wafer

170,327 Photos and Videos

3 hours ago

Per fortuna le festività pasquali 🐣 durano pochissimo non potrei farcela con tutto il cibo che gira 😃 Ma, visto che si deve “ballare” balliamo ! Così, ho preparato questi piccoli bicchierini con crema chantilly al cioccolato bianco, biscotto al cioccolato fondente sbriciolato (ho preso gli OREO e li ho privati della cremina bianca), e panna. E per guarnire ovetto al cioccolato bianco Lindt e cialde di wafer ripiene di cioccolato “Caprice”. Ma perché a Pasqua si regalano le uova di cioccolato? L’uovo ha sempre rappresentato la creazione della vita e perciò ha sempre assunto una connotazione sacra. Il Cattolicesimo ne fece un simbolo di risurrezione (l’uovo appare privo di vita, ma in realtà la conserva al suo interno, proprio come il sepolcro di Gesù, che secondo tradizione lo vide risorgere). Le nostre amate uova di cioccolato arrivarono nel 1880: prima vennero prodotte uova piene da maestri cioccolatieri tedeschi e francesi e successivamente, verso la fine dell’Ottocento, grazie ai progressi tecnologici, l’inglese Cadbury, azienda dolciaria tutt’ora esistente, creò il primo uovo come lo conosciamo noi, di cioccolato cavo, con all’interno una sorpresa. Nel 1905 la Cadbury introdusse le uova di cioccolato al latte (invenzione Svizzera risalente a trent’anni prima), che furono subito un grandissimo successo. A voi, come piacciono !? Piene o cave!? Di cioccolato al latte o fondente !? Io preferisco il fondente 😍 uovadipasqua dolcialcucchiaio oreo cremachantilly dolci uovalindor lindt foodblogger cake wafer foodphotography instafood foody foodpassion buonissimocontest cucinaabruzzese abruzzo teramo cucinateramana pasqua2019 carlalacontessina

200
3 hours ago

ASMR NOSTALGIC : Apollo Wafer Blue Packaging, More Chocolate ! More Tasty | NO TALKING ⠀ tag rakan korang yang kuat makan atau yang jenis berbulu tengok video macam ni ⠀ K ! Sebelum ini aku ada buat yang paket kuning dan aku rasa yang biru ni lebih coklat kot sbb rasa mcm lebih kurang je, tapi ni mcm berlemak sikit 🥺 ehh dalam dia memang 3 ekk ? ke 4 ? lupa dah hmmm ⠀ FULL VIDEO DI LINK BIO (YOUTUBE) ⠀ asmr mukbang mukbangmalaysia asmrmalaysia mukbangindonesia asmrmukbang asmreatingshow asmrsounds asmrsatisfyingsounds asmrcommunity soyummy eating makanmakan viralmalaysia malaysia indonesia tiktok kwai apollo wafer chocolate choc - regrann

70
4 hours ago

La fabbricazione di un circuito integrato ricorda spesso la ricetta della pizza : si utilizza acqua, sale,farina per la base e poi si prende una fetta e la si spiana , ci mettiamo sopra la mozzarella e il sugo di pomodoro , si mette in forno ed infine si aggiungono i condimenti che permettono di collegare le varie parti della pizza. Tuttavia , il wafer di silicio non è buono come una pizza napoletana ma la preparazione , la sua ricetta è molto simile : STEP 1: formazione dello strato epitassiale (la fetta di silicio) per merito della scissione del SiCl4. STEP 2: formazione dello strato di biossido di silicio che funge da maschera se si desidera drogare delle zone piuttosto che altre. STEP 3: rimozione del biossido grazie al fotoresist. STEP 4: diffusione o impiantazione ionica delle impurità droganti STEP 5: metallizzazione ovvero la formazione dei collegamenti elettrici. 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ingegneriaelettronica ingegneria elettronica silicio wafer pizza

30
4 hours ago

Meh, not my favourite. Macros also not that good (220 cals/11c/13f/13p) This ones a hard pass for me 🙅 I personally like their other flavours a lot better like vanilla, berry, peanut butter, and caramel flavours (not in order)

434
5 hours ago

Repost from wafer.enak.id with regram.app Dalam satu kotak D-One, ada berapa kelezatan wafer roll di dalamnya? Buat kamu yang beruntung, ada hadiah menarik dari D-One. D-One Membuat Mood Jadi Good! Jawab ya di kolom komentar ya! Syarat-syaratnya adalah sebagai berikut : 1. Follow Instagram wafer.enak.id 2. Love post ini 3. Tulis jawaban & hashtag KuisDOne pada kolom komentar postingan ini 4. Mention minimal 5 teman 5. Repost! Ditunggu hingga 20 April 2019 pukul 15:00. Tiga orang beruntung yang menjawab benar akan mendapatkan paket menarik dari D-One! Jangan lupa ajak teman-teman sebanyak-banyaknya! :) waferenak enak kriuk renyah waferstik waferroll done d-one waferstikd-one cokelatasli camilan jajanan wafer snack instadaily thebest tags4like instafood moodjadigood KuisDOne kuis quiz

