weddinggift

2,502,030 Photos and Videos

3 minutes ago

I got an epic mail call from my good buddy & forgedinfire brother heritagehandforged He crafted up these Brazeal inspired hammer tongs for me and i finally got a chance to put them to work on a couple hammer heads. I'm beyond impressed with their quality. I made a couple war hammers from a ball pein & a claw hammer. Someday I'll give'em handles. Give him a shout for a pair of hand forged tongs. Thanks for looking! hammerandfire blacksmith fireandanvil bladesmith bladesmithingart weddinggift groomsmengift knifeporn knifenut handmadeknife handmadeknives camp hunt hike greatoutdoors hammerandanvil detroit repurposer upcycler lesbianartisan artisanalknife LGBTbladesmith knifemaking dreamer unique

60
9 minutes ago

I design and produce fine contemporary jewelry and other metal designs. Just finished this “other metal design”—an etched amalgam of a wedding invitation adorning a photo album for a soon to be married couple. etch etchedmetal phototransfer weddinggift weddingalbum customgift 3dmetal metalsmith wendyjonewmetaldesigns bostonjeweler independentartist jewelrydesigner finejewelry contemporaryjewelry goldsmith silversmith customjeweler ooak jewelry instajewelry handmade jewelrygram etsyshopwjnmetaldesigns facebookwendyjonewmetaldesigns

30
16 minutes ago

MENU SPECIAL BULAN RAMADHAN SAHAJA‼️‼️ . Red Velvet Coklat Leleh korangggg menu baru di sabrina_bakery kali ini😍😍 Cake ni special utk bulan Ramadhan je tau. So hanya sebulan sahaja. Coklat tu korang tuang biar meleleh leleh tau. Baru padu🌋 . Jom book order sekarang‼️ . Red Velvet Coklat Leleh Saiz 7" RM 40 . NAK ORDER? MEH WHATAPPS FIKA 0187729515 ATAU JUST TEKAN LINK DEKAT BIO sweetcake.coo 🌹 . 🛵🚙 CAKE DELIVERY DISEDIAKAN SETIAP HARI KE LEMBAH KLANG DAN KL. ** Caj penghantaran dikenakan mengikut jarak tempat anda 😊 . keksedapshahalam redvelvetcoklatleleh cakecoklatleleh meruklang bukitjelutong puncakalam uitm  browniesfudgy dfcc sabrinabakery cadburycookies browniessetiaalam kekkahwinmurah kekkahwincantik keksedapsetiaalam keksedapklang kekshahalam keksetiaalam kekklang kekkl tartshahalam tartsetialam setiaecopark doorgiftbrownies shahalam kl setiaalam merufoodelivery klang weddinggift

10
25 minutes ago

Keeping these new besseytools_na clamps clean. I used to use box tape , but that was wasting money and then wax paper. That was expensive too. Now I use use trash bags to cover my clamps. So cheap and they keep all my clamps clean. homedecor lifestyle cuttingboards breadboard charcuterie charcuterieboard cheeseboard chef cheeseplatter decor weddinggift housewarming homegoods handcrafted grazingplatter resturant kitchenware kitchendesign wineandcheese kitchen wine cheeseplate modern modernhome modernfurniture blackinterior

183
25 minutes ago

I love hearing about the special details that the couple give each other. Sometimes it is a special note. Sometimes it is a gift. Go to the blog for more on the special gift for the bride :) Link in bio.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ weeklyblog giftforthebride hisgifttoher weddingdetails weddinggift ⠀ ⠀

10
25 minutes ago

💙gift💙 ご結婚のお祝いにペアネックレスをと ご依頼頂きました! 新郎新婦様にはサプライズで😂💓 . atelier sayakaのロゴネックレスの ゴールドクリスタルが奥様 シルバーリングが旦那様 ラッピングは 白いバラをしきつめて… バラ全般の花言葉は「愛」 白いバラの花言葉は 「尊敬」「純潔」「約束を守る」 そして… 「わたしはあなたにふさわしい」 2人で交わした約束 神様の前で誓った言葉 2人を縛るのではなく どんな時も繋いでくれる赤い糸 そんな絆になって どんな困難も乗り越えて happyな人生を送ってほしいです。 末永くお幸せに🥰💓💓💓 . ateliersayaka あとりえさやか happywedding weddinggift surprise バラ 花言葉 白いバラ rose whiteroses ネックレスプレゼント ロゴネックレス 末永くお幸せに

