Teamhebatshidasaid tip beauty rahsiarumahtanggabahagia anjal cerah awetmuda kulitkusam jerawat jeragat malaysia brunei indonesia thailand singapura likeforlikes like4likes likelike like20likes

120
10 hours ago

कभी रात में तारे गिन के देखना। जितने तुम गिन पाए उतना तुम हमको याद करते हो। ओर जितने तारे बच जाए उतना हम तुमको याद करते है। photographer lover royal king porbandar editing hart of hart kutiyana photos like life love lbodedara VH creative contact 6353041245 🔝🔙

4725
10 hours ago

✔️ REPEAT ORDER ✔️ MASIH SETIA ✔️ SENTIASA DIHATI ✔️ PILIHAN TEPAT ✔️ VH MEMANG TERBAIK • Sudah terbukti sejak tahun 2015 lagi. • Dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi yang hebat yang mana fungsinya sangat terkenal sudah dalam menjaga bahagian intim / aset kaum wanita. • Produk tempatan yang bertaraf antarabangsa, berkualiti tinggi, perkilangan bertaraf GMP, mendapat kelulusan KKM, dan mendapat pengiktirafan HALAL dari pihak JAKIM. • Sesuai digunakan oleh semua lapisan masyarakat seawal usia remaja dan termasuk wanita hamil dan ibu yang berpantang. • MAMPU MILIK, BERBALOI, TERBUKTI BERKESAN dan LAIN DARI YANG LAIN. Jom, alamilah kesegaran sepanjang hari dan nikmati keselesaan bebas dari masalah private part bersama cucian V-HYGIENE keluaran Adleesya Beauty, satu-satunya feminine wash yang paling bagus buat semua wanita. 👍🏻 ========================= Uolls nak kenal dengan VH? Boleh sayang, jom whatsapp Ling 👉 www.wasap.my/60199099090/HargaVH VH WomenDesireeV_Hygiene LING_AdleesyaBeauty Ori💯% 🌟Dapatkan Set Kombo bersama WDTA pada Harga Promosi yang lebih jimat.🌟

00
11 hours ago

Qantas Boeing 737-838 VH-VZH arrives into Auckland International Airport (NZAA) operating as QF141 from Sydney (YSSY). ————————————————————— Canon EOS 6D Mk.II & Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di Vc USD G2 at 200mm. ISO160, 1/750th sec at f/8 ————————————————————— ' ' ' ' ' HASHTAGS: - VH-VZH AKL aucklandairport aucklandaviation aucklandinternationalairport NZAA boeing boeinglovers boeing737 b737 737 boeing737800 b737800 b7378 qantas qantasairways qantasairlines planespottersnz planespotter airplanespotters

371
15 hours ago

Venha visitar a Victor Hugo Outlet SP Market e se surpreender com lindos modelos com descontos encantadores. Enviamos por sedex para todo Brasil. Envie uma mensagem para 11-992480757 ou clique no link da bio perfil para falar diretamente pelo Whatsapp. Será um prazer atendê-la.

291
15 hours ago

Victor Hugo - Outlet SP Market. Venha nos visitar e se apaixonar por lindos modelos de bolsas e acessórios com descontos encantadores. Enviamos via correio para todo Brasil. Envie uma mensagem para 11-992480757 ou clique no link da bio perfil para falar diretamente pelo Whatsapp. Será um prazer atendê-la.

322
15 hours ago

Toda linha em Mx Nero BK com desconto especial. Enviamos para todo Brasil. Envie uma mensagem para 11- 992480757 ou clique no link da bio perfil para falar conosco diretamente pelo Whatsapp.

253
17 hours ago

M O R N I N G G O R G E O U S ❤ Just nak share dgn uolls, rutin harian Ling 👉🏻 Calit-calit WD dinadi setiap pagi, tenang, yakin dan ceria je rasanya. 👉🏻 Ditambah pula dengan cucian VH, rasa segar dan selesa sepanjang hari sejak tahun 2014 (bersama WD) dan tahun 2015 (bersama VH) dan masih SETIA hingga ke hari ini. 😊 Ling tak perlu berpaling ke arah yang lain, kerana yg 'DUA' ni dah cukup HEBAT dalam mengatasi semua masalah tubuh badan, dah cukup LENGKAP dalam menjaga setiap inci tubuh badan Ling, LUAR dan DALAM. Inilah set penjagaan tubuh badan yg TERBAIK , inilah pilihan yg TERBAIK , buat setiap WANITA, iaitu set kombo WD + VH dari WomenDesiree. ❤ PRODUK HEBAT, SELAMAT, LULUS KKM, BERSIJIL HALAL, DIYAKINI, MAMPU MILIK, TERBUKTI BERKESAN, SUDAH BERTAHUN BERTAPAK DIPASARAN & BERKUALITI.👍🏻 ==================== Nak info/order set kombo hebat ini? Boleh sayang. Jom whatsapp Ling, dan nikmati DISKAUN sebanyak RM20 jika uolls grab sementara promosi masih berlangsung. 😉 ↪️ www.wasap.my/60199099090/NakKombo_WD+VH HargaPromosiRM130 HargaAsalRM150 JimatRM20 💥 FreePos 💥 FreeGift 💥 SetLengkapBuatKaumWanita WD VH WomenDesiree BukanSekadarLuaran ProductWithLove LING_AdleesyaBeauty

50
23 hours ago

"La Libertà inizia dove finisce l'ignoranza" V. Hugo

563
23 hours ago

Faça sua encomenda! Bolsa que cabe notebook e da pra usar como pasta 😻 VH

30
1 day ago

Estilo e praticidade, assinatura Victor Hugo. Bolsa Volpa Cooly 2K em Canvas Nugget Cuoio. Enviamos para todo o Brasil! Envie mensagem para (21)98868-9522 ou clique no link da bio (perfil) victorhugo_riobranco para falar conosco diretamente pelo Whatsapp.

803
1 day ago

A Bolsa Grace é o clássico que amamos! O novo tom Nugget é neutro e super versátil. Enviamos para todo o Brasil! Envie mensagem para (21)98868-9522 ou clique no link da bio (perfil) victorhugo_riobranco para falar conosco diretamente pelo Whatsapp.

322
1 day ago

Experimente a praticidade e o estilo da Bolsa Tyler Cuoio. Enviamos para todo o Brasil! Envie mensagem para (21)98868-9522 ou clique no link da bio (perfil) victorhugo_riobranco para falar conosco diretamente pelo Whatsapp.