40
5 hours ago

READY Permen Yupi Strawberry kiss 1 Toples isi 125 biji Cocok nih buat suguhan tamu, apalagi bentar lagi moment nya lebaran Yuk, PESAN SEKARANG JUGA 🖤 Info& Order WA 0821-3333-2005 Semarang permenyupi permen inacokiloan inacojellymurah inaco inacojelly inacojellysemarang jualinacojelly oleholehjogja oleholehsemarang oleholehbandung cemilan cemilanenak cemilansehat paketlebaran paketlebaranmurah crispy semarangolshop olshopjateng semarangonlineshop semarangshop jajanlebaranmurah jajananpasar jajanankekinian kuekering kuekeringlebaran kue eggroll soescoklat wafer

60
7 hours ago

Brigadeiro de Kit Kat. Kit Kat é um chocolate composto pela combinação de wafer coberta por chocolate criada em 1935 pela empresa Rowntrees da Inglaterra e que desde 1988 é produzida pela transnacional Nestlé, exceto nos Estados Unidos, onde o chocolate é produzido pela Hershey's. Essa deliciosa combinação em forma de Brigadeiro é loucura loucura loucura. Experimente e aprove 🍫🍫 doces docinho docinhodefesta kitkat Nestlé Wafer chocolate

100
7 hours ago

SWIM WILD SWIM FREE MOVE YOUR BODY IN THE WATER THE PERFECT WAY TO BE

321
9 hours ago

📍Moro Gelato, Long Street Time for some more sweet treats 😍🍦. Go visit Moro Gelato in town for some of the tastiest ice cream there is! You can also enjoy their non stop chocolate tap that will take your ice cream to the next level! Flavor: coconut stracciatella 🥥 capetown capetownliving capetownblog foodblog foodiesofcapetown foodies students yum delicious southafrica foodtravel travel morogelato gelato icecream coconut wafer stracciatella chocolate chocolatetap longstreet

200
12 hours ago

Wafer Tip İzlenebilir Kelebek Vana https:www.ekselyangin.com/wafer-tip-izlenebilir-kelebek-v… Gövde: Dökme demir, EPDM kaplama Disk: Cr-Ni kaplı Al-bronz paslanmaz çelik Mil: Sertleştirilmiş & Temperli Çalışma basıncı: 21,5 Bar (300Psi) Test Basıncı: 43 Bar (600psi) Maksimum çalışma sıcaklığı: 120 °C wafer izlenebilir kelebek vana yangin istanbul fiyat

80
13 hours ago

Busy hump day? No problem! We're here to make your day better. هل يومك مليء بالمشاغل؟ لا مشكلة٬ نحن هنا لنجعلك تنسى همومك وتستمتع بالطعم الإيطالي الذي ينقلك إلى جبال الدولوميت في إيطاليا.

313
13 hours ago

A Throwback Saturday! Wafer paper is honestly my favourite mediumwell wafer and buttercream! The art of creating magnificent flowers with wafer and a magic potion still amazes me and seeing the queen of wafer in action last year was a dream. Wafer isn’t as huge as it should be in the UK but honestly everyone should give it a try. Plus total bonus when you drop one they don’t shatter into a gazillion pieces winwin heytherecupcake cakeschool thecakeschool sunflowerbakery cakeacademy academy cakestudio wafer waferpaper cake cakes waferpaperflowers cakedecoration cakedecorating

361
13 hours ago

Celebrate your Easter Sunday with Waffles! That's right, we're doing a 'one day only' coffee and waffle special. Any small coffee and a plate of our mouth watering waffles with maple syrup and ice-cream for only $15.90. Hurry in, these won't last long and who knows when we'll do waffles again? 🤷‍♂️ stellarossa stellamoments stellarossapumicestone waffles icecream bnecafe brisbanecafe mint breakfast foodporn wafer bowl love bnefood happy garnish picoftheday colourful wood takeaway maplesyrup

252
13 hours ago

🍫 Wafelki w mlecznej czekoladzie od reeses! 🍫 . Jedliście już? Lepsze są od standardowych Reese's? 🤔🤨 . Firma : ~~> Reeses Cena: ~~> 6,59zł Sklep: ~~> Carrefour Masa netto: ~~> 47g instafood food newproduct newfood product new delicious tasty yummy foodhunter foodporn foodie shopping foodshop foodstagram carrefour snack sweetsnack chocolatebar chocolateandnuts sticks wafer chocolatetandpeanutbutter peanutbutter americansweets reeses milkchocolate reesessticks reeseschocolate

