whoisnext

102,269 Photos and Videos

1 hour ago

The best thing about being a realtor and helping my clients with credit repair is educating them on past mistakes! Credit can be repaired. Alot of my clients have no idea how credit scores are calculated and how past decisions can negatively affect their quality of life. Ask me how I'm helping my clients win! Text or Call 📲410-371-7845 LetsGrow WhoIsNext newclients baltimore firsttimebuyers atl miami chicago nyc credit tampa philly firsttimebuyers CreditIsKey creditrepair realtor homeownership singlemothers baltimore dmv homeownershipgoals realtors Success Team Growth FinancialFreedom Wealth101 Financialgoals renters MultipleStreamsOfIncome marylandrealestate marylandrealtor

80
4 hours ago

Their visual is not a joke guys 🔥 Each has its own style and a very good aura but behind that charisma they are cute and friendly not a secret if they are also very funny people with all their ridiculous behavior 😄😄 thankyouikon iKON ikoncert ikontv BI Bobby Jinhwan Donghyuk Junhoe Chanwoo Yunhyeong YGent YGfamily LoveScenario iKONICS ikonic newkidsreturn Whoisnext MixandMatch killingme ikon_continue ikonyg ikon_return withikonic goodbyeroad getreadyshowtime IM_OK TMA thefactmusicaward

2682
7 hours ago

We love this adorable jack and Jill 🥰

131
9 hours ago

We kennen het allemaal, eind van het salaris toch nog een deel maand over. Toch blijven we dezelfde dingen doen in de hoop een andere uitkomst. Dit noemen we ook wel de definitie van waanzin! Sta jij open voor een mogelijkheid, om op een duurzame manier, een extra inkomen te genereren, jezelf te ontwikkelen en jezelf verder te kunnen ontplooien binnen een internationale organisatie met alle vrijheid? Als dat zo is, stuur mij dan een berichtje met je motivatie en misschien ben jij de persoon met wie ik een nieuwe organisatie ga opbouwen! Motivation NewChaptar WhoIsNext? BuildingBusiness ResidualIncome

150
10 hours ago

Teteh tantangin yahh Kalian ngga boleh ngakak pas liat ini???? Bisa ngga gaiss?? Coba usahain nahan ketawa sedetik aja 😆😆😆 Sumpaaaahhhhh Teteh mah ngga bisaa 😆😆😆 Ga sanggup Sampe sakit perut gegara ngakak keterusan ga berhenti 😆😆😆 Dijamin lahh Ga ada yg bisa mingkem pas liat video ini Bener-bener mengandung kekonyolan yang hakiki nih Bermafaat bangett buat bikin awet muda 😆😆 Teteh yah td malem yg asalnya cemberut mulu soalnya bete Pas liat ini mah ngga bisa loh tetep cemberut Yg ada malah ngakakk bangett sampe orang tua dateng ke kamar trus nanya "kunaon neng?" saking kaget kali anaknya malem-malem ketawa sendirian 😂😂😂 Ya Allah Biass gueee gini amat ya Allah 😂😂😂 Bisa ngga normal sebentar mas Masyaallah aya-aya wae kelakuan na 😂😂😂 Lagian si bobby yg lain harmonisasi nya udah bagus, lah dia maen tereakk ajaa se enak jidat Wkwkkkkwk gokiiiil parahhh pokonyaa Ga habis pikir lah sengkleknya minta ampun 😁😁😁 Member yg laeen nyampe kaget dan ikutan ngakakk jugaa liat tingkahnya yg absurd gitu wkwkw 😅 I love you guys I love you bobby Dengan segala keanehan, kegesrekan, kekonyolan, kegokilan kaleaan yg hakiki 😍 bobbyindaeyo ©owner 바비 iKON kimjiwon ikonbobby kimbobby bobbyikon ikontv BI Bobby Jinani Donghyuk June Chanwoo Yunhyeong YGent YGfamily withikonic LoveScenario iKONICS newkidscontinue WhoIsNext MixandMatch runaway holup killingme withikonic ikonyg ikon_return tandae firework

94524
16 hours ago

🚩🗝SOLD🗝🚩 I appreciate the opportunity to have helped my brother freshair562 and his family sell their condo. I wish them the best of luck in whittier We received multiple offers above📈 sale price! If you are ready to Buy 🏡🔑or Sell💰 the time⏱ is now! Great rates and awesome inventory Contact me 📲 I can help you and your family👨‍👩‍👧‍👦! soldbydavaloshomes sold cashout home closedescrow timetosell condo upgrade losangeles longbeach socal realtor listingagent listedbydavaloshomes kw realestate whoisnext letsconnect

497
16 hours ago

This🙌🏼🙌🏼🙌🏼Is what it’s allllll about Helping people to love their skin again and gain more confidence! Changing skinchanging lives❤️❤️ changingskinchanginglives whoisnext