30
28 minutes ago

RAYA PROMO! CINCIN SILVER 925 NORMAL PRICE RM120 NOW RM100 ONLY! INCLUDING POSTAGE + BOX FOR SEMENANJUNG, SS ADD RM 5 PRICE VALID UNTIL 15 JUN 2019 ONLY! SCREENSHOT PICTURE & WHATSAPP TO +6010-2078281 jewellery jewellerymalaysia menring menaccessories cincin cincinnikah cincinlelaki couplering ring menbangle menfashion jewellerymalaysia jewellery gelang bazarpaknil cincin silver hantaran nikah tunang hantaranperkahwinan onlineselling visitmyig weddinggift present ring couplering coupleset couple sayajualmurah sayajual aksesorilelaki formenstyle cincinlelaki sale

110
29 minutes ago

RAYA PROMO! CINCIN SILVER 925 NORMAL PRICE RM120 NOW RM100 ONLY! INCLUDING POSTAGE + BOX FOR SEMENANJUNG, SS ADD RM 5 PRICE VALID UNTIL 15 JUN 2019 ONLY! SCREENSHOT PICTURE & WHATSAPP TO +6010-2078281 jewellery jewellerymalaysia menring menaccessories cincin cincinnikah cincinlelaki couplering ring menbangle menfashion jewellerymalaysia jewellery gelang bazarpaknil cincin silver hantaran nikah tunang hantaranperkahwinan onlineselling visitmyig weddinggift present ring couplering coupleset couple sayajualmurah sayajual aksesorilelaki formenstyle cincinlelaki sale

71
29 minutes ago

💙gift💙 ご結婚のお祝いにペアネックレスをと ご依頼頂きました! 新郎新婦様にはサプライズで😂💓 . atelier sayakaのロゴネックレスの ゴールドクリスタルが奥様 シルバーリングが旦那様 ラッピングは 白いバラをしきつめて… バラ全般の花言葉は「愛」 白いバラの花言葉は 「尊敬」「純潔」「約束を守る」 そして… 「わたしはあなたにふさわしい」 2人で交わした約束 神様の前で誓った言葉 2人を縛るのではなく どんな時も繋いでくれる赤い糸 そんな絆になって どんな困難も乗り越えて happyな人生を送ってほしいです。 末永くお幸せに🥰💓💓💓 . ateliersayaka あとりえさやか happywedding weddinggift surprise バラ 花言葉 白いバラ rose whiteroses ネックレスプレゼント ロゴネックレス 末永くお幸せに

50
29 minutes ago

In 2 days we introduce lavender to our collection

71
31 minutes ago

RAYA PROMO! BANGLE MATERIAL STAINLESS STEEL, TAK KARAT NORMAL PRICE RM200/pcs NOW RM150/pcs ONLY! INCLUDING POSTAGE + BOX FOR SEMENANJUNG PRICE VALID UNTIL 15 JUN 2019 ONLY! SCREENSHOT PICTURE & WHATSAPP TO +6010-2078281 jewellery jewellerymalaysia menring menaccessories cincin cincinnikah cincinlelaki couplering ring menbangle menfashion jewellerymalaysia jewellery gelang bazarpaknil cincin silver hantaran nikah tunang hantaranperkahwinan onlineselling visitmyig weddinggift present ring couplering coupleset couple sayajualmurah sayajual aksesorilelaki formenstyle cincinlelaki sale

30
31 minutes ago

RAYA PROMO! BANGLE MATERIAL STAINLESS STEEL, TAK KARAT NORMAL PRICE RM200/pcs NOW RM150/pcs ONLY! INCLUDING POSTAGE + BOX FOR SEMENANJUNG PRICE VALID UNTIL 15 JUN 2019 ONLY! SCREENSHOT PICTURE & WHATSAPP TO +6010-2078281 jewellery jewellerymalaysia menring menaccessories cincin cincinnikah cincinlelaki couplering ring menbangle menfashion jewellerymalaysia jewellery gelang bazarpaknil cincin silver hantaran nikah tunang hantaranperkahwinan onlineselling visitmyig weddinggift present ring couplering coupleset couple sayajualmurah sayajual aksesorilelaki formenstyle cincinlelaki sale