70
14 hours ago

Dalam satu kotak D-One, ada berapa kelezatan wafer roll di dalamnya? Buat kamu yang beruntung, ada hadiah menarik dari D-One. D-One Membuat Mood Jadi Good! Jawab ya di kolom komentar ya! Syarat-syaratnya adalah sebagai berikut : 1. Follow Instagram wafer.enak.id 2. Love post ini 3. Tulis jawaban & hashtag KuisDOne pada kolom komentar postingan ini 4. Mention minimal 5 teman 5. Repost! Ditunggu hingga 20 April 2019 pukul 15:00. Tiga orang beruntung yang menjawab benar akan mendapatkan paket menarik dari D-One! Jangan lupa ajak teman-teman sebanyak-banyaknya! :) waferenak enak kriuk renyah waferstik waferroll done d-one waferstikd-one cokelatasli camilan jajanan wafer snack instadaily thebest tags4like instafood moodjadigood KuisDOne kuis quiz

20
14 hours ago

🍦🥮Cornetto salted caramel🥮🍦Because the ice season has started and it’s definitely ice cream weather☀️🍦 Double flavour wafer with salted caramel ice and sauce and crunchy caramel perls on top. SWIPE to see the salted caramel filling inside🥮 {Werbung}

13710
15 hours ago

Repost wafer.enak.id ( get_repost) ・・・ Dalam satu kotak D-One, ada berapa kelezatan wafer roll di dalamnya? Buat kamu yang beruntung, ada hadiah menarik dari D-One. D-One Membuat Mood Jadi Good! Jawab ya di kolom komentar ya! Syarat-syaratnya adalah sebagai berikut : 1. Follow Instagram wafer.enak.id 2. Love post ini 3. Tulis jawaban & hashtag KuisDOne pada kolom komentar postingan ini 4. Mention minimal 5 teman 5. Repost! Ditunggu hingga 20 April 2019 pukul 15:00. Tiga orang beruntung yang menjawab benar akan mendapatkan paket menarik dari D-One! Jangan lupa ajak teman-teman sebanyak-banyaknya! :) waferenak enak kriuk renyah waferstik waferroll done d-one waferstikd-one cokelatasli camilan jajanan wafer snack instadaily thebest tags4like instafood moodjadigood KuisDOne kuis quiz

80
15 hours ago

It’s time to ChunoApnaFavourite DukesWaffy flavour by casting your vote in the Waffylection In the first leg of this unique battle, simply see what the ‘flavour candidates’ i.e. Vanilla Waffy & Chocolate Waffy are saying to woo your vote. Choose which flavour you like better & Comment your choice below. May the best flavour win! BoloKya Wafer

5217
15 hours ago

🤗 NEW: PROTEIN WAFER 🤗 Do you remember those crunchy layers of wafer and soft cream from your childhood years? Still, you would give them up, afraid of the verdict of your bathroom scales? Don't! Here comes the figure-friendly alternative, and even more than that! Feel free to snack and sweeten the moment biotechusa getmore newproduct protein wafer snack healthysnack fitnesslife fitfam instafit fitspiration diet healthylife fitlifestyle fitnessmotivation aesthetics physique

82413
16 hours ago

Dalam satu kotak D-One, ada berapa kelezatan wafer roll di dalamnya? Buat kamu yang beruntung, ada hadiah menarik dari D-One. D-One Membuat Mood Jadi Good! Jawab ya di kolom komentar ya! Syarat-syaratnya adalah sebagai berikut : 1. Follow Instagram wafer.enak.id 2. Love post ini 3. Tulis jawaban & hashtag KuisDOne pada kolom komentar postingan ini 4. Mention minimal 5 teman 5. Repost! Ditunggu hingga 20 April 2019 pukul 15:00. Tiga orang beruntung yang menjawab benar akan mendapatkan paket menarik dari D-One! Jangan lupa ajak teman-teman sebanyak-banyaknya! :) waferenak enak kriuk renyah waferstik waferroll done d-one waferstikd-one cokelatasli camilan jajanan wafer snack instadaily thebest tags4like instafood moodjadigood KuisDOne kuis quiz

50
18 hours ago

Finish 1(selesai jahit) Jersey Player SNOVER FC Bahan: drifit (binik) Motiv: print depan, belakang Kerah: Polo/kemeja Sablon: polyflex (apparel, no celana) - - - - - pangkalan_clothes pc_apparel_jersey pc_apparel_katalog 📱 Sms: 081515818529 📱 Wa: 082125481990 📧gmail: pangkalanclothes gmail.com 📱 IG: https:www.instagram.com/pangkalan_clothes/ 📱Fb: https:mobile.facebook.com/Pangkalan_Clothes-1806395972923066/ 📱Twitter: https:mobile.twitter.com/account 🏠 Rumah Produksi: Kp. Jati 2 Rt.011/006 no.2 Ds. Jatilaksana Kec. Pangkalan Karawang 41362 pangkalanclothes pcapparel snover jayabeja batik wonderfulindonesia ligafutsal pssi bekasi jersey jerseymurah jerseyprinting jerseysublimasi sublimasiprinting gradeori original madeinkarawang jerseyfutsal jerseysepakbola jerseyprintingmurah paving benzema wafer dryfit hayget serena mimaki kertassublimkorea100g mockup mockupjersey

200
18 hours ago

Frágil te ves, dulce sensual, quiero abrazarte, te protegeré. Está fusión es irrompible no llores más aquí estoy. Colaboración con pinktea.rex milk milkshake love wafer white

190