40
17 hours ago

When he wears a neat black suit he is like a slang and trendy CEO and when he wears his shiny jacket, he turns into someone who is very cool and amazing 😍😍😍 He always deserves to wear whatever he wears he's good at choosing outfits. it always looks beautiful and makes girls fall in love. it feels like my heart doesn't stop going hard ❤❤❤ bobbyindaeyo ©owner 바비 iKON kimjiwon ikonbobby kimbobby bobbyikon ikontv BI Bobby Jinani Donghyuk June Chanwoo Yunhyeong YGent YGfamily withikonic LoveScenario iKONICS newkidscontinue WhoIsNext MixandMatch runaway holup killingme withikonic ikonyg ikon_return tandae firework

57310
19 hours ago

It was truly a pleasure to assist, The Richmond’s (Uncle Ricky and Aunt Cristal) in purchasing their new home Truly God’s hand was upon this transaction from beginning to end! A huge thank you goes out to Scott and Chris of Fairway Mortgage of the Carolinas, Jeff Beamguard of Era Reeves Realty and Hyatt Law Firm. You all were really instrumental making sure an unforeseen circumstance was worked through immediately Thank you for the heads up mother, Geraldine Nichols bloomrealtysc buyorsellwithrealtormichelle whoisnext welcomehome screalestate buynow sellnow

112
19 hours ago

I can RELATE‼️ I went from being the biggest I had ever been, to being in the best shape of my life at the age of 4️⃣0️⃣😳 and all it took was one DECISION to try this program. Best decision I have EVER made. Lol. NoMealPrep NoExercise WhoIsNext

67548
20 hours ago

Represented our buyers on this beautiful, historic Denver home - excited to see their upcoming renovation project come to fruition. Also, keep an eye out for our Brownstone listing hitting the market soon. PREMIER WhoIsNext?

251
1 day ago

This isn’t easy to post for me but I just had to share & hope it motivates some of you to make a change! Scroll to see the difference from day 1 to day 19. (Sorry for the long post) ⭐️ • I grew up playing soccer from when I was a little girl and continued throughout college. I loved being active everyday doing what I loved & it “allowed” me in a way to eat my favorite foods without feeling guilty or seeing/feeling the side effects because I was SOO active with practices/games/working out that I sweat it off. Pasta, macaroni and cheese, 2-3 gallons of milk a week, cookie dough ice cream, chocolate, and moscato were just some of the things I lived off of! ⚽️🍦🍷🍝🍫🥛 • After graduating & entering the real world I stopped working out and continued eating all my favorite things. I soon began to notice a change in my body. I was putting on weight, getting stomach aches, was bloated a lot, had low energy & my skin started acting up. I realized that I can’t keep putting my body through this so I decided to make a change over the past month! 👏 • Doing the arbonne 30 Days Healthy Living Program has helped me in soo many ways & I still am not even done yet! I seriously feel 10 times better. My stomach is no longer bloated, I feel lighter, have so much more energy than I did before starting, feel GREAT & now have realized how important it is to take care of myself! 🌱 • It may not look like a big difference to you but it FEELS like Ive lost SOO much more than I actually have! I now have the energy to start working out again & I can’t wait to start incorporating that into my schedule. I am SOOO happy I chose to do this & am proud of myself! Can’t wait to continue improving & working on myself daily! 💪 • I look forward to helping people make the same change I did! A BIG thank you to arikastovall if it weren’t for you I wouldn’t have ever heard/learned about Arbonne! So happy I came across your page & decided to jump in! 💚 • arbonne arbonneconsultant arbonne30daystohealthyliving feelgreat healthylife healthychoices happylife proudofmyself whoisnext

8914
1 day ago

Junhoe:These days are getting lovely. It feels good to get an award that is as warm as spring.I remembered an idiom about go through with one's original intention to the end,just like that,we are going to be iKON that push through our root dream to the end. 💖💕🤧😍 ikon kimjiwon kimbobby ikoncert ikontv bi bobby jinani donghyuk june chanwoo yunhyeong ygent ygfamily withikonic lovescenario ikonics loveikon newkidscontinue whoisnext mixandmatch runaway ikonapology killingme ikonyg ikon_return koojunhoe ikonicindonesia junhoe