50
34 minutes ago

The only kind of gift that’s so unique you question if you want to open it or cherish it for a lifetime🙌🏼 Customized Engraving on a Hennessy VSOP🥃 ————————————————— For all inquiries please email bomboniere.co hotmail.com or DM. -Sirat & Gagan 🎀

761
34 minutes ago

Graduation season is here! Celebrate this milestone with our custom portrait illustration and let it be cherished forever🎓♥️ vpaperco

91
35 minutes ago

⠀⠀⠀ 지난번에 올린 포장 사진은 바로바로 청첩장액자👆🏻👆🏻 (업로드가 너무 늦었쥬😭) 말린 본식 부케를 전달 받고 드라이플라워, 프리저브드플라워를 더해 액자로! 부케와 청첩장을 액자 하나로 보관할 수 있어 좋은 것 같아요❣️ ⠀⠀⠀

131
36 minutes ago

Gift idea! Polish pottery ring holders are perfect for engagement gifts, teacher gifts, or just because you need one! And they’re on sale this month! 😊 I have one by my kitchen sink that gets used everyday ❤️ — Katy Order online: www.touchofpoland.com touchofpoland polishpottery inthekitchen shopsmall shoplocal midlandtexas pottery beautifulpottery supportsmallbusiness supportlocal colorfulpottery kitchendecor colorful ilovepoland motherdaughterbusiness familybusiness spring ringholder engagementgift weddinggift

51
39 minutes ago

Souvenir Kipas Spanyol By ifsouvenir Kontak 0812-8314-4981 Souvenir kipas yang lucu serata unik dengan harga kompetitif tapi tetap kualitas terbaik rasanya jatuh pada souvenir yang satu ini. Detail coraknya begitu indah, dilengkapi dengan aksen gold pada tiap sisi gagang, menjadikannya makin terlihat cantik. Untuk informasi secara lebih detail, hubungi aja kontak kita kak. Terima kasih souvenirpernikahanterpercaya wedding engagement prewedding hamper hampers kipas souvenirultah souvenirkipas birthdaysouvenir invitationcard weddingfavor weddingku undanganpernikahan hantaran souvenirlucu weddinggift lamaran seserahan souvenir souvenirs souvenirpernikahan souvenirmurah souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

50
39 minutes ago

Souvenir Kipas Spanyol By ifsouvenir Kontak 0812-8314-4981 Souvenir kipas yang lucu serata unik dengan harga kompetitif tapi tetap kualitas terbaik rasanya jatuh pada souvenir yang satu ini. Detail coraknya begitu indah, dilengkapi dengan aksen gold pada tiap sisi gagang, menjadikannya makin terlihat cantik. Untuk informasi secara lebih detail, hubungi aja kontak kita kak. Terima kasih souvenirpernikahanterpercaya wedding engagement prewedding hamper hampers kipas souvenirultah souvenirkipas birthdaysouvenir invitationcard weddingfavor weddingku undanganpernikahan hantaran souvenirlucu weddinggift lamaran seserahan souvenir souvenirs souvenirpernikahan souvenirmurah souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

40
40 minutes ago

Souvenir Kipas Spanyol By ifsouvenir Kontak 0812-8314-4981 Souvenir kipas yang lucu serata unik dengan harga kompetitif tapi tetap kualitas terbaik rasanya jatuh pada souvenir yang satu ini. Detail coraknya begitu indah, dilengkapi dengan aksen gold pada tiap sisi gagang, menjadikannya makin terlihat cantik. Untuk informasi secara lebih detail, hubungi aja kontak kita kak. Terima kasih souvenirpernikahanterpercaya wedding engagement prewedding hamper hampers kipas souvenirultah souvenirkipas birthdaysouvenir invitationcard weddingfavor weddingku undanganpernikahan hantaran souvenirlucu weddinggift lamaran seserahan souvenir souvenirs souvenirpernikahan souvenirmurah souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

40
40 minutes ago

Code: S003 Material: Sterling silver Plated 18KGold with crystal beads Measurement: Necklace 33.5+3cm extension / Earrings7.6cm / Bracelet 16+3cm extension *Please check measurement carefully Price: $3.5 earrings / $4 earrings / $6 necklace Welcome Wholesale Buyers Please DM for ordering glamsoutlet beadedjewellery blacknecklace crystalnecklace blackcrystal layerednecklace finenecklaces trendalert statementstyle layeringnecklaces layerednecklace jewelry choker necklace style fashion fashionista personalizedjewelry trendy bohochic minimalistjewelry layerednecklace theknot weddinggift bridalgift jewelrylover jewelryoftheday layeredjewelry jewelryaddict jewelrydesigner jewelrybox jewelrygram

80
41 minutes ago

Code: S003 Material: Sterling silver Plated 18KGold with crystal beads Measurement: Necklace 33.5+3cm extension / Earrings7.6cm / Bracelet 16+3cm extension *Please check measurement carefully Price: $3.5 earrings / $4 earrings / $6 necklace Welcome Wholesale Buyers Please DM for ordering glamsoutlet beadedjewellery blacknecklace crystalnecklace blackcrystal layerednecklace finenecklaces trendalert statementstyle layeringnecklaces layerednecklace jewelry choker necklace style fashion fashionista personalizedjewelry trendy bohochic minimalistjewelry layerednecklace theknot weddinggift bridalgift jewelrylover jewelryoftheday layeredjewelry jewelryaddict jewelrydesigner jewelrybox jewelrygram

70
42 minutes ago

Pouch Motif Unik Dan Lucu . Salah satu produk terbaru kami yang sangat bermanfaat untuk banyak orang Disainnya yang lucu, semakin mempercantik souvenir yang satu ini Detail Produk -panjang 24,5cm -lebar 15cm -min order 200 pcs -pakai nama hanya dikemasan -motif campur . souvenirmewah souvenir seserahan souvenirpernikahan souvenirpromosi souvenirunik souvenirlucu souvenirmurah jualsouvenir souvenirekslusif weddinggift weddingmakeup pouch souvenirpouchunik pouchbag leatherclutch springsshowcase souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

10
42 minutes ago

Pouch Motif Unik Dan Lucu . Salah satu produk terbaru kami yang sangat bermanfaat untuk banyak orang Disainnya yang lucu, semakin mempercantik souvenir yang satu ini Detail Produk -panjang 24,5cm -lebar 15cm -min order 200 pcs -pakai nama hanya dikemasan -motif campur . souvenirmewah souvenir seserahan souvenirpernikahan souvenirpromosi souvenirunik souvenirlucu souvenirmurah jualsouvenir souvenirekslusif weddinggift weddingmakeup pouch souvenirpouchunik pouchbag leatherclutch springsshowcase souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

10
43 minutes ago

Pouch Motif Unik Dan Lucu . Salah satu produk terbaru kami yang sangat bermanfaat untuk banyak orang Disainnya yang lucu, semakin mempercantik souvenir yang satu ini Detail Produk -panjang 24,5cm -lebar 15cm -min order 200 pcs -pakai nama hanya dikemasan -motif campur . souvenirmewah souvenir seserahan souvenirpernikahan souvenirpromosi souvenirunik souvenirlucu souvenirmurah jualsouvenir souvenirekslusif weddinggift weddingmakeup pouch souvenirpouchunik pouchbag leatherclutch springsshowcase souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

10
43 minutes ago

Souvenir Pouch Mika By ifsouvenir Kontak 0812-8314-4981 . ——————————- Dompet Mika Pesanan Client Kami Di Bengkulu . Salah satu produk terbaru kami yang sangat bermanfaat untuk banyak orang Disainnya yang lucu, semakin mempercantik souvenir yang satu ini Detail Produk -panjang 20cm -lebar 14cm -min order 200 pcs -pakai nama hanya dikemasan -motif campur . souvenirmewah souvenir seserahan souvenirpernikahan souvenirpromosi souvenirunik souvenirlucu souvenirmurah jualsouvenir souvenirekslusif weddinggift weddingmakeup pouch souvenirpouchunik pouchbag leatherclutch springsshowcase dompetmika souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