110
1 day ago

Alhamdulillah Bersyukur dan terus bersyukur atas semua prestasi yang telah di raih anak-anak lebah ini 😊 Bukan berapa banyak atau jumlah penghargaan yang di dapat Tapi sebuah proses untuk menuju kesuksesan itu sendiri adalah sebuah nilai yang sangat berharga dan tidak dapat dibeli Maka dari itu mereka sangat pantas untuk ini bahkan untuk sesuatu hal yang lebih besar dan hebat di masa depan We trust 😊 Di awali dengan red carpet, awards, performance hingga menuju akhir acara Semua berjalan dengan baik dan sangat berkesan 😊 Terima kasih untuk iKON ku yang slalu menjadi sumber inspirasi Dimana sebuah kerja keras tidak akan pernah mengkhianati usaha Dan sebuah kebersamaan lalu kekompakan adalah sebuah pondasi dan kekuatan yang sesungguhnya 😄 Saya harap kita akan tumbuh bersama menjadi lebih baik Sbuah kebanggaan bisa berdiri dengan iKON dan menjadi bagian dalam perjalanan Begitu pun sebaliknya, sbuah kebahagiaan bahwa iKONIC adalah orang yang selalu menjadi support sistem antar satu sama lain hingga detik ini ❤ Tetap lah menjadi anak-anak yang baik, ramah, keren dan terus berkarya lalu melakukan banyam hal positif. Saya harap suatu hari nanti bisa mengatakan langsung bahwa saya selalu mencintai kalian meski dengan cara saya sendiri. Dan saya menjadi lebih hidup karena anda selalu menemani dan mewarnai hidup saya dari waktu ke waktu ❤ thankyouikon iKON ikoncert ikontv BI Bobby Jinhwan Donghyuk Junhoe Chanwoo Yunhyeong YGent YGfamily LoveScenario iKONICS ikonic newkidsreturn Whoisnext MixandMatch killingme ikon_continue ikonyg ikon_return withikonic goodbyeroad getreadyshowtime IM_OK TMA thefactmusicaward

4905
1 day ago

‪STICKER ALERT Congratulations Sr. RB lil_herk25 for earning this year’s first S&C sticker with his Spring Cycle Testing performance! Austin hit PR’s and position strength marks for all 3 lifts. Great Job Austin! 11Strong WhoIsNext? ‬

260
1 day ago

‪STICKER ALERT Congratulations Sr. RB lil_herk25 for earning this year’s first S&C sticker with his Spring Cycle Testing performance! Austin hit PR’s and position strength marks for all 3 lifts. Great Job Austin! 11Strong WhoIsNext? ‬

450
1 day ago

Petjaahhh bangett perform nya guyss Parahhh sihh ini Ngga ngerti lagi, mereka lebih dari sekedar keren dong 😍😍😍 Visual, stage, perform, style, voice, dance pokonya semuaa Mantuuul sangatt Lit bangettt ngga kuatt Rasanya pengen ikut teriak bareng mereka 🔥🔥🔥 Makasih udh berbagi recordernya menteman ikonic Teteh mah buffering ih Ngga pernah bisa kerja sama dgn sinyal dikampung ini Sekali lagi kamsahamnida, teteh minta yah 🙏 shxxbi131 gnani bobbyindaeyo _dong_ii juneeeeeeya sssong_yh chan_w000 withikonic ©owner thankyouikon iKON ikoncert ikontv BI Bobby Jinhwan Donghyuk Junhoe Chanwoo Yunhyeong YGent YGfamily LoveScenario iKONICS ikonic newkidsreturn Whoisnext MixandMatch killingme ikon_continue ikonyg ikon_return withikonic goodbyeroad getreadyshowtime IM_OK TMA thefactmusicaward

177554
1 day ago

Suamikuhh tercintaa bobbyindaeyo nun jauh disana 😊 Aku tau bangett loh a Kamu tuh emang ganteng maksimal mau gaya gimana pun juga Mau rambutnya warna apa, modelnya kaya gimana Ngga akan mengurangi kegantengan kamu yang hakiki 😄 Tapi a Aku tuh greget pisann liat rambut mu yang kriwil kriwil dan menutupi mata mu itu Rasanya pen aku rapihin sekalian aku guntingin kali yahh biar mata nya keliatan 😅 Meskipun lucu nan gemesin Tapi tetep aja tangan ini gatel pingin benerin rambutnyaa Nanti klo jatoh, ti tajong, ti kosewad, ti cengklak atau ti sorodot kumaha coba 😮😂 Hmm Yasudahlah Tetep ter swag se alam dunia kok percaya deh Intinya mah kamu bahagia aku pun bahagia *aseek 😆 bobbyindaeyo ©owner 바비 iKON kimjiwon ikonbobby kimbobby bobbyikon ikontv BI Bobby Jinani Donghyuk June Chanwoo Yunhyeong YGent YGfamily withikonic LoveScenario iKONICS newkidscontinue WhoIsNext MixandMatch runaway holup killingme withikonic ikonyg ikon_return tandae firework

4865
1 day ago

Alhamdulillah Chukkaeee uri iKON & iKONIC We proud of you guys ❤❤❤ iKON Artist Of The Years ~ The Fact Music Award ❤ Terima Kasih atas kerja keras kalian Percayalah hasil tidak akan pernah mengkhianati usaha 😘 shxxbi131 gnani bobbyindaeyo _dong_ii juneeeeeeya sssong_yh chan_w000 withikonic ©owner thankyouikon iKON ikoncert ikontv BI Bobby Jinhwan Donghyuk Junhoe Chanwoo Yunhyeong YGent YGfamily LoveScenario iKONICS ikonic newkidsreturn Whoisnext MixandMatch killingme ikon_continue ikonyg ikon_return withikonic goodbyeroad getreadyshowtime IM_OK TMA thefactmusicaward

75414
2 days ago

Ethically made Alma jumpsuit✨

245