10
44 minutes ago

Souvenir Pouch Mika By ifsouvenir Kontak 0812-8314-4981 . ——————————- Dompet Mika Pesanan Client Kami Di Bengkulu . Salah satu produk terbaru kami yang sangat bermanfaat untuk banyak orang Disainnya yang lucu, semakin mempercantik souvenir yang satu ini Detail Produk -panjang 20cm -lebar 14cm -min order 200 pcs -pakai nama hanya dikemasan -motif campur . souvenirmewah souvenir seserahan souvenirpernikahan souvenirpromosi souvenirunik souvenirlucu souvenirmurah jualsouvenir souvenirekslusif weddinggift weddingmakeup pouch souvenirpouchunik pouchbag leatherclutch springsshowcase dompetmika souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

00
44 minutes ago

Souvenir Pouch Mika By ifsouvenir Kontak 0812-8314-4981 . ——————————- Dompet Mika Pesanan Client Kami Di Bengkulu . Salah satu produk terbaru kami yang sangat bermanfaat untuk banyak orang Disainnya yang lucu, semakin mempercantik souvenir yang satu ini Detail Produk -panjang 20cm -lebar 14cm -min order 200 pcs -pakai nama hanya dikemasan -motif campur . souvenirmewah souvenir seserahan souvenirpernikahan souvenirpromosi souvenirunik souvenirlucu souvenirmurah jualsouvenir souvenirekslusif weddinggift weddingmakeup pouch souvenirpouchunik pouchbag leatherclutch springsshowcase dompetmika souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

00
44 minutes ago

Ni Bukan Alas Meja Tau😅😅 Ni Banner Design Kosong Assalamualaikum wbt . Booking design BANNER CANTIK dan design stiker doorgift untuk majlis istimewa anda serendah 9sen sekeping untuk glossy sticker 😱 FUNGSI STIKER: ❤ LABEL PRODUK PERNIAGAAN ❤ LABEL DOORGIFT ❤ LABEL INFORMASI ❤ LABEL KEMPEN ❤ LABEL PERSATUAN ❤ LABEL PROMOSI ❤ DSB Untuk majlis bertunang, majlis ijabqabul, majlis resepsi, majlis sambut menantu, majlis khatam alquran, majlis aqiqah, majlis cukur jambul, majlis kesyukuran, majlis tahlil dan banyak lagi 😳🌷🌷🌼🌼🌻🌻🌹🌹 UNTUK PILIHAN DESIGN BOLEH PILIH DESIGN SEDIA ADA DI FB KAMI INI YA ATAU NAK DESIGN BARU PM TEPI YA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Promosi Sticker (ala carté) 5x5cm 1000pcs RM?? 4x4cm 1000pcs RM?? 3x3cm 1000pcs RM?? . bentuk: ✔bulat ✔petak Pos semenanjung RM7.00 / SS RM15.00 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . Anda berminat untuk tempah selain ukuran 5x5cm???? . mudah sahajaikuti langkah dibawah ini ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 1. Nyatakan nama anda 2. Design Stiker 3. Ukuran lebar x tinggi (cm) 4. Kuantiti 5. Tarikh diperlukan . SOALAN KEBIASAAN: 1. soalan: Macam mana saya hendak tempah ya? saya baru hendak mula bisness jawapan: sila beri maklumat seperti di atas . 2. soalan: Berapa minimum tempahan dengan Sticker Label Murah? jawapan: Minima kuantiti tempahan adalah 100pcs untuk saiz 5cm jika perlukan saiz yang lebih kecilada minima tempahan yang sudah ditetapkan oleh pihak pengurusan . untuk lain-lain pertanyaan boleh whatsapp ke www.wasap.my/60189191058 . jika sudah ada design dan ingin menempah, sila emailkan terus ke ctfadirah gmail.com dan pihak pengurusan akan menjawab secepat yang mungkin. Terima kasih Atau boleh click link ni ye https:api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text= _CEPAT .MURAH. CANTIK paperbag paperbags paperbagmurah paper paperbagcostume paperbagcustome paperbagkahwin paperbagmalaysia paperbagtanpatali print printmaking prints printing murah paper kahwinbajet paperbag vintage weddinggift aqiqahgift kesyukuran birthday selamatharijadi malaysia sabah sarawak brunei selangor assalamualaikum happweekend is awsome😘😘

71
44 minutes ago

Code: S003 Material: Sterling silver Plated 18KGold with crystal beads Measurement: Necklace 33.5+3cm extension / Earrings7.6cm / Bracelet 16+3cm extension *Please check measurement carefully Price: $3.5 earrings / $4 earrings / $6 necklace Welcome Wholesale Buyers Please DM for ordering glamsoutlet beadedjewellery blacknecklace crystalnecklace blackcrystal layerednecklace finenecklaces trendalert statementstyle layeringnecklaces layerednecklace jewelry choker necklace style fashion fashionista personalizedjewelry trendy bohochic minimalistjewelry layerednecklace theknot weddinggift bridalgift jewelrylover jewelryoftheday layeredjewelry jewelryaddict jewelrydesigner jewelrybox jewelrygram

70
45 minutes ago

What? When you have places to go and people to meet, it’s a great way to get around NY. 🏃🏼‍♀️ I was sitting next to some friendly NY’ers and we were discussing how lovely the weather is finally becoming. 🌝 I was late for my interview with one of the fashion houses on 7th Ave though; you know how the trains 🚃can run sometimes. 🤔 Tomorrow is a new day to conquer the world 🌎 Fun Functional Fab *Art for your Dresser* Hand painted in Brooklyn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ & niftynogginz wig hostessgifts mannequinhead jewishwedding entertainment frumfashion chemo mannequin designerfashion madeinbrooklyn engagement hats gift modestfashion cosplay dragqueen tzniut womensaccessories millinery uniquegifts headscarf sheitel wighead breastcancer cancer alopecia tzniutfashion trichotillomania weddinggift

173
45 minutes ago

Souvenir Kipas Batik Big Kontak 0812-8314-4981 Line ifsouvenir (pakai yak kak) Souvenir kipas yang lucu serta unik dengan harga kompetitif tapi tetap kualitas terbaik rasanya jatuh pada souvenir yang satu ini. Untuk informasi secara lebih detail, hubungi aja kontak kita kak. Terima kasih souvenirpernikahanterpercaya wedding engagement prewedding hamper hampers kipas souvenirultah souvenirkipas birthdaysouvenir invitationcard weddingfavor weddingku undanganpernikahan hantaran souvenirlucu weddinggift lamaran seserahan souvenir souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

40
45 minutes ago

Souvenir Kipas Batik Big Kontak 0812-8314-4981 Line ifsouvenir (pakai yak kak) Souvenir kipas yang lucu serta unik dengan harga kompetitif tapi tetap kualitas terbaik rasanya jatuh pada souvenir yang satu ini. Untuk informasi secara lebih detail, hubungi aja kontak kita kak. Terima kasih souvenirpernikahanterpercaya wedding engagement prewedding hamper hampers kipas souvenirultah souvenirkipas birthdaysouvenir invitationcard weddingfavor weddingku undanganpernikahan hantaran souvenirlucu weddinggift lamaran seserahan souvenir souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

40
45 minutes ago

Souvenir Kipas Batik Big Kontak 0812-8314-4981 Line ifsouvenir (pakai yak kak) Souvenir kipas yang lucu serta unik dengan harga kompetitif tapi tetap kualitas terbaik rasanya jatuh pada souvenir yang satu ini. Untuk informasi secara lebih detail, hubungi aja kontak kita kak. Terima kasih souvenirpernikahanterpercaya wedding engagement prewedding hamper hampers kipas souvenirultah souvenirkipas birthdaysouvenir invitationcard weddingfavor weddingku undanganpernikahan hantaran souvenirlucu weddinggift lamaran seserahan souvenir souvenirpernikahanterpercaya nikahmuda nikahasyik

40
47 minutes ago

Assalamualaikum wbt . Booking design BANNER CANTIK dan design stiker doorgift untuk majlis istimewa anda serendah 9sen sekeping untuk glossy sticker 😱 FUNGSI STIKER: ❤ LABEL PRODUK PERNIAGAAN ❤ LABEL DOORGIFT ❤ LABEL INFORMASI ❤ LABEL KEMPEN ❤ LABEL PERSATUAN ❤ LABEL PROMOSI ❤ DSB Untuk majlis bertunang, majlis ijabqabul, majlis resepsi, majlis sambut menantu, majlis khatam alquran, majlis aqiqah, majlis cukur jambul, majlis kesyukuran, majlis tahlil dan banyak lagi 😳🌷🌷🌼🌼🌻🌻🌹🌹 UNTUK PILIHAN DESIGN BOLEH PILIH DESIGN SEDIA ADA DI FB KAMI INI YA ATAU NAK DESIGN BARU PM TEPI YA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Promosi Sticker (ala carté) 5x5cm 1000pcs RM?? 4x4cm 1000pcs RM?? 3x3cm 1000pcs RM?? . bentuk: ✔bulat ✔petak Pos semenanjung RM7.00 / SS RM15.00 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . Anda berminat untuk tempah selain ukuran 5x5cm???? . mudah sahajaikuti langkah dibawah ini ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 1. Nyatakan nama anda 2. Design Stiker 3. Ukuran lebar x tinggi (cm) 4. Kuantiti 5. Tarikh diperlukan . SOALAN KEBIASAAN: 1. soalan: Macam mana saya hendak tempah ya? saya baru hendak mula bisness jawapan: sila beri maklumat seperti di atas . 2. soalan: Berapa minimum tempahan dengan Sticker Label Murah? jawapan: Minima kuantiti tempahan adalah 100pcs untuk saiz 5cm jika perlukan saiz yang lebih kecilada minima tempahan yang sudah ditetapkan oleh pihak pengurusan . untuk lain-lain pertanyaan boleh whatsapp ke www.wasap.my/60189191058 . jika sudah ada design dan ingin menempah, sila emailkan terus ke ctfadirah gmail.com dan pihak pengurusan akan menjawab secepat yang mungkin. Terima kasih Atau boleh click link ni ye https:api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text= _CEPAT .MURAH. CANTIK paperbag paperbags paperbagmurah paper paperbagcostume paperbagcustome paperbagkahwin paperbagmalaysia paperbagtanpatali print printmaking prints printing murah paper kahwinbajet paperbag vintage weddinggift aqiqahgift kesyukuran birthday selamatharijadi malaysia sabah sarawak brunei selangor assalamualaikum happweekend is awsome😘😘

91
49 minutes ago

Assalamualaikum wbt . Booking design BANNER CANTIK dan design stiker doorgift untuk majlis istimewa anda serendah 9sen sekeping untuk glossy sticker 😱 FUNGSI STIKER: ❤ LABEL PRODUK PERNIAGAAN ❤ LABEL DOORGIFT ❤ LABEL INFORMASI ❤ LABEL KEMPEN ❤ LABEL PERSATUAN ❤ LABEL PROMOSI ❤ DSB Untuk majlis bertunang, majlis ijabqabul, majlis resepsi, majlis sambut menantu, majlis khatam alquran, majlis aqiqah, majlis cukur jambul, majlis kesyukuran, majlis tahlil dan banyak lagi 😳🌷🌷🌼🌼🌻🌻🌹🌹 UNTUK PILIHAN DESIGN BOLEH PILIH DESIGN SEDIA ADA DI FB KAMI INI YA ATAU NAK DESIGN BARU PM TEPI YA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Promosi Sticker (ala carté) 5x5cm 1000pcs RM?? 4x4cm 1000pcs RM?? 3x3cm 1000pcs RM?? . bentuk: ✔bulat ✔petak Pos semenanjung RM7.00 / SS RM15.00 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . Anda berminat untuk tempah selain ukuran 5x5cm???? . mudah sahajaikuti langkah dibawah ini ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 1. Nyatakan nama anda 2. Design Stiker 3. Ukuran lebar x tinggi (cm) 4. Kuantiti 5. Tarikh diperlukan . SOALAN KEBIASAAN: 1. soalan: Macam mana saya hendak tempah ya? saya baru hendak mula bisness jawapan: sila beri maklumat seperti di atas . 2. soalan: Berapa minimum tempahan dengan Sticker Label Murah? jawapan: Minima kuantiti tempahan adalah 100pcs untuk saiz 5cm jika perlukan saiz yang lebih kecilada minima tempahan yang sudah ditetapkan oleh pihak pengurusan . untuk lain-lain pertanyaan boleh whatsapp ke www.wasap.my/60189191058 . jika sudah ada design dan ingin menempah, sila emailkan terus ke ctfadirah gmail.com dan pihak pengurusan akan menjawab secepat yang mungkin. Terima kasih Atau boleh click link ni ye https:api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text= _CEPAT .MURAH. CANTIK paperbag paperbags paperbagmurah paper paperbagcostume paperbagcustome paperbagkahwin paperbagmalaysia paperbagtanpatali print printmaking prints printing murah paper kahwinbajet paperbag vintage weddinggift aqiqahgift kesyukuran birthday selamatharijadi malaysia sabah sarawak brunei selangor assalamualaikum happweekend is awsome😘😘

90
50 minutes ago

Fall in love with these romantic pillow cases from propartydecore . Wonderful gift idea for any couple but especially for newlywed or just engaged couples ❤️ Swipe left to see more inspiration! Follow 👉 sogiftable for the best 🎁 ideas! sogiftable weddinggift newlywedgift justengagedgift uniquegift coolgift gift giftideas giftsforall giftsforher giftsforgirlfriend girlfriendgifts giftsforwife wifegifts giftsforhim giftsforboyfriend boyfriendgifts giftsforhusband husbandgifts giftsforalloccasions love mothersdaygift mothersdaygiftideas fathersdaygift fathersdaygiftideas birthdaygiftideas birthdaygift anniversarygift

60
52 minutes ago

Our advice today for weddingtipwednesday is take time and ENJOY your engagement! So many couples get pressured to right away have an answer on when is the wedding date, where’s it going to be, who’s in your bridal party, etc, etc, but no matter how long your engagement is, planning makes it go quick, and you have a lifetime to be together, so why not just have fun being an engaged couple?! We had a blast putting together an “Engagement Survival Kit” in our Totes Engaged tote {available in linkinbio} as a gift for our very own bride-to-be, Twigs! Let us help you put one together for the newly engaged person in your life!

161
55 minutes ago

Customize your NOTEBOOK, CARDHOLDER, PASSPORT HOLDER, BIFOLD WALLET, LONG WALLET, LUGGAGE TAG, GIANT LETTER KEYCHAIN with your name on it 💖 💖💖 Shipment every friday 📦 For pictures, price, and any information 📄 Wa/sms : +6287882823064 Line id : lipolipp (pls include ) passportholdercustom customcase customcasemurah caseoppof9 customkeychain custombagtag caseiphonexsmax custompouch customkeychain caseiphone8plus casesamsungs9plus embossed custompowerbank caseiphonexsmax caseiphone7 casesamsungs10e customcardholder casesamsungs10plus onlineshopindonesia casesamsungnote9 notebookcustom casesamsungs9 caseiphonex customemoney singaporeblogshop singaporeolshop carousellsg weddinggift custompassportholder samsungs10

30
57 minutes ago

You guys! Only a few more days to grab your %15 discount online. Enter SPRINGSALE19 at checkout! Weddings, graduations, outdoor parties! They will all be better with awesome lighting. You know this! :)

151
1 hour ago

LM1156PK - 65rb - Deskripsi : Kategori : Middle Quality Lingerie Bahan : Tile & Brokat Colour : Pink Panjang : 92 cm Lingkar Bawah Dada (Max) : 112 cm Free Size (Fit to M) Include : Lingerie & G-String pinklingerie kadonikahan kadopernikahan kadoperkawinan seserahan seserahanpernikahan hantaranpernikahan weddinggift weddingpreparation bridalshower juallingerie lingeriemurah lingerieseksi lingeriesexy goodquality bestsellerlingerie lingeriepink honeymoongift honeymoon gstring lingerieimpor

40